Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τιποτα το ιδιαίτερο... Βγήκε και επίσημα η απόσπασή μου σήμερα στο χωριο που είναι και ο άντρας μου και τωρα παίρνω τηλ στα γραφεία να συνεννοηθώ!

Και μιας και ρωτάγαμε, τωρα θα μάθουν κι άλλοι για εξωσωματική και εγκυμοσύνη. Αν και μπορεί αυτό με την εξωσωματική να το αποφύγω.

Νιωθω και άσχημα ρε γμτ! Θα μου πει ο προιστάμενος τι στο καλό τη ζήτησες την απόσπαση αφου δεν έχεις σκοπό να έρθεις, εεεε?????????????

Ουφ!!!!!!!!!!!!

Μην είσαι χαζούλα βρε.Δεν θα πεις τίποτα για εξωσωματική.Όταν ζήτησες την απόσπαση δεν ήξερες ακόμη ότι ήσουν έγκυος,τώρα το έμαθες!!!!Δεν θα μπορεί να πει τίποτα κανένας!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην είσαι χαζούλα βρε.Δεν θα πεις τίποτα για εξωσωματική.Όταν ζήτησες την απόσπαση δεν ήξερες ακόμη ότι ήσουν έγκυος,τώρα το έμαθες!!!!Δεν θα μπορεί να πει τίποτα κανένας!!!!

ΑΑΑΑΑΑ εσύ δεν ξερεις το ελάττωμά μου... δε λέω ψέμματα.

Βεβαια αυτό που λες είναι απόκρυψη της αλήθειας. Αλλά αν με ρωτήσει κάτι σχετικό θα το ξεφουρνίσω οπως και να χει..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΑΑΑΑΑΑ εσύ δεν ξερεις το ελάττωμά μου... δε λέω ψέμματα.

Βεβαια αυτό που λες είναι απόκρυψη της αλήθειας.

Έτσι ακριβώς είναι συμφωνώ!!

Αλλά αν με ρωτήσει κάτι σχετικό θα το ξεφουρνίσω οπως και να χει.

Γιατί παιδάκι μου...τι χρειάζονται οι λεπτομέρειες;;;Όσο πιο λίγα ξέρουν τόσο το καλύτερο!!!!!

.

;););););););););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

;););););););););)

Ναι αλλά αν το μάθει απο το γραφείο που ανηκα μέχρι τωρα (αφου εκεί πηρα άδεια για την εμβρυομεταφορά) δε θα φανεί οτι δεν το είπα επίτηδες??

Ε κάτι τέτοια σκέφτομαι και βασανίζομαι... Μιλάμε για ηλιθιότητα όχι αστεία!!

Εφυγε ο άντρας σου??

Τακτοποιούσα τις ιατρικές εξετάσεις της εξωσωματικής και οχι μονο...πω πω ρε συ πόσες έχουμε κάνει:!:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι αλλά αν το μάθει απο το γραφείο που ανηκα μέχρι τωρα (αφου εκεί πηρα άδεια για την εμβρυομεταφορά) δε θα φανεί οτι δεν το είπα επίτηδες??

Ε κάτι τέτοια σκέφτομαι και βασανίζομαι... Μιλάμε για ηλιθιότητα όχι αστεία!!

Εφυγε ο άντρας σου??

Τακτοποιούσα τις ιατρικές εξετάσεις της εξωσωματικής και οχι μονο...πω πω ρε συ πόσες έχουμε κάνει:!:

Όντως χαζά σκέφτεσαι!!!Έφυγε ο άντρας μου και έκανα και το φαί μου (χύτρα) και τώρα είμαι πάλι αραγμένη!!!!!

Εξετάσεις;;;Άσε καλύτερα....ένα συρτάρι θα πιάσουν αν τις μαζέψω!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Όντως χαζά σκέφτεσαι!!!Έφυγε ο άντρας μου και έκανα και το φαί μου (χύτρα) και τώρα είμαι πάλι αραγμένη!!!!!

Εξετάσεις;;;Άσε καλύτερα....ένα συρτάρι θα πιάσουν αν τις μαζέψω!!!!

Εγώ θα φαω λίγες φακές από την Τετάρτη και λιγη μπριζολα από χτες.

Φυσικά οχι και τα δύο μαζί γιατί και τώρα που το έγραψα μου ήρθε μια αηδία!:shock: Τι να κάνουμε όμως , οι άλλοι θα φανε φασολάδα και δεν την τρώω με τίποτα!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγώ θα φαω λίγες φακές από την Τετάρτη και λιγη μπριζολα από χτες.

Φυσικά οχι και τα δύο μαζί γιατί και τώρα που το έγραψα μου ήρθε μια αηδία!:shock: Τι να κάνουμε όμως , οι άλλοι θα φανε φασολάδα και δεν την τρώω με τίποτα!!!!!!!

