Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

angelmama το ιδιο λεω κι εγω απο χτες. αν διαβασα καλα παραπανω ο σεραφινο εγραψε πως η φετινη προοσκληση λεει πως επιτρεπεται να ζητησουν απο τους γονεις να παρουν λιστα με υλικα και να τα αγορασουν μονοι τους, αλλα ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ πως θα αγορασει εκεινη τα χαρτικα κλπ υλικα. γενικα απαγορευεται να παρει η δομη χρηματα για οποιονδηποτε λογο απο γονιο. το να ζητησει να τους πανε καποια πραγματα φετος επιτρεπεται αν βασιστουμε σε αυτο που γραψε ο σεραφινο, εγω να σας πω την αληθεια δε το διαβασα γιατι τα περασα λιγο γρηγορα τη γενικη ιδεα την ηξερα απο τη περσινη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έμενα μου εχει συμβεί…. …. ʽʼ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ουτε εγράφη πληρώνετε, ούτε σκολείο ουτε φαγητό … μονο 100 ευρο για γραφική υλη ʽʼ

Τα έδωσα η τρισκατάρατη ΚΞΔΣΛΞΦ….

:mad:

και μενα μανι μανι παει 200 εεεε..μμμμμμ καλα θα ρωτησω αμα μου πουν ανα μπορω α τα φερω εγω και αναλογα τι θα πουνε

να ειμαστε ετοιμες που παμε να τα ψωνισουμε! τζαμπο πλευρα η αλλου

αυτα τα περιεργα χαρτια που τα βρισκουμε?

(ωχ παναγια μου ...μεγαλωσαμε χαχχαχα)

Διαφημίσεις

Eμένα κοπελιές ο δικός μου πέρσι με το επιδοτούμενο ήταν, δε μου ζητήσανε τίποτα. Κι αν κάνανε εργασίες και μου φερνε ένα σωρό πράγματα (κάρτες, ζωάκια, βαρκούλες, κλπ). Δηλαδή ο περσινός παιδικός δε χρησιμοποιούσε υλικά; Έλεος! Μέσα στο μηνιαίο κόστος για κάθε παιδί θα 'πρεπε να είναι!

Αχ, άσχετο, μόλις γύρισα απο διακοπές. ΓΙΑΤΙ;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα κοριτσια κ αγορι!!

Ο μικρος μου μπηκε με εσπα στην πρωτη μας επιλογη που ειναι δημοτικος σταθμος στη Καλαμαρια.....Πηγα μια βολτα σημερα απο κει να δω αν εχουν καμια ανακοινωσει κ ειχανε αναρτημενα τα παιδια που ειναι με εσπα,τα παιδια που συνεχιζουν απο περισυ κ τα παιδια που θα πανε φετος πρωτη φορα χωρις εσπα.....Μεχρι εδω ολα καλα,το θεμα μου εμενα ειναι οτι τα εχουν χωρισμενα σε ομαδες για το ποτε θα ξεκινησουν.....Δηλαδη,εχουν 4 διαφορετικες "ημερομηνιες προσελευσης" (ετσι το εχουν γραμμενο)....Η πρωτη ομαδα(που ειναι τα πρωτα 5 παιδακια απο τις τρεις "κατηγοριες") ξεκιναει στις 5/9,η αλλη ομαδα στις 12/9,η αλλη ομοδα που ειναι ο γιος μου στις 19/9 κ η τελευταια ομαδα στις 26/9.Κ ερχομαι κ λεω οτι σχεδον ολο το μηνα δεν θα παει το παιδι αλλα θα πληρωθουν κανονικα....Ασε που εγω που θα το αφηνω το παιδι που δουλευω? Σε αλλους δημοτικους ετσι γινετε?Ξερει κανεις κατι?

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

μηπως το κανουν για λογους προσαρμογης? εγω λεω να τους το πας στις 5 του μηνα και να κοψουν το λαιμο τους, αφου ολο το μηνα θα πληρωθουν. το θεμα ειναι ο γιος σου παει 1η φορα παιδικο? εχεις σκεφτει πως μπορει να χρειαστει να πηγαινεις πχ να τον παιρνεις αν πλανταζει στο κλαμα? περσι στον δικο μας ειχε εβδομαδα προσαρμογης. σε πολλους γονεις που ηταν μικρα τα παιδακια, τους ελεγαν ελατε σε 3 ωρες νατα παρετε και καλα για να μην τα αφησεις ολη μερα και νομιζουν πως τα παρατησες, επισης μερικα κλαινε στην αρχη και αναστατωνουν τα υπολοιπα.... στα δικα μου δε το χα αυτο για να σου πω αλλα μαλλον κατι τετοιο παιζει.

