Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι να κάνουμε βρε Future είσαι η ψυχή της παρέας πρώτον και δεύτερον...αυτό που σου συνέβη...μας επηρέασε όλες. Δεν ξέρω...με έναν περίεργο τρόπο...πολύ έντονα. Και νομίζω οτι απλά κάναμε προσπάθειες (εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα) να μιλάω...γιατι ήξερα οτι διαβάζεις...και ήθελα να κρατήθεί μια ροή.

Αλλά καταλαβαινω κυρίως την Gemini με την οποία έχετε δεθεί λογικά περισσότερο απο όλες...γιατί μαζί γράφατε απο το σπιτι όλον αυτόν τον καιρό και μαζί αναμένατε...καταλαβαίνω πως θα αισθάνονταν και εκεινη. Και γιατί δεν έγραφε και πολλά...(τα πολλά για τα πατώματα τα γράφει στο άλλο φόρουμ:tongue:)

Τέλοσπαντων εγώ σου τα είπα και σε προσωπικό μήνυμα...δεν θα σου πω άλλα. Και εγώ σκεφτόμουν οτι δεν ξέρω ούτε τα ονόματά σας...και είστε περισσότερο κολλητές μου...απο κολλητές μου πια. Και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω κάποτε όλες.

Το ξέρω ...το κατάλαβα πόσο σας΄επηρέασε όλες σας!!!!!!!Όπως εγώ που επηρεάζομαι από κάθετι που σας συμβαίνει!!!Πραγματικά και εγώ θα ήθελα να γνωριστούμε όλες κάποια στιγμή....σας νιώθω τόοοοοοοοσο δικούς μου ανθρώπους!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομιζα οτι δεν ήθελα να ξαναμπώ καθόλου...Κορίτσια είναι φοβερό αυτό που συμβαινει ε? Μπορεί κάποτε να γνωριστούμε! Ωραία θα είναι!!

Future την πάτησες γιατί μονο εγώ δε δουλεύω και θα με εχεις μπάστακα όλο να σου μιλάω....Θα σου λέω για τις ταινιες που βλέπω, που τα βάζω με όλους σα γνήσιος διδυμος κτλ:tongue::tongue:Προσπαθώ να αλλάξω λίγο το κλιμα όπως καταλαβαίνετε....

Εγώ που δε σου έστειλα ΠΜ μηπως είμαι γαιδούρα:confused::confused: Δε μπορούσα ρε συ...ενιωθα ήδη άσχημα για τον εαυτό μου...

Τωρα περάσανε!!!!! Πάμε γι αλλα όπως είπε η ioanna

Palmoma τι ωραία που τα λες πάντα....θα σε ανακηρύξουμε κάτι που δε μου ρχεται τωρα!!!

Ναι ρε γμτ...δεν το σκέφτηκα καλά...πάλι με εσένα έμπλεξα!!!!!:tongue::tongue:

Όλη μου τη ζωή με ένα Δίδυμο έχω να κάνω....και τώρα θα σε έχω και όλη τη μέρα:shock::shock::shock::shock:

Άντε ρε χαζό τι σκέφτεσαι για το πμ!!!!!Και τι θα πει ένιωθες άσχημα για τον εαυτό σου;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

Με την PALMOMA.......ξέρει αυτή....είναι κάτι που ξεκινάει πριν από σένα...κάποια στιγμή που είχα χάσει το κουράγιο μου......τέλοσπάντων....αυτά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι ρε γμτ...δεν το σκέφτηκα καλά...πάλι με εσένα έμπλεξα!!!!!:tongue::tongue:

Όλη μου τη ζωή με ένα Δίδυμο έχω να κάνω....και τώρα θα σε έχω και όλη τη μέρα:shock::shock::shock::shock:

Άντε ρε χαζό τι σκέφτεσαι για το πμ!!!!!Και τι θα πει ένιωθες άσχημα για τον εαυτό σου;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

Με την PALMOMA.......ξέρει αυτή....είναι κάτι που ξεκινάει πριν από σένα...κάποια στιγμή που είχα χάσει το κουράγιο μου......τέλοσπάντων....αυτά!!!!

Απλά ηθελα να έχουμε μαζι επιτυχία ή αποτυχία...

