Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Μπα ....σουπερ θα πάω αν μεσολαβήσει καμια μεγάλη επέτειος:tongue: Δεν είναι απλή βόλτα!

Μια χαρά κι εσύ, ξεκούραση!!

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!Στην επέτειο του γάμου σας!!!!Ρομαντικάαααα!!!!!Και να μου πεις αν είναι ωραία..να πάω και εγώ με τον άντρα μου.....δηλαδή τι;;;...στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς;;;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κατάντια....βλέπω το Τουρκικο...

Δεν το εχω παρακουλουθ'ησει ποτε βεβαια για να κρίνω, αλλά δεν περιμενα ποτέ οτι θα το εβλεπα..Θελω να κοιτάζω κάτι χωρίς να το σκέφτομαι!!!

Λετε να ναι καλό??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κατάντια....βλέπω το Τουρκικο...

Δεν το εχω παρακουλουθ'ησει ποτε βεβαια για να κρίνω, αλλά δεν περιμενα ποτέ οτι θα το εβλεπα..Θελω να κοιτάζω κάτι χωρίς να το σκέφτομαι!!!

Λετε να ναι καλό??

Δεν ξέρω...η μαμά μου πάντως το βλέπει φανατικά!!!Το προηγούμενο που έπαιζε ο ANT1 το "ΕΖΕL" δεν το έβλεπα παρόλο που η μαμά μου ΚΑΙ ο μπαμπάς μου έλεγαν ότι ήταν ωραίο.Κάποια στιγμή όταν ήμουν ξάπλα και η μαμά μου ερχόταν για παρέα...είδα μαζί της τα 3 τελευταία επεισόδια....ήταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ...δεν το περίμενα!!!!!!Εγώ γενικά δεν προτιμώ τέτοια...αλλά αυτό ήταν πραγματικά καλό!!!Οπότε ρίξε μια ματιά μπορεί να βγει καλό.Έχει πολύ καλές κριτικές πάντως και έχει κάνει θραύση στην Τουρκία!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν ξέρω...η μαμά μου πάντως το βλέπει φανατικά!!!Το προηγούμενο που έπαιζε ο ANT1 το "ΕΖΕL" δεν το έβλεπα παρόλο που η μαμά μου ΚΑΙ ο μπαμπάς μου έλεγαν ότι ήταν ωραίο.Κάποια στιγμή όταν ήμουν ξάπλα και η μαμά μου ερχόταν για παρέα...είδα μαζί της τα 3 τελευταία επεισόδια....ήταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ...δεν το περίμενα!!!!!!Εγώ γενικά δεν προτιμώ τέτοια...αλλά αυτό ήταν πραγματικά καλό!!!Οπότε ρίξε μια ματιά μπορεί να βγει καλό.Έχει πολύ καλές κριτικές πάντως και έχει κάνει θραύση στην Τουρκία!!!!

Τι να κάνουμε, ανάγκη βλέπεις!! Βασικά βλεπω ενα στο Mega (εχει καλύτερη εικόνα:tongue:)...δεν είναι το Ezel αλλά δεν ξερω και πως το λένε... Εχει και το ΑΝτ1 τουρκικο ε? Τωρα το κατάλαβα!!

Προσπαθω να καταλάβω τι παίζει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι να κάνουμε, ανάγκη βλέπεις!! Βασικά βλεπω ενα στο Mega (εχει καλύτερη εικόνα:tongue:)...δεν είναι το Ezel αλλά δεν ξερω και πως το λένε... Εχει και το ΑΝτ1 τουρκικο ε? Τωρα το κατάλαβα!!

Προσπαθω να καταλάβω τι παίζει!

Το Ezel τελείωσε.Αυτό που έχει τώρα ο ΑΝΤ1 λένε ότι είναι πολύ ωραίο...για το MEGA δεν ξέρω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!!! τι κανετε??? χαιρομαι που ολες σας ειστε πολυ καλα και περισσοτερο που η future ειναι και παλι μαζι μας!!! ιωννα, η Τριτη ειναι πολυ κοντα,κουραγιο και δεν θελει πολυ αγχος!!χαλλλαααραααα!!!:-P ολα θα πανε κατ'ευχην!!μια που θα εχεις μεγαλη θετικη ενεργεια απ' ολες μας!!! τα δικα μου νεα ειναι οτι απο χθες ξεκινησα τις gonal ενταξει ευκολες ειναι και Δευτερα πηγαινω ξανα να με δει να μετρησουμε την οιστραδιολη !!μου ειπε πως τουλαχιστον μεχρι 21 Οκτωβρη θα εχουμε τελειωσει!!!! ιδωμεν!!!ενταξει μπορω να πω πως δεν ειμαι και πολυ αγχωμενη!!οτι ειναι θα γινει !!ο θεος ξερει!!! σημερα δεν ξερω τι να μαγειρεψω ,μια που αυριο θα κανω παστιτσιο θα ερθει μια ξαδερφη να μας δει, θα ξεχαστω και λιγο!!παντως δεν θελω σε κανεναν εκτος απο τους γονεις μας να πω σε τι διαδικασια ειμαστε!!εσεις το ειχατε πει σε φιλες???? γνωμη μου πως οσο λιγοτεροι το ξερουν τοσο καλυτερα !!!:-P

