Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...προσπαθώ να πάρω εεταα το σηκώνουν και μου το κλείνουν στη μούρη:(

θα σας πω αν πιάσω γραμμή.

πάντως αν πιάσεις γραμμή ρώτα τους και το παρακάτω:

Αν κάποιος σταθμός ζητήσει έξτρα για τη σίτιση τι πρέπει να κάνει ο γονιός?

κατριν συμφωνο μαζι σου, αλλα αν θελουμε να εχει και σιτιση μου φαινεται λογικο να ρωταμε πριν και οχι μετα

Δίκαιο έχεις, απλά αν από την εεταα λένε ότι η σίτιση περιλαμβάνεται, δεν έχεις (υποτίθεται) λόγο να ρωτήσεις.

Για το άλλο, είναι για 11 μήνες, ή όσο λειτουργεί ο σταθμός. Αν μάλιστα τα πληρώνεις εσύ, σου δίνουν συνήθως ένα χαρτί να υπογράψεις το οποίο ορίζει το συνολίκό ποσό, σε 11 υποτιθέμενες δόσεις (ώστε αν φύγεις νωρίτερα να χρωστάς υποτίθεται τα υπόλοιπα...)

να ρωτησω κατι ασχετο αν ξερετε

αν ηταν να πληρωνουμε , που λενε πχ 350 ευρω το μηνα

αυτο ειναι για 12 η για 11 μηνες?

...συνήθως για 11. αύγουστος κλειστός.

αλλά υπάρχουν και κάποιοι που το χρεώνουν επί 12.

Διαφημίσεις

κατριν συμφωνο μαζι σου, αλλα αν θελουμε να εχει και σιτιση μου φαινεται λογικο να ρωταμε πριν και οχι μετα

τεσπα...αλλαγη θεματος χαχχα

ναι βρε κορίτσια συμφωνούμε...

και εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θέλω -καταρχάς- να τρώει εκεί γιατί μπορεί να επιστρέφει σπίτι για φαγητό ή αν θα τις δίνω εγώ ταπεράκι μαζί της. απλά αναρωτιέμαι πως θα χειριστούμε το όλο θέμα που θα προκύψει, αν προκύψει.

ελα βρε Ιρινουλα μου το χαλασες τωρα...καλα θα μαθω!

κοιτα να σου πω...ή 11 ή 12 εσύ το ίδιο θα πληρώσεις συνολικά....απλά κάποιοι σου λένε ότι η μια εχτρα δόση είναι για την άδεια του προσωπικού π.χ. ενώ άλλοι για να μην ακούγεται το επί 12 στα ενσωματώνουν στο επί 11...

αφού έπιασα γραμμή είπα ακριβώς:

καλημέρα σας είμαι ωφελούμενη για τους παιδικούσ και θέλω να κάνω μια ερώτηση.

μια αυστηρή και απότομη κυρία μου είπε να καλέσω κατά τις 2,30 γιατί δεν είχε γραμμές και γιατί λέει "δεν γίνεται έτσι δουλειά!"

Διαφημίσεις

Θα με τρελάνετε σήμερα …. ? :shock:

ούτε σίτιση η μετακίνηση πρέπει να πληρώνουμε …. Με το εεταα μπήκαμε και είναι δωρεάν όλες η παροχές του παιδικού.. είναι και σαφές από την προκήρυξη ο γονιός δεν πληρώνει τίποτα από της βασικές παροχές του παιδικού που είναι η μετακίνηση και η σίτιση … και αν του ζητηθούν χρήματα πρέπει να ενημέρωση την εεταα..

