Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

FUTURE ΤΙ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑ?????ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB!!ποσο χαιρομαι για σενα δε λεγεται!!Συγχαρητηρια!!!!!:D:D

Gemini η χοριακη σου ηταν επισης τελεια σαν της future!!!Συγχαρητηρια και να το ξερεις,εχεις διδυμακια σιγουρα!!Κι εμενα ηταν τοσο ψιλη η χοριακη!και μου λεγανε για διδυμα και τελικα ετσι ειναι!!!Με το καλο!!!!:D:D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!Πόσο δίκιο είχατε όλες τελικά!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τι νιώθω για όλες σας....δεν υπάρχουν!!!!!!!!!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:Pπολυ ωραια νεα κοριτσια!!! ολες οι ανησυχιες και οι κοποι ειχαν αντικρυσμα!!! τωρα ξαπλα και ξεκουραση!!! future?? ειδες που ελεγες αποκλειεται??? εισαι μανουλα!!! τα δικα μου νεα περιμενω να ρθει περοδος!!!για να αρχισω να κανω και τις gonal!! εχω παθει ενα κατι γιατι πιστευω οτι θα μου κανει κονξες!!! ιωαννα ποτε θα κανεις εβρυομεταφορα?? τελικα μαλλον μονη μου θα ειμαι,κριμα!!! παντως ειμαι πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη με τοσα καλα νεα!!!:-P

Ευχαριστούμε πολύ!!!!Μην ανησυχείς...δεν είσαι μόνη...εδώ θα είμαστε...να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου...εδώ θα είμαστε και μετά.....η εγκυμοσύνη έχει πολλά να μάθουμε και να συζητήσουμε!!!!!ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Είναι οτι έρχεται η συνειδητοποίηση σιγά σιγά!!

Εγώ ακόμα δεν έχω ξεστομίσει τη φράση! Περιμένω και τον υπέρηχο!!!

ΑΑΑΑ!!!!!καλά!!!!...κοίτα...λίγο πριν πας για γέννα να την πεις τη φράση ...ή μήπως να περιμένεις να γεννήσεις πρώτα;;;;;;;;;;;;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΑΑΑΑ!!!!!καλά!!!!...κοίτα...λίγο πριν πας για γέννα να την πεις τη φράση ...ή μήπως να περιμένεις να γεννήσεις πρώτα;;;;;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχα!!! Καλά λες!! Είμαι πολύ ανώμαλη τελικά!!:rolleyes::rolleyes: Τι να κάνω?? Κάτσε, κατσε να δουμε και το σπόρι... ή τα σπόρια τελοσπάντων!

Πονοκέφαλο εχω ρε γμτ!! Και λέω να μην πίνω πολλά παυσίπονα... Ελπίζω να μου περάσει μιας και θα πάω βόλτα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Εεεεεεε????

Το ακόυσατε???????????? Μεγάλες στιγμές θα ζήσω απόψε!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχα!!! Καλά λες!! Είμαι πολύ ανώμαλη τελικά!!:rolleyes::rolleyes: Τι να κάνω?? Κάτσε, κατσε να δουμε και το σπόρι... ή τα σπόρια τελοσπάντων!

Πονοκέφαλο εχω ρε γμτ!! Και λέω να μην πίνω πολλά παυσίπονα... Ελπίζω να μου περάσει μιας και θα πάω βόλτα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Εεεεεεε????

Το ακόυσατε???????????? Μεγάλες στιγμές θα ζήσω απόψε!!!!!

Έλαααα!!!!!Τι λες τώρα;;;;;;;;;;;;;Τι ιστορική στιγμή είναι αυτή;;;;;Σιγά σιγά....μην πάθεις σοκ από τον κόσμο που θα δεις!!!!!!!!!Και ξέρεις εσύ....αναπνοές....αναπνοές!!!!!Που θα πας;;;;;;

Εγώ είπα στη μάνα μου ότι αύριο το απόγευμα θα κατέβω στην πόλη (με το αυτοκίνητο) και μου είπε"σαν πολύ θάρρος πήρες":confused::confused:.

Αν την ακούσω...9 μήνες στον καναπέ θα είμαι...και θα γίνω άλλη τόση!!!!!!!!

Άσε από πονοκεφάλους...ευτυχώς σήμερα είμαι καλά...τις 2 προηγούμενες μέρες είχα ημικρανία...δεν την πολεμάς!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Έλαααα!!!!!Τι λες τώρα;;;;;;;;;;;;;Τι ιστορική στιγμή είναι αυτή;;;;;Σιγά σιγά....μην πάθεις σοκ από τον κόσμο που θα δεις!!!!!!!!!Και ξέρεις εσύ....αναπνοές....αναπνοές!!!!!Που θα πας;;;;;;

Εγώ είπα στη μάνα μου ότι αύριο το απόγευμα θα κατέβω στην πόλη (με το αυτοκίνητο) και μου είπε"σαν πολύ θάρρος πήρες":confused::confused:.