καλημερα κοριτσια !!!! τι κανετε??? χαιρομαι που ολες σας ειστε πολυ καλα και περισσοτερο που η future ειναι και παλι μαζι μας!!! ιωννα, η Τριτη ειναι πολυ κοντα,κουραγιο και δεν θελει πολυ αγχος!!χαλλλαααραααα!!!:-P ολα θα πανε κατ'ευχην!!μια που θα εχεις μεγαλη θετικη ενεργεια απ' ολες μας!!! τα δικα μου νεα ειναι οτι απο χθες ξεκινησα τις gonal ενταξει ευκολες ειναι και Δευτερα πηγαινω ξανα να με δει να μετρησουμε την οιστραδιολη !!μου ειπε πως τουλαχιστον μεχρι 21 Οκτωβρη θα εχουμε τελειωσει!!!! ιδωμεν!!!ενταξει μπορω να πω πως δεν ειμαι και πολυ αγχωμενη!!οτι ειναι θα γινει !!ο θεος ξερει!!! σημερα δεν ξερω τι να μαγειρεψω ,μια που αυριο θα κανω παστιτσιο θα ερθει μια ξαδερφη να μας δει, θα ξεχαστω και λιγο!!παντως δεν θελω σε κανεναν εκτος απο τους γονεις μας να πω σε τι διαδικασια ειμαστε!!εσεις το ειχατε πει σε φιλες???? γνωμη μου πως οσο λιγοτεροι το ξερουν τοσο καλυτερα !!!:-P

Kαλημέρα marilia!!!!Τα πας καλά βλέπω με τις ενέσεις...το πήρες το κολάι!!Εγώ σήμερα θα κάνω φακές..έχω καιρό να κάνω!!!!

Όσο για αυτό που ρωτάς,εμένα το ήξεραν οι γονείς μου,αφού μένουμε πάνω -κάτω και ήταν δύσκολο να το κρύψω.....και ο αδελφός μου!!!!Κανένας άλλος...ούτε η πεθερά μου ούτε κανείς.Στο κάτω-κάτω δεν αφορά και κανένα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!! Είδες οι gonal παιχνιδάκι είναι!!! Με το καλό κι εσύ να κάτσεις στον καναπέ!!

Εμένα το ήξεραν οι γονείς (αρα και τα αδέρφια) και 2 φιλες. Η μια επειδή είχε κάνει ήδη 3 προσπάθειες (αν και εκανε μετά 2 παιδιά με φυσιολογικό τροπο:!:) και η άλλη επειδή είναι κολλητη/αδερφή ψυχή μου ενα πράγμα!!

Στην αρχή είχαμε κανει ομως το λάθος να πουμε σε καποιους φιλους πως οι εξετάσεις μας λένε οτι μονο με εξωσωματικ'η μπορούμε να τα καταφέρουμε....ε και τωρα μπορεί κάποιοι να το υποψιάζονται. Ειχαμε εξαφανιστεί και λίγο από κάποια κοινωνικά events -ειχα πει οτι έκανα μια θεραπεια...Δε με πολυνοιάζει βέβαια τωρα. Ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του. ..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα marilia!!!!Τα πας καλά βλέπω με τις ενέσεις...το πήρες το κολάι!!Εγώ σήμερα θα κάνω φακές..έχω καιρό να κάνω!!!!

Όσο για αυτό που ρωτάς,εμένα το ήξεραν οι γονείς μου,αφού μένουμε πάνω -κάτω και ήταν δύσκολο να το κρύψω.....και ο αδελφός μου!!!!Κανένας άλλος...ούτε η πεθερά μου ούτε κανείς.Στο κάτω-κάτω δεν αφορά και κανένα!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Το έριξα στον υπνο πάλι!!!:cool:

Ναι, οσο πιο λιγοι τόσο καλύτερα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Τωρα που το σκέφτομαι το ξέρουν και στη δουλειά μου 2 άτομα και στο γραφείο!!!! Αλλά αυτό αναγκαστικά για να παίρνω άδειες και πριν αλλά και τωρα.... Ουφ! Πολλοί είναι τελικά, αλλά τι να κάνουμε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά είμαι!! Κλασσικά στον καναπέ! Εσύ τι θα κάνεις σήμερα??

Προς το παρόν πίνω καφέ με τον αντρούλη μου.Σε καμιά ώρα που θα φύγει για την δουλειά θα μαγειρέψω και ......τίποτα!!!Δεν έχω να κάνω τίποτα σήμερα!!!

Εσύ;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Προς το παρόν πίνω καφέ με τον αντρούλη μου.Σε καμιά ώρα που θα φύγει για την δουλειά θα μαγειρέψω και ......τίποτα!!!Δεν έχω να κάνω τίποτα σήμερα!!!

Εσύ;;;

Τιποτα το ιδιαίτερο... Βγήκε και επίσημα η απόσπασή μου σήμερα στο χωριο που είναι και ο άντρας μου και τωρα παίρνω τηλ στα γραφεία να συνεννοηθώ!

Και μιας και ρωτάγαμε, τωρα θα μάθουν κι άλλοι για εξωσωματική και εγκυμοσύνη. Αν και μπορεί αυτό με την εξωσωματική να το αποφύγω.

Νιωθω και άσχημα ρε γμτ! Θα μου πει ο προιστάμενος τι στο καλό τη ζήτησες την απόσπαση αφου δεν έχεις σκοπό να έρθεις, εεεε?????????????

Ουφ!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...