Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...2 στα τρία!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, όλα καλά να πάνε απο δω και πέρα, θα γίνεται καταπληκτικές μαμάδες είμαι σίγουρη! πραγματικά συγκινήθηκα βρε κορίτσια..ανατρίχιασα μπορώ να πω..είμαι στη δουλειά και άρχισα να χαμογελάω στο άσχετο και με κοιτάγαν οι διπλανοί μου..πόσο χάρηκα να στε καλά

future πιάσε καναπέ και μην ξανασηκωθείς μέχρι την Πέμπτη

gemini οδηγίες για τα δίδυμα σου (γιατί δίδυμα εννοείτε θα χεις!!) θα σου δώσει η luckystar

Θα δεις που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε και σε σένα...Είναι τόσο γουρλίδικο το καφέ μας που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Αντε ετοιμάσου, θέλουμε κι άλλες εγκυούλες στην παρέα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ που να πάω....έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ!!!!!Αφού όταν με το καλό σηκωθώ....θα πάθει μελαγχολία....θα του λείψω!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχα!! Κι εγώ να σου πω παλι στον καναπέ ήρθα!!! Τώρα όμως χαλάλι;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θα δεις που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε και σε σένα...Είναι τόσο γουρλίδικο το καφέ μας που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Αντε ετοιμάσου, θέλουμε κι άλλες εγκυούλες στην παρέα!!

Έτσι όπως τα λες.....Εγώ,η IOANNA,και η marilia........εεεεεε ρε θα τον κάψουμε τον Λευκό Πύργο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έτσι όπως τα λες.....Εγώ,η IOANNA,και η marilia........εεεεεε ρε θα τον κάψουμε τον Λευκό Πύργο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θα κάνουν σαματά οι Βόρειες δηλαδή,ε??? Κρίμα να μου έιστε μακρία!!!! Θέλω διαδικτυακή ενημέρωση τουλάχιστον!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχα!! Κι εγώ να σου πω παλι στον καναπέ ήρθα!!! Τώρα όμως χαλάλι;);)

Χαλάααααααααααλι!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα το πρωί στο κέντρο,έδωσα αίμα και ρώτησα η έρμη τι ώρα θα βγούν τα αποτελέσματα,,,,,"στις 3 το μεσημέρι " μου λένε.....έμεινα!!!!:shock::shock:......Λέω πλάκα μου κάνουνε.....ΑΔΥΝΑΤΟΝ να περιμένω ως εκείνη την ώρα....θα πάθω εγκεφαλικό!!!!!!Και πήγα σε μικροβιολογικό και τις πήρα σε μια ώρα!!!!!!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Θα κάνουν σαματά οι Βόρειες δηλαδή,ε??? Κρίμα να μου έιστε μακρία!!!! Θέλω διαδικτυακή ενημέρωση τουλάχιστον!!

Καλέ θα μας δείς....στις ειδήσεις!!!!!!"Τρελές εγκυμονούσες έβαλαν φωτιά στο Λευκό Πύργο"....πρωτοσέλιδα θα γίνουμε!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Χαλάααααααααααλι!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα το πρωί στο κέντρο,έδωσα αίμα και ρώτησα η έρμη τι ώρα θα βγούν τα αποτελέσματα,,,,,"στις 3 το μεσημέρι " μου λένε.....έμεινα!!!!:shock::shock:......Λέω πλάκα μου κάνουνε.....ΑΔΥΝΑΤΟΝ να περιμένω ως εκείνη την ώρα....θα πάθω εγκεφαλικό!!!!!!Και πήγα σε μικροβιολογικό και τις πήρα σε μια ώρα!!!!!!!!;)

Δηλαδή έδωσες 2 φορές αίμα???

Κι εγώ πήγα στις 8:30 και λεω μη μου πείτε οτι θα βγει 12:30!! Και το συμφωνήσαμε στο 11:30 χαχαχα!!! Μιλάμε ο άντρας μου τα χε παίξει απ το άγχος!! Εγώ σήμερα, ένα περίεργο πράγμα, ήμουν πολύ θετική!!! Του λεγα Πως κάνεις έτσι, θετικό θα ναι!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δηλαδή έδωσες 2 φορές αίμα???