Κ γω πιστευω οτι για λογους προσαρμογης το κανουν αλλα οχι κ να παει στο τελος του μηνα!!!

Πηγε κ περισυ παιδικο για τρεις μηνες,ειχαμε ενα θεμα...δεν ηθελε,αργησε να προσαρμοστει κ με το αρχισε να πηγαινει λιγο πιο ανετα αρρωστησε αρκετα σοβαρα(χρειαστηκε νοσηλεια) κ επρεπε να σταματησει(εντολη γιατρου).....Βεβαια τωρα που τον ρωταω γιατι δεν ηθελε να πηγαινει με λεει οτι οι δασκαλες κ κυριως μια τον μαλλωνανε πολυ.Η αληθεια ειναι οτι τον πιστευω γιατι για την μια που λεει οτι τον μαλωνε γιατι ετυχε κ "μπροστα μου" να το κανει χωρις να με δει οτι ειμουν εκει....Τελος παντων αν χρειαστει να πηγαινω να τον παιρνω νωριτερα θα πηγαινω,ειναι κ οι γονεις μου εδω,θα το κανονισω...Το θεμα ειναι οτι σχεδον θα βγει ολος ο μηνας,ειναι κ καποια παιδακια που θα πανε στις 26/9.

εγω θα ελεγα κατι αλλο. Εισαι υποχρεωμενη να πας απο το σταθμο νωριτερα να δεις αν εχουν αναρτησει κατι στη πορτα? οχι. κι αν δε το ξερες και το πηγαινες το παιδι τι θα σου λεγανε, μη πας στη δουλεια σου τωρα κρατα το αλλες 2 βδομαδες γιατι εμεις αποφασισαμε να κανουμε αυτο???

επισης αυριο το πρωι μπορεις να τους παρεις ενα τηλ. στην εεταα να στο διευκρινησουν αν αυτο μπορουν να το κανουν η το κανουν απο μονοι τους κι αμα τους πετυχει τους πετυχε. απο τη στιγμη που ο σταθμος δεχεται 11 μηνες φιλοξενια του παιδιου δε μπορουν να σου φανε λογικα ενα 20ημερο!αλλιως θα πρεπει μετα να στο κρατησουν 20 μερες παραπανω μετα τη ληξη του 11μηνου πραγμα που δε γινεται γιατι οι δημοτικοι κλεινουνν τελος ιουλιου...εγω λεω πως μαλλον ο σταθμος το χει βγαλει αυτο απο μονος του αλλα δε σημαινει πως ειναι και αυτο που η εεταα οριζει ως "νομιμο".

Διαφημίσεις

Ειναι 90 παιδακια αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει κατι....Να αρχισουν νωριτερα την χρονια αν θελουν,αυριο πρωι-πρωι θα παρω εεταα τηλ. Το να ξεκινησει στις 5/9 κ τις δυο πρωτες εβδομαδες να πηγαινει για δυο-τρεις ωρες μεχρι να προσαρμοστει να το δεχτω αλλα οχι να αρχισει τελος του μηνα....Κ να μου λενε κ μετα ελα να τον παιρνεις νωριτερα....μεχρι να συνηθησει θα φτασει μεσα οκτωβρη!!!

Eμένα κοπελιές ο δικός μου πέρσι με το επιδοτούμενο ήταν, δε μου ζητήσανε τίποτα. Κι αν κάνανε εργασίες και μου φερνε ένα σωρό πράγματα (κάρτες, ζωάκια, βαρκούλες, κλπ). Δηλαδή ο περσινός παιδικός δε χρησιμοποιούσε υλικά; Έλεος! Μέσα στο μηνιαίο κόστος για κάθε παιδί θα 'πρεπε να είναι!

Αχ, άσχετο, μόλις γύρισα απο διακοπές. ΓΙΑΤΙ;;;

Ιδιωτικός ή δημοτικός ήταν ο σταθμός;

Και για να τελειώνουμε με τη γραφική ύλη , η πρόσκληση είναι ξεκάθαρη.

Αν ο σταθμός που επιλεχθείκαμε μας ζητήσει με λίστα ειδών να τους πάμε τη γραφική ύλη,είμαστε υποχρεωμένοι να τους την πάμε.

Και μιλάμε μόνο για γραφική ύλη.

Αν μας ζητήσουν χρήματα για να την αγοράσουν αυτοί για εμάς , αν δεν θέλουμε , δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους τα δώσουμε (τα χρήματα) και να του υπενθυμίσουμε τι λέει η ΕΕΤΑΑ και να τους ζητήσουμε να το εφαρμόσουν.

Δηλαδή να μας πουν τί θέλουν και να τους τα πάμε εμείς .

Απαγορεύεται να σας ζητήσουν οτιδήποτε άλλο προκαταβολικώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...