Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Η νουτέλα είναι αρκετά βαρια γι αυτό! Δεν πειράζει!!

Και τα κιλά αποκλείεται να είναι 2. Είναι και κατακράτηση λόγω ζάχαρης. Κρατήσου δυο μέρες και μετά ζυγίσου για να δεις κανονικά τι σουβενίρ έφερες από τις διακοπές;) Αν και εσύ προσέχεις γενικά, δεν έχεις πρόβλημα!!

Να σε ρωτήσω, πες μου λίγο με τους υπερηχους τη διαδικασία αν θυμάσαι.. Εγώ αύριο πάω για τον πρωτο. Τι θα δω?? Και μετά πότε θα ξαναπάω??

Λοιπόν..πρώτος υπέρηχος βλέπετε μια (δύο στην δική σου περίπτωση) κουκίδα που ειναι ο αμνιακός σάκος. Εκεί βλέπετε την θέση...ουσιαστικά πιστοποιείται η ενδομήτρια κύηση...με τέτοια χοριακή δεν έχεις θέμα...δεν υπάρχει περίπτωση εξωμήτριας κύησης με τέτοιο νούμερο χοριακής.

Δεύτερος υπέρηχος βλέπετε έμβρυο...οτι δηλαδή ο σάκος έχει μεσα έμβρυο και δεν ειναι κενός...αποκλείεται πλέον και η βιοχημική κύηση...μια εβδομάδα περίπου ή και δύο μετά τον πρώτο...

Τρίτος υπέρηχος ακούτε καρδιακή λειτουργία και ουσιαστικά μπαίνεις και επίσημα στην εγκυμοσυνη....αυτός στην 7η εβδομάδα...ή αλλιώς στην 6+ εβδομάδα.

Εννοείται οτι μπορεί να μην υπάρξει ο μεσαίος 2ος και να πας κατευθείαν στον 3ο και την καρδούλα...

Όλοι ειναι κολπικοί...και μέχρι την αυχενική διαφάνεια παραμένουν κολπικοί οι υπέρηχοι...μετά μεγαλώνει και στην αυχενική κανεις τον πρώτο κοιλιακό υπέρηχο ...αυτός έχεις μέλλον...ειναι στην 11η+ εβδομάδα.

Καλή επιτυχία για την χοριακή σου Future καλόν πρώτο υπέρηχο Gemini...και καληνύχτα!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν..πρώτος υπέρηχος βλέπετε μια (δύο στην δική σου περίπτωση) κουκίδα που ειναι ο αμνιακός σάκος. Εκεί βλέπετε την θέση...ουσιαστικά πιστοποιείται η ενδομήτρια κύηση...με τέτοια χοριακή δεν έχεις θέμα...δεν υπάρχει περίπτωση εξωμήτριας κύησης με τέτοιο νούμερο χοριακής.

Δεύτερος υπέρηχος βλέπετε έμβρυο...οτι δηλαδή ο σάκος έχει μεσα έμβρυο και δεν ειναι κενός...αποκλείεται πλέον και η βιοχημική κύηση...μια εβδομάδα περίπου ή και δύο μετά τον πρώτο...

Τρίτος υπέρηχος ακούτε καρδιακή λειτουργία και ουσιαστικά μπαίνεις και επίσημα στην εγκυμοσυνη....αυτός στην 7η εβδομάδα...ή αλλιώς στην 6+ εβδομάδα.

Εννοείται οτι μπορεί να μην υπάρξει ο μεσαίος 2ος και να πας κατευθείαν στον 3ο και την καρδούλα...

Όλοι ειναι κολπικοί...και μέχρι την αυχενική διαφάνεια παραμένουν κολπικοί οι υπέρηχοι...μετά μεγαλώνει και στην αυχενική κανεις τον πρώτο κοιλιακό υπέρηχο ...αυτός έχεις μέλλον...ειναι στην 11η+ εβδομάδα.

Καλή επιτυχία για την χοριακή σου Future καλόν πρώτο υπέρηχο Gemini...και καληνύχτα!

Ευχαριστώ, ήσουν πολύ κατατοπιστική!! Θα πάω στο γιατρό τώρα και θα μάθω και περισσότερες λεπτομέρειες...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου θα σας στεναχωρήσω....δεν υπάρχει μπεμπέ.....12 η χοριακή!!!!!Σας το είχα πει από την αρχή.....είδατε που είχα δίκιο;;;;;;Τι να κάνουμε....συμβαίνουν αυτά!!!!!Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να σταματήσω τα χάπια και θα μου έρθει περίοδος.Αυτά τα νέα μου!!!!!

Ελπίζω τα δικά σας νέα να είναι χαρούμενα.....Gemini όλα καλά να σου πάνε κούκλα μου και το ίδιο και σε όλες τις υπόλοιπες.Θα μου επιτρέψετε για λίγο να κρατηθώ μακρυά αλλά θα διαβάζω τα νέα σας,γι'αυτό να γράφετε!!!!!Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα!!!!Φιλάκια!!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλη μου future μολις διαβασα τα νεα σου και επαθα σοκ!Δεν υπαρχουν λογια να σου περιγραψω ποσο λυπαμαι!Υπαρχουν τοσα που θελω να σου ευχηθω για το μελλον,αλλα σημερα μου φαινονται αναρμοστα..

