Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τώρα χαιρόμαστε τα δικά σου;);) Για τα δικά μας αύριο βλέπουμε! Λοιπόν να ανακεφαλαιώσουμε τα συμπτώματα: πονοι περιόδου, γκρίνια (χαχαχα), τι άλλο νιώθεις?? τα μάτια σου τελικά είναι κίτρινα από κάτω:tongue::tongue::tongue:Δε θα μου λυθεί ποτέ η απορία για τη χαζομάρα που διάβασα???:tongue::tongue::tongue::tongue: Βρε μήπως γίνονται και πράσινα??? χαχαχα

Για να πάω στον καθρέφτη να δω......εεεε...βρε ...τι βλέπω....λες....σαν να μου φαίνεται....λίγο κίτρινο ...εκεί που ενώνεται το μάτι με το βλέφαρο....λες....τι να σου πω...δεν μπορώ να καταλάβω....σαν κάτι προς τι κίτρινο να βλέπω...αλλά δεν είμαι σίγουρη...μήπως είναι γιατί 2 εβδομάδες δεν βγήκα έξω καθόλου;;;;;:tongue::tongue:

Τι νιώθω....πόοοοοοονους περιόδου(τώρα έχουν σταματήσει και νιώθω ένα κάψιμο εδώ και 2 μέρες)...στήθος τίποταααα...νεύρα....έντονη όσφρηση(λαγωνικό )....πόνους στην μέση(αλλά μπορεί να είναι από την ακινησία)....γκρίνια....γκρίνια;;;;....που την είδατε.....όοοοοχι καθόλου γκρίνια....καθόλου....:tongue::tongue::tongue:Αυτά....αλλά δεν σημαίνουν τίποτα είπαμεεεεε!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ στο κέντρο που έκανα και τις Ε2 που έιναι κάπως μεγάλο αν πας μέχρι τις 9:00 στις 12:30 στο χει βγάλει. Όμως σ ένα άλλο μικρό που έχω κάνει άλλες 2 φορες χοριακή, οτι ωρα κι αν πήγα την έβγαλε σε μια ώρα σκάρτη. Άρα κάτι παίζει νομίζω έχει να κάνει αν βάζουν τα αίματα να εξεταστούν όλα μαζί ή οχι...

Αρα θα μαθεις νωρις νωρις τα ευχαριστα!! ;)

καλημέρα...τι καλημέρα δηλαδή μόνο καλή?? ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ future τι διαβάζω πρωινιάτικα?? για να το δείχνει το τεστ εννοείτε πως είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! εντάξει ψυχραιμία πρέπει να δείξεις μέχρι να το βεβαιώσεις αύριο αλλά όπως και να χει είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!!

ty11p2.png

καλημέρα...τι καλημέρα δηλαδή μόνο καλή?? ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ future τι διαβάζω πρωινιάτικα?? για να το δείχνει το τεστ εννοείτε πως είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! εντάξει ψυχραιμία πρέπει να δείξεις μέχρι να το βεβαιώσεις αύριο αλλά όπως και να χει είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!!

Πεσ τα Χρυσόστομη!!!!!!!!!!!!! Θα μας τρελάνει το futuraki σήμερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είμαι έγκυος....είμαι.....είιιιιιιμαι....είμαιιιιι......είμαιιιι;;;;...είμαι!!!!!!!!!!!Λιποθυμώωωωωω.....:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Είμαι έγκυος....είμαι.....είιιιιιιμαι....είμαιιιιι......είμαιιιι;;;;...είμαι!!!!!!!!!!!Λιποθυμώωωωωω.....:tongue::tongue::tongue:

Κοίτα να το συνηθίσεις γρήγορα!!! Έχουμε και πάρτυ να κάνουμε;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοίτα να το συνηθίσεις γρήγορα!!! Έχουμε και πάρτυ να κάνουμε;);)

Πήρε ο αδερφός μου τηλ. να ρωτήσει τι κάνω...ήξερε για το αίμα....όταν του είπα ότι έκανα τεστ.......σιωπήηηηηηη....και ξαφνικά άρχισε να τσιρίζει.....και η νύφη μου μαζί......τρόμαξαν τα ανήψια μου καλέ!!!!!!Ο μπαμπάς μου δεν το ξέρει ακόμη,λείπει και θα το μάθει το μεσημέρι......:tongue::tongue:

Και τώρα έχω και το φόβο πόσο θα δείξει η χοριακή αύριο....χαχα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πήρε ο αδερφός μου τηλ. να ρωτήσει τι κάνω...ήξερε για το αίμα....όταν του είπα ότι έκανα τεστ.......σιωπήηηηηηη....και ξαφνικά άρχισε να τσιρίζει.....και η νύφη μου μαζί......τρόμαξαν τα ανήψια μου καλέ!!!!!!Ο μπαμπάς μου δεν το ξέρει ακόμη,λείπει και θα το μάθει το μεσημέρι......:tongue::tongue:

Και τώρα έχω και το φόβο πόσο θα δείξει η χοριακή αύριο....χαχα!!!!

