Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ser@finos εχείς δίκιο αυτή την παράμετρο δεν την έιχα σκεφτεί απλά έκρινα εξ΄ιδιών.Να σας ρωτήσω και κατι αλλο αν στον παιδικό που είχα 1η μου επιλογή τελικά δεν πάει κάποια μαμά που επελέχθει και ούτε και κάποια αλλή επιλαχούσα και η θέση μείνει κενή έχω εγω δικαίωμα να ζητήσω να την χρησιμοποιήσω?Βέβαια αδύνατο το βλέπω απλά ρωτάω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα γραφεία της Θεσσαλονίκης πραγματικά έτσι ακριβώς το έλεγαν.

Σήμερα που έγινα "φίλες" με όλες εκει μέσα αυτό ήταν το κύριο θέμα και έλεγαν ότι μπορεί κάποιος με λιγότερα μόρια από σένα να περάσει σε έναν σταθμό επειδή αυτός τον έβαλε σε πρώτη προτίμηση, ενώ εσύ να μείνεις έξω.

Δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό ...και προσωπικά πιστεύω ότι το σύστημα στον υπολογιστή που βγάζει την σειρά δεν έχει αυτό το κριτήριο.

συγνώμη ρε παιδιά, αλλά γιατί δεν σας φαίνεται λογικό? και στην αρχική επιλογή αυτό δεν έγινε? κάποιοι μπήκαν με λιγότερα μόρια επειδή δήλωσαν ένα σταθμό και κάποιοι με περισσότερα μόρια έμειναν απ'εξω. μου είπαν ότι η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους επιλαχόντες. αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο αν το έχει πρώτη προτίμηση κάποιος. πχ, εγώ που είμαι θεσσαλονίκη και έχω δηλώσει σταθμούς ανατολικής θεσσαλονίκης, δε μπορεί όταν έρθει η σειρά μου να με ρωτήσουν αν θέλω να πάω σε κάποιο σταθμό της δυτικής θεσσαλονίκης. αυτό είναι παράλογο. θα ρωτήσουν κάποιον που είχε εξαρχής δηλωμένο το σταθμό. επιπλέον, δεν θα υπήρχε λόγος στην κατάσταση με τους επιλαχόντες να βάζουν και τις προτιμήσεις του καθένα. τελος πάντων, κοντός ψαλμός αληλούια. σε ένα μήνα θα μάθουμε τη διαδικασία. α, δεν είναι κανένας από πέρσι να μας πει?

καλημέρα, με μια γρήγορη ματιά στον νομό Θεσσαλονίκης έχουν μείνει κενές περίπου 825 θέσεις, κυρίως σε ΚΔΑΠ , σε παιδικούς στο δήμο Θεσσαλονίκης , σε β`βαρδιες και λιγότερο στους περιφερειακούς δήμους.

edit ..... επίσης αυτοί που βγάζουν τα στατιστικά, θα έπρεπε να κανονικά, να τους κάνει εντύπωση και τους προβληματίσει η τρομερή αύξηση των αιτήσεων - 100%- την φετινή χρονιά και ίσως κατά την ταπεινή μου άποψη να αυξήσουν το κονδύλιο αυτό, αφού φαντάζομαι του χρόνου θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η αύξηση των αιτήσεων ή τέλος πάντων κάνει να κάνουν.

Έτσι λέω κι εγώ κι ας λένε οι υπάλληλοι ό,τι κατεβάζει η κούτρα τους.

Αφού και στα τωρινά αποτελέσματα τα μόρια μετράνε και όχι η προτίμηση.

ΧΆΣΑΝ ΘΈΣΕΙς ΠΡΏΤΕς ΕΠΙΛΟΓΈς ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΌΤΡΙΤΕς ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΌΡΙΑ.

κΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΊΚΑΙΟ.

τΟ άλλο σενάριο είναι εντελώς τζόκερ.

το ίδιο πράγμα λέω. δεν παίζει ρόλο η σειρά προτίμησης. αλλά παίζει ρόλο η προτίμηση. δεν μπορεί να αδειάζει μια θέση και να ρωτάνε όλους έναν έναν από την αρχή αν θέλει να πάει, ανεξάρτητα από το αν είχε δηλωμένο το σταθμό. αυτό λέω. αν εγώ στην εκατοστή θέση πχ, δεν έχω κανέναν μπροστά μου που να έχει δηλώσει το σταθμό που θέλω (ανεξαρτήτως σειράς προτίμησης) εμένα θα καλέσουν. αυτό είπα από την αρχή.

μετρωντας βαση προτιμησης τους σταθμους που εχω βαλει για τη μικρη μου βρηκα πως ειμαι περιπου σε ολους 15η + θεση...ειναι απιθανο να πιστεψω πως θα με παρουν τηλ. μετρωντας βαση μοριων ειναι επιστημονικη φαντασια...