αν θέλει ο γονιός μπορεί να πλήρωση άλλες παροχές που μπορεί να έχει ο κάθε σταθμός …

αγγλικά 15 εύρο

κολύμβηση 25 εύρο

χορός 20 εύρο

Γατουλα ουτε υλικα πρεπει να πληρωσεις, ειχε γινει ολοκληρο θεμα και για αυτο ειχε βγει και η διευκρινση που εγραφα πιο πανω!!! οτι χρηματα σας ζητησουν για γραφικη υλη η εγγραφη ειναι σιγουρο πως απαγορευεται να σας τα ζητησουν. υποτιθεται πως το προγραμμα καλυπτει τα παντα. και για τη σιτιση οποια μιλησει ΦΕΤΟΣ ας το διευκρινησει να τελειωνει το θεμα μια και καλη.

Η εεταα σε περιπτωσεις που καποιος ζηταει επιπλεον λεφτα, ζηταει εγγραφη καταγγελια του γονιου για το σταθμο και το ακριβως ζηταει απο χρηματα, αναλογα με το αν συμμορφωθει ο σταθμος μπορει να του γινει απλα συσταση να ΜΗΝ ξαναζητησει αλλιως θα τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ αυτοματα απο το προγραμμα. αυτο σημαινει βεβαια απο τη μια πως και οι γονεις που στελνουν τα παιδακια θα μεινουν χωρις σχολειο αλλα δεν εχω ακουσει περιπτωση να κλεισει ο σταθμος ολοι περσι συμμορφωθηκαν. δε τους συμφερει να μεινουν χωρις παιδια (και επιδοτηση) σεπτεμβρη μηνα!

καλα μονο εγω ημουν εδω περσι που εγιναν ολα αυτα? που ειναι το καλαμαρι να πει κ αυτο καμια κουβεντα? μπανια κανει ακομα! (ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω)

αφού έπιασα γραμμή είπα ακριβώς:

καλημέρα σας είμαι ωφελούμενη για τους παιδικούσ και θέλω να κάνω μια ερώτηση.

μια αυστηρή και απότομη κυρία μου είπε να καλέσω κατά τις 2,30 γιατί δεν είχε γραμμές και γιατί λέει "δεν γίνεται έτσι δουλειά!"

Ντροπή σου που παίρνεις τηλέφωνο και δεν τους αφήνεις τους ανθρώπους να δουλέψουν!!!

Πάω στοίχημα ότι κατά τις 2μιση που θα ξαναπάρεις θα έχουν σχολάσει...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ντροπή σου που παίρνεις τηλέφωνο και δεν τους αφήνεις τους ανθρώπους να δουλέψουν!!!

Πάω στοίχημα ότι κατά τις 2μιση που θα ξαναπάρεις θα έχουν σχολάσει...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχαχ :D:D:D:

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η σίτιση, προτιμώ να φτιάχνω εγώ το φαγητό των παιδιών μου για να είμαι σίγουρη για το τι βάζω μέσα. Αυτό μάλιστα που με χαροποίησε στον παιδικό που πρόκειται να πάνε, είναι ότι ζητάει το φαγητό σε μεταλλικό σκεύος και όχι πλαστικό, που σημαίνει πως τα ζεσταίνουν στο φούρνο και όχι στα μικροκύματα.

ΊΔΙΑ περίπτωση και εμείς.

Ζητάνε μεταλλικό σκεύος γαι να το ζεστένουν.

Το καλοκαίρι τα βάζουν στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να τα ζεστάνουν.

Εμείς ,το ξανάγραψα,δεν θέλουμε σίτηση γιατί κάνουμε ολοκληρωτική βιολογική διατροφή , από γαλακτοκομικά μέχρι φρούτα ,ψωμί κρέας,ζυμαρικά κλπ.

Οπότε μας βολεύει που δεν έχουν αυτοί δικιά τους σίτηση.

Εκτός και βρίσκαμε σταθμό με βιολογική σίτηση,πράγμα αδύνατο στην περιοχή μας τουλάχιστον.

Έτσι του ετοιμάζουμε εμείς και το δεκατιανό(γάλα πίνει σπίτι πριν πάμε) και το γεύμα και το απογευματινό .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...