Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ναι μπορεις. Εγω φτιάχνω τυροπιτες στριφτες (ε μη φανταστείς και τελειο σχήμα!!:tongue:), τις ψήνω, μετά κατάψυξη και το βράδυ βγάζει ο άντρας μου μια-μια και παίρνει στη δουλειά, το πρωί έχει ξεπαγώσει και είναι μια χαρά!!

Καλά σίγουρα το φύλλο δεν είναι οπως οταν την τρως αμέσως, αλλά έτσι βολέυει πολύ απο το να τις ψήνεις μια μια.. Δοκίμασε, βάλε κανα δυο σήμερα και βγάλτα σε δυο μέρες να δεις πως θα ναι..

Το ξέρω θέλει σχολαστικό πλύσιμο. Θα βάζω και ξύδι!

Θα το δοκιμάσω!!!!!Θα σου πω σε 3 μέρες!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τι καλά που ξαναγράφεται!!!!! επιτέλους! είμαι στη δουλειά και βαριέμαι απίστευτα καθε μέρα..έ έτσι μπαίνω και σας διαβάζω και ξεβαριέμαι(ολόδική μου η λέξη!!) σας φιλώ keep going my friends

ty11p2.png

αχ τι καλά που ξαναγράφεται!!!!! επιτέλους! είμαι στη δουλειά και βαριέμαι απίστευτα καθε μέρα..έ έτσι μπαίνω και σας διαβάζω και ξεβαριέμαι(ολόδική μου η λέξη!!) σας φιλώ keep going my friends

Βρε δε ντρέπεστε λίγο........αν δεν είμαι εγώ δεν γράφετε τίποτα!!!!!Τόσες μέρες εγώ δεν ήθελα να διαβάσω;;;;;;ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!και μη σκουπιστείτε...θα σας ξαναφτύσω...να μη σας ματιάσω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς που υπάρχουμε εγώ και η gemini και γράφουμε...γιατί αν περιμέναμε από εσάς.....!!!!!!!Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν το μικρό ξαναγυρίσει με το καλό στη δουλειά...μόνη μου θα γράφω;;;;;;:confused::confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βρε δε ντρέπεστε λίγο........αν δεν είμαι εγώ δεν γράφετε τίποτα!!!!!Τόσες μέρες εγώ δεν ήθελα να διαβάσω;;;;;;ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!και μη σκουπιστείτε...θα σας ξαναφτύσω...να μη σας ματιάσω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς που υπάρχουμε εγώ και η gemini και γράφουμε...γιατί αν περιμέναμε από εσάς.....!!!!!!!Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν το μικρό ξαναγυρίσει με το καλό στη δουλειά...μόνη μου θα γράφω;;;;;;:confused::confused::confused:

ε τι να κάνουμε, εσένα θέλουμε!!!!

Κοιτα λογικά και του χρόνου άδεια θα έχω....(αν όλα πάνε κατ'έυχήν)

οποτε εδώ θα είμαστε!! Το κακό είναι οτι θα μας λένε οι άλλες αργόσχολες!! χαχαχα Μη νομίζετε, κι εμείς διάλλειμα κάνουμε:tongue:

ioanna γραφε κι εσύ τίποτα καλέ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ε τι να κάνουμε, εσένα θέλουμε!!!!

Κοιτα λογικά και του χρόνου άδεια θα έχω....(αν όλα πάνε κατ'έυχήν)

οποτε εδώ θα είμαστε!! Το κακό είναι οτι θα μας λένε οι άλλες αργόσχολες!! χαχαχα Μη νομίζετε, κι εμείς διάλλειμα κάνουμε:tongue:

ioanna γραφε κι εσύ τίποτα καλέ!!

ΑΑΑΑΑ!!!!Εγώ αργόσχολη δεν είμαι ...όλο και κάτι κάνω!!!!!!ούτε εσύ είσαι αργόσχολη...αναγκαστικά είσαι σπίτι...αλλά αυτή η ανάγκη είναι τόοοοοσο ωραία οπότε κάτσε σπιτάκι σου να το απολαύσεις!!!!Άμα γεννήσεις θα σου πω εγώ αν θα έχεις χρόνο να ανασάνεις!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑ!!!!Εγώ αργόσχολη δεν είμαι ...όλο και κάτι κάνω!!!!!!ούτε εσύ είσαι αργόσχολη...αναγκαστικά είσαι σπίτι...αλλά αυτή η ανάγκη είναι τόοοοοσο ωραία οπότε κάτσε σπιτάκι σου να το απολαύσεις!!!!Άμα γεννήσεις θα σου πω εγώ αν θα έχεις χρόνο να ανασάνεις!!!!!

Καλέ ναι! Ολο και κάτι κάνουμε. Κι εσύ ειδικά τώρα ολο στην πρίζα είσαι!! Θυμάμαι και το καλοκαίρι με το μποστάνι!

Σε λίγο θα κατέβω στην πεθερά να της πω οτι δε θα τιμήσω το φαγητό της και να της κάνω λίγο παρέα. Μένουν τα καλοκαίρια στο ισόγειο, και το χειμώνα φέυγουν παλι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

για όνομα δεν είπε κανείς οτι είστε αργόσχολες..εγώ μπορώ να γράφω μόνο απόγευμα μωρέ το πρωί λόγω δουλειάς δύσκολο. σήμερα πήγα για μέτρηση προγεστερόνης και το απόγευμα πάω ντόκτορ να δω τι κάνουμε

κατα την ταπεινή μου γνώμη προτιμώ η τυρόπιτα να μπαίνει κατάψυξη πριν ψηθεί(οχι οτι φτιάχνω πίτες και ξέρω αλλά τη γνώμη θα την πω!)

ty11p2.png

για όνομα δεν είπε κανείς οτι είστε αργόσχολες..εγώ μπορώ να γράφω μόνο απόγευμα μωρέ το πρωί λόγω δουλειάς δύσκολο. σήμερα πήγα για μέτρηση προγεστερόνης και το απόγευμα πάω ντόκτορ να δω τι κάνουμε

κατα την ταπεινή μου γνώμη προτιμώ η τυρόπιτα να μπαίνει κατάψυξη πριν ψηθεί(οχι οτι φτιάχνω πίτες και ξέρω αλλά τη γνώμη θα την πω!)

