Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Στέφτομαι να απευθυνθώ στον συνήγορο του πολίτη γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της ΕΕΤΑΑ αλλά από την άλλη δεν νομίζω να βγάλω άκρη.

δε θα γινει τιποτα με το συνηγορο πολιτη. το προγραμμα εδω και 3-4 χρονια ποσα ειναι, τρεχει με συγκεκριμενες προδιαγραφες. δηλ. εξαιρουνται οι ταδε κλπ κλπ. αποκλειεται μια χρονια πριν τη ληξη του να αλλαξει κατι ,και μαλλον δε προλαβαινει κιολας να αλλαξει.

Τωρα αν πας στο συνηγορο του πολιτη για το οτι ο ταδε δημος που μενεις εδωσε ολες τις θεσεις στο εσπα και ετσι οι δημοσιοι ειναι ριγμενοι, δε ξερω παλι αν θα καταφερνες κατι. πρωτα απολα το να εισαι μια μονο που θα κανει την καταγγελια ειναι μειον. αν ησασταν 100 ατομα κατι ισως να γινοτανε.

Απο την αλλη για τους παιδ. σταθμους δεν υπαρχει νομος που να λεει οτι μονο στο ταδε σταθμο μπορεις να κανεις αιτηση, μπορεις να κανεις και σε γειτονικο δημο οπου σε βολευει. οποτε θα σου πουν "οκ, κανε σε αλλο δημο που εχει θεσεις εκτος εσπα". μονο στα νηπιαγωγεια εισαι υποχρεωμνενος να κανεις αιτηση εκει που ανηκεις.αυτο το μαθα φετος κ πολυς κοσμος δε το ξερει΄.

Αλλα και οι δημοι θα ισχυριστουν πως αν δεν εδιναν τις θεσεις στο εσπα δεν θα εβγαιναν οικονομικα και θα εκλειναν οι σταθμοι εντελως (γιατι οπως ξερουμε ολοι οι θεσεις στους δημοσιους σταθμους δινονται στα χαμηλα εισοδηματα και μαλιστα αν εχεις κατω απο πχ 6000 ευρω δε πληρωνεις καν τροφεια!)

εσυ τωρα πραγματικα πιστευεις πως εστω πρεπει να προσπαθησεις εστω να βγαλεις ακρη? θα χει παει το παιδι σου δημοτικο ως τοτε~!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή εσένα σου βγάλαν μόρια με τα εισοδήματα που αναγράφονται στη στήλη Γ.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Φ.Ε και όχι απο τη στήλη Δ1.ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ,ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ κλπ όπου μένει το καθαρό εισόδημα;

Πάντως εγώ με αυτό το καθαρό τα υπολόγισα και τόσα μου βγάλαν ακριβώς

Εγώ έβαλα στην αίτηση το εισόδημα της στήλης Γ.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Φ.Ε. Με αυτό τα είχα υπολογίσει κι εγώ, και τα ίδια μου έβγαλαν κι αυτοί. Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο σ'όλη τη δήλωση (περιλαμβάνει και τον φόρο που έχει παρακρατηθεί, όλες τις κρατήσεις, είναι χωρίς εκπτώσεις από το εισόδημα, κλπ).

Απ'ό,τι βλέπω όμως στο εκκαθαριστικό μου, και στη στήλη Δ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ,ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ στο Δ1. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ αναφέρει ξανά το ίδιο νούμερο. Τα μικτά και πάλι (ίσως επειδή είναι από μισθωτές υπηρεσίες?)

Τα δικά σου είναι από μισθωτές ή ελευθέρια επαγγέλματα?

ίσως να χρειαστεί να του βάζεις εσύ φαγητό και αυτοί να το σεσταίνουν και να το δίνουν.

Πέρισυ,δίπλα σε κάθε σταθμό γράφαν τις παροχές όλες (και σίτηση ,όπου δινόταν)

Φέτος δεν γράφαν πουθενά για σίτηση και δεν ξέρω τί θα συμβεί με κάθε σταθμό ξεχωριστά.

Εγώ που δεν ήθελα σίτηση , δυο χρόνια τώρα βάζουμε εμείς το φαγητό από το σπίτι,λλά ούτως ή άλλως ,ο σταθμός που πηγαίναμε και θα πάμε και φέτος,δεν προσφέρει φαγητό δικό του.

Οι δημοτικοί έχουν φαγητό και προσφέρεται σε όλους το ίδιο(εκτός αν συντρεχουν ιατρικοί λόγοι) και είναι μέσα στην τιμή που παίρνουν είτε από ΕΣΠΑ ,είτε ιδιωτικά από τις μαμάδες.

...κατάλαβα...ο συγκεκριμένος ιδιωτικός που θα πάμε εμείς προσφέρει και φαγητό. Μάλιστα έχω πάρει και το μενού :!: (ως ιδιώτης που είχα πάει να τον επισκεφτώ, ανεξαρτήτως ΕΣΠΑ)...

