Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Μου πήραν και τα δύο τα παιδιά μέσω προγράμματος. Το ένα όμως σε δημοτικό σταθμό και το άλλο σε ιδιωτικό. Γιατί όμως έγινε έτσι; Είχα βάλει ακριβώς τις ίδιες επιλογές. Δεν είμαι αχάριστη αλλά δουλεύω μέχρι αργά, δεν έχω βοήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω

Επειδή τα παιδιά σου είναι διαφορετική κατηγορία.

ΚΑι για τη μεν Γεωργία τα μόριά σου έφταναν για την Α2 κατηγορία και για τον ιδιωτικό που την πήραν , για τον δε Κων/νο τα μόριά σου δεν έφταναν για τη δύσκολη κατηγορία Α1.2 και για τον ιδιωτικό που πήραν την κόρη σου.

Πάλι καλά να λές , γιατί στάθηκες τυχερή ειδικά για τον Κων/νο,με τα σχετικά λίγα μόρια που είχες, που τον πέρσαες έστω και σε δημοτικό.

Από την άλλη , αφού δε σε βολεύαν , τί τον ήθελες τον δημοτικό και τον δήλωσες έστω και σαν τέταρτη επιλογή.

Εμένα που δεν με βολεύαν οι δημοτικοί , δήλωσα μόνο ιδιωτικούς.

Τώρα αναγκαστικά πρέπει να το υποστείς και να βρεις λύσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο που κοκκινησες ειναι το πιο ενδιαφερον. θα εμειναν τοσες κενες θεσεις που για να καλυφθουν αρχισαν να παιρνουν αιτησεις και με μεγαλυτερα εισοδηματα; Καταλαβε κανεις ποτε εγινε αυτη η αλλαγη; Ανακοινωθηκε καπου; Γιατι κ εγω δε την εζω πετυχει πουθενα. Παντως οι ημερομηνιες αιτησεων ειναι λογικες δηλ. Βλεπανε οι σταθμοι ποσες κενες θεσεις εχουν αφου ειχαν ξεκινησει ηδη και τις εδιναν στο προγραμμα. Ετσι σιγουρα δε θα εμφανιζονταν φαινομενα οπωσπερσι και φετος που ολοκληροι δημοι εβαζαν ολες τις θεσεις των δημ. Σταθμων στο προγραμμα και ετσι εργαζομενοι του δημοσιου δε μπορουσαν να κανουν καν αιτησεις !!!

Ούτε εγώ ξέρω γιατί το καταργήσαν , αν το καταργήσαν.

Η φετινή πρόσκληση ,όπως ξανάπαμε , δεν φαίνεται να έχει τέτοιο όριο.

ΥΓ.Για μενα προσωπικά ,τουλάχιστον στην εκπέδευση και στην υγεία, δεν θα έπρεπε να υφίστανται τέτοια όρια.

Οι πλούσιοι(και δεν εννοώ ως πλουσίους όσους έχουν οικ.εισόδημα 35 και 40 χιλιάδες ευρο , και για να μην παρεξηγηθώ , δεν έχω τόσα) θα πρέπει να φορολουγούνται άμεσα και όχι να αποκλείονται από τη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση και υγεία.

Τονίζω το δημόσια.

Και είμαι σύμφωνος για την αδικία που εισέπραξαν οι δημόσιοι υπάλληλοι από τη συγκεκριμένη πρόσκληση.

Προσωπικα ειμαι απαθης μπροστα στην "αδικια" που λες. Αλλα πιστευω πως ολοι εχουν δικαιωμα στη δωρεαν παιδεια που λες κι εσυ και με αυτο το τροπο αυτοι οι ανθρωποι δεν ειχαν αυτο το δικαιωμα

Γιατί να σου θυμώσω;

Εκτός αν αντιλαμβάνεσαι τον διάλογό μας ως ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Εγώ καθόλου, με διάθεση χιούμορ το ξεκίνησα, αλλά είναι προφανές πως πειράχτηκες (κρίμα...) :-)

Η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα λίγο.