το καλυτερο που χουμε να κανουμε σαν επιλαχουσες ειναι να παρουμε τηλ κατα το τελος σεπτεμβρη να μαθουμε αν στο νομο υπαρχουν κενες θεσεις και αν τελικα βολευουνε...και αν μας παρουν!

Διαφημίσεις

Ser@finos εχείς δίκιο αυτή την παράμετρο δεν την έιχα σκεφτεί απλά έκρινα εξ΄ιδιών.Να σας ρωτήσω και κατι αλλο αν στον παιδικό που είχα 1η μου επιλογή τελικά δεν πάει κάποια μαμά που επελέχθει και ούτε και κάποια αλλή επιλαχούσα και η θέση μείνει κενή έχω εγω δικαίωμα να ζητήσω να την χρησιμοποιήσω?Βέβαια αδύνατο το βλέπω απλά ρωτάω.

Aν είσαι στις επιλαχούσες , ασφαλώς και θα μπορεσεις να πας,διότι όσο μένει κενή η θέση καποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου να ερωτηθείς.

Αν είσαι στις απορριφθείσες , μην ελπίζεις.

συγνώμη ρε παιδιά, αλλά γιατί δεν σας φαίνεται λογικό? και στην αρχική επιλογή αυτό δεν έγινε? κάποιοι μπήκαν με λιγότερα μόρια επειδή δήλωσαν ένα σταθμό και κάποιοι με περισσότερα μόρια έμειναν απ'εξω. μου είπαν ότι η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους επιλαχόντες. αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο αν το έχει πρώτη προτίμηση κάποιος. πχ, εγώ που είμαι θεσσαλονίκη και έχω δηλώσει σταθμούς ανατολικής θεσσαλονίκης, δε μπορεί όταν έρθει η σειρά μου να με ρωτήσουν αν θέλω να πάω σε κάποιο σταθμό της δυτικής θεσσαλονίκης. αυτό είναι παράλογο. θα ρωτήσουν κάποιον που είχε εξαρχής δηλωμένο το σταθμό. επιπλέον, δεν θα υπήρχε λόγος στην κατάσταση με τους επιλαχόντες να βάζουν και τις προτιμήσεις του καθένα. τελος πάντων, κοντός ψαλμός αληλούια. σε ένα μήνα θα μάθουμε τη διαδικασία. α, δεν είναι κανένας από πέρσι να μας πει?

Τώρα η πρόσκληση λέει πως οι επιλαχούσες θα μπουν σε νέο πίνακα χωρίς δηλώσεις σταθμών ,αυστηρά και μόνο με τα μόρια.Δεν είναι το ίδιο.

Εμείς θα πάμε τρίτη χρονιά,αλλα δεν ήμασταν ποτέ επιλαχόντες,πάντα μας στην πρώτη μας επιλογή μπαίναμε.

το ίδιο πράγμα λέω. δεν παίζει ρόλο η σειρά προτίμησης. αλλά παίζει ρόλο η προτίμηση. δεν μπορεί να αδειάζει μια θέση και να ρωτάνε όλους έναν έναν από την αρχή αν θέλει να πάει, ανεξάρτητα από το αν είχε δηλωμένο το σταθμό. αυτό λέω. αν εγώ στην εκατοστή θέση πχ, δεν έχω κανέναν μπροστά μου που να έχει δηλώσει το σταθμό που θέλω (ανεξαρτήτως σειράς προτίμησης) εμένα θα καλέσουν. αυτό είπα από την αρχή.

απάντησα παρακάτω.

Σάυτή τη φάση η πρόσκληση δεν γράφει τίποτα για προτίμηση σταθμών.

Aν είσαι στις επιλαχούσες , ασφαλώς και θα μπορεσεις να πας,διότι όσο μένει κενή η θέση καποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου να ερωτηθείς.

Αν είσαι στις απορριφθείσες , μην ελπίζεις.

Εχει βγέι ήδη εντολή τοποθετησης για εμάς αλλά στην 2η επιλογή μου.

Διαφημίσεις

Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα.

δεν έχει κενή θέση τώρα , αλλά αν μείνει κενη.

Τί να σου πω,μάλλον όχι,αλλά αυτό μόνο η ΕΕΤΑΑ μπορεί να στο πει.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ... ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ????

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ... ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ????

όχι δε λεει αυτό.

Είναι ωφελούμενη από την αρχή ,αλλά στη δεύτερη επιλογή της και ρωτάει αν μείνει κενή θέση στην πρώτη της επιλογή αν θα μπορεί να πάει εκεί και όχι στη δεύτερη που την πήραν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...