Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Εμένα η πεθερά μου έχει παστίτσιο και το περιμένω πως και πως:P:p

Εγώ έβλεπα star αλλά τωρα που το λες και πάστα φλώρα της Βέφας καλή έιναι!!!

Πήρα και στη δουλειά αναγκαστικά και έιπα οτι θέλω να συνεχισω την άδεια γιατι εεε γιατι εεε είμαι ...εε έγκυος.... Ούτε να το ξεστομίσω δεν μπορούσα!!

Δέχτηκα συγχαρητήρια γιατί το ηξεραν έτσι κι αλλιώς για την εξωσωματική, αλλά τώρα νιώθω πολύ άσχημα που το είπα...Λεω Θεέ μου, κι αν κάτι στραβώσει???? Ουφ!!!

Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο....και δεν πρόκειται να στραβώσει τίποτα...τι λές τώρα;;;;Στο ζώδιο του Διδύμου θα είναι το ή τα παιδάκια σου!!!!!Αλίμονο στον άντρα σου!!!!!!Χαχαχα!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο....και δεν πρόκειται να στραβώσει τίποτα...τι λές τώρα;;;;Στο ζώδιο του Διδύμου θα είναι το ή τα παιδάκια σου!!!!!Αλίμονο στον άντρα σου!!!!!!Χαχαχα!!!!:tongue:

Έχεις ακούσει που λένε "Ότι λες το λούζεσαι!!" Αυτό έπαθα νομίζω... Οταν έλεγα επιδεικτικά οτι εγώ όποτε θέλω να μείνω έγκυος θα μείνω τον έπομενο μήνα (ναι καλα!!), έλεγα παράλληλα οτι θα το προγραμματισω να ΜΗΝ κάνω παιδιά διδύμους γιατί τρώνε μεγάλη ταλαιπώρια μέσα τους....

Και χτες χάζευα περι εγκυμοσύνης στο νετ και έβγαζε ΠΗΤ 05/06!!! Μια μέρα μετά τα γενεθλιά μου!!! Λεω, ο Θεός γελάει μαζί μας τελικά!!

Το καλό είναι οτι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα σημαντικά;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Έχεις ακούσει που λένε "Ότι λες το λούζεσαι!!" Αυτό έπαθα νομίζω... Οταν έλεγα επιδεικτικά οτι εγώ όποτε θέλω να μείνω έγκυος θα μείνω τον έπομενο μήνα (ναι καλα!!), έλεγα παράλληλα οτι θα το προγραμματισω να ΜΗΝ κάνω παιδιά διδύμους γιατί τρώνε μεγάλη ταλαιπώρια μέσα τους....

Και χτες χάζευα περι εγκυμοσύνης στο νετ και έβγαζε ΠΗΤ 05/06!!! Μια μέρα μετά τα γενεθλιά μου!!! Λεω, ο Θεός γελάει μαζί μας τελικά!!

Το καλό είναι οτι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα σημαντικά;)

Ο άντρας μου λέει πάντα"από αυτό που φοβάσαι δεν γλυτώνεις"....πόσο δίκιο έχει!!!!Τελικά είναι αλήθεια...όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ...ο θεός χαμογελάει!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ο άντρας μου λέει πάντα"από αυτό που φοβάσαι δεν γλυτώνεις"....πόσο δίκιο έχει!!!!Τελικά είναι αλήθεια...όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ...ο θεός χαμογελάει!!!!

Ποσο δίκιο έχει ο δίδυμος και πάλι!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τι κάνουν οι εγκυούλες?? κλωτσάνε τα μωρά κλωτσάνε????

ξεκίνησα χθες σικλακουρ, ταυτόχρονα νομίζω πως κρύωσα κιόλας και είναι οτι χειρότερο μπορούσα να πάθω

Δευτέρα θα πάω στο γιατρό μέχρι τότε θα παίρνω 2 χάπια καθημερινά και το ΠΣΚ απο 3..ελπίζω την επόμενη Πέμπτη η Παρασκευή να κάνω μεταφορά

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ξεκίνησα χθες σικλακουρ, ταυτόχρονα νομίζω πως κρύωσα κιόλας και είναι οτι χειρότερο μπορούσα να πάθω

Δευτέρα θα πάω στο γιατρό μέχρι τότε θα παίρνω 2 χάπια καθημερινά και το ΠΣΚ απο 3..ελπίζω την επόμενη Πέμπτη η Παρασκευή να κάνω μεταφορά

Άντε...άντε...με το καλό!!!!Κοντεύεις,λίγες μέρες μείνανε!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία θα ήταν να κλωτσάγανε απο την αρχή γιατί μου φαίνεται θα μας φάει το άγχος!!

