Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και τωρα την απορριψανε? σορυ βρε νιρμα κοιταξα λιγα ποστ σου αλλα χαθηκα παλι

εδω μιλαει για απορριψη

απορριψη ειχαμε μονο στα πρωτα αποτελεσματα, τωρα εχουμε τυχερες και ατυχες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τωρα την απορριψανε? σορυ βρε νιρμα κοιταξα λιγα ποστ σου αλλα χαθηκα παλι

εδω μιλαει για απορριψη

απορριψη ειχαμε μονο στα πρωτα αποτελεσματα, τωρα εχουμε τυχερες και ατυχες

κι όμως , άρκετές προσωρινά ωφελούμενες στα τελικά απορριφθηκαν με την αιτιολόγηση της ανώτερης φορολογικής κλίμακας.

Τώρα τί παίζει εδώ δεν ξέρω , από τη στιγμή που στα στατιστικά γράφει πως πήραν και μάνες με οικ.εισόδημα πάνω από 60.000€.

Μόνο με έγγραφη καταγγελία από τις απορριφθείσες θα μάθουμε,ώστε να υποχρεωθεί η ΕΕΤΑΑ να του απαντήσει εγγράφως.

θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας και κυριος τον serafino ο οποιος με εσωσε τελευταια στιγμη και με την ενσταση τελικα μπηκαμε και εμεις, τελικα εαν δεν τα χανουμε και με λιγη (εως πολυ) βοηθεια ολα γινονται

μπράβο βρε.

Ε πώς , θα σου τρώγαν τα μόρια.

Χωρίς πανικό καταφέρνουμε περισσότερα απ'όσα νομίζουμε

...ολοι λοιπόν έχουμε καταλάβει ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. ;)

Αν θυμάστε το δικό μου θέμα

η πλούσια :shock::shock::shock: ...που απορρίφθηκα λόγω "ανώτατη φορολογική κλίμακα"

Στο γράμμα προς το ΕΕΤΑΑ να γράψω "ΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ" ή "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ή "ΕΝΣΤΑΣΗ"?

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά τί πιστεύετε?

Επίσης ενώ το έχω έτοιμο δεν το πήγα σήμερα για να μιλήσω πρώτα με την υπεύθυνη στην Αθήνα, όπως μου είπαν από τα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Αυτή όμως είναι αδύνατον να την βρω. Να περιμένω ή να το πάω έτσι κι αλλιώς?

στο φακελο εξω θα βαλης

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 (Πρόσκληση 20-6-2011)

αιτηση καταγγελίας για την εν λογω απορριψη, με πληρης φακελο δικαιολογητικων.

[/u]

Διαφημίσεις

μαρεσει που φετος κανανε και βελτιωσεις (τρομαρα μας αυτες μας μαραναν) και το μονο που καταφεραν ειναι το μπαχαλο απο τη πρωτη κιολας μερα με τη λαθος προσκληση μητερων!!!!!!τι να πεις πια μονο για κλαψίγελο ειναι η φαση!!!!! looollllll!!!!

να ρωτήσω κατόπιν εορτής κάτι άλλο;

αν έχεις δηλώσει κατηγορία α.1.2 κ α2, ελπίζω να θυμάμαι καλά, κ στα αποτελέσματα όπου σταθμός έχει θέσεις κ για α.1.2 κ για α.2 με βάση ποιά κατηγορία κρίνεται η αίτηση κ κατατάσσεται σε δομές;

δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα καλα αλλα αν εισαι στην ενδιαμεση ηλικια που αλλαζει κατηγορια σταθμου στους δημοσιους και ιδιωτικους, τοτε αναλογα με την ηλικια σε βαζουν στην α2. η στην α1.2 κ α.1.2 αυτοματα απο το συστημα. εννοεις κατι αλλο?

να ρωτήσω κατόπιν εορτής κάτι άλλο;

αν έχεις δηλώσει κατηγορία α.1.2 κ α2, ελπίζω να θυμάμαι καλά, κ στα αποτελέσματα όπου σταθμός έχει θέσεις κ για α.1.2 κ για α.2 με βάση ποιά κατηγορία κρίνεται η αίτηση κ κατατάσσεται σε δομές;

κι εγώ δεν κατάλαβα την ερώτηση.

Εννοείς αυτές που ωφεληθήκαν τελικά ή για τις επιλαχούσες;

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω!

Κάνω διάλειμμα απο τα μπάνια μας,

Περάσαμε τελικά στην 1η μας επιλογή! :D:D:D:D:D όπως τα ειχα μετρήσει την προηγουμενη εβδομάδα!

