Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μάθημα καλέ; Τι μάθημα;

Κάνει κάτι ιδιαίτερα σε παιδάκια!!!!

Κατά τα άλλα...προσπαθεί να ζωγραφίσει...λέει ότι δεν τα καταφέρνει τόσο καλά...αλλά δεν έχω δει τίποτα για να κρίνω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και μακαρόνια και μπριζολίτσα;;;;;:shock::shock::shock::shock:

images?q=tbn:ANd9GcS_AKu9jaRYBvywoeq4v9lLA-6dlDD5QbJc6Al4eyDf7aAC5gHcFg

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!1 Ετσι ακριβώς!!!!!!!!!!!! Ακόμα ομως προσπαθώ να χωνέψω... Ουτε φρούτο έφαγα και νομίζω ουτε καν γάλα δε θα πιω τώρα...

Μισο πιάτο έφαγα καλέ!!!!!!!!!!!!!!!

GEMINIIIIIIII!!!!!!!!

Που είσαι καλέεεεε;;;;;Ακόμη χωνεύεις το μεσημεριανό;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Η έχεις μάθημα;;;

Γυρισα!!!!!!!!!!! Είχα 1 ωρα μάθημα και μετά.............................

ΒΟΛΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν είναι εδώ ο άντρας μου τον αγκαρεύω και με πάει μια βολτα με το αμάξι ο καλός μου:D Πήγαμε και στο φαρμακείο, αμέ αμέ!!!:tongue: Συγκλονιστικά σας λέω!!!

Εσείς πως τα περάσατε???

Τωρα πήρα πάλι τη θέση μου στον καναπέ!!!

Βρε Future τι μου κάνεις με τα τυροπιτάκια; Ααααχ...εμένα κορίτσια τα πιτοειδή μου αρέσουν πάρα πολύ...πιτάκια, πίτες...ολα. Αλλά ειπαμε..προσπαθώ να συγκρατηθώ.

Στις 17/10 πάω γιατρό και πρέπει να έχω χάσει ένα κιλό...ναι θα μου πείτε να μην κάνω δίαιτα...και δεν κάνω. Απλά κόβω ζάχαρη, και γλυκά και ψωμιά...μπας και τα καταφέρω...

ΖΥΜΗ???? Ποιος μίλησε για ζύμες?? Κεικ, κουλουρακια, κρουασανο-σφολιατο-πιτοειδή ...αχ.....εδ'ω υπάρχει ένας έρωτας μεγ'αλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσα έχεις πάρει, να έχουμε ένα μπουσουλα... Πάντως εγώ πριν με ζυγίσει ο γιατρός έκανα τον σταυρό μου και γέλαγε:tongue::tongue: Ε του είπα οτι έχω ηδη πάρει και μου είπε οτι είναι πολύ φυσιολογικό με τα φάρμακα που παίρνουμε!!! Αναθάρρησα κάπως γιατί είναι πολύυυυυυυ αυστηρός γενικά και δε σου λεει και πολλά πολλά!!

Και πράγματι κορίτσια έχω μια εβδομάδα τουλάχιστον που δεν τρωω ζάχαρη, ψωμι, υδατάνθρακες, το βράδυ μονο γιαούρτι ή γάλα και έχασα μονο 900 γρ:( Πιστέυω οτι τα cyclacur (και τα utrogestan β'έβαια) είναι πολύ χαζοφάρμακα...

Πάντως καλά είπε το Futuraki, 1 κιλό είναι κατακρατήσεις. Θα είσαι μια χαρά στον Χιτλεράκο!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!1 Ετσι ακριβώς!!!!!!!!!!!! Ακόμα ομως προσπαθώ να χωνέψω... Ουτε φρούτο έφαγα και νομίζω ουτε καν γάλα δε θα πιω τώρα...

Μισο πιάτο έφαγα καλέ!!!!!!!!!!!!!!!

Γυρισα!!!!!!!!!!! Είχα 1 ωρα μάθημα και μετά.............................

ΒΟΛΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν είναι εδώ ο άντρας μου τον αγκαρεύω και με πάει μια βολτα με το αμάξι ο καλός μου:D Πήγαμε και στο φαρμακείο, αμέ αμέ!!!:tongue: Συγκλονιστικά σας λέω!!!

Εσείς πως τα περάσατε???

Τωρα πήρα πάλι τη θέση μου στον καναπέ!!!

ΖΥΜΗ???? Ποιος μίλησε για ζύμες?? Κεικ, κουλουρακια, κρουασανο-σφολιατο-πιτοειδή ...αχ.....εδ'ω υπάρχει ένας έρωτας μεγ'αλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσα έχεις πάρει, να έχουμε ένα μπουσουλα... Πάντως εγώ πριν με ζυγίσει ο γιατρός έκανα τον σταυρό μου και γέλαγε:tongue::tongue: Ε του είπα οτι έχω ηδη πάρει και μου είπε οτι είναι πολύ φυσιολογικό με τα φάρμακα που παίρνουμε!!! Αναθάρρησα κάπως γιατί είναι πολύυυυυυυ αυστηρός γενικά και δε σου λεει και πολλά πολλά!!

Και πράγματι κορίτσια έχω μια εβδομάδα τουλάχιστον που δεν τρωω ζάχαρη, ψωμι, υδατάνθρακες, το βράδυ μονο γιαούρτι ή γάλα και έχασα μονο 900 γρ:( Πιστέυω οτι τα cyclacur (και τα utrogestan β'έβαια) είναι πολύ χαζοφάρμακα...

