Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κορίτσια καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες.Πρωινή-πρωινή είμαι...Θα φύγουμε κατά τις 6:30,γιατί θα με πάει ο μπαμπάς μου,αλλά πρέπει πρώτα να πάμε την μαμά μου στην δουλειά...και είμαστε μακρυά.Δεν πειράζει θα πάω από νωρίς για χοριακή και μετά θα τρώω τα νύχια μου μόνη μου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω αγωνία λέμε...μπήκα να σας πω καλή επιτυχία και στις τρεις σας και μη μασάτε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα

γράψτε αμέσως μόλις μάθετε το θετικό αποτέλεσμα γιατί είμαι σίγουρη οτι θα είναι θετικότατοοοοοοο

θα ξαναμπώ μεσημέρι σας φιλώ

ty11p2.png

Gemini ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!

Και ξερεις,ε?με τετοια τιμη,τα πετυχες τα διδυμακια!!!!!:D:D

Χαιρομαι τοσο,μα τοσο πολυ για σενα και τον αντρα σου!!Μπραβο μεσα απο την καρδια μου!!!

Αντε,η μερα ξεκινησε τελεια!!Ευχομαι να εχουμε τετοια νεα και απο τις αλλες κοπελες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καραθετικό! 350 :shock::shock::shock::shock::shock:

Είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοσο ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις μπήκα!!!!

GEMINI....μπράβο αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και υψηλή τιμή....τα σκαρωσες τα δίδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμένα τα νέα δεν είναι ακόμη τόσο καλά.Ναι είναι θετικό.....αλλά με πολύ χαμηλή τιμή,σχεδόν 40!!!!!!!!!!Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι δεν σημαίνει και τίποτα η τιμή....η πορεία μας ενδιαφέρει....οπότε θα ξανακάνω την Πέμπτη να δούμε!!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αχ,βρε future σε ταλαιπωρει το μπεμπε!Ομως, εχει δικιο ο γιατρος σου!Κοιτα,ειναι θετικο παντως!!Και πραγματικα δεν παιζει τοσο ρολο η τιμη,αλλα το πως ανεβαινει!Δηλαδη αν την Πεμπτη η τιμη ειχει διπλασιαστει,τοτε εισαι μεσα!!

Συγχαρητηρια !!!!!!Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!:D:D

Κορίτσια δεν ξέρω τι να πω και πως να σας ευχαριστήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ νομίζω διδυμα θα ναι..... Επαθα σοκ με την τιμή!!!!

Σας αγαπώ όλες τόοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Future μην αγχώνεσαι με την τιμή!! Είναι θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχονται τα μωρά μας!!!:D:D:D Κι εγώ την Πέμπτη θα κάνω επαναληπτική!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια δεν ξέρω τι να πω και πως να σας ευχαριστήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ νομίζω διδυμα θα ναι..... Επαθα σοκ με την τιμή!!!!

Σας αγαπώ όλες τόοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Future μην αγχώνεσαι με την τιμή!! Είναι θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχονται τα μωρά μας!!!:D:D:D Κι εγώ την Πέμπτη θα κάνω επαναληπτική!!!

Αναπνοές...πάρε αναπνοές...γρήγορα!!!!!:P:p:p:p:p

Μου είπε ότι είναι καλό σημάδι ότι το αίμα σταμάτησε...και πιθανόν η εμφύτευση να έγινε αργά(τις μέρες που είδα το αίμα) και γι'αυτό να είναι χαμηλή η χοριακή!!!!Έχει δει ,λέει,χοριακή 10 και χοριακή 18 και πήγαν όλα μια χαρά!!!!!Ελπίζω κορίτσια ...λίγο ακόμη άγχος,ως την Πέμπτη!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Να πιούμε όλες στην υγεία του φόρουμ που μας έφερε κοντά και βοήθησε τόσο πολύ στην όλη διαδικασία!!!!!!!!

Στις εγκυούλες που μας έδιναν τόσο πολύ συμπαρασταση....

Στη future-εγκυούλα πλέον- που τα άκουσε όλα η καημένη από μένα!!!!!!!!!!

Και περιμένουμε και τη mammysoon που μπήκε στην παρέα καιθ ταυτίστηκαν οι ημερομηνίες!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αναπνοές...πάρε αναπνοές...γρήγορα!!!!!:P:p:p:p:p

Μου είπε ότι είναι καλό σημάδι ότι το αίμα σταμάτησε...και πιθανόν η εμφύτευση να έγινε αργά(τις μέρες που είδα το αίμα) και γι'αυτό να είναι χαμηλή η χοριακή!!!!Έχει δει ,λέει,χοριακή 10 και χοριακή 18 και πήγαν όλα μια χαρά!!!!!Ελπίζω κορίτσια ...λίγο ακόμη άγχος,ως την Πέμπτη!!!!!!!:tongue::tongue:

Μην το συζυτάς καθόλου!!! Δεν την γλιτώνεις την εγκυμοσύνη αγάπη μου!:P:p Το 40 δεν έιναι δα και τόοοσο χαμηλο!!

Ξάπλα τώρα (εχουμε συνηθίσει άλλωστε!) και θα τα λέμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...2 στα τρία!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, όλα καλά να πάνε απο δω και πέρα, θα γίνεται καταπληκτικές μαμάδες είμαι σίγουρη! πραγματικά συγκινήθηκα βρε κορίτσια..ανατρίχιασα μπορώ να πω..είμαι στη δουλειά και άρχισα να χαμογελάω στο άσχετο και με κοιτάγαν οι διπλανοί μου..πόσο χάρηκα να στε καλά

future πιάσε καναπέ και μην ξανασηκωθείς μέχρι την Πέμπτη

gemini οδηγίες για τα δίδυμα σου (γιατί δίδυμα εννοείτε θα χεις!!) θα σου δώσει η luckystar

ty11p2.png

Να πιούμε όλες στην υγεία του φόρουμ που μας έφερε κοντά και βοήθησε τόσο πολύ στην όλη διαδικασία!!!!!!!!

Στις εγκυούλες που μας έδιναν τόσο πολύ συμπαρασταση....

Στη future-εγκυούλα πλέον- που τα άκουσε όλα η καημένη από μένα!!!!!!!!!!

Και περιμένουμε και τη mammysoon που μπήκε στην παρέα καιθ ταυτίστηκαν οι ημερομηνίες!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι άκουσα καλέ;;;;;Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά!!!!!!!!!Μη το ξαναπείς....μη το ξαναπείς!!!!!!!!!!!!!

Η mammysoon είπε το απόγευμα θα μάθει....και έχω τόοοοοση αγωνία!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...2 στα τρία!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, όλα καλά να πάνε απο δω και πέρα, θα γίνεται καταπληκτικές μαμάδες είμαι σίγουρη! πραγματικά συγκινήθηκα βρε κορίτσια..ανατρίχιασα μπορώ να πω..είμαι στη δουλειά και άρχισα να χαμογελάω στο άσχετο και με κοιτάγαν οι διπλανοί μου..πόσο χάρηκα να στε καλά

future πιάσε καναπέ και μην ξανασηκωθείς μέχρι την Πέμπτη

gemini οδηγίες για τα δίδυμα σου (γιατί δίδυμα εννοείτε θα χεις!!) θα σου δώσει η luckystar

Καλέ που να πάω....έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ!!!!!Αφού όταν με το καλό σηκωθώ....θα πάθει μελαγχολία....θα του λείψω!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...