Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μπορούν ,στους ιδιωτικούς και σε όσους δημοτικούς δεν έχουν δώσει όλες τις θέσεις στην ΕΣΠΑ.

Αυτό γνώριζακι εγώ... άρα ΔΕΝ μπορούν να έχουν κάπου προτεραιότητα...

Μιλάμε για τα καθαρά εισοδήματα και αυτά υπολογίζει η ΕΣΠΑ[/color]

Εδώ φίλε μου κάνεις λάθος! Η ΕΣΠΑ ζητάει το συνολικό δηλωθέν εισόδημα και αυτό είναι το ποσό που αναγράφεται πάνω πάνω στο εκκαθαριστικό, δηλαδή το μικτό εισόδημα. Μου κάνει εντύπωση πώς ΕΣΥ κάνεις τέτοιο λάθος.

Οι περισσότεροι από αυτούς με τα 6000 , μάλλον δεν δουλεύουν και οι δυο ή είναι απλώς απασχολήσιμοι.Κι αν έχουν κι ένα σπίτι προίκα(η ΕΣΠΑ δεν μετράει το τεκμαρτό εισόδημα) ,τα κουτσοκαταφέρνουν αιματηρώς και με τη βοήθεια των γονιών.

Το ίντερνετ μπορεί πλέον να είναι και δωρεάν.

Όχι πως δεν υπάρχει και η φοροδιαφυγή.

Κατά τη γνώμη σου θα'πρεπε να δηλώνουμε και το ένα πιάτο φαγητό που πολλοί γονείς δίνουν σε νέα ζευγάρια και το χαρτζηλίκι των 5 ? στα εγγόνια για το γάλα;Να το δηλώνουν ως εισόδημα να τους φορολογεί το κράτος ,να τα δίνει στις τράπεζες ,να δανείζουν(οι τράπεζες) τα ζευγάρια αυτά με 20% για να παίρνουν γάλα στα παιδιά;

:mad::mad::mad::mad::mad::D:D

Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Να το πω πολύ επιγραμματικά: Το πώς ζει ο καθένας δεν εξαρτάται μόνο από το εκκαθαριστικό της εφορίας του, αλλά και από άλλους παράγοντες (σαν αυτούς που αναφέρεις κι εσύ...και πολλούς άλλους...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ έτσι υποθέτω,χωρίς να έχω ιδέα.

Μου φαίνεται μεγάλο το ποσό για να τους το καλύπτουν όλο με το επίδομα,αν δεν τους το κόψαν εντελώς.

Επειδή γνωρίζω την περίπτωση, όχι μόνο πληρώνεις κι απ'την τσέπη σου (γύρω στο 30% στην καλύτερη), αλλά για το ποσό που σου παρέχουν πλέον φορολογείσαι κι όλας (δηλώνεται στην εφορία ως εισόδημα...)

Αυτό γνώριζακι εγώ... άρα ΔΕΝ μπορούν να έχουν κάπου προτεραιότητα...

Εδώ φίλε μου κάνεις λάθος! Η ΕΣΠΑ ζητάει το συνολικό δηλωθέν εισόδημα και αυτό είναι το ποσό που αναγράφεται πάνω πάνω στο εκκαθαριστικό, δηλαδή το μικτό εισόδημα. Μου κάνει εντύπωση πώς ΕΣΥ κάνεις τέτοιο λάθος.

Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Να το πω πολύ επιγραμματικά: Το πώς ζει ο καθένας δεν εξαρτάται μόνο από το εκκαθαριστικό της εφορίας του, αλλά και από άλλους παράγοντες (σαν αυτούς που αναφέρεις κι εσύ...και πολλούς άλλους...)

και γιατί να έχουν προτεραιότητα;

Η ΕΣΠΑ δεν ζητάει μικτό , αλλά το ετήσιο δηλωθέν και εμένα μου δώσαν τα μόρια με βάση το καθαρό και χωρίς να υπολογίσουν ούτε τις κρατήσεις του ΙΚΑ ούτε καν εισοδήματα που φορολογούνται αυτοτελώς,ούτε το τεκμαρτό.

Μπροστά μου έχω το εκκαθαριστικό και είναι όπως στα λέω.

Αν κάνω λάθος,τότε έκανε λάθος και η ΕΕΤΑΑ.

Επειδή γνωρίζω την περίπτωση, όχι μόνο πληρώνεις κι απ'την τσέπη σου (γύρω στο 30% στην καλύτερη), αλλά για το ποσό που σου παρέχουν πλέον φορολογείσαι κι όλας (δηλώνεται στην εφορία ως εισόδημα...)

