Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ααααα, επίσης...

Το οικογενειακό επίδομα το παίρνει μόνο ο ένας γονιός? Εγώ το παίρνω στον μισθό μου βάσει συλλογικής σύμβασης (όσο υπάρχουν ακόμα), ο σύζυγός μου όχι... Το δικαιούται κι αυτός ή μόνο ο ένας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ εγω αμα δε δηλωνα δημοτικους σε ιδιωτικο δεν επαιζε να μπουμε φετος ολοι οσοι με ενδιεφεραν εχουν φετος απο 50 μορια κ πανω, οποτε λεω παλι καλα αλλα οχι να μας παιζουν ενω αυτοι θα πληρωθουν κανονικα το μηνα!

Ε, είπα μπας κι έμπαινα, γιατί είχαν αρκετές θέσεις. Αλλά δημοτικούς γενικώς τους αποφεύγω, αυτός είναι μέσα σ' ενα βρεφοκομείο - όχι ακριβώς δημοτικός - και θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγο καλύτερος.

Ααααα, επίσης...

Το οικογενειακό επίδομα το παίρνει μόνο ο ένας γονιός?

Ναι.

Αφού το παίρνεις εσύ στο μισθό σου, δεν μπορεί να το πάρει ο άντρας σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ααααα, επίσης...

Το οικογενειακό επίδομα το παίρνει μόνο ο ένας γονιός? Εγώ το παίρνω στον μισθό μου βάσει συλλογικής σύμβασης (όσο υπάρχουν ακόμα), ο σύζυγός μου όχι... Το δικαιούται κι αυτός ή μόνο ο ένας?

Μη μπειτε στον κόπο.

Μόνο ένας από το ζευγάρι.

Αφού το παίρνει εσυ στο μισθό σου,δεν διακιούστε άλλο.

Τα παραπάνω ισχύουν όταν το επίδομα παιδιού/ων που παίρνεις είναι μεγαλύτερο από το επίδομα που δίνει ο ΔΛΟΕΜ.

Αν είναι μικρότερο,τότε αυτός ο σύζυγος που το παίρνει κάνει τα χαρτιά και παίρνει αναλόγως των παιδιών και του επιδόματος που παίρνει από τον εργοδότη.

Αλήθεια, σχετικά με το θέμα "τροφεία" που έγινε ντόρος πιο πίσω... Σεραφίνο, ο δικός σας ιδιωτικός σταθμός που δεν παρέχει σίτιση... Πως ονομάζει τα χρήματα που ζητάει κάθε μήνα???:tongue:

Κλείνω τώρα με φωνάζει ο συν-τροφός μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(πλακίτσα κάνω, μην αρχίσετε πάλι!!!!)

Ο "δικός μας" σταθμός τα ονομάζει "μαλλί" και το ξέρω γιατί όταν πήγα να ρωτήσω στο συγκεκριμένο σταθμό και αφού ρώτησα πρώτα όλα όσα με ενδιέφεραν περί ωραρίου,φαγητού,μετακίνησης ,χώρων,αν ο λύκος είναι καλός ή κακός κλπ , στο τέλος ρώτησα και "πόσο πάει το μαλλί; " και μου απάντησε 280€ και 330ε με μετακίνηση.

Οπότε υποθέτω πως το ονομάζουν " μαλλί " :D

Διαφημίσεις

Ο "δικός μας" σταθμός τα ονομάζει "μαλλί" και το ξέρω γιατί όταν πήγα να ρωτήσω στο συγκεκριμένο σταθμό και αφού ρώτησα πρώτα όλα όσα με ενδιέφεραν περί ωραρίου,φαγητού,μετακίνησης ,χώρων,αν ο λύκος είναι καλός ή κακός κλπ , στο τέλος ρώτησα και "πόσο πάει το μαλλί; " και μου απάντησε 280? και 330ε με μετακίνηση.

