Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εισοδημα 50000 1 παιδι και υπαλληλος 35 μορια

συνολο 39,16

δεν ειναι ετσι ολα, αλλα ΠΟΛΛΑ

εμενα η μονογονεικη με ανεβασε και με σωζει (αν και ισως τελευταια παλι να περναγα)

αυτό λέμε,δεν είναι απόλυτο το λίγα μόρια να είναι με υψηλά εισοδήματα , ούτε το ανάποδο βέβαια.

Τα μόρια σαν αριθμός δεν λένε και πολλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα ελενη.....σε καποια φαση παρακολουθουσα το τοπικ.....ειναι πακετο χοντρο σεραφινο.......

πράγματι δεν ξέρω τί είναι αυτό,πέρα από αυτό που δηλώνουν οι λέξεις.

Δεν προλαβαμε να χαρουμε... Ειμαστε απο χτες στο Παιδων αφου ο μικρος ειχε το πρωτο - κι ευχομαι τελευταιο - επεισοδιο πυρετικων σπασμων... Ο τροπος αντιμετωπισης των πυρετων αλλαζει πλεον και σκεφτομαι σοβαρα να μην παει τελικα θχολειο φετος! Δεν με χωραει ο τοπος...

Περαστικά να είναι !

Μακάρι να ήταν το 1ο και τελευταίο επεισόδιο του παιδιού... τί σας λένε οι γιατροί ????

Το έχω ζήσει καμάρι μου και δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου... :-(

Έτσι ακριβώς είναι...

και πέρυσι πήγαν οι μικρες παιδικό με το πρόγραμμα και φέτος,... αν λυθεί το θέμα θα πάνε κι ας έχω λίγα μόρια διότι τον συγκεκριμένο παιδικό απλώς δεν τον δηλώνουν πολλές.;)

ευελπιστώ θα δικαιωθείς.

Εδώ γράφουν στα στατιστικά πως πήραν 7717(19,2% )παιδιά με οικ.εισόδημα 26-40χιλ. € , 2455(6,1% ) παιδια με οικ.εισόδημα 40-60χιλ € και 613(1,5% ) παιδιά με 60χιλ και ανω και σε εσένα ανακάλυψαν τό όριο του 2007.

Εγγραφη καταγγελία γρήγορα.

μα κι εγω οταν διαβασα τυχαια τα στατιστικα εμεινα! και πανψ απο 60000 να εχει παλι μεσα αναφερονται 1,5% ωφελουμενες! μπορει να παιδευτεις αλλα πιστευω θα δικαιωθεις!

Διαφημίσεις

Να κι ένα στατιστικό στοιχείο με πολύ ενδιαφέρον

ΩΦΕΛΟΎΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ

38.372 ( 95,6 % )

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΕ

514 (1,3 % )

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

1239 ( 3,1 % )

Τα συμπεράσματα δικά σας ,για να πάψει η Λεπενίστικη προπαγάνδα και το παραμύθιασμα.

Διότι όπως έλεγε και ο Εθνικός μας ποιητής " εθνικόν είναι ό,τι είναι αληθινόν)

πολυ λογικα μου φαινονται τα στατιστικα.

Το θέμα μου δεν είναι το λογικόν ή το άλογον.

Εξάλλου το "λογικό" είναι υποκειμενικής και ουχί μαθηματικής τάξης έννοια.

Το θέμα μου είναι να αφήσουν κάποιοι τα παραμύθια και τα άκριτα συμπεράσμα πως Αλβανορουμανοβούλγαρες μας παίρνουν τις θέσεις στους σταθμούς , όταν οι αλλοδαπής υπηκοότητας μάνες ,δεν αγγίζουν καν το πελώριο 5 %.

Εκτός αν υιοθετήσουμε το Λεπενικό "έξω οι ξένοι".

Αλλά τότε να δω που θα βρούμε σχολεία να πάμε τα παιδιά μας,όταν και τα άλλα κράτη υιοθετήσουν αυτό το σύνθημα και μας επιστρέψουν όλη την ομογένεια.

Εκεί να δω πόσα μόρια θα χρειαστώ για να μπω σε σταθμό και πόσα παιδάκια θα έχει κάθε τάξη.

Πολλα εχουν γινει φετος που μας εχουν μπερδεψει και καθε μερα γινονται περισσοτερα. Ας ξεκινησει η σχολικη χρονια με το καλο! Για τα αλλα εδω θα τα λεμε να τα ξεδιαλυνουμε...

Διαφημίσεις

χαχαχα Σεραφινο τα θυμασαι ολα!

Ειντζελ, ευγε στον μικρο!

είπα είμαι παληός , αλλά όχι και με αλτχάιμερ..

Ειδικά η angelmama μου είχε κάνει εντύπωση με τα μόρια που υπολογίζατε για φέτος και του χρόνου και δε μου βγαίναν.

Αλλά τότε δεν είχαμε ανακαλύψει το πλαφόν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...