Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τωρα και με το ενιαίο μισθολόγιο σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα: δοκιμαστής καναπέδων:tongue::tongue:. Η εμπειρία μου θα είναι φοβερό προσον!

Καθόλου κακή ιδέα!!!!!Έχεις μυαλόοοο εσύ!!!!!Εγώ δεν μπορώ να βρω τι δουλειά να κάνω...θα το σκεφτώ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καθόλου κακή ιδέα!!!!!Έχεις μυαλόοοο εσύ!!!!!Εγώ δεν μπορώ να βρω τι δουλειά να κάνω...θα το σκεφτώ!!!!!

Χμμ ...μπορείς κάτι σε μαγειρική να κάνεις...σπιτικά φαγητά στο σπίτι σας!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χμμ ...μπορείς κάτι σε μαγειρική να κάνεις...σπιτικά φαγητά στο σπίτι σας!!

΄Η ακόμη καλύτερα..δοκιμαστής φαγητών!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

Πωπω!! σήμερα ξύπνησα από τις 5,ενεργοποίησε κατα λάθος ο μπαμπάς μου το συναγερμό τους και πεταχτήκαμε στο ταβάνι.Και φυσικά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ και τώρα νυστάααααααζω!!!!!!Θα κάνω ένα τσιγάρο και θα πάω για ύπνο!!!!Κοντεύει να ξεκολλήσει το σαγόνι μου από το χασμουρητό!!!!Θα σε αφήσω μικρούλι!!!!!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά....και απονήρευτα!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

΄Η ακόμη καλύτερα..δοκιμαστής φαγητών!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το θέλω κι εγώ αυτο!!!!!!!!!!!!

Πωπω!! σήμερα ξύπνησα από τις 5,ενεργοποίησε κατα λάθος ο μπαμπάς μου το συναγερμό τους και πεταχτήκαμε στο ταβάνι.Και φυσικά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ και τώρα νυστάααααααζω!!!!!!Θα κάνω ένα τσιγάρο και θα πάω για ύπνο!!!!Κοντεύει να ξεκολλήσει το σαγόνι μου από το χασμουρητό!!!!Θα σε αφήσω μικρούλι!!!!!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά....και απονήρευτα!!!!:tongue::tongue:

Καληνυχτα καλή μου!!! Τα λέμε αυριο!

Απονήρευτα άστα να πάνε!! Το χουμε ξεχάσει το σπορ:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα, ξύπνησα πουρνό πουρνό απ τις 5:30, δεν ξέρω γιατί ρε γαμώτο και έχω νευριάσει τώρα. στριφογυρνούσα κάνα δίωρο στο κρεβάτι μέχρι που αποφάσισα να σηκωθώ..και ο άλλος δίπλα μου να μην καταλαβαίνει τίποτα.....άντρες τι να πεις. όσα και να λέμε γι αυτούς πάντα λίγα θα ναι

σήμερα η μέρα έχει καθαριότητα σπιτιού, φαγητό με κουμπάρους το μεσημέρι, σούπερ μάρκετ και...αυτά

πως τυχαίνει βρε σεις όταν δε θες να δεις κανέναν, τότε όλοι να σε θυμούνται και να ψάχνεις τι δικαιολογία να πεις για να τους αποφύγεις..τον τελευταίο καιρό δε θέλω να βλέπω κανέναν..ε όλοι τώρα μας θυμήθηκαν, άσε που έχω και 2 γάμους να πάω αυτό το μήνα και δεν ξέρω τι να κάνω..και δεν είμαι και καλή στις δικαιολογίες, αισθανομαι τύψεις μετά

κοίτα λογοδιάροια πρωινιάτικα...πω πω παναγιά μου τι μας περιμένει απο βδομάδα! χαχα φωτιά θα πάρει το πληκτρολόγιο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ioanna κάνε οτι δουλειές και φαγητά έχεις να κάνεις γιατί μετα θα βουλιάξεις στον καναπέ:tongue: Ε και λίγη σκόνη να έχει δεν έγινε και τίποτα. Πες στον άντρα σου αν είναι να βάλει καμια σκούπα το πολύ πολύ!!

Ωραία θα σε εχουμε απο το πρωι εδώ και θα χει σελίδες να διαβάζει η Palmoma!