τώρα όμως έχω την προαίσθηση ...να το πω-ότι θα ζητήσουν εχτρα χρήματα αν τρώει απ αυτούς το παιδί.

Βέβαια δεν έχω πρόβλημα να του στέλνω εγώ αλλά...δεν είναι λίγο κουλό ? τα άλλα θα τρώνε από κει και το δικό μου άλλο φαγητό? βέβαια -όπως είπες και εσύ το κάνεις- για δικούς σου λόγους προφανώς. τι να πω ...πρωτάρα φέτος στο σχολείο....

απο τη στιγμη που προσφερει σε ολα σιτιση δε μπορει να σου ζητησει εξτρα. και ειδικα απο τη στιγμη που χεις παρει το μενου τους το τριβεις στη μουρη κ τους λες

"θα ρωτησω στην εεταα γιατι μου ειπαν πως αν ο σταθμος προσφερει σιτιση ειναι μεσα στην επιδοτηση". τοτε να σαι σιγουρη πως δε θα σου ζητησουν τιποτα επιπλεον.

Πέρισυ,δίπλα σε κάθε σταθμό γράφαν τις παροχές όλες (και σίτηση ,όπου δινόταν)

Φέτος δεν γράφαν πουθενά για σίτηση και δεν ξέρω τί θα συμβεί με κάθε σταθμό ξεχωριστά.

Στην προκήρυξη για τις δομές, έγραφε ότι θα πρέπει στην αίτησή τους να δηλώσουν τις παροχές τους: "σίτηση ή/και μετακίνηση". ΑΛΛΑ στα έντυπα των αιτήσεων είχε σημείο που δηλώναν μόνο την παροχή μετακίνησης. Για τη σίτηση τίποτα. Οπότε, λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, κορόϊδο είναι ένας ιδιωτικός σταθμός να προσφέρει σίτηση, όταν δεν το έχει καν δηλώσει, γιατί δεν του ζητήθηκε κιόλας? (άρα, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή...)

"θα ρωτησω στην εεταα γιατι μου ειπαν πως αν ο σταθμος προσφερει σιτιση ειναι μεσα στην επιδοτηση". τοτε να σαι σιγουρη πως δε θα σου ζητησουν τιποτα επιπλεον.

όπως έγραψα και παραπάνω, αν δεις στην αίτησή τους ΔΕΝ δηλώνουν σίτιση. Αρα, μπορεί η ΕΕΤΑΑ να λέει ό,τι θέλει, το ζήτημα όμως είναι τι συμφωνίες έχουν κάνει οι σταθμοί.

Και οι συμφωνίες αυτές δεν περιλαμβάνουν σίτηση.

Διαφημίσεις

και εγώ έτσι νομίζω αγαπητοί....αφού δεν γράφουν τίποτα στους πίνακες, παρά μόνο για μετακίνηση, θα ζητήσουν χρήματα για τροφεία....και το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ? μάλλον τι μπορούμε να κάνουμε? γιατί προφανώς αυτοί θα είναι καλυμμένοι...

Στην προκήρυξη για τις δομές, έγραφε ότι θα πρέπει στην αίτησή τους να δηλώσουν τις παροχές τους: "σίτηση ή/και μετακίνηση". ΑΛΛΑ στα έντυπα των αιτήσεων είχε σημείο που δηλώναν μόνο την παροχή μετακίνησης. Για τη σίτηση τίποτα. Οπότε, λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, κορόϊδο είναι ένας ιδιωτικός σταθμός να προσφέρει σίτηση, όταν δεν το έχει καν δηλώσει, γιατί δεν του ζητήθηκε κιόλας? (άρα, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή...)

πηρα τηλ οταν βγηκαν να ρωτησω γιατι περσι αναφεροταν σιτιση κ φετος οχι, και μου πε "γιατι εξυπακουεται!!!" αν ο σταθμος εχει τις εγκαταστασεις για μαγειρεμα κουζινα-μαγειρισα κλπ

περσι μαλιστα επειδη ο καθενας ζητουσε οτι δεν διευκρινιζοταν καθαρα στην αιτηση συμμετοχης σταθμων,( λεφτα εγγραφης, υλικα κλπ) βγηκε διευκρινηση μετα κανα μηνα οτι απαγορευεται να ζητανε χρηματα απο γονεις για οτιδηποτε,και αν υπαρχει η παραμικρη απορια παρτε ενα τηλ στην εεταα να ρωτησετε.το οτι "θα" και "ισως" ειναι απλα σεναρια.

