Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Futuraki έχεις πάει βόλτα????????????????

Καλημέρα κοπέλα μου!!!!Εδώ είμαι αλλά πολύ θα ήθελα να είχα προλάβει να φύγω...κάνει καθαριότητα η μαμά μου...χαμός!!!!Μέχρι τα καλώδια του υπολογιστή τράβηξε από την μπρίζα...για να την καθαρίσει!!!!!ΔΕΝ είχα ίντερνετ!!!!ΠωΠω!!!έπρεπε να την κοπανίσω αλλά σήμερα λείπουν και οι δυο οι άντρες και δεν υπάρχει αυτοκίνητο!!!!!Θα με βάλει και εμένα για πλύσιμο στους 90 βαθμούς...να μου το θυμηθείς!!!!!!!!!:shock::shock:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κοπέλα μου!!!!Εδώ είμαι αλλά πολύ θα ήθελα να είχα προλάβει να φύγω...κάνει καθαριότητα η μαμά μου...χαμός!!!!Μέχρι τα καλώδια του υπολογιστή τράβηξε από την μπρίζα...για να την καθαρίσει!!!!!ΔΕΝ είχα ίντερνετ!!!!ΠωΠω!!!έπρεπε να την κοπανίσω αλλά σήμερα λείπουν και οι δυο οι άντρες και δεν υπάρχει αυτοκίνητο!!!!!Θα με βάλει και εμένα για πλύσιμο στους 90 βαθμούς...να μου το θυμηθείς!!!!!!!!!:shock::shock:

Μην παραπονιέσαι καθολου γιατί σε βλέπω στο πλυντήριο κι εσένα:tongue: χαχαχα!

Εμένα κανει δουλίτσες ο αντρούλης μου μιας και το απογευμα θα κάνω μαθημα και δε θέλω να γίνεται ο κακός χαμος!!

Μπορεί να έρθει και η μαμά μου για σίδερο αλλά όλο αναβάλλεται! Ευτυχώς εγώ όλο μεσα τη βγάζω με δυο-τρία άνετα ρουχαλάκια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μην παραπονιέσαι καθολου γιατί σε βλέπω στο πλυντήριο κι εσένα:tongue: χαχαχα!

Εμένα κανει δουλίτσες ο αντρούλης μου μιας και το απογευμα θα κάνω μαθημα και δε θέλω να γίνεται ο κακός χαμος!!

Μπορεί να έρθει και η μαμά μου για σίδερο αλλά όλο αναβάλλεται! Ευτυχώς εγώ όλο μεσα τη βγάζω με δυο-τρία άνετα ρουχαλάκια...

Άσε παιδάκι μου δεν την γλυτώνω!!!!!!Σκότωσε και 2 αραχνούλες που είχε το ταβάνι...κλαψ!...πάνε οι αραχνούλες μου!!!!Τρώγαν και τα κουνουπάκια...κάναμε και οικονομία στο υγρό....ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Άκαρδη μάνα!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Κατά τα άλλα...κάτι ψιλοαναγούλες άσχετες ώρες τις μέρας....και ειδικά αυτή την στιγμή....μου μυρίζει ξύδι....καθαρίζει η μαμά μου τον φούρνο.....μπλιααααχχχχ!!!!!:confused::confused::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άσε παιδάκι μου δεν την γλυτώνω!!!!!!Σκότωσε και 2 αραχνούλες που είχε το ταβάνι...κλαψ!...πάνε οι αραχνούλες μου!!!!Τρώγαν και τα κουνουπάκια...κάναμε και οικονομία στο υγρό....ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Άκαρδη μάνα!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Κατά τα άλλα...κάτι ψιλοαναγούλες άσχετες ώρες τις μέρας....και ειδικά αυτή την στιγμή....μου μυρίζει ξύδι....καθαρίζει η μαμά μου τον φούρνο.....μπλιααααχχχχ!!!!!:confused::confused::tongue::tongue::tongue:

Πάνε τα κατοικίδιά σου δηλαδη??? χαχαχα

Βασικά το πρωί που σηκώθηκα είχα μια αναγούλα και ένα κεφάλι σαν να είχα πιει ποτά χτες :shock::shock:. Εβαλα και θερμόμετρο γιατί φοβήθηκα οτι είχα πυρετό...

Κράτησε όμως 1-1,5 ώρα. Μετά έκανα κι ενα μπανακι και νομίζω ήρθα στα ίσια μου!

