Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω κατι ???ξερει καμια η θα παρει τα vasclor?averkap!!!μιλαμε χρειαζομαι ενα ραφι στο ψυγειο για να τ' αποθηκευσω!!!palmoma,luckystar τι κανετε??

δεν έκανα κάποια απ αυτές. και την vasclor δεν την ξέρω να πω την αλήθεια! έκανα την daronda. Μόνο η gonal και η pregnyl ήθελαν ψυγείο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκου...τι κάνετε κοριτσούδια μου γλυκά;

Gemini85 κατ'αρχάς με την pregnyl είσαι ΟΚ. Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι. Σου ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου πολλά γερά ωάρια...και ακόμα περισσότερα γονιμοποιημένα. Θα σε σκεφτόμαστε να είσαι σίγουρη, να μπεις να μας πεις νέα και να φάς ελαφρα (θα γίνω γραφική το λέω συνέχεια)..εννοώ μετά την ωοληψία βεβαια.

Mariamarilia οι arvekap δεν θελουν ψυγείο εκτός και αν κάνεις μισή..επομένως την επόμενη μισή την βαζει ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα. Vasclor δεν έχω πάρει..δεν ξερω να σου πω.

Θέμα Πεθεράαααα....σηκώνω τα χέρια ψηλά. Η δικιά μου δεν υπάρχει. είναι εκτός συναγωνισμού (εχει σπάσει το καλούπι), και δεν το λέω μόνο εγώ το λένε όλοι όσοι την ξέρουν. Απλά το άτομο δεν παίζεται, σε στέλνει κατευθείαν στην αυτοκτονία.:shock: Η αυτοκτονία φανταζει η μόνη λύση για να γλυτώσεις...

Future να περάσεις καλά, θα μας λείψεις η αλήθεια ειναι. Αλλά εντάξει...σε αφήνουμε να κάνεις και λίγες διακοπές δεν ειμαστε κακούλες.

Luckystar τελικά μέχρι πότε θα κάνεις inohep; Πως πας; Στριμώχνονται τα διδυμάκια;

A5K6p3.png

Γεια σου Palmomaki! Σ ευχαριστώ πολύ! Θα ενημερώσω άυριο μεσημέρι που θα γυρίσω. Έχω μεγάλη αγωνία αλλά μου δίνετε πολύ κουράγιο!!:D

Εσύ πως είσαι? έχεις καθόλου ενοχλήσεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma ποσες ενεσεις και ποσες φορες την ημερα εκαμνες ενεσεις???και να ρωτησω κατι οταν κραταν καποια "εμβρυα" για την επομενη φορα εχει καποιο κοστος αυτο και αν ναι ξερετε ποσο???

Διαφημίσεις

Sorry κοριτσια ειχα προβλημα με τη σελιδα και δεν μπορουσα να μπω.Λοιπον,μια χαρα ειμαι,μονο που ξεκινησαν τα στομαχικα!Τελοσπαντων ελπιζω να ειναι για αλλους 2 μηνες το πολυ,γιατι ειναι λιγο ζορικο.και μαλιστα το επαιζα και ανετη και ελεγα,"ελα μωρε,ποσο δυσκολο να ειναι?Και σιγα μην εχω εγω στομαχικα,που ποτε δεν ειχα στομαχικα στη ζωη μου!".ΧΑ!!Ας πουμε οτι τωρα η τουαλετα αποκτα νεο νοημα για μενα!!:lol::lol::lol::lol:

gemini αντε κουραγιο ολα θα πανε καλα!!φανταζομαι αγωνια που θα εχεις ε????ολα θα πανε καλα!!!θα χαμογελαμε ολες τον χειμωνα (αφου θα ειμαστε ολες εγκυουλες)!!!!

Ευχαριστώ γλυκιά μου! Μακάρι να ναι έτσι όπως τα λες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου,αγαπούλες μου..(το εννοώ δεν το λέω έτσι)..ευχαριστώ για τις ευχές αλλά θα τις επαναλάβετε την Κυριακή το βράδυ.Φεύγω Δευτέρα 6,30 το πρωί με την δροσούλα.Γ@μώτο που πάω;

Εγώ με την κουνιάδα μου είμαστε πραγματικά σαν αδελφές,είναι πολύυυυ εντάξει άνθρωπος!Με την νύφη μου δεν είμαστε κολλητές αλλά δεν έχουμε πρόβλημα.

Palmoma πάμε κόντρα;Παίρνει την περασμένη εβδομάδα τηλ(η πεθερά) στην κουνιάδα μου,(εμένα δεν με παίρνει ποτέ,ούτε τον υιό της)και λέει:"χάλασε το ψυγείο,να πάρουμε άλλο"..τι έχει το ψυγείο;;..."Δεν δουλεύει η κατάψυξη,ενώ η συντήρηση δουλεύει κανονικά":confused::confused::confused:Το ψυγείο είναι ένα απλό με ένα μοτέρ!!!! και κατάψυξη πάνω.Ξαναπαίρνει μετά 2 μέρες "δουλεύει η κατάψυξη τώρα, κανένα πρόβλημα"(από μόνη της ξεκίνησε να δουλεύει!!!)......Ξαναπαίρνει 2 μέρες μετά "δεν δουλεύει τελικά η κατάψυξη":confused::confused::confused:

Σήμερα πάντως ξαναδουλεύει η κατάψυξη:!::!::!:Τώρα μέχρι την Δευτέρα που θα πάμε..ποιός ξέρει...μπορεί το ψυγείο να .....έχει βαρεθεί και να έχει φύγει:tongue::tongue:

Ελάχιστο δείγμα γιατί αν σας πω τι έχω ακούσει!!!!Έχει σαλπάρει το καράβι...λέμε!!!!Στο σπίτι μου ΔΕΝ έχει έρθει...ΔΕΝ ξέρει που μένει ο γιός της!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

palmoma ποσες ενεσεις και ποσες φορες την ημερα εκαμνες ενεσεις???και να ρωτησω κατι οταν κραταν καποια "εμβρυα" για την επομενη φορα εχει καποιο κοστος αυτο και αν ναι ξερετε ποσο???

