Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

φανταζομαι οι σταθμοι ανοιγουν νωριτερα οπως λες κι εσυ οποτε κι εγω θα περασω μια βολτα για να δω τι παιζεται γενικοτερα μιας και μονο απεξω τον εχω δει γιατι ελεγα " κοντα στη δουλεια ειναι τον βλεπω οποτε θελω" ε και τη μερα που βγαιναν τα αποτελεσματα ηταν η μερα που κλειναν οι σταθμοι! οποτε μεσα δεν εχω δει τιποτα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φανταζομαι οι σταθμοι ανοιγουν νωριτερα οπως λες κι εσυ οποτε κι εγω θα περασω μια βολτα για να δω τι παιζεται γενικοτερα μιας και μονο απεξω τον εχω δει γιατι ελεγα " κοντα στη δουλεια ειναι τον βλεπω οποτε θελω" ε και τη μερα που βγαιναν τα αποτελεσματα ηταν η μερα που κλειναν οι σταθμοι! οποτε μεσα δεν εχω δει τιποτα!!!!

αχαααχ

αν σου πω....τι έκανα εγω...!

Την πρωτη μου επιλογή ουτε που την ήξερα ουτε που την είχα δει ποτε....

Οταν χαζευα τους σταθμους στην περιοχη μου βλεπω το ονομα της....α οκ λεω , γκουγκλάρω την διευθυνση ααα σουπερ λεω με το αμαξι 5 λεπτα απο το σπιτι..

Να παω....μπα θα το ψαξω λεω...ψαχνω (ειναι δημοτικός παιδικός σταθμός της περιοχής μου) α οκ...παω στο σαιτ του δημου μου ααα δεν εχει φωτο οκ....

και τι βρισκω?

Βρισκω την αναθεση έργου....χαχαχαχα α οκ λεω καινουργιος ειναι φρεσκος! Βρίσκω αρθρο με τα εγκάινια...ε καλα λεω μια χαρα καινουργιος.(Οταν τον δηλωνα....δεν ήξερα ουτε πως ειναι ουτε τιποτις....)

Ποσο χάλια να ειναι?????

αχαχχαχαχα

Και οταν βγηκαν τα προσωρινα.....τοτε πηγα και τον ειδα, κουκλος ωραιος καινουργιος φρεσκος με αυλη!

Αρα μες την βλακεια μου.....καλά εκανα!!! ;)

εγω εδω και καμια ωρα κανω το ιδιο.... αλλα δε βρισκω γμτ ποτε φτιαχτηκε μηπως βρω κ καμια αλλη πληροφορια. μονο κατι προκηρυξεις για προσληψεις βρισκω...και καλα που ειπες τη μαγικη λεξη εγκαινια!!!! παω να το γκουγκλαρω!!!!

Δηλαδη οι σταθμοι ανοιγουν μετα τις 10/9?

Και για πειτε βρε παιδια καμια πληροφορια σε εμενα την ασχετη. Μπηκαμε σε δημοτικο παιδικο σταθμο. Τι γινεται με τη σιτιση? Στελνουμε εμεις ταπερακια?

Οταν λεει ωραριο λειτουργιας 7-16.00, ειναι αυστηρο αυτο? Υπαρχει η δυνατοτητα να το πας το παιδι λιγο πιο αργα ή να το παρεις πιο νωρις?

age.png age.png

Διαφημίσεις

δε ξερω αν η σιτιση εχει να κανει με περιοχες αλλα σε εναν παιδικο εδω που χα επισκεφτει ειχαν αναρτημενο σε πινακα το φαγητο της ημερας οποτε ειναι λογικη υποθεση πως επειδη ολοι οι δημοτικοι σταθμοι λειτουργουν κατω απτο ιδιο καθεστως τοτε ολοι προσφεεουν φαγητο. Επισης στον ιδιο σταθμο τα παιδακια κανεις δε τα επαιρνε οταν τελειωνε το ωραριο του αλλα ολοι τα παιρνανε νωριτερα. Τελος στο σταθμο που θα τη παω εγω οταν ειχα παει να ριξω μια ματια για το αν θα λαβει μερος στο προγραμμα( ειχαν ανακοινωση στη πορτα) ειδα πολλα παιδακια να τα πηγαινουν εκεινη την ωρα και ηταν γυρω στις εννια. Αρα απο αυτα που ειδΑ συμπεραινω πως το πας οτι ωρα θες και το παιρνεις ( σιγουρα ομως θα χουν καποιο οριο δηλ να μη το πας στις δεκα να το παιρνεις στις 12 Εχουν κ στους ιδιωτικους τετοια ορια) αλλα ενα λογικο ωραριο, και τα ταιζουν κιολας εκει. Αν καποιος εχει ζησει αλλες καταστασεις απο αυτες που περιγραφω σε δημοτικο σταθμο να μας το πει να ξερουμε τι ενδεχομενως θα αντιμετωπισουμε!

Στο παιδικό που πάω (ιδιωτικός) μας δίνουν πρόγραμμα του μήνα με το πρωινό και το μεσημεριανό…. αν υπαρχή φαγητό στο μενού που δεν το τρώει το παιδί …τοτε μπορείς να του κρατας το μπολάκι του με το φάει του..αυτοι το ζεσταίνουν και του το δίνουν….

