Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια κ αγορι!!

Ο μικρος μου μπηκε με εσπα στην πρωτη μας επιλογη που ειναι δημοτικος σταθμος στη Καλαμαρια.....Πηγα μια βολτα σημερα απο κει να δω αν εχουν καμια ανακοινωσει κ ειχανε αναρτημενα τα παιδια που ειναι με εσπα,τα παιδια που συνεχιζουν απο περισυ κ τα παιδια που θα πανε φετος πρωτη φορα χωρις εσπα.....Μεχρι εδω ολα καλα,το θεμα μου εμενα ειναι οτι τα εχουν χωρισμενα σε ομαδες για το ποτε θα ξεκινησουν.....Δηλαδη,εχουν 4 διαφορετικες "ημερομηνιες προσελευσης" (ετσι το εχουν γραμμενο)....Η πρωτη ομαδα(που ειναι τα πρωτα 5 παιδακια απο τις τρεις "κατηγοριες") ξεκιναει στις 5/9,η αλλη ομαδα στις 12/9,η αλλη ομοδα που ειναι ο γιος μου στις 19/9 κ η τελευταια ομαδα στις 26/9.Κ ερχομαι κ λεω οτι σχεδον ολο το μηνα δεν θα παει το παιδι αλλα θα πληρωθουν κανονικα....Ασε που εγω που θα το αφηνω το παιδι που δουλευω? Σε αλλους δημοτικους ετσι γινετε?Ξερει κανεις κατι?

:mad::mad:

Τί άλλο θα ακούσουμε;

Ό,τι ανοησία του κατέβει του κάθε σταθμού θα την κάνει νόμο;

Σε όσες συμβεί,δώστε τους να καταλάβουν πως ξέρετε τα δικαιώματά σας και πείτε τους πως από την ΕΣΠΑ θα πληρωθούν για 11 μήνες με διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μηνιαίως και αν αρνηθούν να σας το πάρουν από την αρχή , τότε πείτε τους πως θα επικοινωνήσετε με την ΕΕΤΑΑ και θα ζητήσετε να μην πάει τον πρώτο μήνα με αποτέλεσμα να μην πληρωθούν για τον πρώτο μήνα(η πρόσκληση είναι ξεκάθαρη επ'αυτού)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι πιστευω πως ειναι τραγικα τα πραγματα. κι ακομα δε ξεκινησαμε. κατσε να ξεκινησουμε και να δεις τι αλλο θα ακουσουμε!!!

δηλ. στους ιδιωτικους δεν εχουν τετοιο προβλημα προσαρμογης τα παιδακια, στους δημοτικους μονο!

ναι πιστευω πως ειναι τραγικα τα πραγματα. κι ακομα δε ξεκινησαμε. κατσε να ξεκινησουμε και να δεις τι αλλο θα ακουσουμε!!!

δηλ. στους ιδιωτικους δεν εχουν τετοιο προβλημα προσαρμογης τα παιδακια, στους δημοτικους μονο!

Τουναντίον,πιστεύω πως για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σε σχέση τόσο με τον αριθμό των επιλέξιμων δομών,όσο και με τον αριθμό των ωφελούμενων γυναικών , οι παρασπονδίες θα είναι πολύ λίγες.

Πλέον υπάρχει αρκετή ενημέρωση και γνωρίζουν οτί γνωρίζουμε.

μακαρι γιατι οσο η ελειψη χρηματων απο πλευρας των σταθμων γινεται μεγαλυτερη τοσο πιστευω πως θα προσπαθησουν να "μαζεψουν" απο γονεις που δεν γνωριζουν χρηματα με διαφορες προφασεις-δικαιολογιες.

μακαρι να καταλαβουν πως ξερουμε και να μη κοροιδευουν το κοσμο οπως περσι τουλαχιστον!

Καλημερα,

Μιλησα με εετταα τους ειπα τι συμβαινει και μου λενε:

"Εσυ απο τις 1/9 εως τις 6/9 πρεπει να κανεις την εγγραφη",

τους απαντάω "οκ, αλλά τι θα γίνει εάν με πούνε μετά οτι θα πρεπει να το παω στης 19/9 το παιδι?"

(στο ονομα του γιου μου λεει "ημερομηνια προσελευσης 19/09) και μου απαντάει το Θεικο!!!

"δεν ξέρουμε ακόμη,πήγαινε εσύ γραψε το παιδι κ μετα βλεπουμε!!!!"

Τι να πω?????!!!!!!!

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Ιδιωτικός ή δημοτικός ήταν ο σταθμός;

Iδιωτικός σεραφίνο.

