Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Να'μαι κι εγώ...ααα δεν συμφέρει...με την Future μέσα έχετε λογοδιάροια...χανω χρόνο να σας διαβασω :tongue::tongue:

Τι να κάνουμε!! Μιλάμε πολύ για να εχετε να διαβάζετε!!

Λοιπόν εγώ παω δουλειά στις 8.00. Ξυπνάω 7.00 γιατί ειμαι κοντά στην δουλειά και από τότε που αποφάσισα να τρώω υγιεινο πρωινό..ξυπνάω στις 7.00. Παλιά κοιμόμουν ένα μισαωράκι ακομα.

Ωραια να είναι κοντα η δουλειά σου...

Καλύτερα τωρα πας και πιο "ξυπνια"¨στη δουλειά. Να πίνεις και γαλατάκι ετσι!;)

Όσο για το πόσοι ήξεραν για την εξωσωματική...το ξέρει μονο η μαμά μου, και η κουνιάδα μου και ο άντρας της, και μια κολλητή μου στο νησί. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού μου ξέρουν οτι απλά εμεινα έγκυος...Να σας πω και το καλό-κουλό; Ούτε ο ντόκτορ Χίτλερ δεν το ξέρει...οτι η εγκυμοσύνη ειναι απο εξωσωματική. Αυτοί. Στην δουλειά δεν ειπα ποτέ γιατί έπαιρνα άδειες...ειχα πει οτι κάνω μια θεραπεία...ότι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε.

Επειτα με την εμβρυομεταφορά να πέφτει καλοκαιρι κανείς δεν αναρωτήθηκε για την άδεια.

Κι εγώ κάπως ετσι το θελα αλλά τελικά με τη δουλειά την πατησα!! Δε βαριέσαι...Εδώ και τωρα πολλοί ισως αναρωτιούνται λόγω διδύμων (αν και έχουμε στο σοι αλλά οχι πολύ κοντα). Δε με νοιάζει ομως! Ας νομίζουν οτι θέλουν...

Χθες μια συνάδελφος μου ειπε οτι μαλλον παει για εξωσωματική...και ήταν στενοχωρημένη. Προσπάθησα να της ανεβάσω το ηθικό, να της εξηγήσω οτι δεν ειναι κάτι κακο...αλλά δεν της ειπα οτι έκανα κι εγώ. Βασικά εμένα δεν με ενδιαφερει να μαθευτεί τόσο...ο σύζυγος λέει (και έχει δίκιο) οτι ειναι προσωπικό θέμα και δεν αφισοκολλείται.

Θα παω για καθαρισμο προσωπου και αποτρίχωση σε λίγο. Και βαριέμαι οικτρά. Βαριέμαι να οδηγήσω βασικά. Αν ήταν εδώ δίπλα. Και η Αθήνα δεν παιζεται βρε παιδί μου...κίνηση και εκνευρισμός και βλακεια στο τετράγωνο στους δρόμους. ΟΥΦ

Αχ πολύ τις απολαμβάνω τις επισκέψεις σε αισθητικό:D Κι εγώ θελω αποτριχωση στο μπικίνι αλλά ακόμα φοβάμαι, ξερεις επειδή πονάει...

Μαλλον θα το κανονίσω την επόμενη εβδομάδα.

Να σε ρωτησω, εσύ στη φάση που είμαι εγώ τωρα ενιωθες τιποτα?? Νομιζω κουραση είχες αν θυμάμαι καλά...

Δεν αισθάνομαι τίποτα, ουτε καν το πρωι μια ζαλαδα που είχα οταν σηκωνόμουν απο το κρεββάτι, και εχω αγχωθει...Σκεφτομαι τον υπέρηχο να τον κάνω Τριτη αντί για Πέμπτη. Αφού ουτως ή άλλως δεν θα ακούσω καρδια.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ πολύ τις απολαμβάνω τις επισκέψεις σε αισθητικό:D Κι εγώ θελω αποτριχωση στο μπικίνι αλλά ακόμα φοβάμαι, ξερεις επειδή πονάει...

Μαλλον θα το κανονίσω την επόμενη εβδομάδα.

Να σε ρωτησω, εσύ στη φάση που είμαι εγώ τωρα ενιωθες τιποτα?? Νομιζω κουραση είχες αν θυμάμαι καλά...