και μπορεις να το πας αργοτερα και να το παρεις νωριτερα

το 6 η 10/9 ειναι μεχρι ποτε πρεπει να εμφανιστεις για το ΕΣΠΑ

απο 1/9 , το αργοτερο μεχρι 5/9 οι σταθμοι εχουν ανοιξει

Δηλαδη αν παμε λογικα πρωτη σεπτεμβρη δε θα μας διωξουν ε; Γιατι θα πρεπει αν μας πουνε να φυγουμε κ να παμε αλλη μερα να κανονισουμε τι θα τα κανουμε για να παμε στις δουλειες μας. Αληθεια μπορει να μας πει κανεις πως εγινε στους δημοτικους περσι;

Σε δημοτικό αλλά κ σε ιδιωτικό που ρώτησα πριν μάθω καν για το πρόγραμμα μου είπαν ότι το αργότερο που μπορείς να πας το παιδί είναι 9-9μιση περίπου, δλδ να έχουν φάει πρωινό γιατί μετά μπαίνουν σε πρόγραμμα δραστηριοτήτων κ δε γίνεται να διακόπτουν συνέχεια με αφίξεις παιδιών. Άσε που στους ιδιωτικούς με μετακίνηση το σχολικό δεν κυκλοφορεί όλη μέρα. Επίσης στον δημοτικό νομίζω πρέπει να το πάρεις ή μετά το φαγητό ή στο κλείσιμο γιατί την ώρα του ύπνου πάλι δε γίνεται να τους ενοχλείς(αυτό μου το είπε φίλη που στέλνει το δικό της). Αυτά τα ολίγα γνωρίζω

Διαφημίσεις

Και στον ιδιωτικο φετος το αργοτερο εννιαμιση μας ειχαν πει γιατι μετα τρωγανε πρωινο. Και το τελευταιο σχολικο καπου εκει εφτανε.Για τον υπνο κι εγω καπου το εχω ακουσει πως πρεπει να το παρεις η πριν η μετα κι οχι ενδιαμεσα τωρα που το πες το θυμηθηκα.Στους δημοτικους πρωινο δινουν; Δεν εχω αναρωτηθει ποτε!

Στον δημοτικό σταθμό που πήγε η κόρη μου, το ωράριο εισόδου ήταν από τις 7 έως τις 8μιση το πρωί (κλείδωναν την πόρτα στις 8μιση) και μπορούσες να πάρεις τα παιδιά από τις 12μιση που τελείωναν το φαγητό τους έως τις 15:45.

Η ώρα του πρωινού ήταν στις 9, στις 10 το πρόγευμα και στις 12 το μεσημεριανό.

Τελικά αν κατάλαβα καλά, 01/09 πάμε στον παιδικό με το παιδί? Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις...

α!!! και 10 σεπτεμβρη ειναι σαββατο οποτε μαλλον τα χουν κανει κ εδω μπαχαλο!

εγω παντως θα εμπιστευομουν τη πιο προσφατη πληροφορια για σωστη, αυτη δηλαδη που αναρτηθηκε μαζι με τους πινακες των αποτελεσματων στο σαιτ που λεει 6/9....

Εγώ θα εμπιστευόμουν τη μεταγενέστερη περίοδο εγγραφής , όχι γιατί είναι μεταγενέστερη , αλλά γιατί η μεταγενέστερη είναι υποσύνολο(εμπεριέχεται) της προγενέστερης.Οπότε , όποια και να ισχύει , η μεταγενέστερη είναι μέσα.

Όσο για τη σίτηση στους δημοτικούς,το έχω ξαναγράψει,έχουν όλοι και γι αυτό τα χρήματα που παίρνουν είτε από τις μάνες ,είτε από ΕΣΠΑ, τα ονομάζουν τροφεία γιατί δίνουν τροφή ,αλλιώς θα τα ονομάζαν δίδακτρα ή έξοδα πάρκιν παιδιών.

Για το ωράριο,στους δημοτικούς υπάρχει όριο το πρωί που παίζει από σταθμό σε σταθμό.

Δεν μπορείς να τα πας ό,τι ώρα θες και να τα παίρνεις ό,τι ώρα θες για να μη διακοπτεις το πρόγραμμα.

Δίνουν βέβαια κάποιο χρονικό περιθώριο.πχ άφιξη 7:00 μέχρι 9:00 και 13:00 μέχρι 16:00 για αναχώρηση.

Στους ιδιωτικούς όλα είναι ρευστά.

Εμείς δυο χρόνια τώρα στον ίδιο ιδιωτικό ,πηγαίναμε μέχρι 10:30 και τον παίρναμε ό,τι ώρα θέλαμε μέχρι 21:00 το βράδυ.

Όταν βέβαια χρησιμοποιούσαμε το σχολικό(το βαρύ χειμώνα και συνήθως το πρωί) τότε τα όρια είναι αυστηρά.ό,τι ώρα περνάει από το δρόμο μας το σχολικό.Απλά διάλεγες δρομολόγιο ,γιατί έχει δύο δρομολόγια το πρωί και δύο για επιστροφή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...