Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αντε βρε Future καλώς επέστρεψες...γιατί χωρίς εσένα εδω...ειχαμε γίνει...ας μην το πω τι.

Και φυσικά δεν μπορώ να σηκώνω μόνη μου την Gemini...την βλέπεις που φλερτάρει με το πατωμα πάλι ε; Ααααχ και να'ταν τρόπος σφουγγαρισματος..να πω..νοικοκυρά..αλλά με τόση ξάπλα θα το έχει κάνει καθρέφτη τόσο καιρό :tongue:

Luckystar με το καλό να δεις τα μωρούδια σου και το φύλλο τους. Εμείς πάλι το έχουμε δέσει για το κοριτσάκι και δεν πτοούμαστε...μιλάμε γι'αυτό στο θήλυκο και σκέψου να μας κάνει την έκπληξη...χαχαχα.

Εφτιαξα μπριζόλες μοσχαρίσιες στην γάστρα. Την συνταγή την βρήκα απο παραπομπή στο φόρουμ...και περιμένω να βγουν...γιατί αφού σας έγραψα έπεσα για υπνο και μετά σηκώθηκα και ήμουν σε άλλο κόσμο..μέχρι να πάρω μπρος και να μαγειρέψω...περασε ώρα. Αλλά δεν βαριέσαι..για αύριο ειναι ούτως ή άλλως. Αλλά αυτός ο μεσημεριανός ύπνος βρε παιδί μου...ξυπνάω άρρωστη εντελώς.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε βρε Future καλώς επέστρεψες...γιατί χωρίς εσένα εδω...ειχαμε γίνει...ας μην το πω τι.

Και φυσικά δεν μπορώ να σηκώνω μόνη μου την Gemini...την βλέπεις που φλερτάρει με το πατωμα πάλι ε; Ααααχ και να'ταν τρόπος σφουγγαρισματος..να πω..νοικοκυρά..αλλά με τόση ξάπλα θα το έχει κάνει καθρέφτη τόσο καιρό :tongue:

Luckystar με το καλό να δεις τα μωρούδια σου και το φύλλο τους. Εμείς πάλι το έχουμε δέσει για το κοριτσάκι και δεν πτοούμαστε...μιλάμε γι'αυτό στο θήλυκο και σκέψου να μας κάνει την έκπληξη...χαχαχα.

Εφτιαξα μπριζόλες μοσχαρίσιες στην γάστρα. Την συνταγή την βρήκα απο παραπομπή στο φόρουμ...και περιμένω να βγουν...γιατί αφού σας έγραψα έπεσα για υπνο και μετά σηκώθηκα και ήμουν σε άλλο κόσμο..μέχρι να πάρω μπρος και να μαγειρέψω...περασε ώρα. Αλλά δεν βαριέσαι..για αύριο ειναι ούτως ή άλλως. Αλλά αυτός ο μεσημεριανός ύπνος βρε παιδί μου...ξυπνάω άρρωστη εντελώς.

Γειά σου κοριτσάρα μου!!!Τα διάβαζα τα νέα σας...τα δικά μου δεν άλλαξαν...απλά περιμένω να έρθει η καταραμένη,να τελειώνω και με αυτό!

Αν γίνει καλό το φαγητό να ενημερώσεις...έτσι;;

Και....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

άντε βρε future επιτέλους..χαίρομαι που σε βλέπω. ελπίζω να είσαι καλά. άντε πάμε γερά για άλλααααα

Γεια σου ρε καρντάσι!Εδώ είμαι...δεν θα σας πω ψέματα...καλά δεν είμαι...αλλά καθε μέρα που περνάει γίνομαι λίγο καλύτερα.Ακόμη είμαι στη φάση των "γιατί".Θα περάσει και αυτό....το ξέρω το έργο...το έχω ξαναδεί...άλλες 2 φορές!!!!

ANYWAY!!!!! με το καλό να έρθει η σειρά σου...για την εμβρυομεταφορά

εννοώ!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σου ρε καρντάσι!Εδώ είμαι...δεν θα σας πω ψέματα...καλά δεν είμαι...αλλά καθε μέρα που περνάει γίνομαι λίγο καλύτερα.Ακόμη είμαι στη φάση των "γιατί".Θα περάσει και αυτό....το ξέρω το έργο...το έχω ξαναδεί...άλλες 2 φορές!!!!