πηρα τηλ οταν βγηκαν να ρωτησω γιατι περσι αναφεροταν σιτιση κ φετος οχι, και μου πε "γιατι εξυπακουεται!!!" αν ο σταθμος εχει τις εγκαταστασεις για μαγειρεμα κουζινα-μαγειρισα κλπ

Δυστυχώς καθόλου δεν εξυπακούεται, είναι στην καλή (!) θέληση των ιδιοκτητών. Πέρισυ η σίτιση ήταν δηλωμένη, φέτος η αίτηση δεν την ανέφερε καν:

http://img847.imageshack.us/img847/9958/aithsh.png

(όπως θα προσέξετε έχει κουτάκι μόνο για τη μετακίνηση).

περσι μαλιστα επειδη ο καθενας ζητουσε οτι δεν διευκρινιζοταν καθαρα στην αιτηση συμμετοχης σταθμων,( λεφτα εγγραφης, υλικα κλπ) βγηκε διευκρινηση μετα κανα μηνα οτι απαγορευεται να ζητανε χρηματα απο γονεις για οτιδηποτε,και αν υπαρχει η παραμικρη απορια παρτε ενα τηλ στην εεταα να ρωτησετε.το οτι "θα" και "ισως" ειναι απλα σεναρια.

....μήπως να την ξαναέβγαζαν και φέτος !:P

Διαφημίσεις

Δυστυχώς καθόλου δεν εξυπακούεται, είναι στην καλή (!) θέληση των ιδιοκτητών. Πέρισυ η σίτιση ήταν δηλωμένη, φέτος η αίτηση δεν την ανέφερε καν:

http://img847.imageshack.us/img847/9958/aithsh.png

(όπως θα προσέξετε έχει κουτάκι μόνο για τη μετακίνηση).

ναι γιατι θεωρειται δεδομενη αν υπαρχουν οι εγκαταστασεις, αυτο λεω! ετσι μου ειπαν οταν πηρα τηλ...παντως μην πατε και ρωτησετε το σταθμο αν ειναι μεσα η σιτιση και τους βαλετε ιδεες!

μη με κραξετε..αλλα βρε κοριτσια, ενα τηλεφωνο γιατι δε κανατε για το θεμα σιτιση πριν το δηλωσετε (αν και εφοσον θελετε να ξερετε, εγω πχ δε θα ηθελα να εχω ταπερακι οπως ο σεραφινος με τιποτα, αλλος θα ηθελε)?

εμας ειναι μεσα και μου ειπαν , εννοειται!

εξτρα μονο τα υλικα που θα χρειαστουν

ναι γιατι θεωρειται δεδομενη αν υπαρχουν οι εγκαταστασεις, αυτο λεω! ετσι μου ειπαν οταν πηρα τηλ...παντως μην πατε και ρωτησετε το σταθμο αν ειναι μεσα η σιτιση και τους βαλετε ιδεες!

Εγώ πάντως διαβάζοντας το παρακάτω δεν νομίζω πως την θεωρούν δεδομένη (από την φετινή πρόσκληση για τις δομές) :

2.3.1 Στοιχεία Αίτησης - Προσφοράς

Στην «Αίτηση» που θα υποβληθεί, εκτός των στοιχείων του προσφέροντα (επωνυμία, νομική μορφή και έδρα φορέα κλπ.) θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρονται:

α) ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων της Δομής, .....

β) η ετήσια προσφερόμενη τιμή για κάθε κατηγορία θέσης, με δυνατότητα έκπτωσης έως και 10% επί των ανωτάτων ορίων .....

γ) το ωράριο λειτουργίας της Δομής.

δ) η διάρκεια παροχής υπηρεσιών (λειτουργία Δομής ετησίως).

ε) οι βασικές παρεχόμενες υπηρεσίες ανά θέση: σίτιση ή / και μετακίνηση βρεφών / παιδιών (αναφορά εξυπηρετούμενων περιοχών).

Αλλά στη συνέχεια, στην αίτηση ΠΟΎ αναφέρονται? οέο?

...προσπαθώ να πάρω εεταα το σηκώνουν και μου το κλείνουν στη μούρη:(

θα σας πω αν πιάσω γραμμή.

μη με κραξετε..αλλα βρε κοριτσια, ενα τηλεφωνο γιατι δε κανατε για το θεμα σιτιση πριν το δηλωσετε (αν και εφοσον θελετε να ξερετε, εγω πχ δε θα ηθελα να εχω ταπερακι οπως ο σεραφινος με τιποτα, αλλος θα ηθελε)?

εμας ειναι μεσα και μου ειπαν , εννοειται!

εξτρα μονο τα υλικα που θα χρειαστουν

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η σίτιση, προτιμώ να φτιάχνω εγώ το φαγητό των παιδιών μου για να είμαι σίγουρη για το τι βάζω μέσα. Αυτό μάλιστα που με χαροποίησε στον παιδικό που πρόκειται να πάνε, είναι ότι ζητάει το φαγητό σε μεταλλικό σκεύος και όχι πλαστικό, που σημαίνει πως τα ζεσταίνουν στο φούρνο και όχι στα μικροκύματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...