Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

:Pκαλο μηνα κοριτσια!!!τι κανετε??? gemini αν ημουν στη θεση σου δεν θα διαβαζα για επιπλοκες και διαφορα αλλα ,γιατι οσο να ' ναι σε επηρεαζουν αρνητικα!!κανε ωραιες σκεψεις και ονειρα για το μωρακι σου!! future τι να πω υπομονη και ολα θα πανε καλα!!εγω περιμενω περιοδο ,συνεχιζω ενεσεις κανονικα και Δευτερα αν δεν μου ερθει θα τους τηλεφωνησω για να δουμε τι θα κανουμε!! σημερα ισως θα βγουμε για ποτακι!!ευχομαι σε ολες μας ο Οκτωβρης να μας χαρισει μοναδικες και χαρουμενες στιγμες...:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει, εντάξει κορίτσια έχετε δίκιο... Δε θα το κάνω αυτό... Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλα...

Future πως είσαι από αίμα τώρα??

ioanna που έχεις εξαφανιστεί καλέ εσύ??? Πες μας κανα νέο σου!!!

εδώ είμαι μωρέ σας παρακολουθώ και ας μην γράφω πάντα.

έχω ένα πρόβλημα..παίρνω σικλακούρ και έχω πρηστεί και δεν έχω τι να φορέσω πια...με κούρασε αυτό το πράγμα. ότι έχω απο φθινοπωρινό ρούχο δεν μου κάνει, μου κάνει δηλαδή αλλά φαίνεται η πρησμένη κοιλιά μου, πήγα και πήρα μια μπλούζα ολίγον φαρδιά αλλά τι να σου κάνει μόνο μία??? ολόκληρη γκαρνταρόμπα πρέπει να αλλάξω και λεφτά για ρούχα δεν μπορώ να διαθέσω, μακάρι να μη δούλευα ούτε που θα με ένοιαζε τι θα φόραγα..με φόρμα θα τριγυρνούσα όλη μέρα.τέλος πάντων. άντε να ρθει η ώρα μου να πιάσω καναπέ να είμαι όλη μέρα με τη πιτζάμα

future με το γιατρό μίλησες?

τα utrogestan κολπικά τα παίρνετε? καλά σαν ντουλάπα θα γίνω το βλέπω έτσι και ξεκινήσω και αυτά

ty11p2.png

:Pκαλο μηνα κοριτσια!!!τι κανετε??? gemini αν ημουν στη θεση σου δεν θα διαβαζα για επιπλοκες και διαφορα αλλα ,γιατι οσο να ' ναι σε επηρεαζουν αρνητικα!!κανε ωραιες σκεψεις και ονειρα για το μωρακι σου!! future τι να πω υπομονη και ολα θα πανε καλα!!εγω περιμενω περιοδο ,συνεχιζω ενεσεις κανονικα και Δευτερα αν δεν μου ερθει θα τους τηλεφωνησω για να δουμε τι θα κανουμε!! σημερα ισως θα βγουμε για ποτακι!!ευχομαι σε ολες μας ο Οκτωβρης να μας χαρισει μοναδικες και χαρουμενες στιγμες...:-P

Δίκιο έχετε!! Είπα, δεν το ξανακάνω, σύντομα τουλάχιστον!!

Καλή συνέχεια!!

έχω ένα πρόβλημα..παίρνω σικλακούρ και έχω πρηστεί και δεν έχω τι να φορέσω πια...με κούρασε αυτό το πράγμα. ότι έχω απο φθινοπωρινό ρούχο δεν μου κάνει, μου κάνει δηλαδή αλλά φαίνεται η πρησμένη κοιλιά μου, πήγα και πήρα μια μπλούζα ολίγον φαρδιά αλλά τι να σου κάνει μόνο μία??? ολόκληρη γκαρνταρόμπα πρέπει να αλλάξω και λεφτά για ρούχα δεν μπορώ να διαθέσω, μακάρι να μη δούλευα ούτε που θα με ένοιαζε τι θα φόραγα..με φόρμα θα τριγυρνούσα όλη μέρα.τέλος πάντων. άντε να ρθει η ώρα μου να πιάσω καναπέ να είμαι όλη μέρα με τη πιτζάμα