Πάντως καλά είπε το Futuraki, 1 κιλό είναι κατακρατήσεις. Θα είσαι μια χαρά στον Χιτλεράκο!!!

Πήγες και στο φαρμακείο;;;;Δεν σε πιστεύω!!!!Την επόμενη φορά πάνε και στο ψιλικατζίδικο....να αλλάξεις παραστάσεις!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Πήγες και στο φαρμακείο;;;;Δεν σε πιστεύω!!!!Την επόμενη φορά πάνε και στο ψιλικατζίδικο....να αλλάξεις παραστάσεις!!!!!!!:tongue::tongue:

Γιατί παρακαλώ??????? Δεν είναι ωραία βόλτα το φαρμακέιο??

Φώτα, κουτάκια, συρταράκια...απ όλα έχει:tongue: Πολύ καλοπέραση τελικά!

Εσύ τι έκανες το απόγευμα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν σας είπα χθες...οι μπριζόλες βγήκαν θεϊκές....ακόμα τρώει ο άντρας μου εκστασιασμένος!

Εχω να γράψω και το κοτόπουλο με πορτοκάλι...το θυμάμαι. Σε μια επομενη φάση...γιατί τώρα βαριέμαι λίγο...πάω να δω το αντράκι μου :D

A5K6p3.png

Δεν σας είπα χθες...οι μπριζόλες βγήκαν θεϊκές....ακόμα τρώει ο άντρας μου εκστασιασμένος!

Εχω να γράψω και το κοτόπουλο με πορτοκάλι...το θυμάμαι. Σε μια επομενη φάση...γιατί τώρα βαριέμαι λίγο...πάω να δω το αντράκι μου :D

Κυρία μου μη νομίζεις ότι θα ξεφύγεις.Όσο αργείς τόσο το χειρότερο.Τώρα θα γράψεις 2 συνταγές...και το κοτόπουλο και τις μπριζόλες!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ετσι έτσι να τον καλομαθαίνεις!!!!

Ναι τη θελουμε τη συνταγή!!

Ασχετο, το πρωι τι ώρα πας για δουλειά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γιατί παρακαλώ??????? Δεν είναι ωραία βόλτα το φαρμακέιο??

Φώτα, κουτάκια, συρταράκια...απ όλα έχει:tongue: Πολύ καλοπέραση τελικά!

Εσύ τι έκανες το απόγευμα??

ΑΑΑ!!!Εγώ να δεις τι έκανα...είδα ένα επεισόδιο από το grey's anatomy,ήπια καφέ με τον άντρα μου,έφαγα τυροπιτάκια:tongue::tongue: και τώρα βλέπω "ghost whisperer".;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Geminaki κοίτα να μη καλομάθεις στην καλοπέραση!!!Εσύ είσαι ικανή την επόμενη φορά να ζητήσεις να πας σε κάποιο σούπερ!!!Εκεί να δεις τι έχει...δεν θα σε μαζεύουμε μετά!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και κοίτα να μη καλομάθεις στην καλοπέραση!!!Εσύ είσαι ικανή την επόμενη φορά να ζητήσεις να πας σε κάποιο σούπερ!!!Εκεί να δεις τι έχει...δεν θα σε μαζεύουμε μετά!!!!!:tongue::tongue:

Μπα ....σουπερ θα πάω αν μεσολαβήσει καμια μεγάλη επέτειος:tongue: Δεν είναι απλή βόλτα!

Μια χαρά κι εσύ, ξεκούραση!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μια χαρά σας βρίσκω κοριτσάρες μου φτου σας!! ανταποδίδω το πρωινό φτύσιμο που έφαγα! πάλι στο φαί το ρίξατε βλέπω, νοητά τρώω και γω λίγο!

πήγα στο ντόκτορα Τρίτη με είπε τελικά, δε ρώτησα και πολλά πολλά γιατί αγχώνομαι, ότι γίνει. θα χω και άδεια απο βδομάδα...χαμός θα γίνει λέμεεε..όλη μου τη ζωή θα σας περιγράψω...αμεεεεεε παιδική ηλικία, εφηβική θα πιάσουμε και παλιούς γκόμενους όλα στη φόρα θα τα βγάλω!!

ty11p2.png

μια χαρά σας βρίσκω κοριτσάρες μου φτου σας!! ανταποδίδω το πρωινό φτύσιμο που έφαγα! πάλι στο φαί το ρίξατε βλέπω, νοητά τρώω και γω λίγο!

πήγα στο ντόκτορα Τρίτη με είπε τελικά, δε ρώτησα και πολλά πολλά γιατί αγχώνομαι, ότι γίνει. θα χω και άδεια απο βδομάδα...χαμός θα γίνει λέμεεε..όλη μου τη ζωή θα σας περιγράψω...αμεεεεεε παιδική ηλικία, εφηβική θα πιάσουμε και παλιούς γκόμενους όλα στη φόρα θα τα βγάλω!!

ΕΕΕ ρεεε σελίδες που έχουμε να γράψουμε...όλα θα τα μαρτυρήσουμε...όλα!!!!!

Και να μην αγχώνεσαι...όλα καλά θα πάνε.Βγαίνει κάτι με το άγχος;;;Όχι γιατί αν βγαίνει πες μου...να αγχωθώ και εγώ ..για συμπαράσταση!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τρίτη η μεγάλη μέρα λοιπόν!!! Να μην αγχώνεσαι, σκέψου τι ωραία που θα τα περάσουμε εδώ με διαδικτιακό καφεδάκι!! Σουπερ λέμε!!! Ελα με όρεξη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...