Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...όντως πολύ αισθητή η απουσία της Future άλλωστε...τα δικά της κουτσομπολιά ειναι εδώ..

Αλλά εμείς θα πρέπει να γράφουμε για να μας διαβάζει..ετσι δεν ειπε; Επομένως γράφτε...γράφτε!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...όντως πολύ αισθητή η απουσία της Future άλλωστε...τα δικά της κουτσομπολιά ειναι εδώ..

Αλλά εμείς θα πρέπει να γράφουμε για να μας διαβάζει..ετσι δεν ειπε; Επομένως γράφτε...γράφτε!

Να γράφουμε για να μπει κι εκέινη καποια στιγμή που θα το νιώσει....Αλλιώς θα το κλέισουμε το μαγαζί!

Εγώ δεν έχω νέα πάντως. Τωρα αναμονή!

Θέλω να πάμε μια βολτα με τον άντρα μου με το αυτοκίνητο, να ξεπήξω και λιγάκι...

Αλλά περιμένουμε τον τζακά που μας έχει στήσει:mad: Λέμε να κάνουμε το τζάκι ενεργειακό. Κοστίζει βέβαια, αλλά λογικά θα κάνουμε απόσβεση τόσο που θα πάει και το πετρέλαιο... Και αν δεν το κάνουμε τώρα, αποκλείεται με τα έξοδα που έρχονται να το κάνουμε αργότερα...

Εσύ πως είσαι μετά τη δουλειά?? Εγκλιματίστηκες πάλι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τα δικά μου νέα ειναι οτι τώρα πια η κολίτσα με κολλητά παντελόνια υφασμάτινα φαίνεται καθαρά. Με τα τζην όχι...αλλά δεν φοράω πια τζην γιατί με στενεύουν...εχω μόνο ένα ξεχειλωμένο ελαστικό και μόνο μ'αυτό κάτι γίνεται....

Ρουχα εγκυμοσύνης δεν θέλω να πάρω ακόμα..θεωρώ οτι ειναι νωρίς. Και ετσι εχω 3 παντελόνια και όσο ο καιρός είναι καλός θα φοράω αυτά...μετά όμως...

Και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι με το σπίτι...εδώ που νοικιάζουμε έχει 2 υπνοδωμάτια των οποίων οι ντουλάπες είναι ήδη τίγκα...και σκάλες...χωρίς ασανσέρ. Και επικίνδυνες σκάλες. Πρέπει να φύγουμε...αλλά που να πάμε; Τα ενοίκια παραμένουν ψηλά...και με τα έξοδα...; Από την άλλη δεν χωράμε εδώ...θέλω 3 δωμάτια γιατί έρχεται και μένει και η μαμά μου αρκετό καιρό...επομένως...πρέπει να πάρουμε μιαν απόφαση.

Εσείς να κάνετε υπομονή...θέλει υπομονή και αισιοδοξία. Και στις δύο το λέω...και στην ioanna που περιμένει μεταφορά και σε σένα που σε 9 μερούλες θα ακούσεις καρδούλες. Εντάξει;

A5K6p3.png

Βασικά έναν υπέρηχο έκανα μόνο και ήταν 9,5 νομίζω...Κι εσύ έχεις ακόμα μια εβδομάδα σίγουρα θα πάρει κι άλλο (αν και νομίζω και τόσο να μείνει είναι πολύ καλό!!)

Αντε κοντεύεις κι εσύ να σαι ξάπλα!! Πόσα cyclacur πάιρνεις και πόσα utrogestan?

Είναι η περίοδος αυτή ρε παιδί μου πολύ της αγωνίας, πράγματι!! Υπομονή όμως, θα περάσει!!

ξεκίνησα προηγούμενη Δευτέρα έως Πέμπτη με 2/ημέρα και μετά με 3 μέχρι τη μεταφορά. ουτρογκεσταν 3 την ημέρα μου είπε απο αυτή την Παρασκευή και μέχρι τη χοριακή..έμπλεξα! επίσης έχω 10 κατεψυγμένα και 6 ωάρια αγονιμοποίητα. τα γονιμοποιημένα είναι ήδη 2 ημερών και θέλει να τα αφήσουμε να γίνουν 5 ημερών..και του λέω δεν τα αφήνεται να γίνουν 3 μηνών να είμαστε πιο σίγουροι??? γέλασε ο άνθρωπος..δεν κατάλαβα γιατί!!