Αν την ακούσω...9 μήνες στον καναπέ θα είμαι...και θα γίνω άλλη τόση!!!!!!!!

Άσε από πονοκεφάλους...ευτυχώς σήμερα είμαι καλά...τις 2 προηγούμενες μέρες είχα ημικρανία...δεν την πολεμάς!!!!!!

Νομίζω ο πονοκέφαλος είναι από τα δέκατα...

Θα πάμε στη Ναυπακτο μαλλον. Είναι όμορφα να περπατήσεις εκεί, είναι πολύ γραφική πόλη....Όμως φυσάει αρκετά, ελπίζω να μην το πιάνει πολύ και ο πονοκέφαλος πολλαπλασιαστεί!

Για οδήγηση κι εγώ διστάζω να σου πω την αλήθεια. Οχι μην τυχόν συμβεί κάτι απλά έχω στο μυαλό μου οτι στα πενταλ ασκείς μεγάλες πιέσεις με τα πόδια και αυτό με φοβίζει...

Πήρα και τη μαμά για το μάθημα σήμερα και μου είπε αν θέλω να μου τα φέρνει τώρα για αρχή τα πιτσιρίκια.. Λεω να της πω να μου τα φέρνει μεχρι να ακούσω καρδούλα... Είπα και να κανουμε καμια παραπάνω ώρα γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε και μου είπε θα δούμε γιατί είναι ζορισμένοι... Κορίτσια η κρίση χτύπησε την πόρτα για τα καλα:mad: Και φαντάσου κάνω φιλική τιμή... Αλλά πώς να μη ζορίζεται ο κόσμος. -260 είδα αυτό το μήνα....και έχει ο Θεός...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Νομίζω ο πονοκέφαλος είναι από τα δέκατα...

Θα πάμε στη Ναυπακτο μαλλον. Είναι όμορφα να περπατήσεις εκεί, είναι πολύ γραφική πόλη....Όμως φυσάει αρκετά, ελπίζω να μην το πιάνει πολύ και ο πονοκέφαλος πολλαπλασιαστεί!

Για οδήγηση κι εγώ διστάζω να σου πω την αλήθεια. Οχι μην τυχόν συμβεί κάτι απλά έχω στο μυαλό μου οτι στα πενταλ ασκείς μεγάλες πιέσεις με τα πόδια και αυτό με φοβίζει...

Πήρα και τη μαμά για το μάθημα σήμερα και μου είπε αν θέλω να μου τα φέρνει τώρα για αρχή τα πιτσιρίκια.. Λεω να της πω να μου τα φέρνει μεχρι να ακούσω καρδούλα... Είπα και να κανουμε καμια παραπάνω ώρα γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε και μου είπε θα δούμε γιατί είναι ζορισμένοι... Κορίτσια η κρίση χτύπησε την πόρτα για τα καλα:mad: Και φαντάσου κάνω φιλική τιμή... Αλλά πώς να μη ζορίζεται ο κόσμος. -260 είδα αυτό το μήνα....και έχει ο Θεός...

ΔΕΝ θα οδηγήσω εγώ...μου το ξέκοψε ο άντρας μου!!!!!Εσύ να προσέχεις τώρα...όχι πολύ περπάτημα και ορθοστασία!!!!!

Εγώ θα έλεγα άστην να τα φέρνει όσο μπορείς πιο πολύ...πιο χαλαρή θα είσαι σπίτι σου.

Κοιτούσα τώρα ένα άρθρο για τις ομάδες αίματος και τι ομάδα αίματος μπορεί να πάρει το παιδί.Τι ομάδα αίματος έχετε;;;;Εγώ έχω Ο+ και ο άντρας μου ΑΒ+....άρα το παιδί θα πάρει ή Α ή Β!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΔΕΝ θα οδηγήσω εγώ...μου το ξέκοψε ο άντρας μου!!!!!Εσύ να προσέχεις τώρα...όχι πολύ περπάτημα και ορθοστασία!!!!!

Εγώ θα έλεγα άστην να τα φέρνει όσο μπορείς πιο πολύ...πιο χαλαρή θα είσαι σπίτι σου.