Φορολογείται μέχρι να το κόψουν;

Συνεχίζω το θέμα για τους δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΟΤΑ καθώς ο συντονιστής μας έβαλε εδώ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που τιτλοφορείται εναρμόνιση οικογενειακής εργασιακής ζωής εξαιρεί τις γυναίκες που εργάζονται στο δημόσιο ή ΟΤΑ με το σκεπτικό όπως αναφέρει ο ίδιος ο φορέας ότι θεωρείται ασφαλής απασχόληση! Λοιπόν αν εννοούν την μονιμότητα σε λίγο καιρό θα φύγει κι αυτή και επειδή συνεχώς ακούω διάφορα όπως "βολεμένη", "αργόσχολη", υψηλόμισθη" κτλ στη πλειοψηφία ούτε τρελά χρήματα παίρνουμε και εργαζόμαστε και δεν έχουμε να αφήσουμε κάπου τα παιδιά μας οπότε θα στραφούμε θέλουμε δεν θέλουμε στον ιδιωτικό σταθμό.

Και ρωτώ είμαι κατοικος και δημότης ενός δήμου όπου έχει πάρει την πλειοψηφία των παιδιών από το πρόγραμμα οπότε δεν είχα εξαρχής καμιά ελπίδα να με πάρουν ούτε έγινε καμιά ποσόστωση άρα μου στερούν το δικαίωμα στην ίση συμμετοχή σε έναν δημόσιο παιδικό σταθμό.

Και για να μην παρεξηγηθώ το θέμα μου δεν είναι το εργασιακό καθώς και στον ιδιωτικό τομέα να ήμουν και πήγαινα στον δήμο και μου έλεγαν εξαιρείσαι πάλι το ίδιο θέμα θα είχα. Επίσης εξαιρούν και τους άντρες εργαζόμενους. Έχει καμία, κανένας σχετική εμπειρία;

Διαφημίσεις

Συνεχίζω το θέμα για τους δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΟΤΑ καθώς ο συντονιστής μας έβαλε εδώ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που τιτλοφορείται εναρμόνιση οικογενειακής εργασιακής ζωής εξαιρεί τις γυναίκες που εργάζονται στο δημόσιο ή ΟΤΑ με το σκεπτικό όπως αναφέρει ο ίδιος ο φορέας ότι θεωρείται ασφαλής απασχόληση! Λοιπόν αν εννοούν την μονιμότητα σε λίγο καιρό θα φύγει κι αυτή και επειδή συνεχώς ακούω διάφορα όπως "βολεμένη", "αργόσχολη", υψηλόμισθη" κτλ στη πλειοψηφία ούτε τρελά χρήματα παίρνουμε και εργαζόμαστε και δεν έχουμε να αφήσουμε κάπου τα παιδιά μας οπότε θα στραφούμε θέλουμε δεν θέλουμε στον ιδιωτικό σταθμό.

Και ρωτώ είμαι κατοικος και δημότης ενός δήμου όπου έχει πάρει την πλειοψηφία των παιδιών από το πρόγραμμα οπότε δεν είχα εξαρχής καμιά ελπίδα να με πάρουν ούτε έγινε καμιά ποσόστωση άρα μου στερούν το δικαίωμα στην ίση συμμετοχή σε έναν δημόσιο παιδικό σταθμό.

Και για να μην παρεξηγηθώ το θέμα μου δεν είναι το εργασιακό καθώς και στον ιδιωτικό τομέα να ήμουν και πήγαινα στον δήμο και μου έλεγαν εξαιρείσαι πάλι το ίδιο θέμα θα είχα. Επίσης εξαιρούν και τους άντρες εργαζόμενους. Έχει καμία, κανένας σχετική εμπειρία;

Να έχουμε σχετική εμπειρία σε τί;

έτσι είναι,το πρόγραμμα εξαιρεί τους δημόσιους και τους άντρες.

Κι εγώ αδικημένος νιώθω,αλλά και ποιος δε νιώθει;

Αλήθεια,εσύ ως δημόσιος(αν κατάλαβα καλά) παίρνεις κάποιο επίδομα για παιδικούς σταθμούς;

Η ΕΣΠΑ δεν ζητάει μικτό , αλλά το ετήσιο δηλωθέν και εμένα μου δώσαν τα μόρια με βάση το καθαρό και χωρίς να υπολογίσουν ούτε τις κρατήσεις του ΙΚΑ ούτε καν εισοδήματα που φορολογούνται αυτοτελώς,ούτε το τεκμαρτό.

Μπροστά μου έχω το εκκαθαριστικό και είναι όπως στα λέω.

Αν κάνω λάθος,τότε έκανε λάθος και η ΕΕΤΑΑ.