Και για να το κλείσω εκ μέρους μου ,τροφός ήταν αυτή που είχε και τα καθήκοντα του βυζάγματος.

Αλλιώς τους λέγαν παιδαγωγούς.

Οκ, αλλά πριν το κλείσεις, ρίξε και μια ματιά στο λεξικό να δεις την ερμηνεία του τροφέα ή της τροφού.

Κι αν τροφός ,κυριολεκτικά,μπορεί να είναι και ο άντρας , τότε θα στείλω επιστολή στους λεξικογράφους η λέξη τροφός να αναγράφεται διπλού γένους(ο/η) , όπως ο/η παιδαγωγός.

Σωστά με διορθώνεις, παρέλειψα να βάλω το αρσενικό (πω πω ντροπή μου, ξέχασα τους άντρες, χαχα), το σωστό είναι λοιπόν ο τροφέας ή η τροφός . Αυτό δηλαδή λέει στο λεξικό, ότι τροφεία είναι η αμοιβή του τροφέα ή της τροφού. Προφανώς ο τροφέας δεν βυζαίνει (δική σου η έκφραση), άρα ίσως ανατρέφει?? Λέω εγώ τώρα... :-)

Επίσης σε όλες τις ιδιωτικές σχολές να τα ονομάζουν τροφεία και όχι δίδακτρα.

Το ό,τι οι ιδιωτικοί σταθμοί μπορει(δεν είμαι σίγουρος) να τα βαφτίζουν τροφεία ,δε σημαίνει πως δεν αντιγράψαν τον όρο από τους δημοτικούς που παρέχουν και τροφή.

Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο ακριβώς τα ιδιωτικά σχολεία τα ονομάζουν δίδακτρα, ίσως γιατί είναι εκπαιδευτήρια και όχι παιδικοί σταθμοί?

Πάντως όλοι οι παιδικοί σταθμοί (ιδιωτικοί και δημοτικοί) τα ονομάζουν τροφεία.

Όσο για το πνευματώδες , "Αλλιώς δεν θα ονομαζόταν παιδικοί σταθμοί, αλλά παιδικά εστιατόρια " , κανείς δεν είπε πως οι παιδικοί που παρέχουν τροφή, δεν παρέχουν τίποτα άλλο πέραν της τροφής.

Εκτός αν στα εστιατόρια που πάμε μας διαπαιδαγωγούν κιόλας , οπότε τον εστιάτορα να τον φωνάζω Κύριε παιδαγωγέ.

Ή ας εισηγηθούμε στους παιδικούς , τα τροφεία να τα βαφτίσουν ανατροφεία.

Και για να γίνω και εγώ λίγο πνευματώδης,αν εξαιρέσουμε τις άλλες παροχές για να βαφτίσουμε τους σταθμούς "παιδικά εστιατόρια" , τότε τους σταθμούς που δεν προσφέρουν τροφή , ας τους εξαιρέσουμε και εμείς τις υπόλοιπες παροχές και να τα βαφτίσουμε "παιδικά πάρκινγκ".

Να, κάτι τέτοια γράφεις και δίνεις την εντύπωση πως πειράχτηκες :-)

...Ετσι σιγουρα δε θα εμφανιζονταν φαινομενα οπωσπερσι και φετος που ολοκληροι δημοι εβαζαν ολες τις θεσεις των δημ. Σταθμων στο προγραμμα και ετσι εργαζομενοι του δημοσιου δε μπορουσαν να κανουν καν αιτησεις !!!

Αυτό με τους υπαλλήλους του δημοσίου που δεν επιτρέπεται να κάνουν αίτηση, είναι κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον απαράδεκτο και χωρίς λογική. Εκτός αν μπορούν να στείλουν κάπου αλλού τα παιδιά τους και δεν το γνωρίζω.

Πιστεύω πως θα μπορούσαν - οι δημοτικοί σταθμοί τουλάχιστον - να έχουν ένα όριο στις θέσεις που δίνουν στο ΕΣΠΑ και όχι όλη τη δυναμικότητά τους.