Όσο για το άλλο, με τις διαφορετικές ημερομηνίες προσέλευσης, ναι, είναι συνηθισμένο σε δημοτικούς σταθμούς παιδιά, να το ξέρετε. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιτα αν πανε τα παιδακια πρωτη φορα στη ζωη τους παιδικο αντε πες να το καταλαβω...αλλα αν μου ζητησει εμενα ο σταθμος να παω τη κορη μου που χει παει ηδη 1 χρονο παιδικο, αργοτερα απο τις 6 του μηνα θα γελασει το παρδαλο κατσικι!

Kι εμένα σ' ενα βρεφοκομείο που τον έβαλα, που 'χει παιδικό, είπανε ότι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη θα ρωτήσουμε πότε θα τον ξεκινήσουνε. Άρα, σου λέω, είναι το ίδιο σκηνικό.

Κι ο δικός μου έχει πάει μια χρονιά και δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσαρμογή. Άσε που θέλω να πάει νωρίς σχετικά, να προλάβει να πάει λίγο, να πάρω μερικές ανάσες πριν γεννήσω.

Τέσπα, τι να κάνεις; Να, για κάτι τέτοια δεν δήλωσα δημοτικούς στο επιδοτούμενο, γιατί αν δήλωνα, θα 'χα μπει. Και πάλι σε τέτοιο θα πάω αναγκαστικά. Βλακείες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Iδιωτικός σεραφίνο.

Μπράβο του

Όσο για το άλλο, με τις διαφορετικές ημερομηνίες προσέλευσης, ναι, είναι συνηθισμένο σε δημοτικούς σταθμούς παιδιά, να το ξέρετε. :rolleyes:

χωρίς πληρωμή , άντε να το καταπιώ,αν και δεν μου έτυχε ποτέ να μου πουν κάτι τέεοιο σε όσους ρώτησα , ούτε καμιά ανακοίνωση τέτοια ειδα.

Αλλά με πληρωμή και για τις μέρες που θα αργήσουν να με πάρουν(δεν μιλάω για τυχόν απεργίες) ,ούτε με σφαίρες.

Κι αν επιμέναν θα ακολουθούσα αυτό που λέει η πρόσκληση ωστε να μην πληρωθεί ο σταθμός γι αυτό το μήνα.

..........

Διαφημίσεις

καλημερα και θα συμφωνησω

και εμας τη πρωτη χρονια και καλα φερνουν τη πρωτη βδομαδα τα περσινα και την επομενη τα καινουργια

περσυ κανονικα δε μας ειπανε τιποτα

αλλα αλλο μι βδομαδα και αλλο 3!

Ακομα δεν μπηκε Σεπτεμβρης και αρχισαν τα παρατραγουδα! Θα περασω κι εγω απο κει αυριο να δω αν εχουν βγαλει κανενα χαρτακι κι οι δικοι μας... (Δε φτανει που θα μας ξεκανουν παλι στις απεργιες παλι φετος στανταρ )...

Να, για κάτι τέτοια δεν δήλωσα δημοτικούς στο επιδοτούμενο, γιατί αν δήλωνα, θα 'χα μπει. Και πάλι σε τέτοιο θα πάω αναγκαστικά. Βλακείες!

Αχ εγω αμα δε δηλωνα δημοτικους σε ιδιωτικο δεν επαιζε να μπουμε φετος ολοι οσοι με ενδιεφεραν εχουν φετος απο 50 μορια κ πανω, οποτε λεω παλι καλα αλλα οχι να μας παιζουν ενω αυτοι θα πληρωθουν κανονικα το μηνα!

Iδιωτικός σεραφίνο.

Ναι, στους δημοτικούς έχουν διαφορετικές ημερομηνίες προσέλευσης (βορρά και νότο από ότι βλέπω!!!) Πέρισυ η κόρη μου πήγε μετά από τουλάχιστον μια εβδομάδα (δεν θυμάμαι ακριβώς) στον παιδικό σταθμό μετά την έναρξη, μιας και ήταν η πρώτη της φορά σε σχολείο. Για μία εβδομάδα πήγαιναν για δύο ώρες, την επόμενη εβδομάδα για 3 ώρες, την μεθεπόμενη εβδομάδα μέχρι το φαγητό και μετά.... ήρθαν Χριστούγεννα - όπως είπα σε μία δασκάλα εκεί αφού με χτίκιασε με το πρόγραμμα των παιδιών που πήγαιναν για πρώτη φορά!!! Τι να πεις... Τσιφλίκι τους!

Στον συγκεκριμένο δήμο όμως δεν πληρώναμε τροφεία οπότε δεν μπορούσαμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό....

Αλήθεια, σχετικά με το θέμα "τροφεία" που έγινε ντόρος πιο πίσω... Σεραφίνο, ο δικός σας ιδιωτικός σταθμός που δεν παρέχει σίτιση... Πως ονομάζει τα χρήματα που ζητάει κάθε μήνα???:tongue:

Κλείνω τώρα με φωνάζει ο συν-τροφός μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(πλακίτσα κάνω, μην αρχίσετε πάλι!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...