το ενεργειακό τζάκι είναι πολύ καλή λύση. το ψάξαμε πολύ και εμείς για να βάλουμε τον Αύγουστο αλλά είναι πολύ ακριβό μωρέ και το αφήσαμε προς το παρόν μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το θέμα εγκυμοσύνη και το βλέπουμε αργότερα..πάντως απ ότι μας είπανε κάνει δουλειά, αν υπάρχουν τα λεφτά θα ζεσταθεί το κοκαλάκι σας φέτος!!!! αν και εκεί κάτω δεν έχετε και πολύ κρύο

ty11p2.png

Τα δικά μου νέα ειναι οτι τώρα πια η κολίτσα με κολλητά παντελόνια υφασμάτινα φαίνεται καθαρά. Με τα τζην όχι...αλλά δεν φοράω πια τζην γιατί με στενεύουν...εχω μόνο ένα ξεχειλωμένο ελαστικό και μόνο μ'αυτό κάτι γίνεται....

Ρουχα εγκυμοσύνης δεν θέλω να πάρω ακόμα..θεωρώ οτι ειναι νωρίς. Και ετσι εχω 3 παντελόνια και όσο ο καιρός είναι καλός θα φοράω αυτά...μετά όμως...

Και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι με το σπίτι...εδώ που νοικιάζουμε έχει 2 υπνοδωμάτια των οποίων οι ντουλάπες είναι ήδη τίγκα...και σκάλες...χωρίς ασανσέρ. Και επικίνδυνες σκάλες. Πρέπει να φύγουμε...αλλά που να πάμε; Τα ενοίκια παραμένουν ψηλά...και με τα έξοδα...; Από την άλλη δεν χωράμε εδώ...θέλω 3 δωμάτια γιατί έρχεται και μένει και η μαμά μου αρκετό καιρό...επομένως...πρέπει να πάρουμε μιαν απόφαση.

Εσείς να κάνετε υπομονή...θέλει υπομονή και αισιοδοξία. Και στις δύο το λέω...και στην ioanna που περιμένει μεταφορά και σε σένα που σε 9 μερούλες θα ακούσεις καρδούλες. Εντάξει;

το επόμενο βήμα σε σένα πιο είναι θύμησέ μου? και αν βρεις σπίτι να έχει ασανσερ οπωσδήποτε. όταν γεννήσεις με το καλό θα έχεις για ένα διάστημα τη μαμά σου φαντάζομαι έτσι? τότε θα έχεις θέμα με τα δωμάτια..ξεκίνα να ψάχνεις...

ty11p2.png

Διαφημίσεις

το επόμενο βήμα σε σένα πιο είναι θύμησέ μου? και αν βρεις σπίτι να έχει ασανσερ οπωσδήποτε. όταν γεννήσεις με το καλό θα έχεις για ένα διάστημα τη μαμά σου φαντάζομαι έτσι? τότε θα έχεις θέμα με τα δωμάτια..ξεκίνα να ψάχνεις...

Το επόμενο βήμα είναι ραντεβού με τον γιατρό στις 17/10. Απλό ραντεβου.

Ψάχνω ψάχνω...αλλά δεν βρίσκω. Τι θα κάνω; Και ο καιρός περνάει....

A5K6p3.png

Εντάξει καιρός της είναι να φανεί της κοιλίτσας! Εχεις τόσο καιρό που το έχεις μάθει! Εδώ ψαχνομαι εγώ μηπως φαίνεται τίποτα:tongue:χαχαχα πλάκα κάνω!!

Για το σπίτι οντως είναι μεγάλη απόφαση η μετακόμιση. Εχεις βολευτεί και υπάρχει η ανασφάλεια του επόμενου-άγνωστου... Όμως αν ήδη πιστεύεις οτι θα είστε στριμωγμένοι, καλύτερα να ψάχνεις με χαλαρούς ρυθμούς και κατι θα βρεθει. Πιστεύω τέτοιες εποχές θα υπάρχουν ευκαιρίες!!