Να πω και κάτι ακόμη, εισοδήματα των 40.000 θεωρούνται υψηλά? Καταρχήν είναι μικτά, άρα τα καθαρά θα είναι περίπου 26.000, τα υπόλοιπα είναι κρατήσεις (μιλάω για μισθωτά εισοδήματα). Μας κάνει γύρω στα 2166 ευρώ το μήνα. Για υπολογίστε λοιπόν, μια οικογένεια με 3 π.χ. παιδιά, δάνειο για σπίτι (π.χ. 750 ευρώ το μήνα), πόσα χρήματα χρειάζεται για να ζήσει? Αν από τα άνω μηνιαία έσοδα πρέπει να δώσει και 600 ευρώ π.χ. για να στείλει 2 από τα παιδιά σε παιδικό, βγαίνει?

Και κάτι τελευταίο, εγώ δηλωμένα εισοδήματα πολύ χαμηλά τα βλέπω κατά πλειοψηφία με καχυποψία. Δεν πιστεύω πως (παρά ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων) μπορεί σε ένα σπίτι να δουλεύουν και οι δύο, να έχουν παιδιά, internet κλπ και να έχουν οικογενειακό εισόδημα π.χ. 6.000. Αυτό μου λέει ότι έχουν και εισοδήματα που δεν τα δηλώνουν. Εάν κάνουν όμως αίτηση στο ΕΣΠΑ, θα προηγηθούν με περισσότερα μόρια λόγω χαμηλού εισοδήματος, ενώ στην πραγματικότητα και οικονομική ανάγκη ίσως δεν έχουν, και ζημία στο κράτος και στους υπόλοιπους πολίτες κάνουν με την - πιθανή πάντα - απόκρυψη κάποιων εισοδημάτων τους.

Και βέβαια προσωπικά γνωρίζω κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, γι αυτό και έχω αυτή την άποψη.

Διαφημίσεις

Εγώ καθόλου, με διάθεση χιούμορ το ξεκίνησα, αλλά είναι προφανές πως πειράχτηκες (κρίμα...) :-)

Οκ, αλλά πριν το κλείσεις, ρίξε και μια ματιά στο λεξικό να δεις την ερμηνεία του τροφέα ή της τροφού.

Σωστά με διορθώνεις, παρέλειψα να βάλω το αρσενικό (πω πω ντροπή μου, ξέχασα τους άντρες, χαχα), το σωστό είναι λοιπόν ο τροφέας ή η τροφός . Αυτό δηλαδή λέει στο λεξικό, ότι τροφεία είναι η αμοιβή του τροφέα ή της τροφού. Προφανώς ο τροφέας δεν βυζαίνει (δική σου η έκφραση), άρα ίσως ανατρέφει?? Λέω εγώ τώρα... :-)

Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο ακριβώς τα ιδιωτικά σχολεία τα ονομάζουν δίδακτρα, ίσως γιατί είναι εκπαιδευτήρια και όχι παιδικοί σταθμοί?

Πάντως όλοι οι παιδικοί σταθμοί (ιδιωτικοί και δημοτικοί) τα ονομάζουν τροφεία.

Να, κάτι τέτοια γράφεις και δίνεις την εντύπωση πως πειράχτηκες :-)

Καλά , αφού πρόλαβες να βγάλεις το πόρισμα πως θύμωσα και πειράχτηκα,αν πω το ίδιο για εσένα μάλλον δεν θα πιάνεται γιατί έρχομαι δεύτερος :D:D

δηλαδή οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι εκπαιδευτήρια;

Και τί είναι , παιδικά εστιατόρια; :D

υγ.Αύριο κιολας θα παω στη δημοτική βιβλιοθήκη για να ανακαλύψω αν η τροφός είναι η βυζάχτρα και ο τροφεύς ο σιτιστής ή ο βυζάχτρος

Αυτό με τους υπαλλήλους του δημοσίου που δεν επιτρέπεται να κάνουν αίτηση, είναι κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον απαράδεκτο και χωρίς λογική. Εκτός αν μπορούν να στείλουν κάπου αλλού τα παιδιά τους και δεν το γνωρίζω.

