Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΩΧ!!ΩΧΧΧ!!!!!Τι συνδυασμός είναι αυτός;;;;

Να σε πληροφορήσω επίσης πως από ότι φαίνεται ο γαμπρός σου δεν συμπαθεί τα ψάρια!!!!!Προχθές τα έφαγα,αλλά δεν μπορούσα να τα χωνέψω με τίποτα οπότε όπως μπήκαν στο στομάχι έτσι....έφυγαν!!!!Και σήμερα που τηγάνιζε ο αντρούλης μου...δεν μπορούσα να ανεχτώ ούτε την μυρωδιά...τον έστειλα στη μάνα μου να τα φάει!!!!!!Και να φανταστείς ότι εγώ για τα ψάρια τρελαίνομαι!!!Και τον έβαλα να σαπουνίσει την κεραμική γιατί είχε πάρει μυρωδιά απο το τηγάνισμα....και δεν την άντεχα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λίγο νωρίς δεν είναι για τέτοια;;;;;:confused::confused:

Άσχετο....εσύ είχες καθόλου καφέ υγρά στο σκούπισμα...ή έχω το ρεκόρ ΚΑΙ σε αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;

Αχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχεις αναγούλες!:D:D:D:D:D

Μπράβο μπράβο! Ο μπέμπης κάνει αισθητή την παρουσία του από τώρα;)

Το κανα και το edit! Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνήλθα...

Από που να ξεκινήσω; Απο την Gemini που μας έεεεεφαγε με την απαισιοδοξία και την γκρίνια....και δώστου στο πάτωμα ξάπλες λες και δεν υπάρχει καναπέεεεεες; Αλλά όλα εδώ πληρώνονται...ερχονται τώρα τα δίδυμα...δίδυμε να σε αποτελειώσουν:D:D:D . Μπράβο κοπέλα μου...μπράβο. Μην ακούσω άλλο τώρα για φόβους και άγχος εεεε; Όλα μπήκαν στον δρόμο τον καλό.

Να συνεχίσω με την Future; Που έκανε και νάζια για το τεστ αν το έκανε ή όχι; Βρε δεν ντρέπεσαι; Αααααααχ το'ξερα εγώ παιδί μου ο γαμπρός μου έχει κανονίσει να'ρθει... αμ πως σιγά που θα αργούσε...δεν αφήνουν τέτοιο κορίτσι πολύ καιρό ασυνόδευτο! Αχ Futuraki μου ξέρω οτι η αγωνία σου ειναι μεγάλη και η αναμονή δύσκολη. Αλλά να δεις που όλα καλά θα πάνε...ειμαι σίγουρη. Να το δεις. Να είσαι ψύχραιμη...θυμάσαι πόσο ΔΕΝ το περίμενες πια...και όμως είναι εδώ. Όλα θα πάνε καλά, θα σταθεροποιηθούν οι τιμές σου και η κύηση θα προχωρήσει τον δρόμο της...και σε λίγο θα σας καθησυχάζω για τον πρώτο υπέρηχο.:tongue::tongue:

Εγω κορίτσια περασα τέλεια. Εφτασα Παρασκευή νύχτα στο νησί. Και ήμουν....κομμάτια. Με κάτι τεράααστιους μαύρους κύκλους κάτω απο τα μάτια. Από το Σάββατο μέχρι και την Τετάρτη κοιμόμουν μέχρι τις 10 το πρωί και μετά πάλι κανα 2ωρο το μεσημέρι...στάνταρ. Πηγαινα βόλτες, περιπάτους, καφέδες, είδα την κολλητή μου που ειναι νηπιαγωγός και έχει διοριστεί εκεί, είδα συγγενείς, εφαγα...του σκασμού φρούτα και γλυκά...πήρα 2 κιλά σε μια εβδομάδα...και γύρισα σήμερα με βαριά καρδιά μεν...αλλά εντάξει ήθελα κι ολας να δω τον σύζυγο...όσο να'ναι. Η αυριανή μέρα και η επιστροφή στο γραφείο φαντάζει...θρίλερ. Και φυσικά η επιστροφή στην κανονική μου ζωή, όπου ψωνίζω, μαγειρεύω, φροντίζω το σπίτι...όοοοολα αυτά που δεν έκανα για μια εβδομάδα...και ειλικρινά δεν μου έλειψαν.:cool: Εεεε εκει στο νησί η αδερφή της πεθεράς μου το είχε κάνει βούκινο για την εγκυμοσύνη οπότε μου ειπε και η μάνα μου οτι πρέπει να το πω εγώ στους συγγενείς μας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...και ετσι το'πα σε 2...που ειναι αρκετοί για να βγάλουν το παράρτημα σε ολο το σόι.