τα utrogestan κολπικά τα παίρνετε? καλά σαν ντουλάπα θα γίνω το βλέπω έτσι και ξεκινήσω και αυτά

Αυτό με τα ρούχα είναι μεγάλο βάσανο! Σκέψου οτι σκεφτόμουν αν είναι αρνητικό το τεστ το στο καλό θα φοράω κάθε μέρα στη δουλειά.. Και τώρα δεν έχω τίποτα μιλάμε...Δυο παντελόνια φορμέ λινά που είναι με λάστιχο και κάτι φορεματάκια που οπου να ναι λόγω καιρού δε θα μπορώ να τα φορέσω.

Η ωραία είναι πως έχω μια εβδομάδα που τρώω πολύ προσεκτικά και έχει πέσει (κάπως) η κοιλιά μου. Και λέω να μην τρώω γλυκα και τετοια μπας και γλιτώσω κανα κιλό στο 1ο τρίμηνο...Που θα με ζυγίσει και ο γιατρός :rolleyes:

Αλλά και πάλι ρε κορίτσια έχουμε φάει τις ορμόνες με το τσουβάλι- κι αυτά τα cyclacur παρότι χαπάκια καθόλου αθώα δεν έιναι, και κάνουν και τρελή κυτταρίτιδα νομίζω:shock:-, δε θα μας παρεξηγήσει κανείς για τα κιλά, αυτό είναι το λιγότερο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δίκιο έχετε!! Είπα, δεν το ξανακάνω, σύντομα τουλάχιστον!!

Καλή συνέχεια!!

Αυτό με τα ρούχα είναι μεγάλο βάσανο! Σκέψου οτι σκεφτόμουν αν είναι αρνητικό το τεστ το στο καλό θα φοράω κάθε μέρα στη δουλειά.. Και τώρα δεν έχω τίποτα μιλάμε...Δυο παντελόνια φορμέ λινά που είναι με λάστιχο και κάτι φορεματάκια που οπου να ναι λόγω καιρού δε θα μπορώ να τα φορέσω.

Η ωραία είναι πως έχω μια εβδομάδα που τρώω πολύ προσεκτικά και έχει πέσει (κάπως) η κοιλιά μου. Και λέω να μην τρώω γλυκα και τετοια μπας και γλιτώσω κανα κιλό στο 1ο τρίμηνο...Που θα με ζυγίσει και ο γιατρός :rolleyes:

Αλλά και πάλι ρε κορίτσια έχουμε φάει τις ορμόνες με το τσουβάλι- κι αυτά τα cyclacur παρότι χαπάκια καθόλου αθώα δεν έιναι, και κάνουν και τρελή κυτταρίτιδα νομίζω:shock:-, δε θα μας παρεξηγήσει κανείς για τα κιλά, αυτό είναι το λιγότερο!

Κυτταρίτιδα;;;.....τσέκ!!!...έχω!!!!!

Πρησμένη κοιλιά;;;;....τσεκ..έχω!!!

Ρούχα;;;;.......τσεκ....δεν έχω!!!!

Λεφτά για ρούχα;;;;.....τσεκ.....δεν έχω!!!!

Καναπέ;;;;....τσεκ.....έχω!!!!

Σεντόνια;;;;...τσεκ....έχω!!!!

Εντάξει...δεν αγχώνομαι....καναπέ....και σεντονάκια....σαν Ρωμαία Αυτοκράτειρα θα είμαι..... να μην διαλέξω κανένα μπακλαδωτό όμως....να μην μου προσθέτει κιλά!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Μίλησα με τον γιατρό...στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

Να είμαι ήρεμη,να ξεκουράζομαι και να πάω την Δευτέρα για χοριακή....μου είπε!!!!!