Πάντως νομίζω είναι νωρίς για αναγούλες...ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Πάνε τα κατοικίδιά σου δηλαδη??? χαχαχα

Βασικά το πρωί που σηκώθηκα είχα μια αναγούλα και ένα κεφάλι σαν να είχα πιει ποτά χτες :shock::shock:. Εβαλα και θερμόμετρο γιατί φοβήθηκα οτι είχα πυρετό...

Κράτησε όμως 1-1,5 ώρα. Μετά έκανα κι ενα μπανακι και νομίζω ήρθα στα ίσια μου!

Πάντως νομίζω είναι νωρίς για αναγούλες...ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Παρακαλώ;;;;;Συμφωνώ!!!!Την επόμενη φορά που θα νιώσω κάπως το στομάχι μου θα πω στην αναγούλα "ΞΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ".....εσύ θα της πεις πότε να έρθει;;;;θα σε ρωτήσει νομίζεις;;;;Τι θα πει νωρίς;;;;;ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ότι θες εσύ θα κάνεις;;;Πολύ θάρρος πήρες...η βόλτα φταίει!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Παρακαλώ;;;;;Συμφωνώ!!!!Την επόμενη φορά που θα νιώσω κάπως το στομάχι μου θα πω στην αναγούλα "ΞΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ".....εσύ θα της πεις πότε να έρθει;;;;θα σε ρωτήσει νομίζεις;;;;Τι θα πει νωρίς;;;;;ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ότι θες εσύ θα κάνεις;;;Πολύ θάρρος πήρες...η βόλτα φταίει!!!:tongue::tongue:

Καλέ δεν είπα οτι θα της στείλω και πρόσκληση!!!!!!!!! απλα λένε τετοια συμπτώματα έρχονται κατά την 5-6 εβδομάδα κι εμείς είμαστε στην 4η!!

Να πω και τη βλακέια τώρα: μέχρι να ακούσω καρδούλα θα ήθελα έτσι καμια αναγούλα να σιγουρεύω οτι είναι εκεί καλά το σπόρι....:eek::eek:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλέ δεν είπα οτι θα της στείλω και πρόσκληση!!!!!!!!! απλα λένε τετοια συμπτώματα έρχονται κατά την 5-6 εβδομάδα κι εμείς είμαστε στην 4η!!

Να πω και τη βλακέια τώρα: μέχρι να ακούσω καρδούλα θα ήθελα έτσι καμια αναγούλα να σιγουρεύω οτι είναι εκεί καλά το σπόρι....:eek::eek:

Ε...τότε ...μην ακούσω παράπονα!!!!(το ίδιο σκέφτομαι και εγώ....σσσσσσ!!!!):tongue::tongue:

Πάντως αλήθεια τώρα...το ξύδι με έχει σακατέψει!!!!!

Όσο για τα συμπτώματα εμένα ο γιατρός είπε του πρώτου τριμήνου είναι...δεν είπε εβδομάδες!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ε...τότε ...μην ακούσω παράπονα!!!!(το ίδιο σκέφτομαι και εγώ....σσσσσσ!!!!):tongue::tongue:

Πάντως αλήθεια τώρα...το ξύδι με έχει σακατέψει!!!!!

Όσο για τα συμπτώματα εμένα ο γιατρός είπε του πρώτου τριμήνου είναι...δεν είπε εβδομάδες!!!!

Λες σε λίγο καιρό να μετράμε τους εμετούς και τις ζαλάδες και να νιώθουμε περήφανες??? Πλακα θα χει!:P:p

Αν και μπορέι να μην έχουμε κανενα σύμπτωμα...Λέμε τώρα! Πρέπει να ρωτήσουμε τις άλλες εγκυούλες της παρέας Palmoma και Luckystar!! Να κάνουμε ενα γκάλοπ βρε αδερφέ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Προσωπικα δεν εκανα ουτε εναν εμετο!Ομως κατα την 7η-8η εβδομαδα ειχα κατι αναγουλες που ομως σταματησαν αμεσως.Ποιος σας ειπε οτι το να εχετε αναγουλες και εμετους ειναι σημαδι οτι παει καλα (ή αντιθετα δεν παει καλα)μια εγκυμοσυνη?κοριτσια το εχουμε ξαναπει.Ξεχαστε τα κλισε.Δεν υπαρχει λογος να αρχισετε να φοβαστε αν δεν εχετε εμετους.Μαλιστα να χαιρεστε,γιατι εγω εκεινες τις εβδομαδες με τις αναγουλες αναρωτιωμουν πως αντεχουν οι γυναικες που εχουν τετοια συμπτωματα για ολους τους πρωτους 3 μηνες!Απορω!Ειναι μεγαλο το ζορι και δε μπορεις να κανεις τιποτα!Μια φιλη ηταν αγκαλια με τη λεκανη 3 μηνες!Εχασε 7 κιλα και κοντεψε να παει νοσοκομειο!