Και ευτυχώς απο του χρόνου θα πάμε προνήπια οπότε γιοκ το αγχος για εμάς ολο και κάπου θα την βάλω τη μικρή μου!

Πολύ το χάρηκα γιατι περυσι τέτοιο καιρο ειχα φάει αγρια κρυάδα...:(:(

Συγχαρητήρια σε ολες τις μανουλες που πέρασαν τα καμάρια τους

και για τα κορίτσια που δεν τα καταφέραν....δεν ξερω τι να πω παρα μονο οτι σας νιωθω απολυτα.

στην 3η, αυτη που ειναι διπλα στη δουλεια μου! δημοτικος σταθμος βεβαια αλλα βολικος και ωραιος. ηθελα να κανω και αιτηση να φανταστεις και εκτος εσπα εκει....:D:D:D:D:D τωρα πρεπει να μετρησω για την μικρη ποσες θεσεις ειναι για επιλαχουσα...αλλα τωρα παμε για μπυρες!

τσικι τσικι με το iphone να ψαχνω στο παιδοτοπο! τι αγχος κι αυτο!!!!ενα τερααααστιο βαρος μου φυγε!

Μπράβο μπράβο!!! :D

Τσεκαρα και Καλαμαρι! περασε! τωρα σε ποια επιλογη της θα σας γελασω!

ΧΑ χα εσυ το έιδες πάντως πριν απο εμενα!!!! Ξαπλωσα να κοιμήσω τη μικρη....αποκοιμήθηκα μαζι της και σηκώθηκα στις 2 να δω τα αποτελέσματα χχαχαχα αλλά ήταν μια ευχάριστη εκπληξη/επιβεβαιώση!

ΠΗΡΑΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ...

ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ, ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!!!!!!!

εεεεεεεεεεεεελα ελααααααααααα, αδειασε το ψυγειοοοοοοοο

χαχαχαχαχαχα

Εμείς δεν μπήκαμε... Να ναι καλά οι παππούδες που θα τα σκάσουν...

αχ ρε κοριτσι....Δεν πειράζει ομως το σημαντικότερο ειναι οτι θα παει σχολειο η μπέμπα σου!!! Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!

Έτσι είναι για την επαρχία.

Τα περισσότερα παιδιά απογαλακτίζονται και εύκολα και γρήγορα.

Ειδικά αυτά που έχουν μείνει με γιαγιάδες παππούδες , δεν έχουν προβλήματα προσαρμογής.

Το δικό μας, από την πρώτη μέρα , στα 2του χρόνια , τον αφλησαμε ολόκληρο 8ωρο στο σταθμό , χωρίς την παραμικρή γκρίνια.

Ούτε προσαρμογές ούτε τίποτα.

Παιδιά να παίζει ήθελε και όλα καλά.

κι εμενα τη μεγαλη μου 1η μερα Την αφησα 6ωρο, δευτερη 8ωρο. ακριβως οπως το λες. παιδακια να παιζει και τιποτα αλλο! τυχεροι ειμαστε νομιζω...:)
Μπορεί να είμαστε και τυχεροί.

Εδώ τώρα που τον αφήνουμε κάθε μέρα 10ωρα και όταν πάω να τον πάρω μου λεει γιατί πήγα να τον πάρω τόσο νωρίς(7 το απόγευμα).

Ήθελε να παίξει κι άλλο.

Μια απο τα ίδια.....καθόλου περιοδο προσαρμογής δεν περάσαμε κατευθειαν στο 6ωρο ντουγρου....'Μαμά γιατι ήρθες να με πάρεις...? Θελω παιξω με τα μπεμπέ.....να φύγεις!"

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2760

υγ. το παρατσούκλι μου εμπεριέχει ολόκληρο το επίθετό μου :D

Δηλαδης το επιθετό σου ειναι Φινος....??? χαχα

ό,τι αναφέρει ο σταθμός ως παροχή το δικαιούσαι δωρεάν.

Ούτε καν εγγραφή δεν πρέπει να πληρώσεις.

Αν σου ζητήσουν,πες τους τί γράφει η πρόσκληση και μην τους δώσεις.

Αν επιμείνουν,κάνε καταγγελία.

Για γραφική ύλη,θα αγοράσεις ό,τι σου πουν απ'όπου θέλεις.

Μετακίνηση θα πληρώσεις έξτρα , αν δεν περιλαμβάνεται στις παροχές.

Σίτηση , αν έιναι δημοτικός που έχει σίτηση , τη δικαιούσαι δωρεάν.

Αν είναι ιδιωτικός "παίζει".