ξεκίνησα προηγούμενη Δευτέρα έως Πέμπτη με 2/ημέρα και μετά με 3 μέχρι τη μεταφορά. ουτρογκεσταν 3 την ημέρα μου είπε απο αυτή την Παρασκευή και μέχρι τη χοριακή..έμπλεξα! επίσης έχω 10 κατεψυγμένα και 6 ωάρια αγονιμοποίητα. τα γονιμοποιημένα είναι ήδη 2 ημερών και θέλει να τα αφήσουμε να γίνουν 5 ημερών..και του λέω δεν τα αφήνεται να γίνουν 3 μηνών να είμαστε πιο σίγουροι??? γέλασε ο άνθρωπος..δεν κατάλαβα γιατί!!

το ενεργειακό τζάκι είναι πολύ καλή λύση. το ψάξαμε πολύ και εμείς για να βάλουμε τον Αύγουστο αλλά είναι πολύ ακριβό μωρέ και το αφήσαμε προς το παρόν μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το θέμα εγκυμοσύνη και το βλέπουμε αργότερα..πάντως απ ότι μας είπανε κάνει δουλειά, αν υπάρχουν τα λεφτά θα ζεσταθεί το κοκαλάκι σας φέτος!!!! αν και εκεί κάτω δεν έχετε και πολύ κρύο

χαχαχαχαα καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

Για τα χάπια είναι όντως πολύ βλαμένα!! Εγώ τα παίρνω τόσο καιρό και τα συνήθισα μάλλον...Παρόλα αυτά περιμένω πως και πως να τα κόψω! Πιστεύω οτι 2 κιλά θα μου φύγουν σίγουρα τότε:tongue:

Πω πω εσύ έχεις ένα σωρό εναλλακτικές με τόσα ωάρια!! Μπράβο, πολύ καλό αυτό!! Αν κι εγώ πλέον τα υποστηρίζω τα παγωτίνια:tongue: Κι εμένα ήταν 3 ημερών και τα βάλαμε 6 νομίζω...

Ναι ευτυχώς δεν εύχουμε βαρυχειμωνιά, οπότε λογικά θα κάνει δουλειά.... Ο άντρας μου ήθελε από καιρό να βάλουμε αλλά πιστευα οτι είναι πολλά τα χρήματα. Τελικά, τώρα που ανέβηκε και τόσο το πετρέλαιο το απόφάσισα...Είναι και τα δίδυμα, και λέω αποκλείεται να ξαναέχουμε λεφτα στην άκρη. Ή τωρα ή ποτε!!:rolleyes: Και το καλό είναι οτι ο τζακάς σήμερα μας είπε οτι το ηδη υπάρχον μπορέι να προσαρμοστεί, και έτσι το κόστος θα μειωθεί κανα χιλιάρικο. Πάλι καλα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια τι μου καμνετε???χαιρομαι που διαβαζω οτι ολες ειστε καλα!!!τα δικα μου νεα ειναι οτι την Πεμπτη αρχιζω και τις gonal,το ενδομητριο ειναι 3.9 και αν ολα πανε καλα μπορει την παραλλη Δευτερα να γινει η εβρυομεταφορα,μετρησε και την οιστραδιολη και ειναι 54!!το κουφο ειναι οτι περοδος δεν μου ηρθε κανονικα μονο κατι καφεκοκκινα αλλα ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα!!ειμαι λιγο προβληματισμενη!!για να δουμε!!προσπαθω ομως να σκεφτομα θετικα!!τρεχω και στην εφορια και θα ξαναπαω και αυριο προτου παω στο κεντρο ευχομαι να τελειωσω!!θα μαγειρεψω μαλλον φακες εσεις???:-P

καλημερα κοριτσια τι μου καμνετε???χαιρομαι που διαβαζω οτι ολες ειστε καλα!!!τα δικα μου νεα ειναι οτι την Πεμπτη αρχιζω και τις gonal,το ενδομητριο ειναι 3.9 και αν ολα πανε καλα μπορει την παραλλη Δευτερα να γινει η εβρυομεταφορα,μετρησε και την οιστραδιολη και ειναι 54!!το κουφο ειναι οτι περοδος δεν μου ηρθε κανονικα μονο κατι καφεκοκκινα αλλα ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα!!ειμαι λιγο προβληματισμενη!!για να δουμε!!προσπαθω ομως να σκεφτομα θετικα!!τρεχω και στην εφορια και θα ξαναπαω και αυριο προτου παω στο κεντρο ευχομαι να τελειωσω!!θα μαγειρεψω μαλλον φακες εσεις???:-P

Με το καλό να ξεκινήσεις!! Μην αγχωνεσαι, ο γιατρός σου ξέρει!