Εξαλλου νομιζω οτι πρωτη απ ολες που εχει σπασει τα κοντερ των κλισε ειναι η future!Και αιμα ειδε ,και πονους ειχε και καψιμο στην κοιλια και τελικα ειναι εγκυος!!:D:D

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που κανατε τοσο καλες χοριακες ,ολα θα πανε μια χαρουλα!!!Και geminaki να προσεχεις τα διδυμακια!!!!!Ασε τη βιβλιοθηκη μεσα στη σκονη!!!:D:D

Διαφημίσεις

Προσωπικα δεν εκανα ουτε εναν εμετο!Ομως κατα την 7η-8η εβδομαδα ειχα κατι αναγουλες που ομως σταματησαν αμεσως.Ποιος σας ειπε οτι το να εχετε αναγουλες και εμετους ειναι σημαδι οτι παει καλα (ή αντιθετα δεν παει καλα)μια εγκυμοσυνη?κοριτσια το εχουμε ξαναπει.Ξεχαστε τα κλισε.Δεν υπαρχει λογος να αρχισετε να φοβαστε αν δεν εχετε εμετους.Μαλιστα να χαιρεστε,γιατι εγω εκεινες τις εβδομαδες με τις αναγουλες αναρωτιωμουν πως αντεχουν οι γυναικες που εχουν τετοια συμπτωματα για ολους τους πρωτους 3 μηνες!Απορω!Ειναι μεγαλο το ζορι και δε μπορεις να κανεις τιποτα!Μια φιλη ηταν αγκαλια με τη λεκανη 3 μηνες!Εχασε 7 κιλα και κοντεψε να παει νοσοκομειο!

Εξαλλου νομιζω οτι πρωτη απ ολες που εχει σπασει τα κοντερ των κλισε ειναι η future!Και αιμα ειδε ,και πονους ειχε και καψιμο στην κοιλια και τελικα ειναι εγκυος!!:D:D

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που κανατε τοσο καλες χοριακες ,ολα θα πανε μια χαρουλα!!!Και geminaki να προσεχεις τα διδυμακια!!!!!Ασε τη βιβλιοθηκη μεσα στη σκονη!!!:D:D

Εχείς δίκιο σ αυτό που λες. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και για την ίδια γυναίκα.. Ομως όπως καταλαβαίνεις ειναι αρχή ακόμα και έχουμε ένα σωρό ερωτηματικά και πολύ πολύ άγχος:rolleyes:

Λες για διδυμάκια ε?? Θα δουμε αν είναι τη Δευτερα στον υπέρηχο ή είναι νωρίς ακόμα??

Τελικά εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?? Εχεις δει φύλο? Εχεις πάρει κιλά?

Όλο ερωτήσεις κάνω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

XAXA!!!Tελικά έχεις δίκιο...έσπασα όλα τα κλισέ!!!!!Είμαι ειδική περίπτωση εγώ....ή είναι περίπτωση το μπεμπέ...θα δείξει η πορεία!!!!!Θα γράψω βιβλίο στο τέλος!!!!!Εγώ θα κάνω την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

XAXA!!!Tελικά έχεις δίκιο...έσπασα όλα τα κλισέ!!!!!Είμαι ειδική περίπτωση εγώ....ή είναι περίπτωση το μπεμπέ...θα δείξει η πορεία!!!!!Θα γράψω βιβλίο στο τέλος!!!!!Εγώ θα κάνω την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!:tongue::tongue:

Και μιας και το ανέφερες κανονικά επρεπε να σε είχαμε τιμωρία τώρα..:tongue: Εχε χαρη τώρα που δε θέλω να αναστατώσω το μπεμπέ σου;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και μιας και το ανέφερες κανονικά επρεπε να σε είχαμε τιμωρία τώρα..:tongue: Εχε χαρη τώρα που δε θέλω να αναστατώσω το μπεμπέ σου;)

Τιμωρία;;;;Τι τιμωρία;;;Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!!!!:tongue::tongue:

Μη με στεναχωρείς τώρα...έχω μπεμπέ!!!!

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ....ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τιμωρία;;;;Τι τιμωρία;;;Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!!!!:tongue::tongue:

Μη με στεναχωρείς τώρα...έχω μπεμπέ!!!!

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ....ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...