Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΕΕΕΕ....ποιός.....τι....έχουμε βάλει κανένα στοίχημα μήπως για το αυριανό αποτέλεσμα;;;;Δεν θυμάμαι....έχω πάθει επιλεκτική αμνησία!!!!:tongue:

Αστα αυτά!!!!!!!!!!!!! Θα σε τιμωρούμε για μέρες που ήσουν απαισιόδοξη με το αίμα!!

Αλλά πρώτα θα το γιορτάσουμε!!!!!:D:D:D:D

Φέρνω σαμπάνια και....τούρτα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εισαι έγκυος?????????????????????????????????

Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα βάλω τα κλάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπα...όπα...δεν είπα ότι βγήκε θετικό....αλλά για να μην σκάσετε....ναι έκανα....δεν άντεχα την αναμονή......έκανα το self clear....και ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου....έχει 2 γραμμές στο αποτέλεσμα......αν υποψιαστώ ότι είναι θετικό ....θα λιποθυμήσω....σας το λέω....θα με χάσετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αστα αυτά!!!!!!!!!!!!! Θα σε τιμωρούμε για μέρες που ήσουν απαισιόδοξη με το αίμα!!

Μπραβο!!! Ολα τελεια!! Αντε να αρχισουμε μια μια με τα θετικα αποτελεσματα!!

Geminaki αντε και στα δικα μας!!!!

Όπα...όπα...δεν είπα ότι βγήκε θετικό....αλλά για να μην σκάσετε....ναι έκανα....δεν άντεχα την αναμονή......έκανα το self clear....και ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου....έχει 2 γραμμές στο αποτέλεσμα......αν υποψιαστώ ότι είναι θετικό ....θα λιποθυμήσω....σας το λέω....θα με χάσετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάποια στην παρεά θέλει να αποφύγει την τιμωρία!!!!!!!!!!!!!!! Ελα, έλα! Δε θα σε μαλώσουμε σήμερα! Θα είναι η μέρα σου...

Φωναξε το δυνατα.....Σου αξίζει άλλωστε;)

Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη κούκλα!!!

Μπραβο!!! Ολα τελεια!! Αντε να αρχισουμε μια μια με τα θετικα αποτελεσματα!!

Geminaki αντε και στα δικα μας!!!!

Ναι και στα δικά μας οι λέυτερες;);)

Τελικά εσύ θα το κάνεις το τεστ???? Οοοοοχι!!!!!!!!! Θα πάρω τον Αρκουλή τηλ και θα του πω οτι είσαι κακό κορίτσι:tongue::tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μη βιάζεσαι πολλά συμβαίνουν...δεν μπορώ να το χαρώ βρε κορίτσια...καθόλου...αφήστε να κάνω αύριο την χοριακή...μετά την 2η χοριακή...και τον υπέρηχο...και τότε αν όλα παν καλά το γιορτάζουμε.Μπορεί να βγήκε θετικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις...ας δούμε τι γίνεται..πως ανεβαίνει η χοριακή...με φόβισε το αίμα τόσες μέρες.Και αν κάτι έγινε και απλά δεν πρόλαβε η χοριακή να μηδενιστεί;;;;....ξέρω και εγώ...πολλά έχω ακούσει!!!!:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Οχι gemini σημερα δεν το κανω αφου δεν το εκανα πρωι-πρωι.

Μαλλον θα το κανω αυριο το πρωι ετσι για να εχω μια ιδεα πριν την χοριακη.

Future ειμαστε αισιοδοξες για σενα. Βεβαια και ειναι νωρις ακομα αλλα εχουμε το πρωτο θετικο σημαδι οποτε χαιρομαστε πολυ γι'αυτο!!!:)

Μη βιάζεσαι πολλά συμβαίνουν...δεν μπορώ να το χαρώ βρε κορίτσια...καθόλου...αφήστε να κάνω αύριο την χοριακή...μετά την 2η χοριακή...και τον υπέρηχο...και τότε αν όλα παν καλά το γιορτάζουμε.Μπορεί να βγήκε θετικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις...ας δούμε τι γίνεται..πως ανεβαίνει η χοριακή...με φόβισε το αίμα τόσες μέρες.Και αν κάτι έγινε και απλά δεν πρόλαβε η χοριακή να μηδενιστεί;;;;....ξέρω και εγώ...πολλά έχω ακούσει!!!!:confused:

Αυτό τον φόβο θα τον έχεις και στην 1η χοριακή, και στη 2η, και άντε μετά να δούμε σάκο, και μετά καρδούλα, και μετα αυχενική διαφάνεια κτλ κτλ. Νομίζω δεν τελειώνει ποτε.... Αλλά τι λέγαμε τόοοοσο καιρό??