Ας μην τα συζητάμε όμως αυτά αλλο! Ας μεινουμε στο οτι έμπλεξες μαζί μου! χαχαχα

Σήμερα ξύπνησα από τις 6 και δεν έιχα τι να κάνω και είδα το Black Swan τελικά...Δεν το προτείνω, βλακεία μου φάνηκε.

Και τωρα νυστάζω και έχει ερθει και η μαμά μου και με ρωτάει τι γράφω συνέχεια στο laptop χαχαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απλά ηθελα να έχουμε μαζι επιτυχία ή αποτυχία...

Ας μην τα συζητάμε όμως αυτά αλλο! Ας μεινουμε στο οτι έμπλεξες μαζί μου! χαχαχα

Σήμερα ξύπνησα από τις 6 και δεν έιχα τι να κάνω και είδα το Black Swan τελικά...Δεν το προτείνω, βλακεία μου φάνηκε.

Και τωρα νυστάζω και έχει ερθει και η μαμά μου και με ρωτάει τι γράφω συνέχεια στο laptop χαχαχαχα

Λοιπόν κοριτσάρα...πλύνε δοντάκια...πες καληνύχτα....και άντε για νανάκια στο κρεβατάκι σου....τα μωράκια σου νυστάζουν!!!!!!!!!!!!Θα τα πούμε το πρωί....και να ξέρεις ότι εγώ 6-6:30 είμαι στο πόδι.Αν ξυπνήσεις και βαριέσαι γράψε...θα το δω και θα μπω!!!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!..ΑΑΑΑΑ!!!!!και μην ξεχνάς την προσευχή σου....σαν καλό παιδάκι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν κοριτσάρα...πλύνε δοντάκια...πες καληνύχτα....και άντε για νανάκια στο κρεβατάκι σου....τα μωράκια σου νυστάζουν!!!!!!!!!!!!Θα τα πούμε το πρωί....και να ξέρεις ότι εγώ 6-6:30 είμαι στο πόδι.Αν ξυπνήσεις και βαριέσαι γράψε...θα το δω και θα μπω!!!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!..ΑΑΑΑΑ!!!!!και μην ξεχνάς την προσευχή σου....σαν καλό παιδάκι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θα προσπαθήσω να μην κοιμηθώ από τωρα... Θα δούμε!

Κάνω προσευχη, είμαι καλό κορίτσι!!

Να ξέρεις οτι με έκανες πολύ χαρούμενη απόψε....Αυτό μονο και δε λέω τίποτε άλλο...

Καλήνυχτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

Geminaki τι κάνεις;;;;;

Εγώ αποφάσισα σήμερα να κάνω τυροπιτάκια...έχω ένα τυρί κατσικίσιο με έντονη γευση που δεν μπορώ να το φάω έτσι οπότε πρέπει να το ξοδέψω...ότι πρέπει λοιπόν για τυροπιτάκια.

Χθες έκανα μοσχάρι κοκκινιστό και σήμερα θα τηγανίσω πατατούλες...στη φριτέζα του Μαμαλάκη,χωρίς λάδι(με έχει σώσει αυτή η φριτέζα)!!!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

Geminaki τι κάνεις;;;;;

Εγώ αποφάσισα σήμερα να κάνω τυροπιτάκια...έχω ένα τυρί κατσικίσιο με έντονη γευση που δεν μπορώ να το φάω έτσι οπότε πρέπει να το ξοδέψω...ότι πρέπει λοιπόν για τυροπιτάκια.

Χθες έκανα μοσχάρι κοκκινιστό και σήμερα θα τηγανίσω πατατούλες...στη φριτέζα του Μαμαλάκη,χωρίς λάδι(με έχει σώσει αυτή η φριτέζα)!!!!!!:D:D

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

ΚΑλά ειμαι! Ξεράθηκα στον ύπνο :cool::cool:. Και απο καφε τίποτα! Ευτυχως!

Α έχεις μαγειρική σήμερα, τι ωραία!!

Τηγανητές πατάτες χωρίς λάδι?? Δηλαδή υγιεινότατες!!!!!! Εγώ τις έχω κόψει εδώ και κάμποσο καιρό (σνιφ σνιφ!) Μονο έξω τρώω ή οταν μας έχουν τραπέζι...

