Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Επέστρεψα.Χριστούλη μου...χαμός από αυτοκίνητα.πολύς κόσμος,φωνές,κορναρίσματα.Έπαθα αγοραφοβία...δεν κρατιόμουν...ήθελα το καναπεδάκι μου!!!!!Μου έλειψε η ζεστή αγκαλιά του....ξαναγύρισα και είμαι ευτυχισμένη!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επέστρεψα.Χριστούλη μου...χαμός από αυτοκίνητα.πολύς κόσμος,φωνές,κορναρίσματα.Έπαθα αγοραφοβία...δεν κρατιόμουν...ήθελα το καναπεδάκι μου!!!!!Μου έλειψε η ζεστή αγκαλιά του....ξαναγύρισα και είμαι ευτυχισμένη!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λες να μας μείνει κανα κουσούρι απο το πολύ μέσα τελικά??

Εγώ ευτυχώς έιχα μάθημα και πέρασε το απόγευμα.Καλόμαθα από χτες!!! Και είπα στον άντρα μου να πάμε και άυριο κάπου...Για να δούμε!

Εσείς περπατήσατε στην πόλη ή απλά βολτα με το αυτοκίνητο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λες να μας μείνει κανα κουσούρι απο το πολύ μέσα τελικά??

Εγώ ευτυχώς έιχα μάθημα και πέρασε το απόγευμα.Καλόμαθα από χτες!!! Και είπα στον άντρα μου να πάμε και άυριο κάπου...Για να δούμε!

Εσείς περπατήσατε στην πόλη ή απλά βολτα με το αυτοκίνητο?

Καλημέρα geminaki!!!!Τι κάνεις;Πως είσαι σήμερα;;;;;;;;;

Λοιπόν τα νέα μου....έχω καταρίψει κάθε ρεκόρ μέχρι τώρα!!!!

Σήμερα είδα πάλι λίγα καφέ στο σκούπισμα....ελάχιστα(προς το παρόν)....να ανησυχήσω;;;;....να μην ανησυχήσω ακόμη;;;;Θα τρελαθω εγώ με όλα αυτά....έχω χάσει το μπούσουλα!!!! ΑΝΑΠΝΟΕΣ.....ΑΝΑΠΝΟΕΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα geminaki!!!!Τι κάνεις;Πως είσαι σήμερα;;;;;;;;;

Λοιπόν τα νέα μου....έχω καταρίψει κάθε ρεκόρ μέχρι τώρα!!!!

Σήμερα είδα πάλι λίγα καφέ στο σκούπισμα....ελάχιστα(προς το παρόν)....να ανησυχήσω;;;;....να μην ανησυχήσω ακόμη;;;;Θα τρελαθω εγώ με όλα αυτά....έχω χάσει το μπούσουλα!!!! ΑΝΑΠΝΟΕΣ.....ΑΝΑΠΝΟΕΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!!! Να μην ανησυχησεις καθόλου! Αλλά να κάτσεις ξάπλα! Είπαμε στον αγαπημένο σου καναπέ:tongue: Και να πάρεις και τον γιατρό σου να δούμε τι θα πει...

Οντως, τα χουμε δει όλα μαζί σου!!!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!! Να μην ανησυχησεις καθόλου! Αλλά να κάτσεις ξάπλα! Είπαμε στον αγαπημένο σου καναπέ:tongue: Και να πάρεις και τον γιατρό σου να δούμε τι θα πει...

Οντως, τα χουμε δει όλα μαζί σου!!!!:tongue:

Ο γιατρός είπε...χαλαρά,ξεκούραση και την Δευτέρα χοριακή!!!!!Άντε πάλι άγχος...ΟΥΦ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ο γιατρός είπε...χαλαρά,ξεκούραση και την Δευτέρα χοριακή!!!!!Άντε πάλι άγχος...ΟΥΦ!!!!!

Ελα έτσι ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τελικά όλα καλα! Ετσι θα ναι και τη Δευτέρα, θα δεις!:D Απλα΄πρέπει να λιώσεις στον καναπέ! Κι εγώ εχω βαρεθεί μη νομίζεις... Τωρα είπα στον άντρα μου που θα κατέβει μια στιγμούλα στο κέντρο να με πάει και μενα μαζί του για βόλτα.. Οτι να ναι δηλαδή!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ελα έτσι ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τελικά όλα καλα! Ετσι θα ναι και τη Δευτέρα, θα δεις!:D Απλα΄πρέπει να λιώσεις στον καναπέ! Κι εγώ εχω βαρεθεί μη νομίζεις... Τωρα είπα στον άντρα μου που θα κατέβει μια στιγμούλα στο κέντρο να με πάει και μενα μαζί του για βόλτα.. Οτι να ναι δηλαδή!!:tongue:

Δεν κουνιέμαι....δεν κουνιέμαι...δεν πάω πουθενά!!!!!Εντάξει να πω την αλήθεια προς το παρόν είμαι ψύχραιμη...γιατί είναι ελάχιστο...1-2 σταγόνες...και είναι καφέ....ούτε καφεκόκκινο, ούτε τίποτα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν κουνιέμαι....δεν κουνιέμαι...δεν πάω πουθενά!!!!!Εντάξει να πω την αλήθεια προς το παρόν είμαι ψύχραιμη...γιατί είναι ελάχιστο...1-2 σταγόνες...και είναι καφέ....ούτε καφεκόκκινο, ούτε τίποτα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Έτσι έτσι σε θέλω!!! Και αυτό που λες για το καφε είναι καλό, δηλ μπορεί να είναι υπόλειμα απο την περασμενη εβδομάδα... Utrogestan πόσα παίρνεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Έτσι έτσι σε θέλω!!! Και αυτό που λες για το καφε είναι καλό, δηλ μπορεί να είναι υπόλειμα απο την περασμενη εβδομάδα... Utrogestan πόσα παίρνεις?