Τα utrogestan τα παίρνω από το στόμα όλα...ειδικά από τότε που είδα το πρώτο αίμα μου είπε ότι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κυτταρίτιδα;;;.....τσέκ!!!...έχω!!!!!

Πρησμένη κοιλιά;;;;....τσεκ..έχω!!!

Ρούχα;;;;.......τσεκ....δεν έχω!!!!

Λεφτά για ρούχα;;;;.....τσεκ.....δεν έχω!!!!

Καναπέ;;;;....τσεκ.....έχω!!!!

Σεντόνια;;;;...τσεκ....έχω!!!!

Εντάξει...δεν αγχώνομαι....καναπέ....και σεντονάκια....σαν Ρωμαία Αυτοκράτειρα θα είμαι..... να μην διαλέξω κανένα μπακλαδωτό όμως....να μην μου προσθέτει κιλά!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα ωραία τα λες:P:p:p όλες στο ίδιο καζανι βράζουμε τελικά!!

τα utrogestan τα παίρνω κολπικά εγω πάντως...

Α! Και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πωπω!!!!Έκανε η μαμά μου κοτόσουπα,ξυνούλικη,δεν κρατιέμαι...θα φάω!!!!!Σήμερα είχα γεμιστά με κιμά....και από ότι βλέπω θα έχω και αύριο...και μεθαύριο!!!!!Τι καλό έφαγες σήμερα;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πωπω!!!!Έκανε η μαμά μου κοτόσουπα,ξυνούλικη,δεν κρατιέμαι...θα φάω!!!!!Σήμερα είχα γεμιστά με κιμά....και από ότι βλέπω θα έχω και αύριο...και μεθαύριο!!!!!Τι καλό έφαγες σήμερα;;;;;

Μαγείρεψε η πεθερά μου σαρδέλα στο φούρνο!!!!!!! μιαμ μιαμ! Ψαράκι νοστιμάκι!:tongue: Αύριο θα τιμήσω τη μαμά που έχω να παω σπίτι της από πριν τη μεταφορά!

Τώρα έπιασα να ζωγραφίσω κατι μπαλαρίνες (άσχετο!!). Τι σου κάνει ο πολύς ελεύθερος χρόνος. Αμα βγώ ΚΑΙ μάνα ΚΑΙ καλλιτέχνης από αυτή την ιστορία, τι να πω!!:confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κατεβάζω το "μια φορά και ένα μωρό"...Φιλιππίδης-Μπουλάς.Θα το δω σήμερα να γελάσω λίγο βρε παιδί μου!!!!!:P:p

Καλή ιδέα και επίκαιρη;)! Ομως γενικά δεν τις πολυσυμπαθώ τις ελληνικές ταινίες... Πες αν είναι καλή!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα!!!!!!!!!! Τι κάνετε??

Futuraki πως είσαι σήμερα? Η ταινία καλή??

Εμείς χτες βγήκαμε τελικα. Μας πήραν οι κουμπάροι μας κατά τις 11 και κάναμε την υπέρβαση :tongue::tongue: Ωραία ήταν!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα!!!!!!!!!! Τι κάνετε??

Futuraki πως είσαι σήμερα? Η ταινία καλή??

Εμείς χτες βγήκαμε τελικα. Μας πήραν οι κουμπάροι μας κατά τις 11 και κάναμε την υπέρβαση :tongue::tongue: Ωραία ήταν!!

Καλημέρα!!!Ναι καλή ήταν η ταινία...γέλασα!!