Δεν αισθάνομαι τίποτα, ουτε καν το πρωι μια ζαλαδα που είχα οταν σηκωνόμουν απο το κρεββάτι, και εχω αγχωθει...Σκεφτομαι τον υπέρηχο να τον κάνω Τριτη αντί για Πέμπτη. Αφού ουτως ή άλλως δεν θα ακούσω καρδια.

Άντε πάλι...καλέ δεν είπαμε να μην αγχώνεσαι;;;Τα συμπτώματα πάνε και έρχονται και κάποια στιγμή σταματάνε και εντελώς.Έτσι είναι στο πρώτο τρίμηνο...άλλοτε έχεις άλλοτε όχι.Επειδή σε καταλαβαίνω όμως πάνε αν θες την Τρίτη να σου φύγει η ιδέα.Όλα καλά είναι...από εδώ και πέρα θα έχεις συνέχεια τέτοια και πολλά άλλα παράξενα και μη!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

επ τι έγινε εδώ..ποιος προβληματίζεται για συμπτώματα??? ποιος άλλος!!! πες της βρε palmoma οτι δεν αισθανόσουν τίποτα να ηρεμήσει λιγάκι

future εσύ καλά είσαι? σκέφτηκες καθόλου πιο θα ναι το επόμενο βήμα? θα περιμένεις η θα ξεκινήσεις στο καπάκι?

σε μένα για την εξωσωματική ξέρει ο ένας μου αδερφός και η γυναίκα του (που τυγχάνει να είναι και κολλητή φίλη πολλά χρόνια και δυστυχώς μένουν Καλαμάτα οπότε τους βλέπω και λίγο σπάνια και τα μαθαίνουν όλα τηλεφωνικός) και κανείς άλλος! ούτε η μαμά μου/πεθερά μου/δεύτερος αδερφός και κανείς στη δουλειά εννοείται!! μα τόση μυστικοπάθεια πια!!! το πιο τραγικό είναι πως δεν το χω πει στη μαμά μου και τώρα απο βδομάδα που θα τα βρω σκούρα με δουλειές σπιτιού και φαγητό δεν ξέρω τι θα κάνω..μάλλον θα βάλω τα κλάματα! ά! και σε μια κοπέλα στη δουλειά αναγκάστικα να τις πω οτι θα κάνω σπερματέγχυση γιατί κάνουμε πολύ παρέα και δεν ήξερα τι δικαιολογία να της πω που θα λείψω όλη τη βδομάδα..εδώ το χα να της πω πως κάνω εξωσωματική, αλλά το μετάνιωσα και δεν είπα τίποτα. δεν μπορώ τις πολλές ερωτήσεις, όπως δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα τι ακριβώς συμβαίνει που μπορεί ο καθένας να έχει χίλιες δυο απορίες (λογικό) και να με ρωτάει μετά απο κάθε εξέταση και κάθε βήμα που κάνω πως πήγε κλπ κλπ κλπ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΑ. οπότε τηρώ σιγή ιχθύος(είμαι και ψαράκι!) και όλα πάνε καλά

ty11p2.png

επ τι έγινε εδώ..ποιος προβληματίζεται για συμπτώματα??? ποιος άλλος!!! πες της βρε palmoma οτι δεν αισθανόσουν τίποτα να ηρεμήσει λιγάκι

future εσύ καλά είσαι? σκέφτηκες καθόλου πιο θα ναι το επόμενο βήμα? θα περιμένεις η θα ξεκινήσεις στο καπάκι?

σε μένα για την εξωσωματική ξέρει ο ένας μου αδερφός και η γυναίκα του (που τυγχάνει να είναι και κολλητή φίλη πολλά χρόνια και δυστυχώς μένουν Καλαμάτα οπότε τους βλέπω και λίγο σπάνια και τα μαθαίνουν όλα τηλεφωνικός) και κανείς άλλος! ούτε η μαμά μου/πεθερά μου/δεύτερος αδερφός και κανείς στη δουλειά εννοείται!! μα τόση μυστικοπάθεια πια!!! το πιο τραγικό είναι πως δεν το χω πει στη μαμά μου και τώρα απο βδομάδα που θα τα βρω σκούρα με δουλειές σπιτιού και φαγητό δεν ξέρω τι θα κάνω..μάλλον θα βάλω τα κλάματα! ά! και σε μια κοπέλα στη δουλειά αναγκάστικα να τις πω οτι θα κάνω σπερματέγχυση γιατί κάνουμε πολύ παρέα και δεν ήξερα τι δικαιολογία να της πω που θα λείψω όλη τη βδομάδα..εδώ το χα να της πω πως κάνω εξωσωματική, αλλά το μετάνιωσα και δεν είπα τίποτα. δεν μπορώ τις πολλές ερωτήσεις, όπως δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα τι ακριβώς συμβαίνει που μπορεί ο καθένας να έχει χίλιες δυο απορίες (λογικό) και να με ρωτάει μετά απο κάθε εξέταση και κάθε βήμα που κάνω πως πήγε κλπ κλπ κλπ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΑ. οπότε τηρώ σιγή ιχθύος(είμαι και ψαράκι!) και όλα πάνε καλά