Οπότε υποθέτω πως το ονομάζουν " μαλλί " :D

Θα το ονομάζουν έτσι γιατί μάλλον ξυρίζουν κιόλας (γουλί ίσως?)...Λογικό φαίνεται ! :-)

Θα το ονομάζουν έτσι γιατί μάλλον ξυρίζουν κιόλας (γουλί ίσως?)...Λογικό φαίνεται ! :-)

δεν είμαι σίγουρος , γιατί οικογενειακώς είμεθα γιεγιέδες.

Οπότε κούρεμα δεν παίζει.Μια-δυο φορές το χρόνο τις μύτες για την ψαλίδα. :D:D

Σεραφινο τι λεει η προσκληση για αυτο που λες ωστε να μη πληρωθουν αυτο το διαστημα;

Σε περίπτωση, που μία μητέρα εγγράψει το παιδί της στη Δομή αλλά δεν δύναται να παρακολουθήσει τον πρώτο μήνα ή κάποιο μήνα του σχολικού έτους, η θέση δεν αναπληρώνεται εφόσον η ωφελούμενη μητέρα καταθέσει στη Δομή υπεύθυνη δήλωση αναφερόμενη στους λόγους απουσίας του τέκνου της και ότι επιθυμεί να ωφεληθεί των υπηρεσιών της δομής στη συνέχεια. Ο Φορέας οφείλει άμεσα να ενημερώσει εγγράφως την Ε.Ε.Τ.Α.Α και να επισυνάψει την υπεύθυνη δήλωση της μητέρας. Στην περίπτωση αυτή, η μητέρα δεν υπογράφει το Συνοδευτικό έντυπο Εντολών Τοποθέτησης κατά το μήνα ή τους μήνες απουσίας του τέκνου της και θα υπάρχει μείωση των προβλεπόμενων ανθρωπομηνών φύλαξης.

:D:D:D:D:D

Μαλλί λοιπόν! Μάλλον γιατί "μαλλιάζει" η γλώσσα τους να λένε τα ίδια για να αποκτήσουν καλή "ανα-τροφή" τα παιδάκια σας... Έτσι όπως το ξετυλίγουμε το κουβάρι, σαν να έχει δίκιο η Κατρίν!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

(μάλλον καταλάβατε ότι μου έχετε φτιάξει το κέφι με το θέμα "τροφεία")!!!

Πρώην ροκάδες εμείς...Μαλλί μπούκλα μέχρι την μέση αλλά... κουράστηκα η μάνα να λούζω! Άσε που άκουγα τα απίθανα... Μέχρι και "μελαχροινή τσούπρα" τον αποκάλεσαν!!! :tongue::tongue::tongue: Και τώρα είναι καρφάκιας με το ζόρι!

Τώρα, αυτή η πρότασή σου "Τα παραπάνω ισχύουν όταν το επίδομα παιδιού/ων που παίρνεις είναι μεγαλύτερο από το επίδομα που δίνει ο ΔΛΟΕΜ" με καταμπέρδεψε... Εγώ παίρνω 5% επί του μισθού μου μηνιαίως για κάθε παιδί, δλδ 10%. Πόσα δίνει ετησίως ο κύριος ΔΛΟΕΜ? Μάλλον παίρνω περισσότερα όμως, πόσα μπορεί να δίνει κάποιος με αυτό το όνομα???

Διαφημίσεις

Ναι, στους δημοτικούς έχουν διαφορετικές ημερομηνίες προσέλευσης (βορρά και νότο από ότι βλέπω!!!) Πέρισυ η κόρη μου πήγε μετά από τουλάχιστον μια εβδομάδα (δεν θυμάμαι ακριβώς) στον παιδικό σταθμό μετά την έναρξη, μιας και ήταν η πρώτη της φορά σε σχολείο. Για μία εβδομάδα πήγαιναν για δύο ώρες, την επόμενη εβδομάδα για 3 ώρες, την μεθεπόμενη εβδομάδα μέχρι το φαγητό και μετά.... ήρθαν Χριστούγεννα - όπως είπα σε μία δασκάλα εκεί αφού με χτίκιασε με το πρόγραμμα των παιδιών που πήγαιναν για πρώτη φορά!!! Τι να πεις... Τσιφλίκι τους!

Στον συγκεκριμένο δήμο όμως δεν πληρώναμε τροφεία οπότε δεν μπορούσαμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό....