Η κατάσταση μου είναι η ίδια αλλά να σου πω δεν ανησυχώ....είναι ελάχιστα τα καφέ,όχι σε κάθε σκούπισμα,δεν έχω καθόλου πόνους μόνο που και που κάψιμο,αλλά αυτό είναι φυσιολογικά από ότι μου είπε!!!Καλά έκανες και βγήκες....ΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!!!!Εγώ εδώ με το καναπεδάκι μου αγκαλιά....αλλά ας πάνε όλα καλά και δεν με νοιάζει...ας κάτσω και 109 μήνες στον καναπέ!!!!!!!Τώρα είμαι μόνη μου...ο άντρας μου με τον μπαμπά μου πήγαν για καφέ και η μαμά μου σε μια γειτόνισσα...(2 χιλ. μακρυά)!!!!!!!Βλέπω στον ALFA "η κουζίνα της μαμάς"!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!Ναι καλή ήταν η ταινία...γέλασα!!

Η κατάσταση μου είναι η ίδια αλλά να σου πω δεν ανησυχώ....είναι ελάχιστα τα καφέ,όχι σε κάθε σκούπισμα,δεν έχω καθόλου πόνους μόνο που και που κάψιμο,αλλά αυτό είναι φυσιολογικά από ότι μου είπε!!!Καλά έκανες και βγήκες....ΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!!!!Εγώ εδώ με το καναπεδάκι μου αγκαλιά....αλλά ας πάνε όλα καλά και δεν με νοιάζει...ας κάτσω και 109 μήνες στον καναπέ!!!!!!!Τώρα είμαι μόνη μου...ο άντρας μου με τον μπαμπά μου πήγαν για καφέ και η μαμά μου σε μια γειτόνισσα...(2 χιλ. μακρυά)!!!!!!!Βλέπω στον ALFA "η κουζίνα της μαμάς"!!!!!:tongue::tongue:

Εντάξει τότε, μια χαρά τα πάς!;)

Πως και δεν πήγες κι εσύ για καφεδάκι?? Λίγο να ξεσκάσεις! Αν δεν περπατησεις ιδιαίτερα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!!

Χτες με πήρε η κουνιάδα μου τηλ και μου έλεγε σε παρακάλω άσε με να το πω (στον άντρα και τα παιδιά της) γιατί θα σκάσω τόσες μέρες:tongue::tongue: Της είπα να περιμένουμε τη Δευτέρα αλλά με έπιασε στο φιλότιμο και τελικά την άφησα να το πει...λέω εδώ το ξέρουν άσχετοι στη δουλειά και δε θα το ξέρουν οι συγγενείς?? Οπότε προσθέσαμε κι άλλους στη λίστα! Κάνε Θεέ μου να πάνε όλα καλα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εντάξει τότε, μια χαρά τα πάς!;)

Πως και δεν πήγες κι εσύ για καφεδάκι?? Λίγο να ξεσκάσεις! Αν δεν περπατησεις ιδιαίτερα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!!

Χτες με πήρε η κουνιάδα μου τηλ και μου έλεγε σε παρακάλω άσε με να το πω (στον άντρα και τα παιδιά της) γιατί θα σκάσω τόσες μέρες:tongue::tongue: Της είπα να περιμένουμε τη Δευτέρα αλλά με έπιασε στο φιλότιμο και τελικά την άφησα να το πει...λέω εδώ το ξέρουν άσχετοι στη δουλειά και δε θα το ξέρουν οι συγγενείς?? Οπότε προσθέσαμε κι άλλους στη λίστα! Κάνε Θεέ μου να πάνε όλα καλα...

Καλέ όλα καλά θα πάνε,μη φοβάσαι,θα δεις τα διδυμάκια σου έρχονται!!!!

Δεν πήγα για καφέ...ρε συ φοβάμαι...την Παρασκευή πήγα για καφέ,δεν περπάτησα καθόλου και την άλλη μέρα είχα αυτά τα καφέ.Εντάξει..μπορεί να είναι και εντελώς άσχετα μεταξύ τους...αλλά λέω τουλάχιστον μέχρι να το δούμε δεν θα πάθω και τίποτα να μείνω μέσα!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...