Σου ευχομαι καλη δυναμη κοπελα μου..

Κοριτσάκια μου θα σας στεναχωρήσω....δεν υπάρχει μπεμπέ.....12 η χοριακή!!!!!Σας το είχα πει από την αρχή.....είδατε που είχα δίκιο;;;;;;Τι να κάνουμε....συμβαίνουν αυτά!!!!!Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να σταματήσω τα χάπια και θα μου έρθει περίοδος.Αυτά τα νέα μου!!!!!

Ελπίζω τα δικά σας νέα να είναι χαρούμενα.....Gemini όλα καλά να σου πάνε κούκλα μου και το ίδιο και σε όλες τις υπόλοιπες.Θα μου επιτρέψετε για λίγο να κρατηθώ μακρυά αλλά θα διαβάζω τα νέα σας,γι'αυτό να γράφετε!!!!!Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα!!!!Φιλάκια!!!!;););)

Future δεν έχω λόγια....πραγματικά....δεν ξέρω πως να σου πω το πόσο λυπάμαι...είναι το δεσιμο ρε γ&^%το....όλα μαζί τα κάναμε....και όλο λέω γιατί;; γιατί;; γιατί;;;

Κρατήσου μακριά αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, όμως να ξέρεις οτι είμαστε εδώ για σενα. Είμαστε εδώ να συζητάμε οτι μας απασχολεί...

Και μη νομίζεις οτι αν φυγεις έτσι για λίγο εμέις θα μπορέσουμε να σε ξεχάσουμε...

Ξέσπασε όσο θες για ν'αποσυμπιεστείς, όμως νομίζω πως όταν σκεφτείς το επόμενο βήμα τοτε θα είναι που θα μπορείς να ξανασυγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου... Μιλα με το γιατρό σου και πέρνα στο επόμενο στάδιο!

Κι εμείς είμαστε εδώ. Χάθηκε η μάχη, όχι ο πολεμος!

Περιμένω σύντομα τα νέα σου.... Εχεις εδώ μια αγκαλια που σε περιμένει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Το είδα σ ενα άλλο ποστ και το παραθέτω...

''...Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας άνθρωπος που έψαχνε απεγνωσμένα να βρει την επιτυχία. Σε κάποιο σημείο της αναζήτησής του συναντάει στο δρόμο του ένα γκουρού.

Ο άνθρωπος ρωτάει τον γκουρού : «Κατά που πέφτει η επιτυχία ;»

Ο ρασοφόρος σοφός με τη μακριά γενειάδα δεν μιλάει, αλλά δείχνει με το δάχτυλό του προς μια κατεύθυνση πέρα μακριά.

Ο άνθρωπος, κατενθουσιασμένος με την προοπτική μιας γρήγορης και εύκολης επιτυχίας, τρέχει γρήγορα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ξαφνικά, ακούγεται ένα ηχηρό «Πλατς!»

Ο άνθρωπος επιστρέφει λασπωμένος, βρεγμένος, κουτσαίνοντας και ζαλισμένος, έχοντας την υποψία ότι δεν κατάλαβε καλά την απάντηση. Επαναλαμβάνει την ερώτησή του στον γκουρού, ο οποίος και πάλι δείχνει σιωπηλά προς την ίδια κατεύθυνση.

Υπάκουος ο άνθρωπος ξαναφεύγει προς το ίδιο μέρος. Τούτη τη φορά το «πλατς» ξεκουφαίνει, κι όταν πια εκείνος σέρνεται πίσω είναι καταματωμένος, διαλυμένος και εξοργισμένος. «Σε ρώτησα πώς πάνε στην επιτυχία», ουρλιάζει στον γκουρού,«Ακολούθησα την κατεύθυνση που μου έδειξες και αυτό που πέτυχα είναι τα χάλια που έχω!

Τέρμα οι υποδείξεις με το δάχτυλο!Μίλα!»Και τότε μόνο, πράγματι, μιλάει ο γκουρού, και λέει αυτά : «Η επιτυχία είναι προς τα εκεί. Ακριβώς λίγο μετά το πλατς».

Πάντα υπάρχει ένα ή και περισσότερα «πλατς» πριν βρείτε το μονοπάτι της επιτυχίας.ʼʼ

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Futuraki μου γλυκό...τίποτα δεν θα σου πω...μόνο οτι σε σκέφτομαι πολύ, οτι είσαι μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου και θα παραμείνεις για πάντα έτσι, οτι είσαι από τα λίγα άτομα που νιώθω τόσο κοντά μου, και μακάρι να νιώθεις έστω και λίγη από την ζεστασιά που προσφερες εσυ σε εμάς....από εμάς.