ANYWAY!!!!! με το καλό να έρθει η σειρά σου...για την εμβρυομεταφορά

εννοώ!!!!;);)

χρειάζεσαι χρόνο και πίστη, για όλους έχει ο Θεός. μη μου στεναχωριέσαι και όλα καλά θα πάνε (

το λέει και ο Σάκης!!)

ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου ούτε τα ονόματα της κάθε μιας δεν ξέρουμε καλά καλά αλλά τα συναισθήματα στις χαρές και τις λύπες είναι για όλες τα ίδια. θα ρθουν καλύτερες μέρες

ty11p2.png

Διαφημίσεις

χρειάζεσαι χρόνο και πίστη, για όλους έχει ο Θεός. μη μου στεναχωριέσαι και όλα καλά θα πάνε (
το λέει και ο Σάκης!!)

ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου ούτε τα ονόματα της κάθε μιας δεν ξέρουμε καλά καλά αλλά τα συναισθήματα στις χαρές και τις λύπες είναι για όλες τα ίδια. θα ρθουν καλύτερες μέρες

ΑΧ ΜΩΡΕ!!!Τι θα έκανα χωρίς εσάς...πραγματικά ΔΕΝ ξέρω....και επειδή ΔΕΝ θέλω να μάθω επέστρεψα πάλι!!!Ενα περίεργο πράγμα....δεν με ενοχλεί να το συζητάω με εσάς!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλες σας για τα λόγια σας και την συμπαράσταση!!!!Είναι η πρώτη φορά που τέτοια λόγια δεν μου φαίνονται κούφια...γιατί ξέρω ότι όλες σας τα εννοείτε!!!Να ξέρατε πόσο καλό μου κάνατε τόσες μέρες...:-):smile:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μη τολμήσεις να αγχωθείς...κάηκες!!!!!Θα σε κρεμάσω ανάποδα ...και δεν ξέρω και αν μπορώ να σε σηκώσω με δυο μωρά!!!Τίποτα δεν είναι....συχνότατο φαινόμενο τα καφέ,ειδικά σε δίδυμη κύηση!!!!Χαλάρωσε και μην απομακρύνεσαι από τον καναπέ σου...θα σε πνίξω!!!!

ΝΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!Φυσικά και δεν μπορούσα να σας αφήσω να μου κλείσετε το "μαγαζί"....και δεν γινόταν να κρατηθώ μακρυά από τo geminaki τώρα που υπάρχει περίπτωση να αρχίσει πάλι φλερτάρει με το πάτωμα!!!!

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πω??? Αν ερχεσαι για το πάτωμα, να πεσω λίγο πιο κάτω για να σε έχουμε κοντα μας..........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΑΧ ΜΩΡΕ!!!Τι θα έκανα χωρίς εσάς...πραγματικά ΔΕΝ ξέρω....και επειδή ΔΕΝ θέλω να μάθω επέστρεψα πάλι!!!Ενα περίεργο πράγμα....δεν με ενοχλεί να το συζητάω με εσάς!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλες σας για τα λόγια σας και την συμπαράσταση!!!!Είναι η πρώτη φορά που τέτοια λόγια δεν μου φαίνονται κούφια...γιατί ξέρω ότι όλες σας τα εννοείτε!!!Να ξέρατε πόσο καλό μου κάνατε τόσες μέρες...:-):smile:

Περνάς δύσκολα και είναι λογικό....Οταν μου το πες μου ρθε ένας κομπος στο λαιμό και δεν μπορώ να καταλάβω πως στο καλό γίνεται να το πάθεις αυτό με άτομα που δεν γνωρίζεις....Να ξέρεις όμως οτι είμαστε εδώ για σενα και μπορέις να λες Ο,ΤΙ θες. Σε θέλουμε ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε?????????????????????????

Υ.Γ Εχω ένα χαζό χαμόγελο και ο άντρας μου με ρωτάει τι έπαθα:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πω??? Αν ερχεσαι για το πάτωμα, να πεσω λίγο πιο κάτω για να σε έχουμε κοντα μας..........

Μη τολμήσεις...ΚΑΗΚΕΣ!!!!!!

Ήρθα γιατί 2 μέρες έλειψα και ούτε μια σελίδα δεν γράψατε!!!!Από αύριο το πρωί...ξανά στις επάλξεις θα είσαι!!!!!