Ξεκίνησες κι εσυ τα βρωμοcyclacour!! ακόμα τα παίρνω κι εγώ τα σκασμένα!! Μόνο τα άσπρα ε? Τη Δευτέρα θα μετρήσεις ενδομήτριο?? Με το καλό κι εσύ να δεις τη χάρη του καναπέ!!

GEMINI......Τι κάνεις;;;;;

Καλά είμαι! Εζησα μεγάλες στιγμές σήμερα....βγήκα απ το σπίτι! Πήγαμε με τον άντρα μου για κάτι δουλειές και μετά στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα. μεγαλεία δηλαδή:tongue::tongue:

Εσύ τι έκανες σήμερα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία θα ήταν να κλωτσάγανε απο την αρχή γιατί μου φαίνεται θα μας φάει το άγχος!!

Ξεκίνησες κι εσυ τα βρωμοcyclacour!! ακόμα τα παίρνω κι εγώ τα σκασμένα!! Μόνο τα άσπρα ε? Τη Δευτέρα θα μετρήσεις ενδομήτριο?? Με το καλό κι εσύ να δεις τη χάρη του καναπέ!!

Καλά είμαι! Εζησα μεγάλες στιγμές σήμερα....βγήκα απ το σπίτι! Πήγαμε με τον άντρα μου για κάτι δουλειές και μετά στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα. μεγαλεία δηλαδή:tongue::tongue:

Εσύ τι έκανες σήμερα??

Εγώ να δεις μεγαλεία....βγήκα μέχρι το μπαλκόνι και έκατσα λίγο!!!!!Αύριο μπορεί να κατέβω και μέχρι την αυλή.....μη φύγω απότομα από τον καναπέ και μου έρθει κάπως.....λίγα μέτρα κάθε μέρα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εγώ να δεις μεγαλεία....βγήκα μέχρι το μπαλκόνι και έκατσα λίγο!!!!!Αύριο μπορεί να κατέβω και μέχρι την αυλή.....μη φύγω απότομα από τον καναπέ και μου έρθει κάπως.....λίγα μέτρα κάθε μέρα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!! Πωπω τι θα κάνουμε μέχρι να ακούσουμε καρδούλα??? Δεν κάνω τίποτα είμαι χεσ&(^%$νη πάνω μου! Τώρα σχεδόν τον θέλω τον καναπέ, ξέρεις να κολλήσει καλα!!:tongue: Αλλά οσο να ναι ....πολύ κουραστικό!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!Τι κάνετε;;;;;;Που εξαφανιστήκατε όλες;;;;;

GEMINAKI...δεν έχει μαγκιές τώρα έεεε;;;;;Η βιβλιοθήκη που λέγαμε......δεν θα την καθαρίσεις;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρααααα!!!!!Τι κάνετε;;;;;;Που εξαφανιστήκατε όλες;;;;;

GEMINAKI...δεν έχει μαγκιές τώρα έεεε;;;;;Η βιβλιοθήκη που λέγαμε......δεν θα την καθαρίσεις;;;;:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ναι κάπως χαμένες είμαστε ε?? Πρέπει να ξαναοργανωθούμε...

Τη βιβλιοθήκη??????????????????????? Δεν είσαι καλα!!! Ακόμα ουτε στα υπνοδωμάτια δεν ανεβαίνω....Στον καναπέ κοιμάμαι!!! Κάτσε να το δούμε πρώτα και μετά θα χαρώ!

Σκέψου οτι κάνω σε δύο παιδάκια (φιλων) ιδαιίτερο και δεν θέλω να τα ξεκινήσω γιατί το αγόρι οταν με βλέπει με κάνει αγκαλιά πάρα πολύ σφιχτή και το ύψος των χεριών του είναι στην κοιλιά μου. Ε και ακόμα δεν τα χω ξεκινήσει, βρίσκω δικαιολογίες. Αλλά το Σ/κ δεν το γλιτώνω. Νομίζω και εκει θα πρέπει να το πω...Και έχει και σκάλες!!!

Πολύ άγχος!!!

Εσύ τι κάνεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ναι κάπως χαμένες είμαστε ε?? Πρέπει να ξαναοργανωθούμε...

Τη βιβλιοθήκη??????????????????????? Δεν είσαι καλα!!! Ακόμα ουτε στα υπνοδωμάτια δεν ανεβαίνω....Στον καναπέ κοιμάμαι!!! Κάτσε να το δούμε πρώτα και μετά θα χαρώ!