Σου τα εχω πει και prive σου τα λέω και δημοσίως...θα'μαστε εδώ για σενα όπως είσαι και ήσουν για εμάς. Πάρε τον χρόνο σου, ξαναβρες την πίστη σου, και όποτε κι αν μας χρειαστείς θα ειμαστε εδώ.

A5K6p3.png

νιώθω σαν να έχασα κάτι δικό μου ειλικρινά. απορώ με το Θεό που δεν δίνει παιδιά σε άτομα σαν και σένα. απ το πρωί που το διάβασα δεν μπορώ να το χωνέψω. ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός δε λένε?? αυτό σου χρειάζεται λοιπόν..λίγος χρόνος και μετά ξαναξεκινάς μέχρι να το πετύχεις..γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πετύχεις

ty11p2.png

Gemini τι έγινε με εσένα; Πήγες στον γιατρό; Τι είδατε;

Πήγα. Είδαμε 2 σάκους αλλά τίποτα αλλο. Όπως τα χεις πει βασικά! Είμαι 5 εβδομάδων, ο επόμενος υπέρηχος σε 10 μέρες περίπου. Θα πάρω και τον εξωσωματικό μου...

Μου είπε 4 ποτήρια γάλα τη μέρα. Δεν είναι πολλά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα. Είδαμε 2 σάκους αλλά τίποτα αλλο. Όπως τα χεις πει βασικά! Είμαι 5 εβδομάδων, ο επόμενος υπέρηχος σε 10 μέρες περίπου. Θα πάρω και τον εξωσωματικό μου...

Μου είπε 4 ποτήρια γάλα τη μέρα. Δεν είναι πολλά?

Μπράβο κορίτσι μου...ολα καλά. Πας για δίδυμα. Να έχεις ηρεμία τώρα, εχεις μπει στον σωστό δρομο. Δεν θέλω ανησυχίες και γκρίνιες εεε;

Σε 10 μέρες θα δεις αν συνεχίζουν και τα δυο ή όχι. Αλλά ειλικρινά νομίζω οτι θα τα έχεις τα διδυμάκια σου :D. Είναι πολύ νωρίς να δεις κάτι άλλο πέρα απο σάκους στην 5η εβδομάδα. Αλλά σε 10 μέρες...θα ακούσεις καρδούλες και θα αρχίσεις να βλέπεις κάτι άλλο να σχηματίζεται.

Για το γάλα, έχω ακούσει οτι ειναι πολύ καλό. Εμένα δεν μου έχει πει τόσο γάλα...αλλά εσυ εχεις και 2 :D

A5K6p3.png

μεγάλη σιωπή βρε κορίτσια..future αισθητή η απουσία σου.. ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα και να μας συμμαζέψεις σύντομα

Ioanna εσύ σήμερα πηγες στο γιατρό? σε τι φάση είσαι?

Οντως μεγάλη σιωπή....future ελα να λεμε τα νεα μας και να αφήσουμε τις εγκυμοσύνες... Εισαι η οικοδέσποινα και μας λείπεις....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ioanna εσύ σήμερα πηγες στο γιατρό? σε τι φάση είσαι?

Οντως μεγάλη σιωπή....future ελα να λεμε τα νεα μας και να αφήσουμε τις εγκυμοσύνες... Εισαι η οικοδέσποινα και μας λείπεις....

χθες πήγα, 8.5 ενδομήτριο καθαρές και ήρεμες ωοθήκες βρήκε, συνεχίζω με σικλακούρ και πέμπτη μετράω προγεστερόνη και πάω να με ξαναδεί. Παρασκευή ξεκινάω ουτρογκεσταν. Τρίτη ή Τετάρτη μεταφορά σίγουρα...τα είπα μαζεμένα..η αγωνία μου και η ανυπομονησία μου χτυπήσαν κόκκινο

να σε ρωτήσω βρε gemini σου είχε πει πόσο ήταν το ενδομήτριο σου πριν τη μεταφορά?

ty11p2.png

χθες πήγα, 8.5 ενδομήτριο καθαρές και ήρεμες ωοθήκες βρήκε, συνεχίζω με σικλακούρ και πέμπτη μετράω προγεστερόνη και πάω να με ξαναδεί. Παρασκευή ξεκινάω ουτρογκεσταν. Τρίτη ή Τετάρτη μεταφορά σίγουρα...τα είπα μαζεμένα..η αγωνία μου και η ανυπομονησία μου χτυπήσαν κόκκινο

να σε ρωτήσω βρε gemini σου είχε πει πόσο ήταν το ενδομήτριο σου πριν τη μεταφορά?

Βασικά έναν υπέρηχο έκανα μόνο και ήταν 9,5 νομίζω...Κι εσύ έχεις ακόμα μια εβδομάδα σίγουρα θα πάρει κι άλλο (αν και νομίζω και τόσο να μείνει είναι πολύ καλό!!)

Αντε κοντεύεις κι εσύ να σαι ξάπλα!! Πόσα cyclacur πάιρνεις και πόσα utrogestan?

Είναι η περίοδος αυτή ρε παιδί μου πολύ της αγωνίας, πράγματι!! Υπομονή όμως, θα περάσει!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...