Γειά σου κούκλα!!!Καλά είμαι μωρέ;);)

Τι θα κάνω;;;Προς το παρόν τίποτα,είναι βλέπεις και η κρίση και έρχεται χειμώνας...και το πετρέλαιο στα ύψη...και ..άστα καλύτερα.Ας περάσει και ο χειμώνας και βλέπουμε πως θα είμαστε!!!!!Άντε από εβδομάδα δεν θα προλαβαίνουν να διαβάζουν οι υπόλοιπες!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ...ααα δεν συμφέρει...με την Future μέσα έχετε λογοδιάροια...χανω χρόνο να σας διαβασω :tongue::tongue:

Λοιπόν εγώ παω δουλειά στις 8.00. Ξυπνάω 7.00 γιατί ειμαι κοντά στην δουλειά και από τότε που αποφάσισα να τρώω υγιεινο πρωινό..ξυπνάω στις 7.00. Παλιά κοιμόμουν ένα μισαωράκι ακομα.

Όσο για το πόσοι ήξεραν για την εξωσωματική...το ξέρει μονο η μαμά μου, και η κουνιάδα μου και ο άντρας της, και μια κολλητή μου στο νησί. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού μου ξέρουν οτι απλά εμεινα έγκυος...Να σας πω και το καλό-κουλό; Ούτε ο ντόκτορ Χίτλερ δεν το ξέρει...οτι η εγκυμοσύνη ειναι απο εξωσωματική. Αυτοί. Στην δουλειά δεν ειπα ποτέ γιατί έπαιρνα άδειες...ειχα πει οτι κάνω μια θεραπεία...ότι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε.

Επειτα με την εμβρυομεταφορά να πέφτει καλοκαιρι κανείς δεν αναρωτήθηκε για την άδεια.

Χθες μια συνάδελφος μου ειπε οτι μαλλον παει για εξωσωματική...και ήταν στενοχωρημένη. Προσπάθησα να της ανεβάσω το ηθικό, να της εξηγήσω οτι δεν ειναι κάτι κακο...αλλά δεν της ειπα οτι έκανα κι εγώ. Βασικά εμένα δεν με ενδιαφερει να μαθευτεί τόσο...ο σύζυγος λέει (και έχει δίκιο) οτι ειναι προσωπικό θέμα και δεν αφισοκολλείται.

Θα παω για καθαρισμο προσωπου και αποτρίχωση σε λίγο. Και βαριέμαι οικτρά. Βαριέμαι να οδηγήσω βασικά. Αν ήταν εδώ δίπλα. Και η Αθήνα δεν παιζεται βρε παιδί μου...κίνηση και εκνευρισμός και βλακεια στο τετράγωνο στους δρόμους. ΟΥΦ

ΧΑ!!!Από την επόμενη εβδομάδα να δεις τι έχει να γίνει ...θα είναι σπίτι και η ioanna μας!!!Οπότε καταλαβαίνεις...3 θα είμαστε!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν..εγώ συμπτώματα ΔΕΝ είχα...και ΔΕΝ έχω. ΚΑΝΕΝΑ. Μόνο καούρες όταν τρώω σοκολάτα...και κοιλιά που φουσκώνει πλέον.

Αλλά τους πρώτους μήνες...ούτε ναυτίες, ούτε εμετούς, ούτε ζαλαδες, ούτε συχνοούριες, Τ Ι Π Ο Τ Α. Κόπωση και υπνηλία είχα περίπου στον 3ο μήνα...και εννοείται οτι είχαμε πλέον ακούσει καρδιά.