Μπορούν ,στους ιδιωτικούς και σε όσους δημοτικούς δεν έχουν δώσει όλες τις θέσεις στην ΕΣΠΑ.

Πιστεύω πως θα μπορούσαν - οι δημοτικοί σταθμοί τουλάχιστον - να έχουν ένα όριο στις θέσεις που δίνουν στο ΕΣΠΑ και όχι όλη τη δυναμικότητά τους.

Να πω και κάτι ακόμη, εισοδήματα των 40.000 θεωρούνται υψηλά? Καταρχήν είναι μικτά, άρα τα καθαρά θα είναι περίπου 26.000, τα υπόλοιπα είναι κρατήσεις (μιλάω για μισθωτά εισοδήματα). Μας κάνει γύρω στα 2166 ευρώ το μήνα. Για υπολογίστε λοιπόν, μια οικογένεια με 3 π.χ. παιδιά, δάνειο για σπίτι (π.χ. 750 ευρώ το μήνα), πόσα χρήματα χρειάζεται για να ζήσει? Αν από τα άνω μηνιαία έσοδα πρέπει να δώσει και 600 ευρώ π.χ. για να στείλει 2 από τα παιδιά σε παιδικό, βγαίνει?

Μιλάμε για τα καθαρά εισοδήματα και αυτά υπολογίζει η ΕΣΠΑ

Εγώ λέω πως εισοδήματα καθαρά των 35000€ δεν σε κάνουν πλούσιο

Και κάτι τελευταίο, εγώ δηλωμένα εισοδήματα πολύ χαμηλά τα βλέπω κατά πλειοψηφία με καχυποψία. Δεν πιστεύω πως (παρά ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων) μπορεί σε ένα σπίτι να δουλεύουν και οι δύο, να έχουν παιδιά, internet κλπ και να έχουν οικογενειακό εισόδημα π.χ. 6.000. Αυτό μου λέει ότι έχουν και εισοδήματα που δεν τα δηλώνουν. Εάν κάνουν όμως αίτηση στο ΕΣΠΑ, θα προηγηθούν με περισσότερα μόρια λόγω χαμηλού εισοδήματος, ενώ στην πραγματικότητα και οικονομική ανάγκη ίσως δεν έχουν, και ζημία στο κράτος και στους υπόλοιπους πολίτες κάνουν με την - πιθανή πάντα - απόκρυψη κάποιων εισοδημάτων τους.

Και βέβαια προσωπικά γνωρίζω κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, γι αυτό και έχω αυτή την άποψη.

Οι περισσότεροι από αυτούς με τα 6000 , μάλλον δεν δουλεύουν και οι δυο ή είναι απλώς απασχολήσιμοι.Κι αν έχουν κι ένα σπίτι προίκα(η ΕΣΠΑ δεν μετράει το τεκμαρτό εισόδημα) ,τα κουτσοκαταφέρνουν αιματηρώς και με τη βοήθεια των γονιών.

Το ίντερνετ μπορεί πλέον να είναι και δωρεάν.

Όχι πως δεν υπάρχει και η φοροδιαφυγή.

Κατά τη γνώμη σου θα'πρεπε να δηλώνουμε και το ένα πιάτο φαγητό που πολλοί γονείς δίνουν σε νέα ζευγάρια και το χαρτζηλίκι των 5 € στα εγγόνια για το γάλα;Να το δηλώνουν ως εισόδημα να τους φορολογεί το κράτος ,να τα δίνει στις τράπεζες ,να δανείζουν(οι τράπεζες) τα ζευγάρια αυτά με 20% για να παίρνουν γάλα στα παιδιά;

[/QUOTE]

:mad::mad::mad::mad::mad::D:D

Προσωπικα ειμαι απαθης μπροστα στην "αδικια" που λες. Αλλα πιστευω πως ολοι εχουν δικαιωμα στη δωρεαν παιδεια που λες κι εσυ και με αυτο το τροπο αυτοι οι ανθρωποι δεν ειχαν αυτο το δικαιωμα

Απαθής ,έστω,ας είσαι.