Αλλες χρεωσεις κατα τη διαρκεια της χρονιάς ,είναι διαφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις(σινεμά κουκλοθεατρο κλπ) και στολές για γιορτές.

Όλα όμως τα έξτρα είναι προαιρετικά.

Αν δε θες , δεν πας σινεμά , ούτε γιορτές ούτε αγορές στολών , ούτε τα έξτρα που μπορεί να έχει κάθε σταθμός(ιππασίες,μπαλέτα κλπ)

Ετσι ακριβώς ήταν και πέρυσι που ήμασταν στο πρόγραμμα

Να κι ένα στατιστικό στοιχείο με πολύ ενδιαφέρον

ΩΦΕΛΟΎΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ

38.372 ( 95,6 % )

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΕ

514 (1,3 % )

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

1239 ( 3,1 % )

Τα συμπεράσματα δικά σας ,για να πάψει η Λεπενίστικη προπαγάνδα και το παραμύθιασμα.

Διότι όπως έλεγε και ο Εθνικός μας ποιητής " εθνικόν είναι ό,τι είναι αληθινόν)

Το αυτο.... :rolleyes:

αντε καλε και σε χασαμε!!!!! καλα κι αλλα μπανια?

χε χε

Εφυγα τρεις μερες πριν τα τελικά αποτελεσματα για το εξοχικο της μαμακας μου στη χαλκιδικη.....;)

και τωρα κανω διακοπες με την κουνιάδα μου χοχο και τα μωρά μας!

σματσ:tongue:

Να μαι και εγω!

Κάνω διάλειμμα απο τα μπάνια μας,

Περάσαμε τελικά στην 1η μας επιλογή! :D:D:D:D:D όπως τα ειχα μετρήσει την προηγουμενη εβδομάδα!

Ευγε

Και ευτυχώς απο του χρόνου θα πάμε προνήπια οπότε γιοκ το αγχος για εμάς ολο και κάπου θα την βάλω τη μικρή μου!

Να κάνεις τα χαρτιά και του χρόνου,γιατί τα προνήπια δεν είναι σίγουρα.

Πάρε εσύ τη θέση από ΕΣΠΑ κι αν σε πάρουν δημόσια προνήπια τη δίνεις πίσω στην ΕΣΠΑ

Πολύ το χάρηκα γιατι περυσι τέτοιο καιρο ειχα φάει αγρια κρυάδα...:(:(

Συγχαρητήρια σε ολες τις μανουλες που πέρασαν τα καμάρια τους

και για τα κορίτσια που δεν τα καταφέραν....δεν ξερω τι να πω παρα μονο οτι σας νιωθω απολυτα.

Μπράβο μπράβο!!! :D

ΧΑ χα εσυ το έιδες πάντως πριν απο εμενα!!!! Ξαπλωσα να κοιμήσω τη μικρη....αποκοιμήθηκα μαζι της και σηκώθηκα στις 2 να δω τα αποτελέσματα χχαχαχα αλλά ήταν μια ευχάριστη εκπληξη/επιβεβαιώση!

χαχαχαχαχαχα

αχ ρε κοριτσι....Δεν πειράζει ομως το σημαντικότερο ειναι οτι θα παει σχολειο η μπέμπα σου!!! Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!

Μια απο τα ίδια.....καθόλου περιοδο προσαρμογής δεν περάσαμε κατευθειαν στο 6ωρο ντουγρου....'Μαμά γιατι ήρθες να με πάρεις...? Θελω παιξω με τα μπεμπέ.....να φύγεις!"

Δηλαδης το επιθετό σου ειναι Φινος....??? χαχα

Ό,τι έγραψα , έγραψα

Ετσι ακριβώς ήταν και πέρυσι που ήμασταν στο πρόγραμμα

Το αυτο.... :rolleyes:

καλό υπόλοιπο στα μπάνια

ηλιθια ερωτηση, αξια σφαλιαρισματος...

και τωρα τι κανουμε, εμεις που μπηκαμε?

αντε και ανοιξαμε σαμπανιες, αναψαμε λαμπαδες, παραγγειλαμε τσαντουλες...

περιμενουμε τηλεφωνο? ή παμε κατ ευθειαν αρχη σεπτεμβρη για εγγραφη? χρειαζονται επιπλεον εγγραφα , ή απλα παμε με την ταυτοτητα μας και εγγραφουμε τα παιδια?

ποτε ξεκιναμε οι παιδικοι, μαζι με τα σχολεια?

-πολλες ερωτησεις... πολλες σφαλιαρες-

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...