Ακόμα και τώρα μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ολα πηγαίνουν καλά εκεί μέσα. Αλλά πλέον ειμαι ήρεμη,

Το μονο συμπτωμα...ήταν το πρησμένο στήθος, με θηλές σκουρόχρωμες. Αυτό υπήρχε και συνέχισε να υπάρχει. Τιποτε άλλο.

Επομένως Gemini χαλάααααρωσε...εχει μαλλιάσει η γλωσσίτσα μου να σου το λέω...το ξέρω οτι δεν θα το κάνεις. Θα έχεις πάντα μια ανησυχία...και η αλήθεια είναι οτι σου δίνω το δικαίωμα...μέχρι την αυχενική. Μετά...κομμένες οι ανησυχίες...εντάξει; Μην μετατρέψεις τα δίδυμα σε μίνι γεννήτριες με το άγχος...εσύ θα την πληρώσεις μόλις βγουν.:tongue:

A5K6p3.png

Γυρισα απο την αισθητικό...λέω να πάω να ζυγιστώ...με τόση τρίχα που έφυγε ίσως έχασα κανένα κιλό.

Εχω για άλλη μια φορά ημικρανία (μάλλον αυτό θα ειναι το σύμπτωμα της δικής μου εγκυμοσύνης). Περιμένω να επικοινωνήσει το σόι...εχει έρθει ένας θείος και ειναι στον αδερφο μου και αναμένω μπας και εχουν κανονίσει τίποτα για το βράδυ...και ελπίζω να μην έχουν κανονίσει...θέλω ήρεμη βραδιά ξάπλα στον καναπέ...και πίτσα βετζετέριαν (τι να κάνω αυτό μου κολλησε).

Ioanna μου καλή έφτασε η ώρα ε; Είδες πως περνάει ο καιρός; Αντε να μπεις και εσύ στο κλαμπ του καναπέ...και να σου πάνε όλα καλά. Και μετά έχει σειρά η Mariamarilia. Αντε κορίτσια με το καλό...

Ααααχ νιώθω πτώμα. Βγηκε η κούραση της εβδομάδας μάλλον. Και πρέπει να ασχοληθώ και με ντουλάπες...γιατί απο ό,τι κατάλαβα το ΣΚ θα ειναι φθινοπωρινό...και δεν θα έχουμε τι να βάλουμε...καλά εγώ ούτως η άλλως δεν θα έχω..κανένα παντελόνι μου δεν θα μου μπαίνει. Με βλεπω με καλσονάκι και φορεματάκι...αλλά το καλσόν τώρα που ειμαι με πέδιλο μου φαίνεται αστείο...και σαν σκέψη.

A5K6p3.png

Ααα και να συμπληρώσω οτι...όσον αφορά το ποιοί και πόσοι ξέρουν για την εξωσωματική...ειχα πει κάποτε οτι αν τα κατάφερνα να μείνω έγκυος θα έβγαινα με πανό στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους αγανακτισμένους που θα το έγραφε. Αλλά επειδή αφορά και τον σύζυγο...και εκείνος δεν θέλει πολλά πολλά...οφείλω να το σεβαστώ. Σαν palmoma όμως θα το έλεγα....γι'αυτό και εγώ το'χω πει σε μια φιλή...ενώ εκείνος σε κανέναν απολύτως. Και αν ο γαμπρός του δεν ήταν γιατρός και δεν ειχε βοηθήσει...ούτε η αδερφή του δεν θα το ήξερε.

A5K6p3.png

Γυρισα απο την αισθητικό...λέω να πάω να ζυγιστώ...με τόση τρίχα που έφυγε ίσως έχασα κανένα κιλό.

Εχω για άλλη μια φορά ημικρανία (μάλλον αυτό θα ειναι το σύμπτωμα της δικής μου εγκυμοσύνης). Περιμένω να επικοινωνήσει το σόι...εχει έρθει ένας θείος και ειναι στον αδερφο μου και αναμένω μπας και εχουν κανονίσει τίποτα για το βράδυ...και ελπίζω να μην έχουν κανονίσει...θέλω ήρεμη βραδιά ξάπλα στον καναπέ...και πίτσα βετζετέριαν (τι να κάνω αυτό μου κολλησε).

Ioanna μου καλή έφτασε η ώρα ε; Είδες πως περνάει ο καιρός; Αντε να μπεις και εσύ στο κλαμπ του καναπέ...και να σου πάνε όλα καλά. Και μετά έχει σειρά η Mariamarilia. Αντε κορίτσια με το καλό...