Κοιτούσα τώρα ένα άρθρο για τις ομάδες αίματος και τι ομάδα αίματος μπορεί να πάρει το παιδί.Τι ομάδα αίματος έχετε;;;;Εγώ έχω Ο+ και ο άντρας μου ΑΒ+....άρα το παιδί θα πάρει ή Α ή Β!!!!:tongue::tongue:

Ναι θα είμαι πολύ χαλαρή!! Και θα προσέχω...Δεν κάνω μαγκιές όπως πολύ εύστοχα το είχες θέσει με τη βιβλιοθήκη :tongue::tongue: Φαντάσου έχω σίδερο αλλά δε θα το κάνω. Θα πω στη μαμά μου να προσφέρει ευγενική χορηγία. Και φαντάσου οτι δε μου αρέσει καθολου να μου κάνει δουλειές!! Μονο μια φορά της είχα πει να το κάνει πριν δώσω ΑΣΕΠ που είχα τρελό διάβασμα:shock:

Σήμερα θα περπατήσουμε λιγάκι στις βιτρίνες και μετα θα κάτσουμε για καφεδάκι.

Ε εντάξει κι εσύ αφού δεν θα οδηγήσεις δεν πειράζει. Δε νομίζω να ξεκολλάνε τόσο έυκολα τα σπόρια:P:p Μονο να προσέχεις πως θα μπεις και θα βγεις από το αμάξι..

Είμαστε και οι δύο Ο+. Οπότε το ίδιο θα βγούνε λογικά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αχ βρε κορίτσια σας ζηλεύω και τι καλά που τα λέτε καθημερινά..είναι μια συμπαράσταση κι αυτό. να ειστε προσεκτικές στις κινήσεις σας δε λέω αλλά μερικά πράγματα δεν είναι υπερβολικά? δηλ. γιατι να μην οδηγήσετε? εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρις αυτοκίνητο τι θα κάνω δηλαδή οταν με το καλό γκαστρωθώ?? αγχώθηκα! Δευτέρα πάω να με δει ο ντοκτορ και στο τέλος της άλλης εβδομάδας μάλλον μεταφορά..με έπιασε και μια γρίπη ελαφρά μεν αλλά αρκετή για να μου χαλάσει τη διάθεση

ty11p2.png

Ναι θα είμαι πολύ χαλαρή!! Και θα προσέχω...Δεν κάνω μαγκιές όπως πολύ εύστοχα το είχες θέσει με τη βιβλιοθήκη :tongue::tongue: Φαντάσου έχω σίδερο αλλά δε θα το κάνω. Θα πω στη μαμά μου να προσφέρει ευγενική χορηγία. Και φαντάσου οτι δε μου αρέσει καθολου να μου κάνει δουλειές!! Μονο μια φορά της είχα πει να το κάνει πριν δώσω ΑΣΕΠ που είχα τρελό διάβασμα:shock:

Σήμερα θα περπατήσουμε λιγάκι στις βιτρίνες και μετα θα κάτσουμε για καφεδάκι.

Ε εντάξει κι εσύ αφού δεν θα οδηγήσεις δεν πειράζει. Δε νομίζω να ξεκολλάνε τόσο έυκολα τα σπόρια:P:p Μονο να προσέχεις πως θα μπεις και θα βγεις από το αμάξι..

Είμαστε και οι δύο Ο+. Οπότε το ίδιο θα βγούνε λογικά...

Γενικά θέλει προσοχή...όχι τέντωμα,όχι σκύψιμο,σιγά όλες οι κινήσεις,όχι βάρος....Εμένα όλες τις δουλειές τις κάνει η μαμά μου και ο άντρας μου...και δεν με πειράζει καθόλου!!!!

Στο δρόμο ο άντρας μου, τώρα, πάει με 80 το πολύ και τρέμει τις λακκούβες(χιχι)!!!!!:tongue::tongue:

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσια σας ζηλεύω και τι καλά που τα λέτε καθημερινά..είναι μια συμπαράσταση κι αυτό. να ειστε προσεκτικές στις κινήσεις σας δε λέω αλλά μερικά πράγματα δεν είναι υπερβολικά? δηλ. γιατι να μην οδηγήσετε? εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρις αυτοκίνητο τι θα κάνω δηλαδή οταν με το καλό γκαστρωθώ?? αγχώθηκα! Δευτέρα πάω να με δει ο ντοκτορ και στο τέλος της άλλης εβδομάδας μάλλον μεταφορά..με έπιασε και μια γρίπη ελαφρά μεν αλλά αρκετή για να μου χαλάσει τη διάθεση

Να σου πω την αλήθεια μετά από όσα πέρασα προτιμώ την υπερβολή!!!!!Και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα,ούτε να πάω πουθενά χωρίς αυτοκίνητο..δεν με πειράζει...θα κανονίζω ώστε να με πηγαίνουν οι άλλοι.Βέβαια έχω βοήθεια...αν δεν είχα δεν ξέρω τι θα έκανα!!!!Ίσως απλά να πρόσεχα λίγο παραπάνω!!!!

