Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Να βγείτε...να βγείτε....να ξεφύγεις λίγο,να ξεχαστείς.Εμείς φαί έχουμε γεμιστά,έκανε η μαμά μου και αύριο θα κάνει πατάτες με μπριζόλες στο φούρνο!!!!!Αχ! αυτές οι μαμάδες,είναι θησαυρός....και τι τραβάνε οι καημένες μαζί μας!!!!;);)

Γιατί? Τη μαλώνεις κι εσύ τη μαμά σου??? Νόμιζα ήμουν η μόνη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί? Τη μαλώνεις κι εσύ τη μαμά σου??? Νόμιζα ήμουν η μόνη...

Ε καλά όλες μαλώνουμε λίγο.Τι τραβάνε εννοώ...τις αγωνίες και το άγχος για την εξωσωματική.Νομίζεις δεν έχουν άγχος αυτές;;;;Έχουν και ίσως και πιο πολύ,γιατί βλέπουν τι τραβάμε!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ε καλά όλες μαλώνουμε λίγο.Τι τραβάνε εννοώ...τις αγωνίες και το άγχος για την εξωσωματική.Νομίζεις δεν έχουν άγχος αυτές;;;;Έχουν και ίσως και πιο πολύ,γιατί βλέπουν τι τραβάμε!!!!!!!!!!

Σίγουρα έχουν δεν το συζητώ!! Κι ο άντρας μου να δεις!! Είναι τώρα 2 μέρες πολύ στην τσίτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σίγουρα έχουν δεν το συζητώ!! Κι ο άντρας μου να δεις!! Είναι τώρα 2 μέρες πολύ στην τσίτα...

Εμένα πάλι το αντίθετο.Είναι πολύ ήρεμος και σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα.Εδώ που τα λέμε όλοι είστε σίγουροι....εκτός από εμένα.Για να δούμε τελικά ποιος θα έχει δίκιο:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εμένα πάλι το αντίθετο.Είναι πολύ ήρεμος και σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα.Εδώ που τα λέμε όλοι είστε σίγουροι....εκτός από εμένα.Για να δούμε τελικά ποιος θα έχει δίκιο:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα! Ετοιμάσου σε 1,5 μέρα να παραδεχτείς την ήττα σου ;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

:P καλησπερα κοριτσια τι μου καμνετε??? απ οτι διαβαζω υπαρχει εντονη ανησυχια και εκνευρισμος που πολυ λογικο μου φαινεται!!!! future χαιρομαι που σου σταματησε το αιμα και ελπιζω για την Δευτερα μια τεραστια χοριακη!!!gemini,mammysoon υπομονη η Δευτερα ειναι πολυ κοντα!!! τα νεα τα δικα μου ειναι πως οταν πλησιαζει η ωρα για ενεσουλα,τρελαινομαι...και να φανταστειτε μικρη την παιδιατρο την ζητουσα ενεσες και οχι εκεινα τα απαισια σιροπια!!! τι να πεις ,εχω μεγαλη ενεσοφοβια,και ασε το αλλο που πηρα κατι ενεσες ινσουλινες και καταταλαιπωρηθηκα τωρα πηρα κατι αλλες και ειμαι καλυτερα!!ευχομαι ο καιρος να κρατησει θελω απο Δευτερα να πλενω κουρτινες και να κανω γενικη,προτου αδιαθετησω!!αλλο και αυτο το σεναριο,για να δουμε θα ερθει κατα τις 30??? ποιος ξερει??κουραγιο κοριτσια σας σκεφτομαι και σκεφτομαι οτι ολα θα ειναι πολυ καλα!!τεραστιες χοριακες και για τις 3 σας!!!:-P

:P καλησπερα κοριτσια τι μου καμνετε??? απ οτι διαβαζω υπαρχει εντονη ανησυχια και εκνευρισμος που πολυ λογικο μου φαινεται!!!! future χαιρομαι που σου σταματησε το αιμα και ελπιζω για την Δευτερα μια τεραστια χοριακη!!!gemini,mammysoon υπομονη η Δευτερα ειναι πολυ κοντα!!! τα νεα τα δικα μου ειναι πως οταν πλησιαζει η ωρα για ενεσουλα,τρελαινομαι...και να φανταστειτε μικρη την παιδιατρο την ζητουσα ενεσες και οχι εκεινα τα απαισια σιροπια!!! τι να πεις ,εχω μεγαλη ενεσοφοβια,και ασε το αλλο που πηρα κατι ενεσες ινσουλινες και καταταλαιπωρηθηκα τωρα πηρα κατι αλλες και ειμαι καλυτερα!!ευχομαι ο καιρος να κρατησει θελω απο Δευτερα να πλενω κουρτινες και να κανω γενικη,προτου αδιαθετησω!!αλλο και αυτο το σεναριο,για να δουμε θα ερθει κατα τις 30??? ποιος ξερει??κουραγιο κοριτσια σας σκεφτομαι και σκεφτομαι οτι ολα θα ειναι πολυ καλα!!τεραστιες χοριακες και για τις 3 σας!!!:-P

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!! Ασε όσο περνάνε οι μέρες νομίζω τόσο χειροτερεύει η κατάσταση...Εγώ τουλάχιστον είμαι άστα να πάνε!!!