Ααααχ νιώθω πτώμα. Βγηκε η κούραση της εβδομάδας μάλλον. Και πρέπει να ασχοληθώ και με ντουλάπες...γιατί απο ό,τι κατάλαβα το ΣΚ θα ειναι φθινοπωρινό...και δεν θα έχουμε τι να βάλουμε...καλά εγώ ούτως η άλλως δεν θα έχω..κανένα παντελόνι μου δεν θα μου μπαίνει. Με βλεπω με καλσονάκι και φορεματάκι...αλλά το καλσόν τώρα που ειμαι με πέδιλο μου φαίνεται αστείο...και σαν σκέψη.

Πριν ζυγιστείς κάνε και πιπί σου...θα φύγει άλλο μισό κιλό!!!!!:tongue::tongue:

Βετζετέριαν πίτσα....μπλιαχχχ!!!!!(σόρυ...γούστα είναι αυτά)!!

Σιγά σιγά να πιάσεις τις ντουλάπες και να μην τεντώνεσαι και σηκώνεις βάρη.Να προσέχεις έτσι;;;Αλλά τι στα λέω τα ξέρεις....δεν πειράζει άσε εμένα να λέω!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ααα και να συμπληρώσω οτι...όσον αφορά το ποιοί και πόσοι ξέρουν για την εξωσωματική...ειχα πει κάποτε οτι αν τα κατάφερνα να μείνω έγκυος θα έβγαινα με πανό στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους αγανακτισμένους που θα το έγραφε. Αλλά επειδή αφορά και τον σύζυγο...και εκείνος δεν θέλει πολλά πολλά...οφείλω να το σεβαστώ. Σαν palmoma όμως θα το έλεγα....γι'αυτό και εγώ το'χω πει σε μια φιλή...ενώ εκείνος σε κανέναν απολύτως. Και αν ο γαμπρός του δεν ήταν γιατρός και δεν ειχε βοηθήσει...ούτε η αδερφή του δεν θα το ήξερε.

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον άντρα σου...δεν αφορά κανέναν ο τρόπος με τον οποίο έμεινες έγκυος.Είναι σαν να λες σε τι στάση το κάνατε και έπιασες...δεν ξέρω έτσι το νιώθω ρε γμτ.Δεν ντρέπομαι για την εξωσωματική αλλά το θεωρώ προσωπική υπόθεση...δεν θα το κάνω βούκινο.Γι'αυτό και ποτέ όταν βλέπω δίδυμα ή όταν ένα ζευγάρι μετά από πολύ καιρό κάνει παιδί δεν ρωτάω τίποτα ...για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση.Εντάξει είναι προσωπική άποψη αυτό!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γύρισα κι εγώ απ τη μαμά!!!!!!! Πω πω πολλά γράψατε-πήρατε το αίμα σας πισω ε???

Future θελω να σχολιάσεις τη βολτα μου στη μαμά παρακαλώ:tongue: Κοσμοιστορικό γεγονός!! Ηταν εκέι ο αγαπημένος θειος μου και ο παππους..

Μετά εφυγαν και παίξαμε χαρτιά με τη μαμα στον καναπέ (εννοείται!). Και μετα ήρθε ο άντρας μου να με μαζέψει χαχα:tongue:

Palmoma με καθυσηχάζεις, δεν μπορώ να πω!! Σου υπόσχομαι να έχω άγχος μεχρι να ακούσω καρδούλες! Μετα θα τα αφήσω να κυλήσουν... Αλλά μέχρι τώρα αν εξαιρέσουμε τη μερα του υπερήχου που είδα τους σάκους, ουτε νιωθω εγκυμοσύνη, ουτε καν μπορώ να το ξεστομίσω... Τεσπα, θα δέιξει!

Αποτρίχωση με κερί κανεις ε? Είναι ωραία η ανακούφιση/καθαριότητα που νιώθεις μετά:D

Όσο για την εξωσωματική, δεν ξέρω κι εγώ τι στάση να κρατήσω... Και για μενα δεν είναι κακό εννοείται, κι αν αρχίσαμε όλες να το λεγαμε πιο πολύ τότε θα το θεωρούσαν όλο και λίγοτερο "θέμα συζήτησης" . ¨Ομως αυτό που με εκνεύριζε οταν άρχισα να το συζητάω με κάποιους ήταν οτι μες στην άγνοιά τους λέγανε διάφορες βλακειες.Κι έτσι αποφάσισα να μη έρθω ουτε εγώ αλλά και να μη φέρω και κανέναν σε δύσκολή θέση, και ειπα οτι θα κάνω μια "θεραπεία"...

ioanna κάνε οτι δουλειές και φαγητά έχεις να κάνεις γιατί μετα θα βουλιάξεις στον καναπέ:tongue: Ε και λίγη σκόνη να έχει δεν έγινε και τίποτα. Πες στον άντρα σου αν είναι να βάλει καμια σκούπα το πολύ πολύ!!