Άντε πλησιάζουν οι μέρες και όταν θα είσαι ξάπλα...θα τα λέμε κάθε μέρα!!!!!!:P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γενικά θέλει προσοχή...όχι τέντωμα,όχι σκύψιμο,σιγά όλες οι κινήσεις,όχι βάρος....Εμένα όλες τις δουλειές τις κάνει η μαμά μου και ο άντρας μου...και δεν με πειράζει καθόλου!!!!

Στο δρόμο ο άντρας μου, τώρα, πάει με 80 το πολύ και τρέμει τις λακκούβες(χιχι)!!!!!:tongue::tongue:

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!

xaxaxa Κι εμένα έτσι πάει ο καημενούλης μου...φοβισμένος:tongue::tongue:

Χαζεύαμε στο ιντερνετ κουνιες μιας και δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.. Ισως βοηθήσει και στη συνειδητοποίηση που λέγαμε ;);)

Μη με κράξεις όμως!!!

Αντε να σαι ξάπλα κι εσύ γιατί θέλουμε να μεγαλώσει η παρέα μας!!

Κοιτα ίσως είμαστε λιγο υπερβολικές αλλά μετά από τόσα...δε διακινδυνεύεις τίποτα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

xaxaxa Κι εμένα έτσι πάει ο καημενούλης μου...φοβισμένος:tongue::tongue:

Χαζεύαμε στο ιντερνετ κουνιες μιας και δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.. Ισως βοηθήσει και στη συνειδητοποίηση που λέγαμε ;);)

Μη με κράξεις όμως!!!

Αντε να σαι ξάπλα κι εσύ γιατί θέλουμε να μεγαλώσει η παρέα μας!!

Κοιτα ίσως είμαστε λιγο υπερβολικές αλλά μετά από τόσα...δε διακινδυνεύεις τίποτα!!!

Δεν σε κράζω..κάνε ότι σε ευχαριστεί...εκτός από κούνιες έχεις πολλά πράγματα να δεις.Θα το συνειδητοποιήσεις γρήγορα μην ανησυχείς...σε κανά δυο εβδομάδες που θα ακούσεις καρδούλα!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini εμεις ακουσαμε-ειδαμε καρδουλες στον δευτερο υπερηχο.Αν θυμαμαι καλα γυρω στην 5η-6η εβδομαδα.Πρωτα θα δειτε το/τα σπορι-α και τους μικρους σακους.και θα σας πουν τη θεση που εχουν κατσει.Ψηλα ή λιγο χαμηλοτερα.Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.Παντως δεν..κολλανε ολα στο ιδιο σημειο.μετα την μεταφορα κολυμπανε για λιγες ωρες-μερες μεσα στη μητρα και εκει που βρισκουν δροσια,θαλασσα,δεντρα,ταβερνες ,καθονται!!χαχαχαχαχα!!! :D:D

Δεν σε κράζω..κάνε ότι σε ευχαριστεί...εκτός από κούνιες έχεις πολλά πράγματα να δεις.Θα το συνειδητοποιήσεις γρήγορα μην ανησυχείς...σε κανά δυο εβδομάδες που θα ακούσεις καρδούλα!!!!!:tongue::tongue:

Ναι είδα σήμερα πάνω κάτω, αλλά μου φαίνονται και λίγο μπέρδεμα...Εχω άλλα πράγματα να αποφασίσω πρώτα οπως π.χ τον γιατρό που θα με αναλάβει και που θα γεννήσω!!

Ωραία η βόλτα, κανε κι εσύ άυριο. Είναι το σωστό ξεμπούκωμα νομίζω!!:tongue:

Gemini εμεις ακουσαμε-ειδαμε καρδουλες στον δευτερο υπερηχο.Αν θυμαμαι καλα γυρω στην 5η-6η εβδομαδα.Πρωτα θα δειτε το/τα σπορι-α και τους μικρους σακους.και θα σας πουν τη θεση που εχουν κατσει.Ψηλα ή λιγο χαμηλοτερα.Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.Παντως δεν..κολλανε ολα στο ιδιο σημειο.μετα την μεταφορα κολυμπανε για λιγες ωρες-μερες μεσα στη μητρα και εκει που βρισκουν δροσια,θαλασσα,δεντρα,ταβερνες ,καθονται!!χαχαχαχαχα!!! :D:D

Οκ! Θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο και απο εκεί και υστερα θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...