Αισιοδοξία και θετική σκέψη!!! (Που είσαι Palmoma να με ακούσεις???:tongue::tongue:)

Δε σου λέω να το ανακοινώσεις και στους γείτονες ...που δεν έχεις;);) Αλλά πιστευω μέσα σου μετά από τόση ταλαιπωρία το χρωστάς στον εαυτό σου να χαρεις...!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future ειμαστε αισιοδοξες για σενα. Βεβαια και ειναι νωρις ακομα αλλα εχουμε το πρωτο θετικο σημαδι οποτε χαιρομαστε πολυ γι'αυτο!!!:)

Α ωραία!!! Να ρωτήσω κιόλας....Αν την κάνεις τη χοριακή το πρωί, πότε βγαίνει μετά?? Μεσημέρι ή σε καμια ώρα??

Είχα διαβάσει οτι μια κοπέλα στο κέντρο εξωσωματικής που ήταν έδωσε άιμα και σε 5 λεπτά βγαίνει αν είναι θετική και μετά από ώρα βγαίνει και η τιμή ακριβώς. Λετε να το έχει και το εργαστήριο που πάω???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ...πολύ..για όλη την στήριξη...εσείς πιστεύετε πιο πολύ από μένα...από την αρχή.Δεν θα το ξεχάσω ότι και να γίνει!!!!!Έκανα το τεστ και δεν το πίστευα...το έδειξα στον άντρα μου...ξύπνησα την μαμά μου και την έβαλα να φορέσει τα γυαλιά της για να το δει....χαμός σας λέω.:confused:

Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...και αύριο θα έχουμε 3 θετικά να γιορτάσουμε...θα δείτε!!!!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Α ωραία!!! Να ρωτήσω κιόλας....Αν την κάνεις τη χοριακή το πρωί, πότε βγαίνει μετά?? Μεσημέρι ή σε καμια ώρα??

Είχα διαβάσει οτι μια κοπέλα στο κέντρο εξωσωματικής που ήταν έδωσε άιμα και σε 5 λεπτά βγαίνει αν είναι θετική και μετά από ώρα βγαίνει και η τιμή ακριβώς. Λετε να το έχει και το εργαστήριο που πάω???

Εμένα μου είπαν να πάω μέχρι τις 8:30 το πρωί για να βγουν νωρίς μέχρι το μεσημέρι τα αποτελέσματα.Οπότε μέχρι το μεσημεράκι θα ξέρουμε όλες!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγω θα την κανω το πρωι πριν παω στη δουλεια σε ενα μικροβιολογικο κοντα στο σπιτι μου και θα παρω το αποτελεσμα το απογευμα.

Σε 5 λεπτα;;; Δεν ξερω, δεν το εχω ακουσει αυτο.

Κορίτσια ευχαριστώ...πολύ..για όλη την στήριξη...εσείς πιστεύετε πιο πολύ από μένα...από την αρχή.Δεν θα το ξεχάσω ότι και να γίνει!!!!!Έκανα το τεστ και δεν το πίστευα...το έδειξα στον άντρα μου...ξύπνησα την μαμά μου και την έβαλα να φορέσει τα γυαλιά της για να το δει....χαμός σας λέω.:confused:

Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...και αύριο θα έχουμε 3 θετικά να γιορτάσουμε...θα δείτε!!!!!!!:tongue:

Τώρα χαιρόμαστε τα δικά σου;);) Για τα δικά μας αύριο βλέπουμε! Λοιπόν να ανακεφαλαιώσουμε τα συμπτώματα: πονοι περιόδου, γκρίνια (χαχαχα), τι άλλο νιώθεις?? τα μάτια σου τελικά είναι κίτρινα από κάτω:tongue::tongue::tongue:Δε θα μου λυθεί ποτέ η απορία για τη χαζομάρα που διάβασα???:tongue::tongue::tongue::tongue: Βρε μήπως γίνονται και πράσινα??? χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πανικος δηλαδη το πρωι στο σπιτι σου;;;

Φανταζομαι χαρα η μαμα και ο αντρουλης σου!

Μακαρι κοριτσια μου να ειμαστε ολες τυχερες και να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα!!

Εγω θα την κανω το πρωι πριν παω στη δουλεια σε ενα μικροβιολογικο κοντα στο σπιτι μου και θα παρω το αποτελεσμα το απογευμα.

Σε 5 λεπτα;;; Δεν ξερω, δεν το εχω ακουσει αυτο.

Εγώ στο κέντρο που έκανα και τις Ε2 που έιναι κάπως μεγάλο αν πας μέχρι τις 9:00 στις 12:30 στο χει βγάλει. Όμως σ ένα άλλο μικρό που έχω κάνει άλλες 2 φορες χοριακή, οτι ωρα κι αν πήγα την έβγαλε σε μια ώρα σκάρτη. Άρα κάτι παίζει νομίζω έχει να κάνει αν βάζουν τα αίματα να εξεταστούν όλα μαζί ή οχι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πανικος δηλαδη το πρωι στο σπιτι σου;;;

Φανταζομαι χαρα η μαμα και ο αντρουλης σου!

Μακαρι κοριτσια μου να ειμαστε ολες τυχερες και να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα!!

Ναι αύριο να κάνουμε γλέντι τρικούβερτο!! Μακάρι Παναγίτσα μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...