Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλό υπόλοιπο στα μπάνια

χε χε χε Θενκσσσσσσσσσσσ Σεραφινο!! :tongue::tongue:

Το ιδιο μου ειπε και το γατονι για τα προνήπια, θα ξανααγχωθω σε 10 μηνες παλι, για την μικρή τέρμα το αγχος!!

Τωρα αγχώνομαι για το αν θα δουλεύω εγω θεσσ ....γιατι η Αννουλα δεν μας τα λεει καλά φετος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηλιθια ερωτηση, αξια σφαλιαρισματος...

και τωρα τι κανουμε, εμεις που μπηκαμε?

αντε και ανοιξαμε σαμπανιες, αναψαμε λαμπαδες, παραγγειλαμε τσαντουλες...

περιμενουμε τηλεφωνο? ή παμε κατ ευθειαν αρχη σεπτεμβρη για εγγραφη? χρειαζονται επιπλεον εγγραφα , ή απλα παμε με την ταυτοτητα μας και εγγραφουμε τα παιδια?

ποτε ξεκιναμε οι παιδικοι, μαζι με τα σχολεια?

-πολλες ερωτησεις... πολλες σφαλιαρες-

Επειδή το εχω κανει περυσι,

πας γραφεις το παιδάκι σου, δεν περιμένεις να σε παρουν τηλεφωνο κτλπ

πας απο τις 2/9 εως και τις 6/9 αν θυμαμαι καλα

Εγγράφεσαι , σε καταχωρουν κτλπ σε ρωτανε διαφορα για το παιδακι σου κτλπ

αυταααααααααα........

Οι παιδικοι οι περισσοτεροι ξεκινάνε απο τις 2 Σεπτεμβρη

αν κανω λαθος ας με διορθώσει ο σεραφινος!!

μολις ειδα οτι, στο σταθμο μας εδιναν 92 θεσεις και καλυφθηκαν 86...

εχουν μεινει 6 κενες...

τρεεεεεεεεεεεεεεεεξτε!!!..

(τι παει να πει 'ειναι στο λαγονησι, εμεις μενουμε καστελλοριζο??... ε, μα ολα δικα σας τα θελετε πια!!!!)

Parents are the last people on earth who ought to have children

ηλιθια ερωτηση, αξια σφαλιαρισματος...

και τωρα τι κανουμε, εμεις που μπηκαμε?

αντε και ανοιξαμε σαμπανιες, αναψαμε λαμπαδες, παραγγειλαμε τσαντουλες...

περιμενουμε τηλεφωνο? ή παμε κατ ευθειαν αρχη σεπτεμβρη για εγγραφη? χρειαζονται επιπλεον εγγραφα , ή απλα παμε με την ταυτοτητα μας και εγγραφουμε τα παιδια?

ποτε ξεκιναμε οι παιδικοι, μαζι με τα σχολεια?

-πολλες ερωτησεις... πολλες σφαλιαρες-

ναι,με την ταυτότητα στο στόμα και τα χέρια ψηλά.

Για την ώρα τίποτα.

Πήγαινε 1-2 Σεπτέμβρη στο σταθμό που σας πήραν γνωριστείτε με την υπεύθυνη,και θα σου πει αυτή.

Πιθανότατα οι τοποθετήσεις δεν θα έχουν πάει ακόμη,αλλά μπορείς να της ζητήσεις να πας το παιδί κανονικά και όταν έρθει η τοποθέτηση θα σου ζητήσει να την υπογράψεις.

Μπορεί να σου ζητήσει και άλλα χαρτιά(δε θυμάμαι) αλλά εύκολα(ίσως φωτοτυπία με τα εμβόλια και τέτοια ανώδυνα).

Εμείς δεν περιμένουμε το σεπτέμβρη,κατά τις 25 Αυγούστου τον πάω κανονικά,ξέρουν ποιους πήραν στο σταθμό τους και αρφγότερα υπογράφουμε.

Διαφημίσεις

Παμε μετα τις 2-9 να γραψουμε τα παιδια αν θες παιρνεις ενα τηλ πρωτα να δεις αν οντως εζουν σταλει οι εντολες τοποθετησης.στο σαιτ λενε πως το αργοτερο δυο του μηνα θα εχουν σταλει. Προσοχημην παμε μετα την ληξη γιατι τοτε το χασαμε το πλοιο και παιρνουν επιλαχοντες. Κανονικα θα πρεπει να μπορεις να το πας το παιδι μολις εγγραφει αν ο σταθμος ειναι ανοιχτος. Εμας περσι μας ειπαν οτι ξεκινησαν κανονικα στις εξι του μηνα.(σαν επιλαχουσα πηγα μια μερα μετα).δε μου ζητησαν ταυτοτητα ουτε τιποτα αλλο μονο καποια στοιχεια του παιδιου διαυθυνσεις τηλεφωνα τηλεφωνο του γιατρου της κλπ. Αλλα αυτο ισως να διαφερει απο σταθμο σε σταθμο.

Επειδή το εχω κανει περυσι,

πας γραφεις το παιδάκι σου, δεν περιμένεις να σε παρουν τηλεφωνο κτλπ

πας απο τις 2/9 εως και τις 6/9 αν θυμαμαι καλα

Εγγράφεσαι , σε καταχωρουν κτλπ σε ρωτανε διαφορα για το παιδακι σου κτλπ

αυταααααααααα........

Οι παιδικοι οι περισσοτεροι ξεκινάνε απο τις 2 Σεπτεμβρη

αν κανω λαθος ας με διορθώσει ο σεραφινος!!

ο παιδικός που πάμε εμείς κλείνει μόνο από 1/8-15/8.

Κατά τα άλλα......όπως τα λες.

By ser@finos

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...