Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

future κανε ενα πλαν απο ποια μερη ειμαστε η καθεμια μας!!!μενω στην θεσσαλονικη!!

Πω πω! Σε Θεσσαλονικιώτικη φωλιά έπεσα!!!!:tongue: Μάλλον θα είμαι ο ένας κούκος που μένει Πάτρα (προάστιο). Εχω εκφράσει τη γνώμη μου όμως για τη συμπρωτεύουσα...έτσι για να μη λέτε!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini ποτε πας με το καλο για αυγολομαζωξη???future που εισαι πρεπει να κρατησεις πρακτικα και απο ποιο μερος ειναι η καθεμια μας!!!!

Αύριο στις 7:30 το πρωι! Πουρνό πουρνό!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδώ είμαι...ετοιμάζομαι να φύγω..έτυχε μια δουλειά..όχι κάτι σοβαρό αλλά πρέπει να πάω να πάρω κάτι πράγματα.Λοιπόν...εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά εδώ και 1 χρόνο μένω στας εξοχάς!!Πείτε εσείς που μένετε και όταν γυρίσω θα κρατήσω αρχείο..:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αύριο στις 7:30 το πρωι! Πουρνό πουρνό!!

Gemini με το καλό κορίτσι μου..γ@μώτο δεν θα είμαι εδώ στην εμβρυομεταφορά..αλλά θα είμαι μετά..στην θετική χοριακή!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini με το καλό κορίτσι μου..γ@μώτο δεν θα είμαι εδώ στην εμβρυομεταφορά..αλλά θα είμαι μετά..στην θετική χοριακή!!!!:tongue::tongue:

Να σαι καλά futuraki!! Θα σε περιμένω να ρθεις,ε? τι θα κάνω χωρίς τη μασκότ!?! Καλά τα χετε κανονίσει εσέις να είστε όλες μαζί το Σεπτέμβρη!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αντε με το καλο gemini και ολες θα σκεφτομαστε θετικα!!!πωπω τι εχει να γινει γεννητουρια πολλα γενητουρια!!!future ευχομαι να περασεις καλα εκει με την πεθερα σου και μην δινεις πολυ σημασια κανε πως δεν ακους!!παντως θα μας λειψεις....

αντε με το καλο gemini και ολες θα σκεφτομαστε θετικα!!!πωπω τι εχει να γινει γεννητουρια πολλα γενητουρια!!!future ευχομαι να περασεις καλα εκει με την πεθερα σου και μην δινεις πολυ σημασια κανε πως δεν ακους!!παντως θα μας λειψεις....

Ασε..μην πιάσουμε το θέμα πεθερές γιατί η δικιά μου..σκίζει!!Ευτυχώς από την μια έχω άντρα με ..κότσια,από την άλλη ..εε...κάνουμε λίγο το κορόϊδο λόγω ηλικίας...εεε...και όταν παρατραβήξει το θέμα...τότε ανοίγω το στοματάκι μου και ξαναμπαίνει στη φωλιά της για ένα διάστημα.Άλλωστε ευτυχώς την βλέπω τρείς φορές το χρόνο:Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι!!Ούτε τα παιδιά της δεν την αντέχουν.Αυτό το διάστημα είναι μαζεμένη...την μάζεψα το Πάσχα που πήγαμε..αλλά αν χρειαστεί..ξέρω εγώ...και αυτή!!!

Ευτυχώς δεν θα κάτσω όλη την εβδομάδα, θα είναι και η κουνιάδα μου μαζί,η οποία δήλωσε ότι αν καθόμασταν μια εβδομάδα θα ...αυτοκτονούσε!!!!Οπότε για να μην αυτοκτονήσει η γυναίκα....θα επιστρέψουμε!!!!:tongue::tongue:

Και εμένα θα μου λείψετε ...να είστε ήσυχα παιδιά έτσι;;;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

future αυριο φευγετε???καλα να περασεις!!!κανε πολλες πολλες βουτιες και για εμας!!να μας σκεφτεσαι ετσι???και αφου θα εχεις και καλη παρεα εισαι τυχερη!!εγω παλι ατυχη γιατι εχω 3 νυφες παρτην μια χτυπα την αλλη και οσο ηθελα τοσο πολυ να ειχα καλη σχεση μαζι τους ειναι αδυνατον!!κριμα που δεν εχω μια αδερφουλα !!ποσο θα την χρειαζομουν τωρα....τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....

μόνο ο μάικ ο φασολάκης θα πάει θάλασσα φέτος μου φαίνεται!! άντε βρε gemini ήρθε η ώρα σου μάζεψε τα να ησυχάσεις

χαχαχαχα! "θα ρθει να με πάρει ο φίλος μου ο γλάρος!!" εεε συγγνώμη, εμείς τον πελαργό περιμένουμε!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...