ξεκίνησα απο χθες το απόγευμα να καθαρίζω, έπιασα τον πάνω όροφο με τα υπνοδωμάτια μπάνιο κλπ σήμερα θα επεκταθώ και προς σαλόνι μεριά..σκέφτομαι τι να κάνω στον καναπέ που θα βγάλω ρίζες απο βδομάδα, θέλω να τον κάνω πιο χαρούμενο ρε παιδί μου τόσες ώρες θα μαι εκει πάνω

αύριο έχει μαγείρεμα με φαγητά που θα μπούνε κατάψυξη αχ τι υραβώ και δεν το μαρτυρώ

επίσης η σκόνη δε με πειράζει ας έχει όση θέλει, η ακαταστασία με ενοχλεί, θέλω το κάθετι να είναι στη θέση του, το αντίθετο μου προκαλεί αναστάτωση

ty11p2.png

καλημέρα, ξύπνησα πουρνό πουρνό απ τις 5:30, δεν ξέρω γιατί ρε γαμώτο και έχω νευριάσει τώρα. στριφογυρνούσα κάνα δίωρο στο κρεβάτι μέχρι που αποφάσισα να σηκωθώ..και ο άλλος δίπλα μου να μην καταλαβαίνει τίποτα.....άντρες τι να πεις. όσα και να λέμε γι αυτούς πάντα λίγα θα ναι

σήμερα η μέρα έχει καθαριότητα σπιτιού, φαγητό με κουμπάρους το μεσημέρι, σούπερ μάρκετ και...αυτά

πως τυχαίνει βρε σεις όταν δε θες να δεις κανέναν, τότε όλοι να σε θυμούνται και να ψάχνεις τι δικαιολογία να πεις για να τους αποφύγεις..τον τελευταίο καιρό δε θέλω να βλέπω κανέναν..ε όλοι τώρα μας θυμήθηκαν, άσε που έχω και 2 γάμους να πάω αυτό το μήνα και δεν ξέρω τι να κάνω..και δεν είμαι και καλή στις δικαιολογίες, αισθανομαι τύψεις μετά

κοίτα λογοδιάροια πρωινιάτικα...πω πω παναγιά μου τι μας περιμένει απο βδομάδα! χαχα φωτιά θα πάρει το πληκτρολόγιο

Καλημέρα! Ξύπνησα κι εγω σήμερα (γκρρρ) γιατί έχει καθαριότητα... Ηρθε ομως μια κυρία να με βοηθήσει για να μην κάνω εγώ και πολλά πράγματα...

Εισαι στη φάση της αναμονής τωρα και δε θες να δεις κανέναν...Σαν όλα ξαφνικά να μην έχουν και τοσο νόημα, σα να είναι το μυαλό σου επικεντρωμένο σε ωάρια, έμβρυα, ενδομητριο και όλα τα σχετικά και δε σε νοιάζει τίποτε άλλο!

Το ξέρω και το θυμάμαι! Κι εγώ ήμουν σε τέτοια φάση και μάλιστα μου κράτησε και πολύ γιατί παρ'όλες τις αναβολές το μυαλό μου δεν έκανε καμία "αναβολή" από το θέμα!:tongue: Γι αυτό και είχα αποκοπέι αρκετά από τον κόσμο. Και αυτός ήταν ένας λόγος που είπα και σε κάποιους οτι κάνω μια ορμονική θεραπεία οπότε δεν μπορώ και πολλά πολλά! Ευτυχώς σε αυτό είχα την ανοχή του άντρα μου. Για τους άλλους, τι να πω! Εγώ δε θα παρεξηγιόμουν αν κάποιος γνωστός-φίλος-κουμπάρος περνούσε μια φάση... Και επειδή είμαι αρκετά αγχωδης, δε θα μπορούσα να αγχώνομαι ΚΑΙ για το τι θα λέω αν θα βγω, για το οτι πρέπει να δειχνω χαρούμενη, για το οτι είχα πρηστει και ισως κάποιοι με κοιτούσαν περίεργα...

Ουφ!! μου εδωσες έναυσμα τώρα και τα είπα και ξεσπάθωσα!!:tongue::tongue:

Στον καναπέ φρόντισε να εχεις δίπλα σου περιοδικά, βιβλία, υπολογιστή και το κοντρόλ της τηλεόρασης! Δε νομίζω να μπορέις να κάνεις και κάτι άλλο.. Βέβαια, είσαι και καλλιτέχνης. Δεν ξέρω τι μπορείς να σκεφτείς για να φτιάξεις!!

Υ.Γ. Και μετά λες εσύ για λογοδιάρροια πρωι πρωί!:cool:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και απο εμενα...

Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί ξύπνησα...χόρτασα ύπνο μαλλον. Ήμουν τόσο κουρασμένη χθες...που φαίνεται σήμερα όλα ειναι ΟΚ.

Καλέ τι είστε εσείς πρωί πρωί:tongue: Παναγία μου...κατάλαβα...δοκίμια θα διαβάζω την αλλη εβδομάδα.

Που λετε χθες μετά την πιτσα...ίσιωσα. Και η ημικρανία μου πέρασε..άλλο και τούτο. Ρε σεις απο την πείνα να ήταν; Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται...ειχα φάει και πρωινό, και 10τιανό, και μεσημεριανό φουλ, και ένα φρούτο πριν πάω για αποτρίχωση...πόση πεινα να είχα για να με πιάσει πονοκέφαλος; Δεν ξέρω μάλλον το παιδί ειναι πεινάλας...:shock:. Αλλά αν πάω με τους ρυθμούς του θα γίνω ντουλαπα τροφοδοσίας.

Εμείς σήμερα έχουμε να πάμε αεροδρόμιο να παραλάβουμε την θεία μου που έρχεται απο Γαλλία και θα φύγει το απόγευμα για το νησάκι της κι αυτή. Ε θα την πάρουμε να πάμε καμιά βόλτα και για φαγητό, και θα πάμε πάλι αεροδρόμιο να την αφήσουμε. Ααα και χθες το βράδυ έρχεται ο άντρας μου και μου λέει οτι είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση και μας καλεσαν τηλεφωνικώς χθες...για σήμερα. Ούτε δώρο έχω ουτε τιποτα...πρέπει να πάω και γι'αυτό. Αυτά τα σημερινά. Μμμμμ αν πάμε βάφτιση θα έχω την ευτυχία να δω την πεθερούλα μου μετα απο 1 μήνα και 1 εβδομάδα (δεν έχω ξανακάνει τέτοιο ρεκόρ). Τι να την κάνεις όμως και αυτή; Και τόσο καιρό που γλύτωσα καλά ήταν...Τ Ε Λ Ε Ι Α.

Μμμμ πάω να ετοιμάσω πρωινό..και μιλάμε πάλι ε;

A5K6p3.png

ξεκίνησα απο χθες το απόγευμα να καθαρίζω, έπιασα τον πάνω όροφο με τα υπνοδωμάτια μπάνιο κλπ σήμερα θα επεκταθώ και προς σαλόνι μεριά..σκέφτομαι τι να κάνω στον καναπέ που θα βγάλω ρίζες απο βδομάδα, θέλω να τον κάνω πιο χαρούμενο ρε παιδί μου τόσες ώρες θα μαι εκει πάνω

Το ταβάνι να κανεις χαρούμενο...χαζούλα...αυτό θα βλεπεις απο εκεί...και τους τοίχους γύρω γύρω...ο καημένος ο καναπεδούλης απο κάτω σου θα ειναι...:tongue:

A5K6p3.png

Καλημέρα και από εμένα!!!Χριστούλη μου ...τι πάθατε καλέ πρωί-πρωί;;;

Είμαι ξύπνια από τις 6:30 και δεν μπήκα καθόλου γιατί υπέθεσα ότι όλες θα κοιμάστε.Και ξαφνικά βλέπω ένα κατεβατό...τρόμαξα καλέ,νόμιζα ότι κάτι έγινε και δεν το έμαθα γιατί δεν βλέπω ειδήσεις!!!!!ΟΥΦΦΦ!!!!!Όλα καλά όμως!!!

Η μόνη που δεν έχει πολλά να κάνει σήμερα είμαι εγώ δηλαδή.Φαί έχω από χθες (φακούλες),ψώνια έδωσα την λίστα στον άντρα μου να τα κάνει,δουλειές στο σπίτι έκανα και χθες και προχθές,μόνο να ποτίσω τα μαρουλάκια μου,τα κρεμμυδάκια μου κ.τ.λ έχω.Εγώ ευτυχώς δεν έχω ούτε γάμους ούτε βαπτίσεις γιατί να σας πω την αλήθεια, θα έπρεπε να βρω δικαιολογία να μην πάω,γιατί πραγματικά δεν είμαι καθόλου σε θέση.Οπότε κάθομαι σπιτάκι μου και σήμερα και θα συμπάσχω μαζί σας,θα σας βοηθάω....νοερά!!!!!!Ότι χρειαστείτε...πείτε μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμενα...

Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί ξύπνησα...χόρτασα ύπνο μαλλον. Ήμουν τόσο κουρασμένη χθες...που φαίνεται σήμερα όλα ειναι ΟΚ.

Καλέ τι είστε εσείς πρωί πρωί:tongue: Παναγία μου...κατάλαβα...δοκίμια θα διαβάζω την αλλη εβδομάδα.

Που λετε χθες μετά την πιτσα...ίσιωσα. Και η ημικρανία μου πέρασε..άλλο και τούτο. Ρε σεις απο την πείνα να ήταν; Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται...ειχα φάει και πρωινό, και 10τιανό, και μεσημεριανό φουλ, και ένα φρούτο πριν πάω για αποτρίχωση...πόση πεινα να είχα για να με πιάσει πονοκέφαλος; Δεν ξέρω μάλλον το παιδί ειναι πεινάλας...:shock:. Αλλά αν πάω με τους ρυθμούς του θα γίνω ντουλαπα τροφοδοσίας.

Εμείς σήμερα έχουμε να πάμε αεροδρόμιο να παραλάβουμε την θεία μου που έρχεται απο Γαλλία και θα φύγει το απόγευμα για το νησάκι της κι αυτή. Ε θα την πάρουμε να πάμε καμιά βόλτα και για φαγητό, και θα πάμε πάλι αεροδρόμιο να την αφήσουμε. Ααα και χθες το βράδυ έρχεται ο άντρας μου και μου λέει οτι είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση και μας καλεσαν τηλεφωνικώς χθες...για σήμερα. Ούτε δώρο έχω ουτε τιποτα...πρέπει να πάω και γι'αυτό. Αυτά τα σημερινά. Μμμμμ αν πάμε βάφτιση θα έχω την ευτυχία να δω την πεθερούλα μου μετα απο 1 μήνα και 1 εβδομάδα (δεν έχω ξανακάνει τέτοιο ρεκόρ). Τι να την κάνεις όμως και αυτή; Και τόσο καιρό που γλύτωσα καλά ήταν...Τ Ε Λ Ε Ι Α.

Μμμμ πάω να ετοιμάσω πρωινό..και μιλάμε πάλι ε;

Καλημέρα!! Ολα είναι καλυτερα μετά από ένα κομμάτι πίτσα!!:tongue::tongue: Το ζητούσε το κοριτσάκι! Μηπως παραέφαγες ελαφριά λέω εγώ τώρα για να φυγει το κιλό που θα πας στον Χίτλερ??? Δε θελω τέτοια, το μωράκι θέλει πίτσα. Και μετά θα δούμε τι θα κανουμε με τα κιλά!

Που θα πάτε για φαγητό με τη θεία?? Η Αθήνα ρε παιδί μου έχει ωραία μέρη, αρκεί να μπορείς να μετακινηθείς??

Τι καιρό κάνει παρεπιπτόντως?? Εδώ πάλι ήλιο.:rolleyes:

Καλέ πως σε καλέσανε σε βάφτιση μια μέρα πριν????? Ή μηπως χάθηκαν τα προσκλητήρια?? Δεν πειράζει για το δώρο, το πολύ πολύ νσ βάλεις χρ'ηματα σε φακελάκι και μια χαρά χρήσιμο θα ναι...

Καλημέρα και από εμένα!!!Χριστούλη μου ...τι πάθατε καλέ πρωί-πρωί;;;

Είμαι ξύπνια από τις 6:30 και δεν μπήκα καθόλου γιατί υπέθεσα ότι όλες θα κοιμάστε.Και ξαφνικά βλέπω ένα κατεβατό...τρόμαξα καλέ,νόμιζα ότι κάτι έγινε και δεν το έμαθα γιατί δεν βλέπω ειδήσεις!!!!!ΟΥΦΦΦ!!!!!Όλα καλά όμως!!!

Η μόνη που δεν έχει πολλά να κάνει σήμερα είμαι εγώ δηλαδή.Φαί έχω από χθες (φακούλες),ψώνια έδωσα την λίστα στον άντρα μου να τα κάνει,δουλειές στο σπίτι έκανα και χθες και προχθές,μόνο να ποτίσω τα μαρουλάκια μου,τα κρεμμυδάκια μου κ.τ.λ έχω.Εγώ ευτυχώς δεν έχω ούτε γάμους ούτε βαπτίσεις γιατί να σας πω την αλήθεια, θα έπρεπε να βρω δικαιολογία να μην πάω,γιατί πραγματικά δεν είμαι καθόλου σε θέση.Οπότε κάθομαι σπιτάκι μου και σήμερα και θα συμπάσχω μαζί σας,θα σας βοηθάω....νοερά!!!!!!Ότι χρειαστείτε...πείτε μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!!!!