Μας αρέσουν τα όσπρια όοοολα!!!!Φασολάδα;;;;;Με καυτερό μέσα και ρέγγα!!!!Τέλειο...δεν ξέρεις να τρως βρε...και τα φασόλια κάνουν πολύ καλό!!!Να μάθεις να τρως για να μάθουν και τα παιδιά σου!!!Αλλιώς πως θα συνηθίσουν!!!ΑΑΑΑΑ!!!!θα σε μαλώσω!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μας αρέσουν τα όσπρια όοοολα!!!!Φασολάδα;;;;;Με καυτερό μέσα και ρέγγα!!!!Τέλειο...δεν ξέρεις να τρως βρε...και τα φασόλια κάνουν πολύ καλό!!!Να μάθεις να τρως για να μάθουν και τα παιδιά σου!!!Αλλιώς πως θα συνηθίσουν!!!ΑΑΑΑΑ!!!!θα σε μαλώσω!!!!:tongue::tongue:

τωρα το θυμήθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε είδα στον υπνο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήμασταν λέει κάπου σαν εκκλησία που έχει καρέκλες και καθοσουν μπροστά μου και μιλούσες με κάτι άλλες κοπέλες. Σε κάποια φάση γυρίζεις και λέω στον άντρα μου "Αυτή είναι η Future, αυτή είναι η Future!!:idea:" Κι έλεγα τωρα να της μιλήσω ή οχι??

Ησουν με μακριά κοκκινα μαλλίά ως τους ώμους και ή είχες έγχρωμα μάτια ή είχες βάλει γαλαζοπράσινη σκια, δε θυμαμαι...πάντως κάτι έντονο έιχες!

Α και φορόυσες μια μακριά μπλε΄ζακέτα:idea: Οτι να ναι βλέπω τελικά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τωρα το θυμήθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε είδα στον υπνο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήμασταν λέει κάπου σαν εκκλησία που έχει καρέκλες και καθοσουν μπροστά μου και μιλούσες με κάτι άλλες κοπέλες. Σε κάποια φάση γυρίζεις και λέω στον άντρα μου "Αυτή είναι η Future, αυτή είναι η Future!!:idea:" Κι έλεγα τωρα να της μιλήσω ή οχι??

Ησουν με μακριά κοκκινα μαλλίά ως τους ώμους και ή είχες έγχρωμα μάτια ή είχες βάλει γαλαζοπράσινη σκια, δε θυμαμαι...πάντως κάτι έντονο έιχες!

Α και φορόυσες μια μακριά μπλε΄ζακέτα:idea: Οτι να ναι βλέπω τελικά!!

Τώρα αυτό καλό είναι ή όχι;;Κάποιος που να ξέρει από όνειρα;;;HELPPP!!!!!!!

Κόκκινα μαλλιά δεν έχω....καστανά είναι....μπλε σκιά φοράω....μπλε ζακέτα δεν έχω....έχω κόκκινη,μας κάνει;;;;;;Καλέ κάποιος;;;;;;Τα μαλλιά είναι βάσανα...μακρυά και κόκκινα....ωωωωωχχχχχχ....τι άλλο θα με βρει και σύντομα μάλιστα;;;;;;;;Τα υπόλοιπα τι σημαίνουν;;;

HELPPP καλέεεεε!!!!!δεν ακούει κανείς;;;;;;:tongue::tongue::confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τώρα αυτό καλό είναι ή όχι;;Κάποιος που να ξέρει από όνειρα;;;HELPPP!!!!!!!

Κόκκινα μαλλιά δεν έχω....καστανά είναι....μπλε σκιά φοράω....μπλε ζακέτα δεν έχω....έχω κόκκινη,μας κάνει;;;;;;Καλέ κάποιος;;;;;;Τα μαλλιά είναι βάσανα...μακρυά και κόκκινα....ωωωωωχχχχχχ....τι άλλο θα με βρει και σύντομα μάλιστα;;;;;;;;Τα υπόλοιπα τι σημαίνουν;;;

HELPPP καλέεεεε!!!!!δεν ακούει κανείς;;;;;;:tongue::tongue::confused::confused:

Κοιτα, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα δικά μου ονειρα δεν χρίζουν ερμηνείας!:( Ζητημα να χω δει σοβαρό όνειρο 8 φορές στη ζωή μου! Και αυτο το καταλαβαίνω με το που σηκώνομαι...

Όλες τις άλλες φορές βλεπω άτομα που σκέφτομαι. Ειδα κι άλλους χτες για να καταλάβεις πχ την κουμπάρα μου που δεν της εχω πει ακόμα για την εγκυμοσύνη και ολο θέλω να το κανω αλλά φοβάμαι...