Εγώ δε μαγειρεύω σήμερα, έχει ομως κάνει φακές η πεθερά μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hello κορίτσια; Πως είστε;

Εχει πέσει πολύ ησυχία εδώ μέσα. Δεν ξέρω κι ολας ποιες δεν δουλεύουν...και ειναι σπίτι...λειπει και η ψυχή της παρέας...

Όλα καλά και εμείς, μια χαρά προχωράμε. Λίγο πονοκεφάλους, λίγο δουλειά, λίγο δουλειές γενικότερα στο σπίτι...

Ααα μην ξεχάσω την Κυριακή πέφτει η θερμοκρασία. Και μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα...θα έχει λέει βροχές και καταιγίδες...και ίσως και ακραία καιρικά φαινόμενα..Το λέω να ετοιμαστείτε...

Εμείς σημερα φαγαμε τον υπόλοιπο αρακά απο χθες...και πρέπει να μαγειρέψω το απόγευμα...τι άραγε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

αυτό το φαί κάθε μέρα είναι μεγάλο θέμα..εγώ έφτιαξα μακαρόνια στο φούρνο ήπια και κρασάκι και έκανα ένα κεφάλι...ωραίο!!

ναι θα χαλάσει ο καιρός δυστυχώς, και δεν έχω καμιά όρεξη να ψάχνω φθινοπωρινά ρούχα στη ντουλάπα..μη σου πω κατευθείαν χειμωνιάτικα πρέπει να βγάλω γιατί κάτι για 10 βαθμούς είδα εδώ πάνω

ty11p2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ελπιζω η future να μας διαβαζει και να ξερει ποσο μας λειπει..:(

Τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ξερετε μεχρι τωρα.Δεν εχει αλλαξει κατι πολυ.Οταν θα παω στο γιατρο την αλλη Παρασκευη ελπιζω να δει και το φυλο!Να ειναι καλα και ο,τι να ναι δε με νοιαζει καθολου!:D:D

Χαιρομαι για σενα Gemini πολυ!!Σου το ειχα πει οτι θα ειναι διδυμα και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!θυμαμαι κι εγω να εχω την ιδια αγωνια να κρατηθουν και τα δυο μεχρι να περασουν οι πρωτες βδομαδες τουλαχιστον.Γι αυτο οχι κουραση,οχι πολλες βολτες και περπατημα.Να καθεσαι οσο μπορεις στον καναπε να ξεκουραζεσαι!

Palmoma ολα καλα διαβαζω!Μη στεναχωριεσαι για το σπιτι.Θα τη βρειτε τη λυση!Και αφου εχεις και τη μαμα σου κοντα να βοηθαει,τοσο το καλυτερο!!

marilia με το καλο,καλη αρχη!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!Κι οπως λεει κι ο λαος μας,"εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις!!".Κι εγω gonal εκανα,μη φοβασαι,δεν πονανε!!

ioanna,καλη επιτυχια κοπελα μου!Και εχεις και μπολικη..ρεζερβα!!Δε μπορει,καποιο απ ολα θα κατσει!!!!;)

Hello κορίτσια; Πως είστε;

Εχει πέσει πολύ ησυχία εδώ μέσα. Δεν ξέρω κι ολας ποιες δεν δουλεύουν...και ειναι σπίτι...λειπει και η ψυχή της παρέας...

Όλα καλά και εμείς, μια χαρά προχωράμε. Λίγο πονοκεφάλους, λίγο δουλειά, λίγο δουλειές γενικότερα στο σπίτι...

Ααα μην ξεχάσω την Κυριακή πέφτει η θερμοκρασία. Και μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα...θα έχει λέει βροχές και καταιγίδες...και ίσως και ακραία καιρικά φαινόμενα..Το λέω να ετοιμαστείτε...