Ειχες προνοησει στις δουλειές να μας βοηθήσεις ε???

Λοιπον εγώ έβαλα πλυντήριο, ξεσκόνισα πάνω τα υπνοδωμάτια είναι σχετικά ευκολα και τώρα θα δω τι άλλο θα κανω στον κάτω όροφο. Πολύ χαλαρά όμως γιατί το ζώον πήγα να τσακιστώ στις σκάλες:shock::shock:

Μετά θα πάμε με τον άντρα μου στο κέντρο να πάρουμε την προσφορά για το τζάκι, να πάρω φακούς επαφής και ένα σουτιέν γιατί κορίτσια δε μου χωράνε:shock::shock:Τι κακό κι αυτ'ο!! Που θα φτάσει το στήθος μέχρι το τέλος??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!! Ολα είναι καλυτερα μετά από ένα κομμάτι πίτσα!!:tongue::tongue: Το ζητούσε το κοριτσάκι! Μηπως παραέφαγες ελαφριά λέω εγώ τώρα για να φυγει το κιλό που θα πας στον Χίτλερ??? Δε θελω τέτοια, το μωράκι θέλει πίτσα. Και μετά θα δούμε τι θα κανουμε με τα κιλά!

Που θα πάτε για φαγητό με τη θεία?? Η Αθήνα ρε παιδί μου έχει ωραία μέρη, αρκεί να μπορείς να μετακινηθείς??

Τι καιρό κάνει παρεπιπτόντως?? Εδώ πάλι ήλιο.:rolleyes:

Καλέ πως σε καλέσανε σε βάφτιση μια μέρα πριν????? Ή μηπως χάθηκαν τα προσκλητήρια?? Δεν πειράζει για το δώρο, το πολύ πολύ νσ βάλεις χρ'ηματα σε φακελάκι και μια χαρά χρήσιμο θα ναι...

Καλημέρα!!!!!!!

Ειχες προνοησει στις δουλειές να μας βοηθήσεις ε???

Λοιπον εγώ έβαλα πλυντήριο, ξεσκόνισα πάνω τα υπνοδωμάτια είναι σχετικά ευκολα και τώρα θα δω τι άλλο θα κανω στον κάτω όροφο. Πολύ χαλαρά όμως γιατί το ζώον πήγα να τσακιστώ στις σκάλες:shock::shock:

Μετά θα πάμε με τον άντρα μου στο κέντρο να πάρουμε την προσφορά για το τζάκι, να πάρω φακούς επαφής και ένα σουτιέν γιατί κορίτσια δε μου χωράνε:shock::shock:Τι κακό κι αυτ'ο!! Που θα φτάσει το στήθος μέχρι το τέλος??

Φοράς φακούς επαφής;Είσαι σίγουρη ότι το μάτι σου θα τους δεχτεί;Τώρα στην εγκυμοσύνη κάποιες δεν τους δέχεται το μάτι τους.Και εμένα να σου πω την αλήθεια δεν τους δεχόταν,με ενοχλούσαν συνέχεια σαν να είχαν σκουπιδάκι.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!!!

Σιγά σιγά και να στηρίζεσαι στην κουπαστή(αν έχει)!!!

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!Όλο συμβουλές είμαι.....σαν την μαμά μου έγινα μου φαίνεται!!!!ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!Δεν θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου.....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Φοράς φακούς επαφής;Είσαι σίγουρη ότι το μάτι σου θα τους δεχτεί;Τώρα στην εγκυμοσύνη κάποιες δεν τους δέχεται το μάτι τους.Και εμένα να σου πω την αλήθεια δεν τους δεχόταν,με ενοχλούσαν συνέχεια σαν να είχαν σκουπιδάκι.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!!!

Σιγά σιγά και να στηρίζεσαι στην κουπαστή(αν έχει)!!!

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!Όλο συμβουλές είμαι.....σαν την μαμά μου έγινα μου φαίνεται!!!!ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!Δεν θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου.....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!:confused::confused:

Πως να μη δίνεις συμβουλές αφού ολο κατί γκαφες κάνω:-(...