Οπότε σε σκεφτόμουν χτες και σε είδα!!! Και μια χαρα ήσουν, μου άρεσες πολύ;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα δικά μου ονειρα δεν χρίζουν ερμηνείας!:( Ζητημα να χω δει σοβαρό όνειρο 8 φορές στη ζωή μου! Και αυτο το καταλαβαίνω με το που σηκώνομαι...

Όλες τις άλλες φορές βλεπω άτομα που σκέφτομαι. Ειδα κι άλλους χτες για να καταλάβεις πχ την κουμπάρα μου που δεν της εχω πει ακόμα για την εγκυμοσύνη και ολο θέλω να το κανω αλλά φοβάμαι...

Οπότε σε σκεφτόμουν χτες και σε είδα!!! Και μια χαρα ήσουν, μου άρεσες πολύ;)

Καλέ δεν είμαι έτσι(δεν ξέρω και πως ήμουν)...είμαι χοντρούυυυλα.Με είδες χοντρούλα;;;;;....εεεεεε;;;;;;;.....με είδες;;;;;όοοοχι!!!....άρα δεν ήμουν εγώ...την γλύτωσα....ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλέ δεν είμαι έτσι(δεν ξέρω και πως ήμουν)...είμαι χοντρούυυυλα.Με είδες χοντρούλα;;;;;....εεεεεε;;;;;;;.....με είδες;;;;;όοοοχι!!!....άρα δεν ήμουν εγώ...την γλύτωσα....ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Δε σε είδα χοντρούλα, αλλά ήσουν καθιστή!! Μην αγχώνεσαι καλε!!!!!!

Ακόμα να με παρει ο προιστάμενος! Τελικά μονο εγώ αγχώνομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δε σε είδα χοντρούλα, αλλά ήσουν καθιστή!! Μην αγχώνεσαι καλε!!!!!!

Ακόμα να με παρει ο προιστάμενος! Τελικά μονο εγώ αγχώνομαι...

Καλά που το κατάλαβες!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά που το κατάλαβες!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το "σωστό" θα με φάει εμένα!

Λοιπον για να μη με λετε γουρουνίτσα σήμερα τσίμπησα σαν πουλάκι:tongue:

Επίσης, τι θα κάνω το απογευμα????????????? εεεεεεε??????????

Θα με πάει ο άντρας μου στη μαμά μου!!! Ναι αμ πως! Θα κάτσω σε άλλον καναπέ, οχι στα ίδια και στα ίδια!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να'μαι κι εγώ...ααα δεν συμφέρει...με την Future μέσα έχετε λογοδιάροια...χανω χρόνο να σας διαβασω :tongue::tongue:

Λοιπόν εγώ παω δουλειά στις 8.00. Ξυπνάω 7.00 γιατί ειμαι κοντά στην δουλειά και από τότε που αποφάσισα να τρώω υγιεινο πρωινό..ξυπνάω στις 7.00. Παλιά κοιμόμουν ένα μισαωράκι ακομα.

Όσο για το πόσοι ήξεραν για την εξωσωματική...το ξέρει μονο η μαμά μου, και η κουνιάδα μου και ο άντρας της, και μια κολλητή μου στο νησί. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού μου ξέρουν οτι απλά εμεινα έγκυος...Να σας πω και το καλό-κουλό; Ούτε ο ντόκτορ Χίτλερ δεν το ξέρει...οτι η εγκυμοσύνη ειναι απο εξωσωματική. Αυτοί. Στην δουλειά δεν ειπα ποτέ γιατί έπαιρνα άδειες...ειχα πει οτι κάνω μια θεραπεία...ότι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε.

Επειτα με την εμβρυομεταφορά να πέφτει καλοκαιρι κανείς δεν αναρωτήθηκε για την άδεια.

Χθες μια συνάδελφος μου ειπε οτι μαλλον παει για εξωσωματική...και ήταν στενοχωρημένη. Προσπάθησα να της ανεβάσω το ηθικό, να της εξηγήσω οτι δεν ειναι κάτι κακο...αλλά δεν της ειπα οτι έκανα κι εγώ. Βασικά εμένα δεν με ενδιαφερει να μαθευτεί τόσο...ο σύζυγος λέει (και έχει δίκιο) οτι ειναι προσωπικό θέμα και δεν αφισοκολλείται.

Θα παω για καθαρισμο προσωπου και αποτρίχωση σε λίγο. Και βαριέμαι οικτρά. Βαριέμαι να οδηγήσω βασικά. Αν ήταν εδώ δίπλα. Και η Αθήνα δεν παιζεται βρε παιδί μου...κίνηση και εκνευρισμός και βλακεια στο τετράγωνο στους δρόμους. ΟΥΦ

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...