Κι εγώ πήγα στις 8:30 και λεω μη μου πείτε οτι θα βγει 12:30!! Και το συμφωνήσαμε στο 11:30 χαχαχα!!! Μιλάμε ο άντρας μου τα χε παίξει απ το άγχος!! Εγώ σήμερα, ένα περίεργο πράγμα, ήμουν πολύ θετική!!! Του λεγα Πως κάνεις έτσι, θετικό θα ναι!!!

Ναι......2 φορές έδωσα!!!!!!Μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα....αν έκοβες τις φλέβες μου...αίμα δεν θα έτρεχε!!!!!!!!!!!!Άντε τώρα πάλι τα ίδια την Πέμπτη!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι......2 φορές έδωσα!!!!!!Μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα....αν έκοβες τις φλέβες μου...αίμα δεν θα έτρεχε!!!!!!!!!!!!Άντε τώρα πάλι τα ίδια την Πέμπτη!!!!!

Είσαι τρελή τελικά!!

Αστο μιλάμε σε κάποια φάση κοιτούσα το ρολόι και δεν περνούσαν τα λεπτά με τίποτα...

Σώπα όλα καλά θα πάνε την Πέμπτη!!! Είπαμε ξάπλα και υπομονή;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είσαι τρελή τελικά!!

Αστο μιλάμε σε κάποια φάση κοιτούσα το ρολόι και δεν περνούσαν τα λεπτά με τίποτα...

Σώπα όλα καλά θα πάνε την Πέμπτη!!! Είπαμε ξάπλα και υπομονή;)

:P:p:p:p:p:p

Έμαθα τι είναι το κάψιμο που σου είπα ότι ένιωθα(σήμερα δεν νιώθω προς το παρόν)......από την μήτρα είναι επειδή μεγαλώνει και να μην του δίνω σημασία είπε ο γιατρός!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

:P:p:p:p:p:p

Έμαθα τι είναι το κάψιμο που σου είπα ότι ένιωθα(σήμερα δεν νιώθω προς το παρόν)......από την μήτρα είναι επειδή μεγαλώνει και να μην του δίνω σημασία είπε ο γιατρός!!!!!!!!!!!

Όσο ζεις μαθαίνεις τελικά!!! Εγώ συνεχίζω να μη νιώθω τίποτα...μόνο κάτι πονάκια αραιάαααα και που...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όσο ζεις μαθαίνεις τελικά!!! Εγώ συνεχίζω να μη νιώθω τίποτα...μόνο κάτι πονάκια αραιάαααα και που...

Καλύτερα βρε χαζή!!!!!!!!

Είχα πει ότι αν έβγαινε θετική η χοριακή θα σταματούσα εντελώς το τσιγάρο....ούτε αυτά τα 3 που έκανα αυτές τις μέρες με την άδεια του γιατρού.Λοιπόν μόλις έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο!!!!Τέλος...!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλύτερα βρε χαζή!!!!!!!!

Είχα πει ότι αν έβγαινε θετική η χοριακή θα σταματούσα εντελώς το τσιγάρο....ούτε αυτά τα 3 που έκανα αυτές τις μέρες με την άδεια του γιατρού.Λοιπόν μόλις έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο!!!!Τέλος...!!!!!!!

3 έκανες μόνο με την άδεια του γιατρού??? Μπράβο!!! Εγώ χτες και σήμερα το ξεχ%^&σα!!! Πρέπει να κανα 5-6...:oops:Αλλά τώρα τέλος.- Κι εσύ,ε??!!! Θα σε μαλώσω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

futura,gemini!!!! συγχαρητηρια!!!τι ωραια,καταπληκτικα!!!αχ,αυτη η μπεμπεδοσκονη τι κανει!!! σειρα τωρα να παιρνουμε και εμεις!!! υπομονη και κουραγιο τωρα!!! κοριτσια χαιρομαι τοσο πολυ!!!τι κουραγιο παιρνω να ξερετε!!! και πραγματικα το Νοεμβριο θα τον καψουμε το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...