Εμείς σημερα φαγαμε τον υπόλοιπο αρακά απο χθες...και πρέπει να μαγειρέψω το απόγευμα...τι άραγε;

αυτό το φαί κάθε μέρα είναι μεγάλο θέμα..εγώ έφτιαξα μακαρόνια στο φούρνο ήπια και κρασάκι και έκανα ένα κεφάλι...ωραίο!!

ναι θα χαλάσει ο καιρός δυστυχώς, και δεν έχω καμιά όρεξη να ψάχνω φθινοπωρινά ρούχα στη ντουλάπα..μη σου πω κατευθείαν χειμωνιάτικα πρέπει να βγάλω γιατί κάτι για 10 βαθμούς είδα εδώ πάνω

Να πω την αλήθεια κορίτσια θέλω λίγο να δροσίσει...Να έχει λίγο συννεφιά τελοσπάντων!! Τωρά για το ψάξιμο των ρουχων , θα ναι λίγο ζόρι...Εχω καταβολευτεί με τα φορεματάκια και δεν θέλω ουτε να διανοηθώ οτι θα δω πάλι οτι τα παντελόνια δε μου κάνουν...Με βλέπω με φόρμες να τη βγάζω φετος!!

Palmoma αποφάσισες τι θα φτιάξεις??

Εγώ είμαι από αυτές που δε δουλεύουν και ακόμα δεν κάνω και πολλά πολλά. Αυτό θα γίνει μεχρι να ακούσω καρδούλες...Και πάνω που ελεγα πριν μηπως είμαι υπερβολική, πήγα τουαλέτα και είδα μια υποψία από καφε... Περιττό να πω οτι με πήγε πέντε - πέντε..:eek: Οπότε πάλι καθισιο και ηρεμία!

Future μας λείπεις.........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ξερετε μεχρι τωρα.Δεν εχει αλλαξει κατι πολυ.Οταν θα παω στο γιατρο την αλλη Παρασκευη ελπιζω να δει και το φυλο!Να ειναι καλα και ο,τι να ναι δε με νοιαζει καθολου!:D:D

Χαιρομαι για σενα Gemini πολυ!!Σου το ειχα πει οτι θα ειναι διδυμα και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!θυμαμαι κι εγω να εχω την ιδια αγωνια να κρατηθουν και τα δυο μεχρι να περασουν οι πρωτες βδομαδες τουλαχιστον.Γι αυτο οχι κουραση,οχι πολλες βολτες και περπατημα.Να καθεσαι οσο μπορεις στον καναπε να ξεκουραζεσαι!

Μαζι γράφαμε!!

Ωραία με το καλό την αλλη παρασκευή θα τα δεις τα ζουζούνια σου!!

Ασε από άγχος και για τα δύο άλλο τιποτα...τα έγραφα και πιο πάνω!!

Εσύ μέχρι να ακούσεις καρδούλα ήσουν δηλαδή σε ...αδράνεια κάπως ε?? Στο ρελαντί που λενε:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

...Και πάνω που ελεγα πριν μηπως είμαι υπερβολική, πήγα τουαλέτα και είδα μια υποψία από καφε... Περιττό να πω οτι με πήγε πέντε - πέντε..:eek: Οπότε πάλι καθισιο και ηρεμία!

Future μας λείπεις.........

Μη τολμήσεις να αγχωθείς...κάηκες!!!!!Θα σε κρεμάσω ανάποδα ...και δεν ξέρω και αν μπορώ να σε σηκώσω με δυο μωρά!!!Τίποτα δεν είναι....συχνότατο φαινόμενο τα καφέ,ειδικά σε δίδυμη κύηση!!!!Χαλάρωσε και μην απομακρύνεσαι από τον καναπέ σου...θα σε πνίξω!!!!

ΝΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!Φυσικά και δεν μπορούσα να σας αφήσω να μου κλείσετε το "μαγαζί"....και δεν γινόταν να κρατηθώ μακρυά από τo geminaki τώρα που υπάρχει περίπτωση να αρχίσει πάλι φλερτάρει με το πάτωμα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...