Αυτά τα δικα μου...τα δικά σας όμως ειναι πιο ενδιαφέροντα :D

Πάντως, δεν μπορείς να πέις...απ όλα έιχε ο μπαξές:tongue::tongue: Επρέπε να σε είχαμε εκείνες τις μέρες! Θα φρίκαρε η μπέμπα!!

Τι ωράια που το γράφεις...διακοπές με τα όλα τους! Μπράβο κορίτσι μου που το χάρηκες και που ξεκουράστηκες!!

Και μη σκέφτεσαι το άυριο, η πρώτη ώρα είναι! Να δεις που θα σου φάνει τίποτα γιατί έχεις γεμίσει μπαταρίες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχεις αναγούλες!:D:D:D:D:D

Μπράβο μπράβο! Ο μπέμπης κάνει αισθητή την παρουσία του από τώρα;)

Το κανα και το edit! Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!!!

Πουλάκι μου εσύ!!!!!!!Τι να κάνουμε έμπλεξες με Παρθένο....η κριτική είναι στο αίμα μου!!!!!!Πως πήγε η ζωγραφική χθες;;;;;;Τα κατάφερες;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πουλάκι μου εσύ!!!!!!!Τι να κάνουμε έμπλεξες με Παρθένο....η κριτική είναι στο αίμα μου!!!!!!Πως πήγε η ζωγραφική χθες;;;;;;Τα κατάφερες;;;;;

Νομίζω στο ταλέντο συναγωνίζομαι τα έμβρυα :tongue::tongue: Τόσο καλά δηλαδη!!!

Εντάξει, το ταξίδι έχει σημασία, όχι ο προορισμός:rolleyes: Ο πινακας έιναι απ το bizart, κλεψιά κανονική δηλαδή! Έκανα το σκίτσο στο χαρτί και άλλη στιγμή θα το χρωματίσω... Εχουμε μέρες καθισιού άλλωστε! Αν μου αρέσει θα πάρω και τελάρο...

Τώρα είπα να κάνω ένα γλυκάκι γιατί όλο και κάποιος έρχεται και δεν έχω τίποτα να τρατάρω... Κάνω αυτό να δω πως θα βγει.

http://www.star.gr/mageiriki

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Νομίζω στο ταλέντο συναγωνίζομαι τα έμβρυα :tongue::tongue: Τόσο καλά δηλαδη!!!

Εντάξει, το ταξίδι έχει σημασία, όχι ο προορισμός:rolleyes: Ο πινακας έιναι απ το bizart, κλεψιά κανονική δηλαδή! Έκανα το σκίτσο στο χαρτί και άλλη στιγμή θα το χρωματίσω... Εχουμε μέρες καθισιού άλλωστε! Αν μου αρέσει θα πάρω και τελάρο...

Τώρα είπα να κάνω ένα γλυκάκι γιατί όλο και κάποιος έρχεται και δεν έχω τίποτα να τρατάρω... Κάνω αυτό να δω πως θα βγει.

http://www.star.gr/mageiriki

Καλό μου φαίνεται!!!!!Γλυκάκι...τι μου θύμησες τώρα!!!!!!Έφερε ο άντρας μου κάτι τουλούμπες...φρεσκότατες!!!!!!!Μιαμ-μιαμ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλό μου φαίνεται!!!!!Γλυκάκι...τι μου θύμησες τώρα!!!!!!Έφερε ο άντρας μου κάτι τουλούμπες...φρεσκότατες!!!!!!!Μιαμ-μιαμ!!!!!