Εννοείται οτι είναι πιο νοστιμη ετσι γιατί κατά βάση δε νοτίζει το φύλλο. Ομως είναι βολικό αν θες 1/μέρα γιατί δε χρειάζεται να ψηνεις κάθε μέρα!

κορίτσια έφαγα και λίγα μακαρόνια απο΄την πεθερά :oops: Να μην την προσβάλω:tongue::tongue:

Να μας πεις νέα απ τον γιατρό!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εννοείται οτι είναι πιο νοστιμη ετσι γιατί κατά βάση δε νοτίζει το φύλλο. Ομως είναι βολικό αν θες 1/μέρα γιατί δε χρειάζεται να ψηνεις κάθε μέρα!

κορίτσια έφαγα και λίγα μακαρόνια απο΄την πεθερά :oops: Να μην την προσβάλω:tongue::tongue:

Να μας πεις νέα απ τον γιατρό!!

Και μακαρόνια και μπριζολίτσα;;;;;:shock::shock::shock::shock:

images?q=tbn:ANd9GcS_AKu9jaRYBvywoeq4v9lLA-6dlDD5QbJc6Al4eyDf7aAC5gHcFg

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα δοκιμάσω να βάλω μερικά τυροπιτάκια στην κατάψυξη να δούμε πως θα είναι μετά.Δεν είναι με φύλλο για να μαλακώσει, είναι με ζύμη..οπότε είμαι περίεργη,αλλά λογικά θα είναι καλά.Η ζύμη της πίτσας δεν είναι μια χαρά;;;Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα του πειράματος!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Επιτέλους...ξαναπήραμε πρώτη θέση στο φόρουμ...χαχαχα

Εντάξει κορίτσια το διασταύρωσα...η σοκολάτα...κομμένη. Μου κάνει φοβερές καούρες και αναγωγές...επομένως κομμένη...ούτε κομματάκι, ούτε σε κέικ αναμεικτο.

Κατά τα άλλα και εμένα μου άρεσε αυτή η φριτέζα αλλά δεν την πήρα ποτέ. Και εμείς είμαστε κατά των τηγανητών...αλλά με μια κουταλιά λάδι...τι ψυχή έχουν; Θα το ξανακοιτάξω το θέμα πάντως.

Πεινάω....:( προσπαθώ να με ελέγξω.

A5K6p3.png

Βρε Future τι μου κάνεις με τα τυροπιτάκια; Ααααχ...εμένα κορίτσια τα πιτοειδή μου αρέσουν πάρα πολύ...πιτάκια, πίτες...ολα. Αλλά ειπαμε..προσπαθώ να συγκρατηθώ.

Στις 17/10 πάω γιατρό και πρέπει να έχω χάσει ένα κιλό...ναι θα μου πείτε να μην κάνω δίαιτα...και δεν κάνω. Απλά κόβω ζάχαρη, και γλυκά και ψωμιά...μπας και τα καταφέρω...

A5K6p3.png

Βρε Future τι μου κάνεις με τα τυροπιτάκια; Ααααχ...εμένα κορίτσια τα πιτοειδή μου αρέσουν πάρα πολύ...πιτάκια, πίτες...ολα. Αλλά ειπαμε..προσπαθώ να συγκρατηθώ.

Στις 17/10 πάω γιατρό και πρέπει να έχω χάσει ένα κιλό...ναι θα μου πείτε να μην κάνω δίαιτα...και δεν κάνω. Απλά κόβω ζάχαρη, και γλυκά και ψωμιά...μπας και τα καταφέρω...

γιατί καλέ...σου είπε ο γιατρός να χάσεις 1 κιλό;;;;Τι σε έπιασε;;;;1κιλο είναι υγρά...μη πιείς πολλά υγρά εκείνη τη μέρα και ....τσουφ!!!...έφυγε το ένα κιλό!!!!

Από πίτες στο σπίτι μας καλά πάμε.Όλοι πιτάδες είμαστε οπότε όλο και κάτι υπάρχει...με δικό μας φύλλο εννοείται!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Οχι καλέ δεν μου ειπε να χάσω κανένα κιλό...εγώ αποφάσισα οτι έχω πάρει περισσότερα απο όσα θα έπρεπε για την εβδομάδα που ειμαι...αν πάω εκει και με ζυγίσει...το κράξιμο θα το ακούσετε και εσείς στην Β Ελλάδα.

Ειπαμε ο γιατρός ειναι γκεστάπο...θα προσπαθήσω να το συνεφέρω το θέμα πριν ακούσω...τα άπαντα!

A5K6p3.png

Οχι καλέ δεν μου ειπε να χάσω κανένα κιλό...εγώ αποφάσισα οτι έχω πάρει περισσότερα απο όσα θα έπρεπε για την εβδομάδα που ειμαι...αν πάω εκει και με ζυγίσει...το κράξιμο θα το ακούσετε και εσείς στην Β Ελλάδα.

Ειπαμε ο γιατρός ειναι γκεστάπο...θα προσπαθήσω να το συνεφέρω το θέμα πριν ακούσω...τα άπαντα!

ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcTjNDimMkjK-KqstYzDdvw0eLG06G0MvP4jBXUjqppMuT-QijPA

:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...