Εμπαθής ,πρόσεξε,μη γίνεις.

Και επειδή ίσως καταλαβαίνω από που προέρχεται η απάθειά σου (υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό βοηθούμενοι και από την προπαγάνδα αστικών-(νεο)φιλελευθέρων κομμάτων και ΜΜΕ) ,ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΉΣΩ ΠΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΆΖΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ.

Δεν μπορούμε να λέμε υψηλόμισθο μια νεοδιορισθείσα καθηγήτρια των 1100? που μπορεί να έχει και καναδυο κουτσούβελα και άντρα άνεργο και να αποκλείεται από το πρόγραμμα και τη δωρεάν παιδεία.

Μας φτάσαν σε σημείο να ζητάμε να πέσουν οι μισθοί του δημοσίου στα επίπεδα του ιδιωτικού τομέα των 700? , αντί να ζητάμε να αυξηθούν οι μισθοί του ιδιωτικού στα επίπεδα του δημοσίου,έστω των 1200?

υγ.κανείς στην ευρύτερη οικογένειά μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος

Κ για να επανέλθουμε στο θέμα των παιδικών, η αδερφή μου μένει Αθήνα, πήραν τη μικρή της (3,5) στο "απ'το α ως το ω" αλλά δε θα τη στείλει γιατί τη δεχτήκανε κ στον δημοτικό της γειτονιάς που βολεύει καλύτερα κ δεν θα πληρώσει έτσι κ αλλιώς λόγω τριτεκνίας, οπότε θα μείνει κενή η θέση

Και επειδή ίσως καταλαβαίνω από που προέρχεται η απάθειά σου (υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό βοηθούμενοι και από την προπαγάνδα αστικών-(νεο)φιλελευθέρων κομμάτων και ΜΜΕ) ,ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΉΣΩ ΠΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΆΖΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ.
γενικα δε τσουβαλιαζω ανθρωπους εκτος κι αν εχω ιδία εμπειρία!

Δεν ειναι τοσο βαθια τα αιτια της απαθειας μου! απλα κι εμενα

κανείς στην ευρύτερη οικογένειά μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος

οποτε δε με αγγιζει γενικα ...

Διαφημίσεις

...και μερικοι εχουν και το σταθμο μεσα στη δουλεια τους!!! πχ νοσοκομεια! ( εχει το παιδι μια γειτονισα μας γιατρος)...αλλα τωρα σε τετοια οικον. κατασταση μου φαινεται θα κοβονται κι αυτα σιγα σιγα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μωρε οι καλυτεροι ειναι αυτοι με επιδοτηση σταθμου απο τη δουλεια τους, αλλα πουνε αυτες οι δουλειες!!!!!

Μια χαρά είναι το πρόγραμμα ΕΣΠΑ γι αυτές που ωφελούνται τελικά , αφού είναι εντελώς δωρεάν.

Άσε που δεν ξέρω αν η επιδότηση από τη δουλειά,που μάλλον θα κοπεί και αυτή, φτάνει τα 3-4 χιλιάρικα το χρόνο ώστε να μην πληρώνεις και από την τσέπη σου.

νομιζω πως πληρωνεις κατι απο τη τσεπη σου, οπως παλια με τις κατασκηνωσεις που πληρωνε κατι το ταμειο πχ νομικων και ο γονιος εβαζε συμμετοχη.

κι εγώ έτσι υποθέτω,χωρίς να έχω ιδέα.

Μου φαίνεται μεγάλο το ποσό για να τους το καλύπτουν όλο με το επίδομα,αν δεν τους το κόψαν εντελώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...