Να σου πω την αλήθεια έφαγα μισό κομματι μιλφέιγ στη μαμα μου και ψιλολιγώθηκα... Πιο πολύ μου γυάλισε το μοσχαράκι!!!:tongue::tongue:

Και τώρα είπα θα φτιάξω αλλά για κερασμα (αν βγει καλό γιατί νομίζω το μπισκότο θα τρίβεται...). Λες αύριο που θα πάω στο γιατρο να με ζυγίσει?:shock: ΔΕ θέλω!!!

Τουλούμπες να σου πω πιο πολύ ακουστά τις έχω, δε νομίζω να χω φαει ποτε:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να σου πω την αλήθεια έφαγα μισό κομματι μιλφέιγ στη μαμα μου και ψιλολιγώθηκα... Πιο πολύ μου γυάλισε το μοσχαράκι!!!:tongue::tongue:

Και τώρα είπα θα φτιάξω αλλά για κερασμα (αν βγει καλό γιατί νομίζω το μπισκότο θα τρίβεται...). Λες αύριο που θα πάω στο γιατρο να με ζυγίσει?:shock: ΔΕ θέλω!!!

Τουλούμπες να σου πω πιο πολύ ακουστά τις έχω, δε νομίζω να χω φαει ποτε:rolleyes:

Αγάπη μου σόρυ για αυτό που θα πω αλλά εσείς εκεί κάτω ΔΕΝ ξέρετε από γλυκά.Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν τουλούμπες εκεί!!!!!!!

Είναι αυτό....

images?q=tbn:ANd9GcSz41DhK_dWx7bynKm6DE_cTFpi-iKGDeM6bukzKAPUtasFiCrrlQ

Και είναι σιροπιαστό!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αγάπη μου σόρυ για αυτό που θα πω αλλά εσείς εκεί κάτω ΔΕΝ ξέρετε από γλυκά.Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν τουλούμπες εκεί!!!!!!!

Είναι αυτό....

images?q=tbn:ANd9GcSz41DhK_dWx7bynKm6DE_cTFpi-iKGDeM6bukzKAPUtasFiCrrlQ

Και είναι σιροπιαστό!!!!!!!!!!

Γενικά από πολλά δεν ξέρουμε εμείς εδώ κάτω ....Κυρίως δεν ξέρουμε να διασκεδ'αζουμε! Και γενικώς οι άνθρωποι "πάνω απ το αυλάκι" είναι αλλιώς!!

Το γλυκό εντάξει το χω δει...Τι γεύση έχει??? Μοιάζει με κατι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γενικά από πολλά δεν ξέρουμε εμείς εδώ κάτω ....Κυρίως δεν ξέρουμε να διασκεδ'αζουμε! Και γενικώς οι άνθρωποι "πάνω απ το αυλάκι" είναι αλλιώς!!

Το γλυκό εντάξει το χω δει...Τι γεύση έχει??? Μοιάζει με κατι??

Είναι ελαφριά ζύμη,πιο σκληρό από έξω,πιο αφρός από μέσα,γεμάαααααατο σιρόπι......δεν μπορώ να σου περιγράψω τη γεύση .....μόνο αν φας θα καταλάβεις!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είναι ελαφριά ζύμη,πιο σκληρό από έξω,πιο αφρός από μέσα,γεμάαααααατο σιρόπι......δεν μπορώ να σου περιγράψω τη γεύση .....μόνο αν φας θα καταλάβεις!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Καλά καλά!! Θα με κεράσεις καμια μερα και θα καταλάβω:tongue::tongue:

Τι θα κάνεις τώρα?? Εγώ περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου να δούμε ταινία. Το "Ηλιας του 16ου" (έτσι δεν το λενε??) που έχει το Mega είναι καλό?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κοριτσούδια μου πλάκωσα κάτι σοροπιαστά στο νησάκι. Τι καρυδόπιτα, τι γαλακτομπούρεκο, τι μπακλαβάαααα...ααααχ ωραίες ημέρες.

