Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έβαλα στην αίτηση το εισόδημα της στήλης Γ.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Φ.Ε. Με αυτό τα είχα υπολογίσει κι εγώ, και τα ίδια μου έβγαλαν κι αυτοί. Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο σ'όλη τη δήλωση (περιλαμβάνει και τον φόρο που έχει παρακρατηθεί, όλες τις κρατήσεις, είναι χωρίς εκπτώσεις από το εισόδημα, κλπ).

Απ'ό,τι βλέπω όμως στο εκκαθαριστικό μου, και στη στήλη Δ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ,ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ στο Δ1. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ αναφέρει ξανά το ίδιο νούμερο. Τα μικτά και πάλι (ίσως επειδή είναι από μισθωτές υπηρεσίες?)

Τα δικά σου είναι από μισθωτές ή ελευθέρια επαγγέλματα?

Κάτσε λίγο για να μη μπερδευτούμε πάλι :D

Λογιστής δεν είμαι , οπότε τώρα μπορεί να λέω και βλακείες.

Στη στήλη Δ1 όπως και στον πίνακα Γ που σου έχουν το ίδιο ποσό,το ποσό αυτό είναι το καθαρό εισόδημα χωρίς κρατήσεις και είναι αυτό που δηλώσαμε στο Ε1 και στον κωδικό 301 του πίνακα 4 στον υποπίνακα Α όπου δηλώνουμε -επί λέξει- "αθροισμα καθαρών ποσών από μισθούς , ημερομίσθια κτλ"

αυτό ήθελε η ΕΣΠΑ το καθαρό ποσό.Αλλιώς θα ήμασταν όλοι υψηλόμισθοι.

υγ.τα δικά μας εισοδήματα είναι και από μισθωτή ...σκλαβιά , αλλά σε όλα μας τα καθαρά υπολογίσαν.

Όπως έγραψα .δεν είμαι λογιστής και δεν μπορώ να ξέρω όλα τα είδη φορολογικών δηλώσεων και εκκαθαριστικών και άρα μπορεί να κάνω λάθος.

Για τη δική μου περίπτωση είαμι σίγουρος

Κάτσε λίγο για να μη μπερδευτούμε πάλι :D

Λογιστής δεν είμαι , οπότε τώρα μπορεί να λέω και βλακείες.

Στη στήλη Δ1 όπως και στον πίνακα Γ που σου έχουν το ίδιο ποσό,το ποσό αυτό είναι το καθαρό εισόδημα χωρίς κρατήσεις και είναι αυτό που δηλώσαμε στο Ε1 και στον κωδικό 301 του πίνακα 4 στον υποπίνακα Α όπου δηλώνουμε -επί λέξει- "αθροισμα καθαρών ποσών από μισθούς , ημερομίσθια κτλ"

αυτό ήθελε η ΕΣΠΑ το καθαρό ποσό.Αλλιώς θα ήμασταν όλοι υψηλόμισθοι.

υγ.τα δικά μας εισοδήματα είναι και από μισθωτή ...σκλαβιά , αλλά σε όλα μας τα καθαρά υπολογίσαν.

Όπως έγραψα .δεν είμαι λογιστής και δεν μπορώ να ξέρω όλα τα είδη φορολογικών δηλώσεων και εκκαθαριστικών και άρα μπορεί να κάνω λάθος.

Για τη δική μου περίπτωση είαμι σίγουρος

Σε μας, στις στήλες Γ και Δ1 είναι τα μικτά. Θα το ψάξω λίγο για το Ε1 που λες και θα σου πω πού ακριβώς το δηλώσαμε και τι έλεγε.

Πάντως, είναι τα μικτά (και με πολύ μεγάλη διαφορά από τα καθαρά)

Διαφημίσεις

ΊΔΙΑ περίπτωση και εμείς.

Ζητάνε μεταλλικό σκεύος γαι να το ζεστένουν.

Το καλοκαίρι τα βάζουν στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να τα ζεστάνουν.

Εμείς ,το ξανάγραψα,δεν θέλουμε σίτηση γιατί κάνουμε ολοκληρωτική βιολογική διατροφή , από γαλακτοκομικά μέχρι φρούτα ,ψωμί κρέας,ζυμαρικά κλπ.

Οπότε μας βολεύει που δεν έχουν αυτοί δικιά τους σίτηση.

Εκτός και βρίσκαμε σταθμό με βιολογική σίτηση,πράγμα αδύνατο στην περιοχή μας τουλάχιστον.

Έτσι του ετοιμάζουμε εμείς και το δεκατιανό(γάλα πίνει σπίτι πριν πάμε) και το γεύμα και το απογευματινό .

Επειδη με απασχολει για τους ιδιους λογους η σιτιση, μπορω εγω να ετοιμαζω το δικο μου φαγητο για το παιδι?

age.png age.png

Σε μας, στις στήλες Γ και Δ1 είναι τα μικτά. Θα το ψάξω λίγο για το Ε1 που λες και θα σου πω πού ακριβώς το δηλώσαμε και τι έλεγε.

Πάντως, είναι τα μικτά (και με πολύ μεγάλη διαφορά από τα καθαρά)

Edit: Δικό μου, τεράστιο λάθος!

Οκ, τα καθαρά είναι, δηλαδή χωρίς τις κρατήσεις για τα ταμεία. Απλά (εδώ ίσως έπαιξε ρόλο ότι βάφω τα μαλλιά μου ξανθά?) επειδή δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έμπαιναν στην τσέπη μας, τα πέρασα για μικτά!

Διότι απλά περιλαμβάνεται και ο φόρος (και στην περίπτωσή μας ήταν αρκετός....)