Σκέψου οτι κάνω σε δύο παιδάκια (φιλων) ιδαιίτερο και δεν θέλω να τα ξεκινήσω γιατί το αγόρι οταν με βλέπει με κάνει αγκαλιά πάρα πολύ σφιχτή και το ύψος των χεριών του είναι στην κοιλιά μου. Ε και ακόμα δεν τα χω ξεκινήσει, βρίσκω δικαιολογίες. Αλλά το Σ/κ δεν το γλιτώνω. Νομίζω και εκει θα πρέπει να το πω...Και έχει και σκάλες!!!

Πολύ άγχος!!!

Εσύ τι κάνεις?

Προσπαθώ να αναλύσω την κρίση της οικονομίας....στον καναπέ μου....να μάθει και αυτός κάτι μπας και μπορέσουμε να κάνουμε και καμιά συζήτηση βρε παιδί μου...όλοι μέρα κολλητοί...να μη συζητάμε και κάτι;;;;;;;:tongue::tongue:

Λέω σιγά σιγά να σηκωθώ να βάλω τα ψαράκια μου να γίνονται....και γενικά κάνω υπομονήηηηηηηηηηηηηη,ως αύριο να δούμε τι θα γίνει.Είμαι;...δεν είμαι;;;....ή μήπως με τόσο μικρή χοριακή,είμαι αυτό που λένε.."ολίγον έγκυος";;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Προσπαθώ να αναλύσω την κρίση της οικονομίας....στον καναπέ μου....να μάθει και αυτός κάτι μπας και μπορέσουμε να κάνουμε και καμιά συζήτηση βρε παιδί μου...όλοι μέρα κολλητοί...να μη συζητάμε και κάτι;;;;;;;:tongue::tongue:

Λέω σιγά σιγά να σηκωθώ να βάλω τα ψαράκια μου να γίνονται....και γενικά κάνω υπομονήηηηηηηηηηηηηη,ως αύριο να δούμε τι θα γίνει.Είμαι;...δεν είμαι;;;....ή μήπως με τόσο μικρή χοριακή,είμαι αυτό που λένε.."ολίγον έγκυος";;;;;:tongue::tongue:

Μαθε του τίποτα γιατί νομίζω θα κάτσουμε αρκετό καιρό ακόμα!!!

ΕΙΣΑΙ future ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ!!! μη λες βλακείες!!!! Στο λέω εγώ!! Αγωνια να έχεις λογικό μου φάινεται. Τη νιώθω κι εγώ σε όλο της το μεγαλείο!!! Αλλά οχι και οτι δεν είσαι κιολας.... Απλά προσεχε. Και τα ψαράκια με προσοχη!

Πως θα τα κάνεις? Εγώ σήμερα παρήγγειλα σπανακόρυζο, που έχω καιρό να φάω! Να σου πω την αλήθεια καλύτερα να μαγείρευα εγω να μου περνούσε και πιο πολύ η ώρα... Αλλά είπαμε δεν παραπονιέμαι για τίποτα μέχρι να δούμε το σπόρι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μαθε του τίποτα γιατί νομίζω θα κάτσουμε αρκετό καιρό ακόμα!!!

ΕΙΣΑΙ future ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ!!! μη λες βλακείες!!!! Στο λέω εγώ!! Αγωνια να έχεις λογικό μου φάινεται. Τη νιώθω κι εγώ σε όλο της το μεγαλείο!!! Αλλά οχι και οτι δεν είσαι κιολας.... Απλά προσεχε. Και τα ψαράκια με προσοχη!

Πως θα τα κάνεις? Εγώ σήμερα παρήγγειλα σπανακόρυζο, που έχω καιρό να φάω! Να σου πω την αλήθεια καλύτερα να μαγείρευα εγω να μου περνούσε και πιο πολύ η ώρα... Αλλά είπαμε δεν παραπονιέμαι για τίποτα μέχρι να δούμε το σπόρι!!

Τα ψαράκια (σαρδέλες)τα έχει η μαμά μου καθαρισμένα(μέχρι και το κεντρικό κόκκαλο έβγαλε)...εγώ απλά θα τα βάλω στο ταψάκι....αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,λάδι και μπόλικο λεμόνι...στο φούρνο για κανένα μισάωρο και μιαμ-μιαμ!!!!!!!Σπανακόρυζο να σου πω μπορεί να κάνω αύριο τώρα που το λες...θα είναι και ο άντρας μου να σηκώσει τη χύτρα και γίνεται σε 10 λεπτά!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...