Σήμερα η πεθερά μου θα φτιάξει μακαρόνια με κιμά, αλλά θα την προδώσω και θα φάω μπριζόλα απ τη μαμά!!:tongue: Να σου πω, βαρέθηκα λιγο να με ταιζουν αλλά ας όψεται που βρέθηκα στην ανάγκη!!

Απο καιρό πως είναι εκει?? δεν είχε πει θα δροσίσει?? Πάλι ήλιο έχει εδώ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

ΚΑλά ειμαι! Ξεράθηκα στον ύπνο :cool::cool:. Και απο καφε τίποτα! Ευτυχως!

Α έχεις μαγειρική σήμερα, τι ωραία!!

Τηγανητές πατάτες χωρίς λάδι?? Δηλαδή υγιεινότατες!!!!!! Εγώ τις έχω κόψει εδώ και κάμποσο καιρό (σνιφ σνιφ!) Μονο έξω τρώω ή οταν μας έχουν τραπέζι...

Σήμερα η πεθερά μου θα φτιάξει μακαρόνια με κιμά, αλλά θα την προδώσω και θα φάω μπριζόλα απ τη μαμά!!:tongue: Να σου πω, βαρέθηκα λιγο να με ταιζουν αλλά ας όψεται που βρέθηκα στην ανάγκη!!

Απο καιρό πως είναι εκει?? δεν είχε πει θα δροσίσει?? Πάλι ήλιο έχει εδώ...

Ηλιο έχει και εδώ αλλά να σου πω τσιμπαει λίγο η θερμοκρασία.Δηλαδή έξω δεν κάθεσαι χωρίς μπουφανάκι και μέσα όχι όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Έκοψες τις τηγανιτές;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ με αυτή τη φριτέζα έκανα δίαιτα και έτρωγα όλο τηγανιτά...κοτόπουλο,κεφτεδάκια,ψάρια,τηγανιά και φυσικά πατάτες...πολλές πατάτες.Και όλα αυτά με 1 κουταλιά της σούπας λάδι.Στα κεατικά δεν βάζω καθόλου γιατί έχουν το δικό τους λίπος.Και από γεύση....!!!!!!Σου λέω σώθηκα...αξίζει τα λεφτά της!!!!!

Πάντως αν εγώ ήμουν στη θέση σου...θα έτρωγα τα μακαρόνια με τον κιμά...τα λατρεύω!!!!!

Είδες τα καφέ;;;;;;Σου λέω δεν είναι τίποτα...μπορεί να ξαναδείς,δεν τρέχει τίποτα...θα δεις το ίδιο θα σου πει και ο γιατρός σου.

Έβαλα το πρώτο ταψί με τα τυροπιτάκια και ψήνονται......μπόλικα θα βγουν...να στείλω με κούριερ;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ηλιο έχει και εδώ αλλά να σου πω τσιμπαει λίγο η θερμοκρασία.Δηλαδή έξω δεν κάθεσαι χωρίς μπουφανάκι και μέσα όχι όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Έκοψες τις τηγανιτές;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ με αυτή τη φριτέζα έκανα δίαιτα και έτρωγα όλο τηγανιτά...κοτόπουλο,κεφτεδάκια,ψάρια,τηγανιά και φυσικά πατάτες...πολλές πατάτες.Και όλα αυτά με 1 κουταλιά της σούπας λάδι.Στα κεατικά δεν βάζω καθόλου γιατί έχουν το δικό τους λίπος.Και από γεύση....!!!!!!Σου λέω σώθηκα...αξίζει τα λεφτά της!!!!!

Πάντως αν εγώ ήμουν στη θέση σου...θα έτρωγα τα μακαρόνια με τον κιμά...τα λατρεύω!!!!!

Είδες τα καφέ;;;;;;Σου λέω δεν είναι τίποτα...μπορεί να ξαναδείς,δεν τρέχει τίποτα...θα δεις το ίδιο θα σου πει και ο γιατρός σου.

Έβαλα το πρώτο ταψί με τα τυροπιτάκια και ψήνονται......μπόλικα θα βγουν...να στείλω με κούριερ;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν τηνξέρω αυτή τη φριτέζα εκτός αν την έιχε πάρει ποτε το μάτι μου σε διαφήμιση....Θα την ψάξω να δω!