Κ γω καπως ετσι με φανταζομαι,κατα χριστουγεννα να τελειωσουμε με την προσαρμογη μας!!!

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

:D:D:D:D:D

Μαλλί λοιπόν! Μάλλον γιατί "μαλλιάζει" η γλώσσα τους να λένε τα ίδια για να αποκτήσουν καλή "ανα-τροφή" τα παιδάκια σας... Έτσι όπως το ξετυλίγουμε το κουβάρι, σαν να έχει δίκιο η Κατρίν!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

(μάλλον καταλάβατε ότι μου έχετε φτιάξει το κέφι με το θέμα "τροφεία")!!!

Πρώην ροκάδες εμείς...Μαλλί μπούκλα μέχρι την μέση αλλά... κουράστηκα η μάνα να λούζω! Άσε που άκουγα τα απίθανα... Μέχρι και "μελαχροινή τσούπρα" τον αποκάλεσαν!!! :tongue::tongue::tongue: Και τώρα είναι καρφάκιας με το ζόρι!

Τώρα, αυτή η πρότασή σου "Τα παραπάνω ισχύουν όταν το επίδομα παιδιού/ων που παίρνεις είναι μεγαλύτερο από το επίδομα που δίνει ο ΔΛΟΕΜ" με καταμπέρδεψε... Εγώ παίρνω 5% επί του μισθού μου μηνιαίως για κάθε παιδί, δλδ 10%. Πόσα δίνει ετησίως ο κύριος ΔΛΟΕΜ? Μάλλον παίρνω περισσότερα όμως, πόσα μπορεί να δίνει κάποιος με αυτό το όνομα???

Δεν μας ενδιαφέρει η "καλή" ανατροφή.Μόνο το ήθος και όχι η ηθικά.

Ούτε μας πειράζει που με την πρώτη ματιά τον αποκαλούν κούκλα.Αν χρειαστει τους δείχνουμε αποδείξεις.

Και το μαλλί μας δεν είναι θέμα ροκ.Τον εκπαιδεύω αντάρτη πόλεων.

Για το επίδομα των δυο παιδιών ο κύριος ΔΛΟΕΜ ΄δίνει 24,65 € το μήνα και για τα δυο παιδια.

Η σύγκριση γίνεται σε μηνιαία βάση.Έτσι αν παίρνεις παραπάνω από αυτό το ποσό το μήνα για επίδομα τέκνων , τότε δεν δικαιούσαι.

Για το επίδομα των δυο παιδιών ο κύριος ΔΛΟΕΜ ΄δίνει 24,65 ? το μήνα και για τα δυο παιδια.

Η σύγκριση γίνεται σε μηνιαία βάση.Έτσι αν παίρνεις παραπάνω από αυτό το ποσό το μήνα για επίδομα τέκνων , τότε δεν δικαιούσαι.

Και τότε ρε παιδιά πώς δικαιολογείται το παρακάτω:??? Είναι δυνατόν το 10% να είναι λιγότερο από 24,65 ? ???

Εμενα παντως παρολο που παιρνει ο συζυγος +10% στο μισθο του καθε μηνα,παιρνω κ γω απο τον οΑΕΔ το οικογενειακο.

Και τότε ρε παιδιά πώς δικαιολογείται το παρακάτω:??? Είναι δυνατόν το 10% να είναι λιγότερο από 24,65 ? ???

Κάτι τέτοια μυστήρια είναι που κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσια.

να κανω και εγω μια ερωτηση που σιγουρα θα την εχετε απαντησει παραπανω αλλα ακομη δεν μπορω να βγαλω ακρη.

περασα με το προγραμμα σε δημοτικο παιδικο σταθμο.πληρωνουμε εμεις κατι καθε μηνα πχ τροφεια οπως λετε παραπανω?

μου μια γνωστη μου οτι πληρωνεις γυρω στα 80 ευρω ισχυει?της ειπα ναι αλλα εγω περασα με προγραμμα και μου ειπε δεν παιζει ρολο.

δηλ αν δεν με παιρναν με το προγραμμα και με παιρναν κανονικα τι θα πληρωνα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...