Ωραία θα σε εχουμε απο το πρωι εδώ και θα χει σελίδες να διαβάζει η Palmoma!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γύρισα κι εγώ απ τη μαμά!!!!!!! Πω πω πολλά γράψατε-πήρατε το αίμα σας πισω ε???

Future θελω να σχολιάσεις τη βολτα μου στη μαμά παρακαλώ:tongue: Κοσμοιστορικό γεγονός!! Ηταν εκέι ο αγαπημένος θειος μου και ο παππους..

Μετά εφυγαν και παίξαμε χαρτιά με τη μαμα στον καναπέ (εννοείται!). Και μετα ήρθε ο άντρας μου να με μαζέψει χαχα:tongue:

Palmoma με καθυσηχάζεις, δεν μπορώ να πω!! Σου υπόσχομαι να έχω άγχος μεχρι να ακούσω καρδούλες! Μετα θα τα αφήσω να κυλήσουν... Αλλά μέχρι τώρα αν εξαιρέσουμε τη μερα του υπερήχου που είδα τους σάκους, ουτε νιωθω εγκυμοσύνη, ουτε καν μπορώ να το ξεστομίσω... Τεσπα, θα δέιξει!

Αποτρίχωση με κερί κανεις ε? Είναι ωραία η ανακούφιση/καθαριότητα που νιώθεις μετά:D

Όσο για την εξωσωματική, δεν ξέρω κι εγώ τι στάση να κρατήσω... Και για μενα δεν είναι κακό εννοείται, κι αν αρχίσαμε όλες να το λεγαμε πιο πολύ τότε θα το θεωρούσαν όλο και λίγοτερο "θέμα συζήτησης" . ¨Ομως αυτό που με εκνεύριζε οταν άρχισα να το συζητάω με κάποιους ήταν οτι μες στην άγνοιά τους λέγανε διάφορες βλακειες.Κι έτσι αποφάσισα να μη έρθω ουτε εγώ αλλά και να μη φέρω και κανέναν σε δύσκολή θέση, και ειπα οτι θα κάνω μια "θεραπεία"...

ioanna κάνε οτι δουλειές και φαγητά έχεις να κάνεις γιατί μετα θα βουλιάξεις στον καναπέ:tongue: Ε και λίγη σκόνη να έχει δεν έγινε και τίποτα. Πες στον άντρα σου αν είναι να βάλει καμια σκούπα το πολύ πολύ!!

Ωραία θα σε εχουμε απο το πρωι εδώ και θα χει σελίδες να διαβάζει η Palmoma!

Τι να σχολιάσω καλέ....μια χαρά η βόλτα στη μαμάκα!!!!Αύριο μπορείς να πας στη θεία...μεθαύριο στον θείο....γιατί άσχημα είναι;;;Τι δηλαδή μόνο στο δικό σου καναπέ θα στρώνεις το ποπουδάκι σου;;;Οι άλλοι καναπέδες τι έχουν;;;Παραπονεμένοι θα μείνουν;;;;Και τον ποπούλη σου δεν τον υπολογίζεις;;;;Να αλλάζει και λίγο παραστάσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι να σχολιάσω καλέ....μια χαρά η βόλτα στη μαμάκα!!!!Αύριο μπορείς να πας στη θεία...μεθαύριο στον θείο....γιατί άσχημα είναι;;;Τι δηλαδή μόνο στο δικό σου καναπέ θα στρώνεις το ποπουδάκι σου;;;Οι άλλοι καναπέδες τι έχουν;;;Παραπονεμένοι θα μείνουν;;;;Και τον ποπούλη σου δεν τον υπολογίζεις;;;;Να αλλάζει και λίγο παραστάσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τωρα και με το ενιαίο μισθολόγιο σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα: δοκιμαστής καναπέδων:tongue::tongue:. Η εμπειρία μου θα είναι φοβερό προσον!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...