4 χάπια των 200mg!!!Δηλαδή 8 των 100mg....:tongue::tongue:

Εσύ παίρνεις;;;Πόσα;;;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

4 χάπια των 200mg!!!Δηλαδή 8 των 100mg....:tongue::tongue:

Εσύ παίρνεις;;;Πόσα;;;;;;;

Παίρνω 3 των 200mg. Να πω μια βλακεία?? Διαβάζω στο parents για ιστορίες αποβολλών και παλλίνδρομων και φρικάρω.... Καλύτερα να μην τα σκέφτομαι ε? Πόσες πιθανότητες έχει μια κύηση να μην πάει καλα??? Μπορέις να το προβλέψεις??:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Παίρνω 3 των 200mg. Να πω μια βλακεία?? Διαβάζω στο parents για ιστορίες αποβολλών και παλλίνδρομων και φρικάρω.... Καλύτερα να μην τα σκέφτομαι ε? Πόσες πιθανότητες έχει μια κύηση να μην πάει καλα??? Μπορέις να το προβλέψεις??:confused::confused:

Είσαι τρελήηηηη;;;;;;Μη διαβάζεις τέτοια.Αν φρικάρεις εσύ που δόξα το Θεό,δεν έχεις κανένα πρόβλημα(και δεν θα έχεις),εγώ που έχω αυτά που έχω και με ιστορικό παλλίνδρομης....να αυτοκτονήσω καλύτερα;;;;;Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια εγκυμοσύνη,αλλά ειδικά όταν όλα πάνε καλά,ελπίζεις για το καλύτερο και προσέχεις!!!!Ξέρεις πως νιώθω κάθε φορά που πάω τουαλέτα και βλέπω αίμα;;;Μου έρχονται όλα ξανά στο νου......φρικάρεις έτσι ή δε φρικάρεις;;;Μη το σκέφτεσαι...δεν έχεις τίποτα και έτσι θα συνεχίσεις!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είσαι τρελήηηηη;;;;;;Μη διαβάζεις τέτοια.Αν φρικάρεις εσύ που δόξα το Θεό,δεν έχεις κανένα πρόβλημα(και δεν θα έχεις),εγώ που έχω αυτά που έχω και με ιστορικό παλλίνδρομης....να αυτοκτονήσω καλύτερα;;;;;Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια εγκυμοσύνη,αλλά ειδικά όταν όλα πάνε καλά,ελπίζεις για το καλύτερο και προσέχεις!!!!Ξέρεις πως νιώθω κάθε φορά που πάω τουαλέτα και βλέπω αίμα;;;Μου έρχονται όλα ξανά στο νου......φρικάρεις έτσι ή δε φρικάρεις;;;Μη το σκέφτεσαι...δεν έχεις τίποτα και έτσι θα συνεχίσεις!!!!
θα συμφωνήσω με τη future μικρή gemini..τι το ψάχνεις? άστο και απόλαυσε τις στιγμές όλα καλά θα πάνε, μην τα σκαλίζεις και αγχώνεσαι

Εντάξει, εντάξει κορίτσια έχετε δίκιο... Δε θα το κάνω αυτό... Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλα...

Future πως είσαι από αίμα τώρα??

ioanna που έχεις εξαφανιστεί καλέ εσύ??? Πες μας κανα νέο σου!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εντάξει, εντάξει κορίτσια έχετε δίκιο... Δε θα το κάνω αυτό... Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλα...

Future πως είσαι από αίμα τώρα??

ioanna που έχεις εξαφανιστεί καλέ εσύ??? Πες μας κανα νέο σου!!!

Δεν είναι ακριβώς αίμα...τουλάχιστον δεν είναι κόκκινο...είναι απλά καφέ,ελάχιστο κάποιες φορές στο σκούπισμα.Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα...ίσως υπολείμματα από το αίμα που είχα την περασμένη εβδομάδα.Ότι και αν είναι θα δείξει...πάντως προσπαθώ να είμαι ήρεμη.Μίλησα και με την νύφη μου και μου είπε ότι τέτοια καφέ είχε συνέχεια το 1ο τρίμηνο και δεν είναι τίποτα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν είναι ακριβώς αίμα...τουλάχιστον δεν είναι κόκκινο...είναι απλά καφέ,ελάχιστο κάποιες φορές στο σκούπισμα.Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα...ίσως υπολείμματα από το αίμα που είχα την περασμένη εβδομάδα.Ότι και αν είναι θα δείξει...πάντως προσπαθώ να είμαι ήρεμη.Μίλησα και με την νύφη μου και μου είπε ότι τέτοια καφέ είχε συνέχεια το 1ο τρίμηνο και δεν είναι τίποτα!!!

Αντε ωραία τότε!!! Κι εμένα το μυαλό μου αμέσως στα υπολείμματα πήγε. Και αφού δεν είναι κόκκινο, όλα καλά θα έιναι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...