Αφού την έπιασε το τεστ θα έιναι ανεβασμένη!!! Don't worry;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο βρόντο μιλάω αλλά δεν πειράζει.....

Α ρε futuraki!!! Το κανες και ξεμπέρδεψες! Να δουμε εμείς τι ψάρια θα πιάσουμε....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini πως παμε απο αγωνια για αυριο;

Εγω σημερα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα. Η μερα μου φαινεται ατελειωτη.

Αγωνια στο κοκκινο και αγχος!!

Λεω να δω κανενα εργο να περασει η ωρα γιατι θα σκασω...

Διαφημίσεις

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο βρόντο μιλάω αλλά δεν πειράζει.....

Α ρε futuraki!!! Το κανες και ξεμπέρδεψες! Να δουμε εμείς τι ψάρια θα πιάσουμε....

Αχ!! Τα ιδια λεμε!!! Τελειωσε και η υπομονη μου νομιζω.

Αχ!! Τα ιδια λεμε!!! Τελειωσε και η υπομονη μου νομιζω.

Αστα! Εχω ήδη δει μια ταινια και ένα επεισόδιο από μια σειρά που μου αρέσει...Δεν μπορώ να διαβάσω, δε μπορώ να κοιμηθώ....δε θέλω να κάνω τίποτα.... ουφ!! Μακάρι να χουμε καλά νέα άυριο...

Εσύ θα την κάνεις πριν πας για δουλειά και θα σου πουν στο τηλ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και εγώ γι'αυτό το λόγο το έκανα το τεστ....δεν θα άντεχα!!!Αλλά και που το έκανα τι;;;;Νομίζετε δεν έχω άγχος;;;Ίδιο με πριν...τελικά αν δεν ακούσω από τον γιατρό το"συγχαρητήρια είσαι έγκυος" δεν ηρεμώ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ...λίγες ώρες μείνανε;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αστα! Εχω ήδη δει μια ταινια και ένα επεισόδιο από μια σειρά που μου αρέσει...Δεν μπορώ να διαβάσω, δε μπορώ να κοιμηθώ....δε θέλω να κάνω τίποτα.... ουφ!! Μακάρι να χουμε καλά νέα άυριο...

Εσύ θα την κάνεις πριν πας για δουλειά και θα σου πουν στο τηλ?

Οχι, θα παω να την παρω μετα την δουλεια, δεν θελω να ειμαι στη δουλεια οταν το μαθω γιατι δεν το ξερουν και δεν θελω να δειξω κατι. Φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να το διαχειριστω μπροστα σε κοσμο.

Και εγώ γι'αυτό το λόγο το έκανα το τεστ....δεν θα άντεχα!!!Αλλά και που το έκανα τι;;;;Νομίζετε δεν έχω άγχος;;;Ίδιο με πριν...τελικά αν δεν ακούσω από τον γιατρό το"συγχαρητήρια είσαι έγκυος" δεν ηρεμώ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ...λίγες ώρες μείνανε;);)

Εγκυούλα θα σε μαλώσω!!!!!!!!!!!!! Εντάξει δε λέω, θελουμε να δούμε και την τιμή...αλλά δεν αλλάζει κάτι σημαντικά! Αντε το πολύ πολύ να αναβάλλεις το πάρτυ για αύριο:tongue::tongue:

Οχι, θα παω να την παρω μετα την δουλεια, δεν θελω να ειμαι στη δουλεια οταν το μαθω γιατι δεν το ξερουν και δεν θελω να δειξω κατι. Φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να το διαχειριστω μπροστα σε κοσμο.

Ναι καλά λες! Κι εγώ λεω να μη γυρισω σπίτι γιατί θα φάω τους τοιχους... Θα παω μάλλον για κανα καφε με τον άντρα μου -παλι καλά που δε δουλεύει άυριο!

Δηλαδή τι ωρα θα την πάρεις??

Πάντως αφού κάνεις το τεστ το πρωι μπες και γράψε τα νέα σου...

Άσχετο: παναντόλ να πιω γιατί ποναει το κεφάλι μου??? ή δεν κάνει?? εχω 37,5

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...