Κι εμένα μου αρέσουν και τα μακαρόνια με κιμά αλλά εφαγα και κριθαράκι την τρίτη και δε θελω να τρωω πολλα αμυλούχα. Φοβάμαι μην παρω την πανω βολτα από τώρα και προσπαθώ να προσέχω. Θα πάρω που θα πάρω κιλά, μη με διαλύσει και η μέση.....

Ευτυχώς, δεν μου γυαλίζει τίποτα περίεργο να φάω και θελω να είναι υγιεινα όλα!!:rolleyes: Φαντάσου από γλυκά τίποτα! Πρωτοφανές!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν τηνξέρω αυτή τη φριτέζα εκτός αν την έιχε πάρει ποτε το μάτι μου σε διαφήμιση....Θα την ψάξω να δω!

Κι εμένα μου αρέσουν και τα μακαρόνια με κιμά αλλά εφαγα και κριθαράκι την τρίτη και δε θελω να τρωω πολλα αμυλούχα. Φοβάμαι μην παρω την πανω βολτα από τώρα και προσπαθώ να προσέχω. Θα πάρω που θα πάρω κιλά, μη με διαλύσει και η μέση.....

Ευτυχώς, δεν μου γυαλίζει τίποτα περίεργο να φάω και θελω να είναι υγιεινα όλα!!:rolleyes: Φαντάσου από γλυκά τίποτα! Πρωτοφανές!

Τίποτα από γλυκά;;;;ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!Έτσι υγιεινά να συνεχίσεις.Εγώ να σου πω την αλήθεια από την δίαιτα και μετά έκοψα τα άσπρα μακαρόνια και τρώμε ολικής συνήθως,εκτός και αν κάνω παστίτσιο ή ογκραντέν!

Η φριτέζα είναι η actifry της tefal.Είναι ακριβή...200-250 ευρώ έχει...εγώ την πήρα πέρυσι από το καρφούρ προσφορά 170 ευρώ με δώρο ένα μούλτι της TEFAL!!!!!!Αλλά τώρα τρώω τηγανητά χωρίς τύψεις!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Τίποτα από γλυκά;;;;ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!Έτσι υγιεινά να συνεχίσεις.Εγώ να σου πω την αλήθεια από την δίαιτα και μετά έκοψα τα άσπρα μακαρόνια και τρώμε ολικής συνήθως,εκτός και αν κάνω παστίτσιο ή ογκραντέν!

Η φριτέζα είναι η actifry της tefal.Είναι ακριβή...200-250 ευρώ έχει...εγώ την πήρα πέρυσι από το καρφούρ προσφορά 170 ευρώ με δώρο ένα μούλτι της TEFAL!!!!!!Αλλά τώρα τρώω τηγανητά χωρίς τύψεις!!!!

Εννοείται!! Είναι και τοσο της υγιεινής ο άντρας μου που επείδή εκείνος πάει σουπερ πάντα όλο τετοια μου φέρνει: καστανό ρυζι, μακαρόνια και ζάχαρη, αλέυρι ολικής και πάει λέγοντας!χαχαχα Προσπαθώ να τον πεισω οτι δεν γινονται όλα τα φαγητά με τέτοια...

Μια χαρά, σε ευκαιρία την πήρες την φριτέζα!!!!

Παρεπιπτόντως κατέφτασε και η μπριζολίτσα!! Τσίμπησα μια μπουκίτσα, η υπόλοιπη στις 2! μιαμ μιαμ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εννοείται!! Είναι και τοσο της υγιεινής ο άντρας μου που επείδή εκείνος πάει σουπερ πάντα όλο τετοια μου φέρνει: καστανό ρυζι, μακαρόνια και ζάχαρη, αλέυρι ολικής και πάει λέγοντας!χαχαχα Προσπαθώ να τον πεισω οτι δεν γινονται όλα τα φαγητά με τέτοια...

Μια χαρά, σε ευκαιρία την πήρες την φριτέζα!!!!

Παρεπιπτόντως κατέφτασε και η μπριζολίτσα!! Τσίμπησα μια μπουκίτσα, η υπόλοιπη στις 2! μιαμ μιαμ!!

Μπριζόλα με....;;;;;;;;;

Και εγώ καστανή ζάχαρη χρησιμοποιώ.Έχω και άσπρη για τους επισκέπτες και για κάποια γλυκά.