'Εκανα από την 1η ημέρα του κύκλου μισή arvekap και την 3η ξεκινούσα και την puregon 250 μονάδες και έτσι απο την 3η ημέρα έκανα 2 ενέσεις...μέχρι την 10η ημέρα που έκανα την pregnyl.

Τώρα μετά την εμβρυομεταφορά κάνω κάθε μερα μια inohep.

Λογικά υπάρχει κόστος για την συντήρηση εμβρύων, αλλά δεν το γνωρίζω γιατί όπως είπα...δεν ειχα την χαρά. :tongue:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Sorry κοριτσια ειχα προβλημα με τη σελιδα και δεν μπορουσα να μπω.Λοιπον,μια χαρα ειμαι,μονο που ξεκινησαν τα στομαχικα!Τελοσπαντων ελπιζω να ειναι για αλλους 2 μηνες το πολυ,γιατι ειναι λιγο ζορικο.και μαλιστα το επαιζα και ανετη και ελεγα,"ελα μωρε,ποσο δυσκολο να ειναι?Και σιγα μην εχω εγω στομαχικα,που ποτε δεν ειχα στομαχικα στη ζωη μου!".ΧΑ!!Ας πουμε οτι τωρα η τουαλετα αποκτα νεο νοημα για μενα!!:lol::lol::lol::lol:

Σε ποια εβδομάδα είσαι...γιατί κι εγώ άνετη το παίζω προς το παρόν :confused::confused:

A5K6p3.png

Κορίτσια μου,αγαπούλες μου..(το εννοώ δεν το λέω έτσι)..ευχαριστώ για τις ευχές αλλά θα τις επαναλάβετε την Κυριακή το βράδυ.Φεύγω Δευτέρα 6,30 το πρωί με την δροσούλα.Γ@μώτο που πάω;

Εγώ με την κουνιάδα μου είμαστε πραγματικά σαν αδελφές,είναι πολύυυυ εντάξει άνθρωπος!Με την νύφη μου δεν είμαστε κολλητές αλλά δεν έχουμε πρόβλημα.

Palmoma πάμε κόντρα;Παίρνει την περασμένη εβδομάδα τηλ(η πεθερά) στην κουνιάδα μου,(εμένα δεν με παίρνει ποτέ,ούτε τον υιό της)και λέει:"χάλασε το ψυγείο,να πάρουμε άλλο"..τι έχει το ψυγείο;;..."Δεν δουλεύει η κατάψυξη,ενώ η συντήρηση δουλεύει κανονικά":confused::confused::confused:Το ψυγείο είναι ένα απλό με ένα μοτέρ!!!! και κατάψυξη πάνω.Ξαναπαίρνει μετά 2 μέρες "δουλεύει η κατάψυξη τώρα, κανένα πρόβλημα"(από μόνη της ξεκίνησε να δουλεύει!!!)......Ξαναπαίρνει 2 μέρες μετά "δεν δουλεύει τελικά η κατάψυξη":confused::confused::confused:

Σήμερα πάντως ξαναδουλεύει η κατάψυξη:!::!::!:Τώρα μέχρι την Δευτέρα που θα πάμε..ποιός ξέρει...μπορεί το ψυγείο να .....έχει βαρεθεί και να έχει φύγει:tongue::tongue:

Ελάχιστο δείγμα γιατί αν σας πω τι έχω ακούσει!!!!Έχει σαλπάρει το καράβι...λέμε!!!!Στο σπίτι μου ΔΕΝ έχει έρθει...ΔΕΝ ξέρει που μένει ο γιός της!!!

Δεν με πας κόντρα με τίποτα...δεν τολμώ καν να γράψω περιστατικά..γιατί η απορία σας θα είναι απλή "Γιατί κυκλοφορεί ακόμα εκτός τρελλοκομείου"....αλήθεια σου λεω... Δ Ε Ν Π Α Ι Ζ Ε Τ Α Ι

A5K6p3.png

Δεν με πας κόντρα με τίποτα...δεν τολμώ καν να γράψω περιστατικά..γιατί η απορία σας θα είναι απλή "Γιατί κυκλοφορεί ακόμα εκτός τρελλοκομείου"....αλήθεια σου λεω... Δ Ε Ν Π Α Ι Ζ Ε Τ Α Ι

ΧΑΧΑ!! σε πιστεύω..και έχω να σου κάνω μια πρόταση!!Να τις βάλουμε μαζί σε ένα τρελοκομείο να δούμε τι θα γίνει;;Θα ηρεμήσουμε εμείς και θα δούμε ποιά θα τρελάνει την άλλη...ποια θα νικήσει ..είσαι;;;;Ε ρε τι έχει να γίνει.....:D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρα κοριτσάκια

gemini λογικά είσαι στο κέντρο. άντε όλα καλά θα πάνε..ενημέρωσέ μας πως πήγε. πόσα σου πήραν τελικά 40? 50? 60? γ##ω τις πολυκυστικές μας..

mariliamarilia 250 ευρώ υπολόγισε για κρυοσυντήρηση.

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...