Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΥ ΒΑΒΥ Μου λες σε παρακαλω πως βρηκες τις κενες θεσεις να τις βρω κι εγω στοι νομο μου????

ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΔΟΜΗ-ΔΟΜΗ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

όχι δε λεει αυτό.

Είναι ωφελούμενη από την αρχή ,αλλά στη δεύτερη επιλογή της και ρωτάει αν μείνει κενή θέση στην πρώτη της επιλογή αν θα μπορεί να πάει εκεί και όχι στη δεύτερη που την πήραν

εγώ έχω καταλάβει πως ΟΧΙ δεν μπορεί να πάει.

διότι η λογική είναι όλες οι θέσεις να καλυφθούν εξαρχής.

Τελικά όταν δεν καλύπτονται πάνε στις επιλαχούσες που έχουν δηλώσει τους συγκεκριμένους σταθμους.

Και σε αυτή την φάση ο στόχος είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις.

Αν πάλι μείνουν κενές θέσεις τότε .... δεν ξέρω την διαδικασία αλλά από προσωπική εμπειρία.... Ξαναδηλώνουμε ποιούς σταθμούς με κενές θέσεις θέλουμε (διότι βγαίνει τέτοιος πίνακας, πέρυσι τουλάχιστον) και ξαναρχίζει η διαδικασία. Κύριος στόχος ΠΑΝΤΑ είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις.

Διότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! :P:p:p

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

εγώ έχω καταλάβει πως ΟΧΙ δεν μπορεί να πάει.

διότι η λογική είναι όλες οι θέσεις να καλυφθούν εξαρχής.

Τελικά όταν δεν καλύπτονται πάνε στις επιλαχούσες που έχουν δηλώσει τους συγκεκριμένους σταθμους.

Και σε αυτή την φάση ο στόχος είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις.

Αν πάλι μείνουν κενές θέσεις τότε .... δεν ξέρω την διαδικασία αλλά από προσωπική εμπειρία.... Ξαναδηλώνουμε ποιούς σταθμούς με κενές θέσεις θέλουμε (διότι βγαίνει τέτοιος πίνακας, πέρυσι τουλάχιστον) και ξαναρχίζει η διαδικασία. Κύριος στόχος ΠΑΝΤΑ είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις.

Διότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! :P:p:p

ε , αυτό λεει , αν τελικά και καμιά επιλαχούσα δεν θελήσει να πάει , αν θα μπορούσε αυτή να αλλάξει σταθμό και να πάει εκεί.

Στατιστικά αδύνατον από τις εκατοντάδες επιλαχούσες να μην καλυφθεί η θέση.

Γι αυτό φέτος αλλάξαν τον τρόπο επιλογής από τις επιλαχούσες,για να μη μείνουν κενες θάσεις.

λοιπον ειδα τις κενες. ειναι αρκετες αλλα σε κατι μερη (χωρια ) που αποκλειεται να καλυφθουν.

Ποιος θα ξεκινησει πχ απο το ηρακλειο να παει 1 ωρα δρομο το παιδι του στο ταδε χωριο στο δημοτικο σταθμο? και λογικο ειναι οι κενες θεσεις να ειναι σε τετοια μερη.

Θα μεινουν ακαλυπτες στανταρ. και εδω ερχομαι να προσθεσω: περσι καταλαβα απο τη διευθυντρια του σχολειου μας πως οταν περισευουν θεσεις απο αλλου, μπορει να τις απορροφησει ενας σταθμος σε μερος που ειναι οι θεσεις αναγκαιες. με οτι μπορει να σημαινει αυτο καλο η κακο.

εχει ακουσει κανεις αλλος κατι τετοιο? γιατι εμενα οταν ειχα παρει τηλ περσι να ρωτησω αν θα μπουμε σαν επιλαχουσες μου ειπε ναι σιγουρα μην ανησυχειτε, θα ζητησω ετσι κι αλλιως αλλες 10 θεσεις. και το ακουσα και να το λεει και σε ενα ζευγαρι που ειχαν παρει μονο το 1 παιδακι τους και ρωτουσαν για το αλλο....

Διαφημίσεις

ε , αυτό λεει , αν τελικά και καμιά επιλαχούσα δεν θελήσει να πάει , αν θα μπορούσε αυτή να αλλάξει σταθμό και να πάει εκεί.

