Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Γατουλα ουτε υλικα πρεπει να πληρωσεις, ειχε γινει ολοκληρο θεμα και για αυτο ειχε βγει και η διευκρινση που εγραφα πιο πανω!!! οτι χρηματα σας ζητησουν για γραφικη υλη η εγγραφη ειναι σιγουρο πως απαγορευεται να σας τα ζητησουν. υποτιθεται πως το προγραμμα καλυπτει τα παντα. και για τη σιτιση οποια μιλησει ΦΕΤΟΣ ας το διευκρινησει να τελειωνει το θεμα μια και καλη.

Η εεταα σε περιπτωσεις που καποιος ζηταει επιπλεον λεφτα, ζηταει εγγραφη καταγγελια του γονιου για το σταθμο και το ακριβως ζηταει απο χρηματα, αναλογα με το αν συμμορφωθει ο σταθμος μπορει να του γινει απλα συσταση να ΜΗΝ ξαναζητησει αλλιως θα τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ αυτοματα απο το προγραμμα. αυτο σημαινει βεβαια απο τη μια πως και οι γονεις που στελνουν τα παιδακια θα μεινουν χωρις σχολειο αλλα δεν εχω ακουσει περιπτωση να κλεισει ο σταθμος ολοι περσι συμμορφωθηκαν. δε τους συμφερει να μεινουν χωρις παιδια (και επιδοτηση) σεπτεμβρη μηνα!

καλα μονο εγω ημουν εδω περσι που εγιναν ολα αυτα? που ειναι το καλαμαρι να πει κ αυτο καμια κουβεντα? μπανια κανει ακομα! (ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Αυτό δεν ισχύει.

Η πρόσκληση το γράφει ξεκάθαρα

"Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες ( όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής).

Ο Ανάδοχος έχει το δικαίωμα να δίνει στις ωφελούμενες μητέρες τη λίστα με τα υλικά (όπως βιβλία, χαρτικά και όλη την απαιτούμενη γραφική ύλη) και οι γονείς να τα αγοράζουν από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες που παρέχονται από τις Δομές είναι προαιρετικές (κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων κ.ά.) και αν τις επιλέξουν οι ωφελούμενες δύναται να επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες"

Εγγραφή δεν μπορούν να ζητήσουν.

Για την εγγραφή έγινε θέμα πέρισυ και έβγαλε και ειδική οδηγία γι αυτό η ΕΕΤΑΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρα ειμαστε ΟΚ, δε μου ανεφερε κανενα αλλο κοστος ο ιδιοκτητης, αλλα σε ενα μηνα θα το αναλυσουμε το θεμα!

ΈΤΣΙ , μόνο γραφική ύλη θα τους πας εσύ,απ'όπου θελεις,αλλά θα σου δώσουν λίστα από το σταθμό τι να τους πας,

Συνήθως κανα 40 με 50αρι €.

Τουλάχιστον τόσο κόστισαν σε εμας δυο χρόνια τώρα.

Διαφημίσεις

τι ζητανε συνηθως Σερ?????

Εμάς και τις δυο χρονιές μας ζητήσαν σχεδόν τα ίδια.

Ένα σετ 24αρι χοννδρους μαρκαδόρους

Μια δωδεκάδα ξυλομπογιές

Ένα σετ μπογιές ακουαρέλα

καμια 6άδα κόλλες γλασέ

καμιά δεκαριά χοντρά χαρτόνια διαφόρων χρωμάτων

5 κόλλες γκοφρε χρωματιστές

3-4 χοντρά χαρτόνια με σχέδια(ριγωτά,με αστερια και τέτοια)

3-4 χαρτόνια οντουλέ μεταλλιζέ(αυτά κοστίζουν)

μία κόλλα στικ

ενα πακετο πλαστελίνη

ένα τετράδιο ελέγχου(που θα σας γράφουν την πρόοδο των παιδιών και τις παρατηρήσεις)

ένα απλό μπλοκ ζωγραφικής

ένα μπλοκ σχεδίου ακουαρέλα

ένα πακέτο κόλλες Α4(ΑΥΤΈς ΠΟΥ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΕΚΤΥΠΩΤΈς)

Δε νομίζω να ξεχνάω κάτι άλλο.

Όλα τα υλικά εκτός από τα χαρτονια και τα οντουλέ είναι φθηνότερα στα τζάμπο.

Διαφημίσεις

Ο Ανάδοχος έχει το δικαίωμα να δίνει στις ωφελούμενες μητέρες τη λίστα με τα υλικά (όπως βιβλία, χαρτικά και όλη την απαιτούμενη γραφική ύλη) και οι γονείς να τα αγοράζουν από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν.
ναι αλλο αυτο και αλλο να σου ζητησει λεφτα για να αγορασει τα υλικα και καλα αυτη γιατι υποτιθεται τα επαιρνε για ολα τα παιδακια συνολικα απο αθηνα και της κανανε λεει καλυτερη τιμη!!!! και φυσικα ουτε λογος να σου δωσει αποδειξη!!! αυτο εννοουσα. ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΥΛΙΚΑ!

Νομιζω το γραψα ξεκαθαρα πως αναφερομουν σε χρηματα πιο πανω, ξαναδιαβασα παλι και οτι εγραψα και τουλαχιστον εγω καταλαβαινω πως εγραψα για το αν ζητηθουν χρηματα οτι ειναι παρατυπο.... οτιδηποτε σε υλικο προφανως μπορουν να ζητησουν να τους το παμε.

ναι αλλο αυτο και αλλο να σου ζητησει λεφτα για να αγορασει τα υλικα και καλα αυτη γιατι υποτιθεται τα επαιρνε για ολα τα παιδακια συνολικα απο αθηνα και της κανανε λεει καλυτερη τιμη!!!! και φυσικα ουτε λογος να σου δωσει αποδειξη!!! αυτο εννοουσα. ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΥΛΙΚΑ!

Νομιζω το γραψα ξεκαθαρα πως αναφερομουν σε χρηματα πιο πανω, ξαναδιαβασα παλι και οτι εγραψα και τουλαχιστον εγω καταλαβαινω πως εγραψα για το αν ζητηθουν χρηματα οτι ειναι παρατυπο.... οτιδηποτε σε υλικο προφανως μπορουν να ζητησουν να τους το παμε.

έτσι εντάξει.

Όμως τα υλικά δεν τα γλιτώνεις,είτε τα αγοράσει ο σταθμός για εσας (και καλά να πετύχει καλλίτερες τιμές) ,είτε τα αγοράσουμε κατά μόνας.

Τώρα,σε δημοτικούς δεν ξέρω αν ζητάνε γραφική ύλη,δεν πήγαμε ποτέ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...