ΟΥΦ!!!!Τελείωσα με τα τυροπιτάκια,ψήνω τα τελευταία...65 βγήκαν!!!!!!!Πολλά είναι;;;;δεν πειράζει θα φαγωθούν..4 άτομα είμαστε...πρωινό,βραδυνό,θα πάρει και ο άντρας μου στη δουλειά...εεεε....κάτι θα καταφέρουμε!!!!!!:tongue::tongue:

Δεν θα δεις καμιά ταινία;;Τα στρουμφάκια να τα κατεβάσεις...ωραία ήταν...ξεχνιέσαι εντελώς....σκέτη γλύκα!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπριζόλα με....;;;;;;;;;

Και εγώ καστανή ζάχαρη χρησιμοποιώ.Έχω και άσπρη για τους επισκέπτες και για κάποια γλυκά.

ΟΥΦ!!!!Τελείωσα με τα τυροπιτάκια,ψήνω τα τελευταία...65 βγήκαν!!!!!!!Πολλά είναι;;;;δεν πειράζει θα φαγωθούν..4 άτομα είμαστε...πρωινό,βραδυνό,θα πάρει και ο άντρας μου στη δουλειά...εεεε....κάτι θα καταφέρουμε!!!!!!:tongue::tongue:

Δεν θα δεις καμιά ταινία;;Τα στρουμφάκια να τα κατεβάσεις...ωραία ήταν...ξεχνιέσαι εντελώς....σκέτη γλύκα!!!!!!

Μπορείς να βάλεις και κανα τυροπιτάκι στην κατάψυξη!

Μπριζόλα με λιιιιιιιγες τηγανητές πατατούλες. Πιο πολύ σαλάτα θα φάω, μαρουλάκι που μου χει λείψει... τις βαρέθηκα τις ντομάτες!

Θα τα κατεβάσω τα στρουμφάκια...τωρα δεν έχω πολύ ορεξη για ταινία. Είπαμε όμως εχω ήδη κάποιες που θελω να δω, τις παίρνω με σειρά:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπορείς να βάλεις και κανα τυροπιτάκι στην κατάψυξη!

Μπριζόλα με λιιιιιιιγες τηγανητές πατατούλες. Πιο πολύ σαλάτα θα φάω, μαρουλάκι που μου χει λείψει... τις βαρέθηκα τις ντομάτες!

Θα τα κατεβάσω τα στρουμφάκια...τωρα δεν έχω πολύ ορεξη για ταινία. Είπαμε όμως εχω ήδη κάποιες που θελω να δω, τις παίρνω με σειρά:tongue:

Ψημένα τυροπιτάκια στην κατάψυξη;Να σου πω δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν γίνεται...και πως θα είναι μετά την απόψυξη.

Να πλένεις πολύ-πολύ καλά τις ωμες σαλάτες και να αποφεύγεις να τρως πράσινες ωμές σαλάτες έξω γιατί δεν τις πλένουν καλά.Όλα αυτά ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει κίνδυνος για τοξόπλασμα.Να προσέχεις πολύ.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ψημένα τυροπιτάκια στην κατάψυξη;Να σου πω δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν γίνεται...και πως θα είναι μετά την απόψυξη.

Να πλένεις πολύ-πολύ καλά τις ωμες σαλάτες και να αποφεύγεις να τρως πράσινες ωμές σαλάτες έξω γιατί δεν τις πλένουν καλά.Όλα αυτά ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει κίνδυνος για τοξόπλασμα.Να προσέχεις πολύ.

Ναι μπορεις. Εγω φτιάχνω τυροπιτες στριφτες (ε μη φανταστείς και τελειο σχήμα!!:tongue:), τις ψήνω, μετά κατάψυξη και το βράδυ βγάζει ο άντρας μου μια-μια και παίρνει στη δουλειά, το πρωί έχει ξεπαγώσει και είναι μια χαρά!!

Καλά σίγουρα το φύλλο δεν είναι οπως οταν την τρως αμέσως, αλλά έτσι βολέυει πολύ απο το να τις ψήνεις μια μια.. Δοκίμασε, βάλε κανα δυο σήμερα και βγάλτα σε δυο μέρες να δεις πως θα ναι..

Το ξέρω θέλει σχολαστικό πλύσιμο. Θα βάζω και ξύδι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...