Στατιστικά αδύνατον από τις εκατοντάδες επιλαχούσες να μην καλυφθεί η θέση.

Γι αυτό φέτος αλλάξαν τον τρόπο επιλογής από τις επιλαχούσες,για να μη μείνουν κενες θάσεις.

:rolleyes:... θεωρώ ότι αν δεν αποδεχτείς την θέση σου ως ωφελούμενη, δεν γίνεσαι αυτόματα επιλαχούσα.

Με αυτή την λογική, και στατιστικά δυνατό να ήταν, απλά δεν θα περάσει στις επόμενες φάσεις επιλογής σταθμού, άρα δεν θα μπει... :confused::confused::confused:

μου φαινεται πως αν δε δεχτεις τη θεση ειναι το ιδιο με το να χασεις τη προθεσμια. αν χασεις τη προθεσμια αποδοχης της τοποθετησης και δε πας να γραψεις το παιδι σου, αυτοματα την επομενη μερα παο τη ληξη το πρωι, καλουνται οι επιλαχουσες. εσυ αν εχασες τη προθεσμια η αν δε θες τη θεση προβλημα σου, δε μετατρεπεσαι σε επιλαχουσα ομως...απλα μενεις εκτος!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ... ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ????

Ωχι δεν είμαι στις επιλαχούσες αλλά στις ωφελούμενες .

Sorry για την ερώτηση αλλά ειχα πήξει εδω στην δουλεία δεν σκεφτόμουν εκείνη την ωρα.

μα δε λεει πως δε θα δεχτεί τη θέση.

Αν δεν τη δεχτεί ακυρώνεται και μπαίνει στις απορριφθείσες.

Ρωτάει αν κατόπιν συννενοήσεως με ΕΕΤΑΑ μπορεί να αλλάξει τη θέση που πήρε με θέση που θα μείνει κενή.

Κι εγώ θεωρώ πως δεν θα γίνει ,γιατί μάλλον δεν θα μείνει κενή η θέση που ούτως η άλλως δεν είναι κενή.

ΤΡέχα γύρευε δηλαδή.

...ολοι λοιπόν έχουμε καταλάβει ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. ;)

Αν θυμάστε το δικό μου θέμα

η πλούσια :shock::shock::shock: ...που απορρίφθηκα λόγω "ανώτατη φορολογική κλίμακα"

Στο γράμμα προς το ΕΕΤΑΑ να γράψω "ΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ" ή "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ή "ΕΝΣΤΑΣΗ"?

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά τί πιστεύετε?

Επίσης ενώ το έχω έτοιμο δεν το πήγα σήμερα για να μιλήσω πρώτα με την υπεύθυνη στην Αθήνα, όπως μου είπαν από τα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Αυτή όμως είναι αδύνατον να την βρω. Να περιμένω ή να το πάω έτσι κι αλλιώς?

Διαφημίσεις

θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας και κυριος τον serafino ο οποιος με εσωσε τελευταια στιγμη και με την ενσταση τελικα μπηκαμε και εμεις, τελικα εαν δεν τα χανουμε και με λιγη (εως πολυ) βοηθεια ολα γινονται

...ολοι λοιπόν έχουμε καταλάβει ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. ;)

Αν θυμάστε το δικό μου θέμα

η πλούσια :shock::shock::shock: ...που απορρίφθηκα λόγω "ανώτατη φορολογική κλίμακα"

Στο γράμμα προς το ΕΕΤΑΑ να γράψω "ΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ" ή "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ή "ΕΝΣΤΑΣΗ"?

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά τί πιστεύετε?

Επίσης ενώ το έχω έτοιμο δεν το πήγα σήμερα για να μιλήσω πρώτα με την υπεύθυνη στην Αθήνα, όπως μου είπαν από τα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Αυτή όμως είναι αδύνατον να την βρω. Να περιμένω ή να το πάω έτσι κι αλλιώς?

Γνώμη μου είναι να στείλεις την καταγγελία, διότι η υπεύθυνη μπορεί να είναι και σε διακοπές (λέμε τώρα, ποτέ δεν ξέρεις...)

βρε Νιρμα στα πρωτα αποτελεσματα τι αιτια απορριψης σου εχουν βαλει?

ειλικρινα δε μου καθεται το οριο εισοδηματος

(και πραγματικα θελω να το δω!......αμα δε βαριεσαι στειλε πμ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...