Ήρθα και να μην πέσω ΕΓΩ στα πατώματα!!!!!Πιο καλά εδώ μαζί σας....και ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ καμιά να σκεφτεί ότι θα με φέρει σε δύσκολη θέση γράφοντας τα νέα για την εγκυμοσύνη της....γιατί θα φύγω και δεν θα ξαναγυρίσω!!!!!!!!!!!!

Πως είσαι;;;;Ψύχραιμη;;;;;Πες μου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μη τολμήσεις...ΚΑΗΚΕΣ!!!!!!

Ήρθα γιατί 2 μέρες έλειψα και ούτε μια σελίδα δεν γράψατε!!!!Από αύριο το πρωί...ξανά στις επάλξεις θα είσαι!!!!!

Ήρθα και να μην πέσω ΕΓΩ στα πατώματα!!!!!Πιο καλά εδώ μαζί σας....και ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ καμιά να σκεφτεί ότι θα με φέρει σε δύσκολη θέση γράφοντας τα νέα για την εγκυμοσύνη της....γιατί θα φύγω και δεν θα ξαναγυρίσω!!!!!!!!!!!!

Πως είσαι;;;;Ψύχραιμη;;;;;Πες μου!!!!

Ουφ, έβαλα το σερβιετάκι στο μικροσκόπιο, το έδειξα και στον άντρα μου:shock:.

Δεν ήταν αίμα αλλά καφε-μπεζ! Αντε κι εγώ τωρα με τη χρωματική παλέτα:tongue:

Απο το απόγευμα δεν ξαναέιχα. Κι όλο τα κατεβάζω για να δω τι παίζει!!

Εκείνη την ώρα ξεροκατάπια. Είμαι ψυχραιμη, απλά έγινε αφού είχα αρχίσει να σκέφτομαι να παω βολτα με το αυτοκίνητο (να οδηγώ εγω) γιατί βαρέθηκα λίγο, και σκεφτόμουν οτι είμαι υπερβολική...Ε όπως το είπα, το πήρα πίσω....Για να δούμε αύριο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ, έβαλα το σερβιετάκι στο μικροσκόπιο, το έδειξα και στον άντρα μου:shock:.

Δεν ήταν αίμα αλλά καφε-μπεζ! Αντε κι εγώ τωρα με τη χρωματική παλέτα:tongue:

Απο το απόγευμα δεν ξαναέιχα. Κι όλο τα κατεβάζω για να δω τι παίζει!!

Εκείνη την ώρα ξεροκατάπια. Είμαι ψυχραιμη, απλά έγινε αφού είχα αρχίσει να σκέφτομαι να παω βολτα με το αυτοκίνητο (να οδηγώ εγω) γιατί βαρέθηκα λίγο, και σκεφτόμουν οτι είμαι υπερβολική...Ε όπως το είπα, το πήρα πίσω....Για να δούμε αύριο....

Δεν είναι τίποτα...ακόμη και να ξαναδείς δεν τρέχει τίποτα..η νύφη μου είχε κάθε μήνα...και έχω μια ανηψούλα...ίδια η θειά της...και στο χαρακτήρα!!!!!!

Άραξε κορίτσι μου στον καναπέ σου μέχρι τουλάχιστον να ακούσετε καρδούλες και βάλε στο νου σου ότι με δυο μωρά,πρέπει να τα κάνεις όλα x2.Δυο φορές πιο προσεχτική,δυο φορές πιο ψύχραιμη....μόνο το φαί δεν θα είναι διπλό!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι να κάνουμε βρε Future είσαι η ψυχή της παρέας πρώτον και δεύτερον...αυτό που σου συνέβη...μας επηρέασε όλες. Δεν ξέρω...με έναν περίεργο τρόπο...πολύ έντονα. Και νομίζω οτι απλά κάναμε προσπάθειες (εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα) να μιλάω...γιατι ήξερα οτι διαβάζεις...και ήθελα να κρατήθεί μια ροή.

Αλλά καταλαβαινω κυρίως την Gemini με την οποία έχετε δεθεί λογικά περισσότερο απο όλες...γιατί μαζί γράφατε απο το σπιτι όλον αυτόν τον καιρό και μαζί αναμένατε...καταλαβαίνω πως θα αισθάνονταν και εκεινη. Και γιατί δεν έγραφε και πολλά...(τα πολλά για τα πατώματα τα γράφει στο άλλο φόρουμ:tongue:)

Τέλοσπαντων εγώ σου τα είπα και σε προσωπικό μήνυμα...δεν θα σου πω άλλα. Και εγώ σκεφτόμουν οτι δεν ξέρω ούτε τα ονόματά σας...και είστε περισσότερο κολλητές μου...απο κολλητές μου πια. Και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω κάποτε όλες.