Εμένα η μπέμπα μου δεν χωνεύει την νουτέλα....καθολου ομως. Με το που την τρώει..εχει καούρες.

Από αύριο κορίτσια πάμε σε δίαιτα...ή μάλλον σε ρύθμιση διαιτολογίου...γιατί 2 κιλά σε μια εβδομάδα...δεν ειναι καθόλου καλός ρυθμός. Απο αύριο τέλος οι ζάχαρες...και μόνο φρούτα.

A5K6p3.png

Και εγώ κοριτσούδια μου πλάκωσα κάτι σοροπιαστά στο νησάκι. Τι καρυδόπιτα, τι γαλακτομπούρεκο, τι μπακλαβάαααα...ααααχ ωραίες ημέρες.

Εμένα η μπέμπα μου δεν χωνεύει την νουτέλα....καθολου ομως. Με το που την τρώει..εχει καούρες.

Από αύριο κορίτσια πάμε σε δίαιτα...ή μάλλον σε ρύθμιση διαιτολογίου...γιατί 2 κιλά σε μια εβδομάδα...δεν ειναι καθόλου καλός ρυθμός. Απο αύριο τέλος οι ζάχαρες...και μόνο φρούτα.

Η νουτέλα είναι αρκετά βαρια γι αυτό! Δεν πειράζει!!

Και τα κιλά αποκλείεται να είναι 2. Είναι και κατακράτηση λόγω ζάχαρης. Κρατήσου δυο μέρες και μετά ζυγίσου για να δεις κανονικά τι σουβενίρ έφερες από τις διακοπές;) Αν και εσύ προσέχεις γενικά, δεν έχεις πρόβλημα!!

Να σε ρωτήσω, πες μου λίγο με τους υπερηχους τη διαδικασία αν θυμάσαι.. Εγώ αύριο πάω για τον πρωτο. Τι θα δω?? Και μετά πότε θα ξαναπάω??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά καλά!! Θα με κεράσεις καμια μερα και θα καταλάβω:tongue::tongue:

Τι θα κάνεις τώρα?? Εγώ περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου να δούμε ταινία. Το "Ηλιας του 16ου" (έτσι δεν το λενε??) που έχει το Mega είναι καλό?

Βλέπω τα στρουμφάκια!!!!Φάση έχουν!!

Η ταινία που λες είναι καλή....μετά του Χατζηχρήστου βέβαια!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βλέπω τα στρουμφάκια!!!!Φάση έχουν!!

Η ταινία που λες είναι καλή....μετά του Χατζηχρήστου βέβαια!!!!!!!

Καλά λες!!!!!!!!!!!!! Τα στρουμφάκια!! Θα το κατεβάσω κι εγώ καμια ώρα... Αν και από όσες κατέβασα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έιδα καμία:rolleyes:

Ναι καλά ο Χατζηχρήστος άλλη φάση! Ελεγα για τη σύγχρονη βερσιόν!!

Α! Αν και θα ξαναμπώ μάλλον, καλή επιτυχια στη χοριακή άυριο! Να έιναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά λες!!!!!!!!!!!!! Τα στρουμφάκια!! Θα το κατεβάσω κι εγώ καμια ώρα... Αν και από όσες κατέβασα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έιδα καμία:rolleyes:

Ναι καλά ο Χατζηχρήστος άλλη φάση! Ελεγα για τη σύγχρονη βερσιόν!!

Α! Αν και θα ξαναμπώ μάλλον, καλή επιτυχια στη χοριακή άυριο! Να έιναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη;);)

Ναι!!!Και η δική σου εξέταση μικρούλι!!!!!Θα τα πούμε μόλις έχουμε τα αποτελέσματα;);)!!!!!!!Αλήθεια τι ώρα θα πας για υπέρηχο;;;

Για την σύγχρονη βερσιόν λέω και εγώ....είναι καλή,αλλά πάντα θα προτιμώ την παλιά !!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...