Σόρυ!!! :-)

...κατάλαβα...ο συγκεκριμένος ιδιωτικός που θα πάμε εμείς προσφέρει και φαγητό. Μάλιστα έχω πάρει και το μενού :!: (ως ιδιώτης που είχα πάει να τον επισκεφτώ, ανεξαρτήτως ΕΣΠΑ)...

τώρα όμως έχω την προαίσθηση ...να το πω-ότι θα ζητήσουν εχτρα χρήματα αν τρώει απ αυτούς το παιδί.

Βέβαια δεν έχω πρόβλημα να του στέλνω εγώ αλλά...δεν είναι λίγο κουλό ? τα άλλα θα τρώνε από κει και το δικό μου άλλο φαγητό? βέβαια -όπως είπες και εσύ το κάνεις- για δικούς σου λόγους προφανώς. τι να πω ...πρωτάρα φέτος στο σχολείο....

κοίττα,όπως είπα , ο σταθμός που πάμε δεν έχει σίτηση και επομένως δεν παίζει το σενάριο κάποιοι να τρώνε το φαγητό του σταθμού και κάποια φαγθτό από το σπίτι.

Όλα τα παιδάκια πάνε με το δικό τους φαγητό.

Τώρα,σε δημοτικό που ρώτησα αν γίνεται εμείς να στέλνουμε το δικό μας φαγητό και να του το δίνουν και ας πληρώνουμε τα τροφεία , μου είπε πως αν δεν θέλουμε το φαγητό τους μπορούμε να μη του δίνουμε να φάει , αλλά δικό μας φαγητό δεν γίνεται να του δίνουν.

Και όταν είπα , μα θα μένει 8-9 ώρες στο σταθμό νηστικό;

Μου είπε τότε πως μόνο με χαρτί από γιατρό θα δεχόταν άλλο φαγητό.

Ε , και δε σκοπεύω να βγάλω "άρρωστο' το παιδί.

όΛΑ αυτά βέβαια πριν βγουν τα αποτελέσματα ΕΣΠΑ.

...είναι και σαφές από την προκήρυξη ο γονιός δεν πληρώνει τίποτα από της βασικές παροχές του παιδικού που είναι η μετακίνηση και η σίτιση … .

Αν μπορούσες να βρεις το σημείο που να τα λέει αυτά, θα σου ήμουν πραγματικά υπόχρεη!

Διαφημίσεις

Edit: Δικό μου, τεράστιο λάθος!

Οκ, τα καθαρά είναι, δηλαδή χωρίς τις κρατήσεις για τα ταμεία. Απλά (εδώ ίσως έπαιξε ρόλο ότι βάφω τα μαλλιά μου ξανθά?) επειδή δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έμπαιναν στην τσέπη μας, τα πέρασα για μικτά!

Διότι απλά περιλαμβάνεται και ο φόρος (και στην περίπτωσή μας ήταν αρκετός....)

Σόρυ!!! :-)

Γρήγορα μελαχροινή πάλι :D:D:D

κοίττα,όπως είπα , ο σταθμός που πάμε δεν έχει σίτηση και επομένως δεν παίζει το σενάριο κάποιοι να τρώνε το φαγητό του σταθμού και κάποια φαγθτό από το σπίτι.

Όλα τα παιδάκια πάνε με το δικό τους φαγητό.

Τώρα,σε δημοτικό που ρώτησα αν γίνεται εμείς να στέλνουμε το δικό μας φαγητό και να του το δίνουν και ας πληρώνουμε τα τροφεία , μου είπε πως αν δεν θέλουμε το φαγητό τους μπορούμε να μη του δίνουμε να φάει , αλλά δικό μας φαγητό δεν γίνεται να του δίνουν.

Και όταν είπα , μα θα μένει 8-9 ώρες στο σταθμό νηστικό;

Μου είπε τότε πως μόνο με χαρτί από γιατρό θα δεχόταν άλλο φαγητό.

Ε , και δε σκοπεύω να βγάλω "άρρωστο' το παιδί.

όΛΑ αυτά βέβαια πριν βγουν τα αποτελέσματα ΕΣΠΑ.

Καλά, άλλο κουλό κι αυτό! Σε άλλους παρακαλάς να ταίσουν το παιδί, κι άλλοι το ταίζουν με το ζόρι.... χαχαχαχα!

Καλά, άλλο κουλό κι αυτό! Σε άλλους παρακαλάς να ταίσουν το παιδί, κι άλλοι το ταίζουν με το ζόρι.... χαχαχαχα!

Δυστυχώς στους δημοτικούς της περιοχής μας έτσι είναι.

Ή το δικό τους,ή καθόλου ή χαρτί γιατρού με συγκεκριμένη ασθένεια και τροφές που δεν κάνει.

Για αυτούς ,τα χημικα (λιπάσματα και εντομοκτόνα) κάνει ,ακόμη κι αν για εσένα δεν κάνουν.

οι σταθμοι που προσφερουν φαγητο απο μονοι τους μονο για πολυ σοβαρο λογο δεχονται φαγητο απο γονεις.

Εχουνε το σκεπτικο οτι αν μια μερα το προγραμμα εχει φακες, και ολα τρωνε φακες και ενα παιδακι φερει απο το σπιτι του μακαρονια και αλλο πχ πιτσα, δε πιστευετε κι εσεις πως θα υπαρξει αναστατωση?

με αυτη τη δικαιολογια δε δεχονται φαι απεξω. και δεν ειναι και πολυ λαθος εδω που τα λεμε. το βλεπω τωρα το καλοκαιρι που τις πηγαινω το πρωι σε δημ. απασχοληση που τους βαζουμε εμεις φαι, ειδε η μεγαλη προχτες αλλα παιδακια να τρωνε μακαρονια και

δεν εφαγε αυτο που της ειχα βαλει και γκρινιαζε πως θελει κι αυτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...