Ακόμα δεν τις συνήθισες τις ενέσεις??? Τις κάνεις μόνη σου?? Αν τόσο πολύ σου έρχεται κάπως γιατί δε λες στον άντρα σου να στις κάνει και εσύ να μην κοιτάς καθόλου?:cool:

Πλύσιμο κουρτίνες...τι μου θύμισες τώρα?!?! Νομίζω οτι τόσο καιρό τα έχω παραμελήσει όλα, το σπίτι, τον εαυτό μου... Αν έιναι αρνητικό έχω βρει ήδη τι είδους ψυχοθεραπέια θα κάνω :tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!! Ασε όσο περνάνε οι μέρες νομίζω τόσο χειροτερεύει η κατάσταση...Εγώ τουλάχιστον είμαι άστα να πάνε!!!

Ακόμα δεν τις συνήθισες τις ενέσεις??? Τις κάνεις μόνη σου?? Αν τόσο πολύ σου έρχεται κάπως γιατί δε λες στον άντρα σου να στις κάνει και εσύ να μην κοιτάς καθόλου?:cool:

Πλύσιμο κουρτίνες...τι μου θύμισες τώρα?!?! Νομίζω οτι τόσο καιρό τα έχω παραμελήσει όλα, το σπίτι, τον εαυτό μου... Αν έιναι αρνητικό έχω βρει ήδη τι είδους ψυχοθεραπέια θα κάνω :tongue:

Και εγώ και εγώ...έκανα κιόλας τα σχέδια μου για την Δευτέρα....κουρτίνες,μάζεμα τα καλοκαιρινά χαλιά για να πλυθούν....και βλέπουμε.:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν ξεκίνησα εξωσωματική ήταν"Παναγία μου πως θα κάνω τις ενέσεις;;;"Τώρα;;;ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα.....δώστε μου ενέσεις να τους δώσω να καταλάβουν!!!!!!!Μην το βάζεις στο μυαλό σου....μήπως είναι απλά αυθυποβολή;;;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

έχω απορία..γιατί να αδιαθετήσεις?? αφου κάνεις ενέσεις για να κάνεις ωοληψία έτσι δεν είναι?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ και εγώ...έκανα κιόλας τα σχέδια μου για την Δευτέρα....κουρτίνες,μάζεμα τα καλοκαιρινά χαλιά για να πλυθούν....και βλέπουμε.:tongue:

Δε θα μπορείς, δε θα μπορείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βλεπω ολες κανουμε σχεδια για τις δουλειες που θα κανουμε την Δευτερα. Πρεπει να εχω κι ενα πλανο λεω αλλα νομιζω πως οπως λεει και gemini φοβαμαι την χοριακη.

Future εσυ θα κανεις την ανατροπη και δεν θα το πιστευεις κιολας!

Σημερα με πηγε ο αντρουλης μου εξω και φαγαμε, ξεφυγα για λιγο.

Σε λιγο θα ερθει και η κουμπαρα μου και θα εχουμε παρεουλα.

Καλησπερα σε ολες τις φιλες!

Gemini κι εγω ετσι ημουν!Το θυμαμαι καλα!Οσο πλησιαζαν οι μερες για το τεστ,τοσο επεφτε η ψυχολογια μου.αφου οταν εκανα το πρωτο,απλα δεν το πιστεψα.Οταν εκανα το δευτερο,παλι δεν το πιστεψα(ειχα φαει τοσα αρνητικα στη μαπα για τοσα χρονια ,που απλα δεν το πιστευα.)Και οσο για την χοριακη,εκει ηταν τα γελια!Γιατι παλιοτερα ειχα κανει μια βιοχημηκη(δηλαδη ειχα 30 και μετα ειχε πεσει),και ημουν σιγουρη πως ετσι θα ηταν και αυτη τη φορα.και τελικα δεν ηταν.:D

Ξερω κι εγω μωρε?τελικα ο,τι ειναι να γινει ,θα γινει,ετσι λεω.

Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα κοριτσια ,μονο να περιμενουμε.Αναμονη.

Κι εγω οταν παω για εξετασεις τωρα,παντα εγω μια μεγαλη αγωνια,γιατι δεν αφορα μονο εμενα αυτο.Ειναι ανθρωπινα ολα.

Σας σκεφτομαι,υπομονη και ολα θα πανε καλα!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...