Αλήθεια? τότε είμαι μεγάλος βλάκας, θα μπορούσα να έχω πολύ περισσότερα μόρια....(εκτός αν έκανε λάθος η ΕΕΤΑΑ).

Θα δούμε για του χρόνου με το καλό. Πάντως, απ'ό,τι θυμάμαι, και στο φόρουμ που συζητήθηκε το θέμα πριν την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, όλοι μιλούσανε για μικτό εισόδημα. Ενδιαφέρον να το ψάξει κανείς.

Κι αν είναι όπως λες, τότε γιατί εμένα (αφού κατέθεσα έτσι κι αλλιώς εκκαθαριστικό) δεν μου υπολογίσανε παραπάνω μόρια? Αλλά μου βάλανε το μικτό εισόδημα?

Φορολογείται μέχρι να το κόψουν;

πιθανόν να το κόψουν κι αυτό, πάντως προ κρίσης ήταν αφορολόγητο (αδήλωτο) . Ηταν παροχή της εταιρείας. Τώρα πια θεωρείται τμήμα του εισοδήματος του εργαζόμενου.

Να έχουμε σχετική εμπειρία σε τί;

έτσι είναι,το πρόγραμμα εξαιρεί τους δημόσιους και τους άντρες.

Κι εγώ αδικημένος νιώθω,αλλά και ποιος δε νιώθει;

Αλήθεια,εσύ ως δημόσιος(αν κατάλαβα καλά) παίρνεις κάποιο επίδομα για παιδικούς σταθμούς;

Εμπειρία εννοώ να σας έτυχε κάτι σχετικό ή παρόμοιο και τι κάνατε. Δεν παίρνω καμία επιδότηση ούτε έχω ειδικά προνόμια. Ξέρω ότι σε κάποιες ΔΕΚΟ ή σε τράπεζες δίνουν κάποιο ποσό για τα παιδιά των υπαλλήλων για να πάνε σε ιδιωτικούς σταθμούς αλλά στον στενό δημόσιο τομέα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Στέφτομαι να απευθυνθώ στον συνήγορο του πολίτη γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της ΕΕΤΑΑ αλλά από την άλλη δεν νομίζω να βγάλω άκρη.

Ας μην έχουν προτεραιότητα, ας έχουν ίσα δικαιώματα όμως. Οταν όλες οι υπόλοιπες εργαζόμενες γυναίκες έχουν τη δυνατότητα του ΕΣΠΑ και οι εργαζόμενες στο δημόσιο αποκλείονται, αυτό τις βάζει σε μειονεκτική θέση, χωρίς εμφανή λόγο.

Στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με την ΑΓΛΑΙΑ με όσα λέει (υποτιθέμενη σίγουρη δουλειά κλπ). Σήμερα πια δεν είναι έτσι κι αλλιώς σίγουρη ούτε η εργασία στο δημόσιο. Αλλα και σίγουρη να ήταν, με τα 1000 ευρώ που παίρνει πάνω κάτω μία εργαζόμενη στο δημόσιο, θα πρέπει να πληρώνει και τον παιδικό?

Μιλάμε για ιστορίες τρέλας (σ'αυτό το τρελό κράτος που ζούμε...ας ήταν μόνο αυτή η τρελή υπόθεση να μας βασανίζει...)

Διαφημίσεις

Αλήθεια? τότε είμαι μεγάλος βλάκας, θα μπορούσα να έχω πολύ περισσότερα μόρια....(εκτός αν έκανε λάθος η ΕΕΤΑΑ).

Θα δούμε για του χρόνου με το καλό. Πάντως, απ'ό,τι θυμάμαι, και στο φόρουμ που συζητήθηκε το θέμα πριν την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, όλοι μιλούσανε για μικτό εισόδημα. Ενδιαφέρον να το ψάξει κανείς.

Κι αν είναι όπως λες, τότε γιατί εμένα (αφού κατέθεσα έτσι κι αλλιώς εκκαθαριστικό) δεν μου υπολογίσανε παραπάνω μόρια? Αλλά μου βάλανε το μικτό εισόδημα?

Δηλαδή εσένα σου βγάλαν μόρια με τα εισοδήματα που αναγράφονται στη στήλη Γ.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Φ.Ε και όχι απο τη στήλη Δ1.ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ,ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ κλπ όπου μένει το καθαρό εισόδημα;

Πάντως εγώ με αυτό το καθαρό τα υπολόγισα και τόσα μου βγάλαν ακριβώς

Εμπειρία εννοώ να σας έτυχε κάτι σχετικό ή παρόμοιο και τι κάνατε. Δεν παίρνω καμία επιδότηση ούτε έχω ειδικά προνόμια. Ξέρω ότι σε κάποιες ΔΕΚΟ ή σε τράπεζες δίνουν κάποιο ποσό για τα παιδιά των υπαλλήλων για να πάνε σε ιδιωτικούς σταθμούς αλλά στον στενό δημόσιο τομέα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Στέφτομαι να απευθυνθώ στον συνήγορο του πολίτη γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της ΕΕΤΑΑ αλλά από την άλλη δεν νομίζω να βγάλω άκρη.