A5K6p3.png

Δεν είναι τίποτα...ακόμη και να ξαναδείς δεν τρέχει τίποτα..η νύφη μου είχε κάθε μήνα...και έχω μια ανηψούλα...ίδια η θειά της...και στο χαρακτήρα!!!!!!

Άραξε κορίτσι μου στον καναπέ σου μέχρι τουλάχιστον να ακούσετε καρδούλες και βάλε στο νου σου ότι με δυο μωρά,πρέπει να τα κάνεις όλα x2.Δυο φορές πιο προσεχτική,δυο φορές πιο ψύχραιμη....μόνο το φαί δεν θα είναι διπλό!!!!:tongue::tongue:

Να τη χαίρεσαι την ανηψούλα:D:D

Ναι έτσι λέω κι εγω μεχρι ν ακούσουμε καρδούλα θα είμαι τελέιως προσεκτική. Από φαγητο μπορω να πω δεν μου έχει ανοιξει καθόλου η όρεξη. Φοβάμαι κιολας δεν πρέπει να παρω και πολλά γιατί δε θα μπορώ να κουνηθώ..

Εσύ τι άλλα?? Κανεις δουλειές στο σπίτι???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να τη χαίρεσαι την ανηψούλα:D:D

Ναι έτσι λέω κι εγω μεχρι ν ακούσουμε καρδούλα θα είμαι τελέιως προσεκτική. Από φαγητο μπορω να πω δεν μου έχει ανοιξει καθόλου η όρεξη. Φοβάμαι κιολας δεν πρέπει να παρω και πολλά γιατί δε θα μπορώ να κουνηθώ..

Εσύ τι άλλα?? Κανεις δουλειές στο σπίτι???

Δουλειές;;;;Σήκωσα και έπλυνα τα καλοκαιρινά χαλιά,έπλυνα τα ριχτάρια....και ψάχνω να βρω τι θα κάνω αύριο!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι να κάνουμε βρε Future είσαι η ψυχή της παρέας πρώτον και δεύτερον...αυτό που σου συνέβη...μας επηρέασε όλες. Δεν ξέρω...με έναν περίεργο τρόπο...πολύ έντονα. Και νομίζω οτι απλά κάναμε προσπάθειες (εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα) να μιλάω...γιατι ήξερα οτι διαβάζεις...και ήθελα να κρατήθεί μια ροή.

Αλλά καταλαβαινω κυρίως την Gemini με την οποία έχετε δεθεί λογικά περισσότερο απο όλες...γιατί μαζί γράφατε απο το σπιτι όλον αυτόν τον καιρό και μαζί αναμένατε...καταλαβαίνω πως θα αισθάνονταν και εκεινη. Και γιατί δεν έγραφε και πολλά...(τα πολλά για τα πατώματα τα γράφει στο άλλο φόρουμ:tongue:)

Τέλοσπαντων εγώ σου τα είπα και σε προσωπικό μήνυμα...δεν θα σου πω άλλα. Και εγώ σκεφτόμουν οτι δεν ξέρω ούτε τα ονόματά σας...και είστε περισσότερο κολλητές μου...απο κολλητές μου πια. Και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω κάποτε όλες.

Νομιζα οτι δεν ήθελα να ξαναμπώ καθόλου...Κορίτσια είναι φοβερό αυτό που συμβαινει ε? Μπορεί κάποτε να γνωριστούμε! Ωραία θα είναι!!

Future την πάτησες γιατί μονο εγώ δε δουλεύω και θα με εχεις μπάστακα όλο να σου μιλάω....Θα σου λέω για τις ταινιες που βλέπω, που τα βάζω με όλους σα γνήσιος διδυμος κτλ:tongue::tongue:Προσπαθώ να αλλάξω λίγο το κλιμα όπως καταλαβαίνετε....

Εγώ που δε σου έστειλα ΠΜ μηπως είμαι γαιδούρα:confused::confused: Δε μπορούσα ρε συ...ενιωθα ήδη άσχημα για τον εαυτό μου...

Τωρα περάσανε!!!!! Πάμε γι αλλα όπως είπε η ioanna

Palmoma τι ωραία που τα λες πάντα....θα σε ανακηρύξουμε κάτι που δε μου ρχεται τωρα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...