Τεσπα, πάω να ετοιμαστώ να φύγουμε σιγά σιγά.. Τελικά δεν έκανα δουλειές. Ξυπνησα πολύ πρωι και πεινούσα-δε μου έφτασε το γαλατάκι...Οπότε τσίμπησα λιγάκι! Πάω να βάλω άλλο ένα πλυντηριάκι και φεύγω, θα τα πούμε μεσημεράκι λογικά!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πως να μη δίνεις συμβουλές αφού ολο κατί γκαφες κάνω:-(...

Τεσπα, πάω να ετοιμαστώ να φύγουμε σιγά σιγά.. Τελικά δεν έκανα δουλειές. Ξυπνησα πολύ πρωι και πεινούσα-δε μου έφτασε το γαλατάκι...Οπότε τσίμπησα λιγάκι! Πάω να βάλω άλλο ένα πλυντηριάκι και φεύγω, θα τα πούμε μεσημεράκι λογικά!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσεις...ειδικά στο μαγαζί με τα εσώρουχα...κοίτα να το γλεντήσεις....έχει κρεμάστρες,σουτιέν,βρακάκια,νυχτικές.....εεεε ρεεε γλέντια που θα κάνεις πάλι!!!!Θέλω πλήρη ενημέρωση όταν επιστρέψεις σε παρακαλώ...τέτοιο γλέντι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα! Ξύπνησα κι εγω σήμερα (γκρρρ) γιατί έχει καθαριότητα... Ηρθε ομως μια κυρία να με βοηθήσει για να μην κάνω εγώ και πολλά πράγματα...

Εισαι στη φάση της αναμονής τωρα και δε θες να δεις κανέναν...Σαν όλα ξαφνικά να μην έχουν και τοσο νόημα, σα να είναι το μυαλό σου επικεντρωμένο σε ωάρια, έμβρυα, ενδομητριο και όλα τα σχετικά και δε σε νοιάζει τίποτε άλλο!

Το ξέρω και το θυμάμαι! Κι εγώ ήμουν σε τέτοια φάση και μάλιστα μου κράτησε και πολύ γιατί παρ'όλες τις αναβολές το μυαλό μου δεν έκανε καμία "αναβολή" από το θέμα!:tongue: Γι αυτό και είχα αποκοπέι αρκετά από τον κόσμο. Και αυτός ήταν ένας λόγος που είπα και σε κάποιους οτι κάνω μια ορμονική θεραπεία οπότε δεν μπορώ και πολλά πολλά! Ευτυχώς σε αυτό είχα την ανοχή του άντρα μου. Για τους άλλους, τι να πω! Εγώ δε θα παρεξηγιόμουν αν κάποιος γνωστός-φίλος-κουμπάρος περνούσε μια φάση... Και επειδή είμαι αρκετά αγχωδης, δε θα μπορούσα να αγχώνομαι ΚΑΙ για το τι θα λέω αν θα βγω, για το οτι πρέπει να δειχνω χαρούμενη, για το οτι είχα πρηστει και ισως κάποιοι με κοιτούσαν περίεργα...

Ουφ!! μου εδωσες έναυσμα τώρα και τα είπα και ξεσπάθωσα!!:tongue::tongue:

Στον καναπέ φρόντισε να εχεις δίπλα σου περιοδικά, βιβλία, υπολογιστή και το κοντρόλ της τηλεόρασης! Δε νομίζω να μπορέις να κάνεις και κάτι άλλο.. Βέβαια, είσαι και καλλιτέχνης. Δεν ξέρω τι μπορείς να σκεφτείς για να φτιάξεις!!

Υ.Γ. Και μετά λες εσύ για λογοδιάρροια πρωι πρωί!:cool:

πες τα χρυσόστομη πες τα. σε όλα συμφωνώ και έχω να προσθέσω και το εξής:σκέφτηκα να ξεκινήσω πλέξιμο η κέντημα..δε με συγκίνησε ποτέ τίποτα απ τα δύο αλλά τώρα το σκεφτηκα πιο πρακτικά το θέμα..θα φτιάξω την προίκα του μωρού!ναι ναι αυτό θα κάνω, γιατί καλύτερα είναι τα έτοιμα που αγοράζουμε? όχι βέβαια...λοιπόν το απόγευμα θα ψάξω οδηγίες χρήσης στο ιντερνετ και τη δευτέρα πάω να πάρω κλωστές......είμαι νοικοκυρά εγώ όχι αστεία!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...