Δύσκολα πράγματα

.......Εν κατακλείδι και για να ξαναγυρίσουμε σε αυτό που ενδιαφέρει όλους όσους μπήκαν σε δημοτικούς σταθμούς , και που ήταν αφορμή να ξεκινήσει ο εποικοδομητικός μας -και ουχί ανταγωνιστικός-οι δημοτικοί σταθμοί προσφέρουν δικό τους φαγητό και είναι μέσα στην τιμή όπως κι αν την ονομάσουμε αυτή(την τιμή).

Και επειδή όπως σου ανέφερα , ψιλοβαρέθηκα .-

...δηλαδή οσοι περάσαμε σε ιδιωτικούς θα μας ζητήσουν τροφεία οι σταθμοί?

από ένα πέρασμα που έκανα στον πίνακα των δομών, στις παροχές τους αναφέρεται μόνο αν υπάρχει μετακίνηση και που, δεν λέει κάτι για σίτιση.κάνω λάθος? άρα θα πληρώνουμε :?:???

Ας μην έχουν προτεραιότητα, ας έχουν ίσα δικαιώματα όμως. Οταν όλες οι υπόλοιπες εργαζόμενες γυναίκες έχουν τη δυνατότητα του ΕΣΠΑ και οι εργαζόμενες στο δημόσιο αποκλείονται, αυτό τις βάζει σε μειονεκτική θέση, χωρίς εμφανή λόγο.

Στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με την ΑΓΛΑΙΑ με όσα λέει (υποτιθέμενη σίγουρη δουλειά κλπ). Σήμερα πια δεν είναι έτσι κι αλλιώς σίγουρη ούτε η εργασία στο δημόσιο. Αλλα και σίγουρη να ήταν, με τα 1000 ευρώ που παίρνει πάνω κάτω μία εργαζόμενη στο δημόσιο, θα πρέπει να πληρώνει και τον παιδικό?

Μιλάμε για ιστορίες τρέλας (σ'αυτό το τρελό κράτος που ζούμε...ας ήταν μόνο αυτή η τρελή υπόθεση να μας βασανίζει...)

Τώρα συμφωνώ.

Με την προτεραιότητα στράβωσα λίγο :D

Γιατί και μια άλλη εργαζόμενη στον ιδ.τομέα ή και άνεργη,αν δε φτάνουν τα μόριά της μέσω ΕΣΠΑ , δεν έχει προτεραιότητα αλλού , αν δεν συντρέχουν κοινωνικοί λόγοι (που είναι ίδιοι και στο δημόσιο να είσαι).

Η μεγάλη αδικία κατά των δημοσίων είναι στους δήμους όπου βάλαν στο πράγραμμα όλες τις θέσεις των δημοτικών σταθμών.

Εκεί ναι,σπρώχνουν τις δημόσιες υπαλλήλους στους ιδιωτικούς σταθμούς.

...δηλαδή οσοι περάσαμε σε ιδιωτικούς θα μας ζητήσουν τροφεία οι σταθμοί?

από ένα πέρασμα που έκανα στον πίνακα των δομών, στις παροχές τους αναφέρεται μόνο αν υπάρχει μετακίνηση και που, δεν λέει κάτι για σίτιση.κάνω λάθος? άρα θα πληρώνουμε :?:???

ίσως να χρειαστεί να του βάζεις εσύ φαγητό και αυτοί να το σεσταίνουν και να το δίνουν.

Πέρισυ,δίπλα σε κάθε σταθμό γράφαν τις παροχές όλες (και σίτηση ,όπου δινόταν)

Φέτος δεν γράφαν πουθενά για σίτηση και δεν ξέρω τί θα συμβεί με κάθε σταθμό ξεχωριστά.

Εγώ που δεν ήθελα σίτηση , δυο χρόνια τώρα βάζουμε εμείς το φαγητό από το σπίτι,λλά ούτως ή άλλως ,ο σταθμός που πηγαίναμε και θα πάμε και φέτος,δεν προσφέρει φαγητό δικό του.

Οι δημοτικοί έχουν φαγητό και προσφέρεται σε όλους το ίδιο(εκτός αν συντρεχουν ιατρικοί λόγοι) και είναι μέσα στην τιμή που παίρνουν είτε από ΕΣΠΑ ,είτε ιδιωτικά από τις μαμάδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...