Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ :P:p:p

Ήδη έχω ξεκινήσει....

στα στατιστικα στοιχεια παντως που εβγαλαν υπαρχει μεσα κατηγορια ακομα και με εισοδημα 60 χιλ και ανω, οπου ανηκει το 1,5% των ωφελουμενων!!!!!! αρα οσα και να εχεις εισοδημα αφου λεει ακομα και κατηγορια 60 000ευρω και ανω θα πρεπε να σαι ωφελουμενη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο για τις επιλαχούσες,δυστυχώς ή ευτυχώς για εσένα η πρόσκληση γράφει τα παρακάτω

"Οι μητέρες που δεν θα τοποθετηθούν κατά τη σύζευξη σε ενταγμένες δομές, θα περιληφθούν σε νέους Πίνακες επιλαχουσών ανά Νομό, κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας επιτευχθείσας βαθμολογίας. Ο πίνακας αυτός, θα χρησιμοποιηθεί για την αναπλήρωση κενών θέσεων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους"

πήγα σήμερα από τα γραφεία της εεταα στη θεσσαλονικη και ρωτησα τι γινεται με τους επιλαχοντες και μου ειπαν ότι παίζει ρόλο το ποιους σταθμούς έχουμε δηλώσει. δηλαδή αν πχ με βάση τα μόρια ειναι κάποιος 100ος στη σειρα αλλα κανενας πριν από αυτόν δεν έχει δηλώσει το σταθμό προτίμησής του, πρώτα αυτόν θα καλέσουν αν αδειάσει θέση.

Λοιπόν, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το πρόγραμμα το 2007 , είχαν βάλει ως εισοδηματικό όριο τα 24000? γι αυτό και η εξίσωση μοριοδότησης είχε ως αριθμητή το 24000 συν 1000 για κάθε παιδί.

Στις μετέπειτα προσκλήσεις όμως αυτό το όριο δεν αναφερόταν.Αλλά ούτε και το πλαφόν των 6000? αναφέρεται και όμως ισχύει.

αν γκουγκλάρεις θα βρεις την πρώτη πρόσκληση.

Το αν ισχύει ακόμη χωρίς να αναφέρεται δεν το ξέρω ,αφού δεν το γράφουν , αλλά μάλλον έτσι θα΄ναι.

Το ενδιαφέρον θα είναι να μας πουν αν υπάρχουν ωφελούμενες με πάνω από 24000 ? δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα , γιατί δεν μπορεί να ισχύουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά.

Μα αγαπητέ μου τα μόρια που είναι κάτω απο 50 νομίζω οτι αφορούν αυτά τα είσοδήματα δηλ.αυτά που ειναι πάνω απο 24.000 ?ετησιως.:rolleyes:Απλά οπως είπες και προηγουμένως θέλει τακτική στην επιλογή σταθμό γιατι και εμένα η πρώτη μου επιλογή δηλ.ο παιδικός που πήγαινα την μικρή μου (και ακόμα παεί )για 2συναπτά έτη ήταν αδύνατον να με πάρει με 10μόνο θέσεις και με κοπέλες που πέρασαν με 80και 100 μόρια ευτυχώς ομως με πήρε η 2η επιλογή μου.

στα στατιστικα στοιχεια παντως που εβγαλαν υπαρχει μεσα κατηγορια ακομα και με εισοδημα 60 χιλ και ανω, οπου ανηκει το 1,5% των ωφελουμενων!!!!!! αρα οσα και να εχεις εισοδημα αφου λεει ακομα και κατηγορια 60 000ευρω και ανω θα πρεπε να σαι ωφελουμενη!!!

Μάλλον θα το χρησιμοποιήσω και αυτό στην Καταγγελία μου...:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Μα αγαπητέ μου τα μόρια που είναι κάτω απο 50 νομίζω οτι αφορούν αυτά τα είσοδήματα δηλ.αυτά που ειναι πάνω απο 24.000 ?ετησιως.:rolleyes:Απλά οπως είπες και προηγουμένως θέλει τακτική στην επιλογή σταθμό γιατι και εμένα η πρώτη μου επιλογή δηλ.ο παιδικός που πήγαινα την μικρή μου (και ακόμα παεί )για 2συναπτά έτη ήταν αδύνατον να με πάρει με 10μόνο θέσεις και με κοπέλες που πέρασαν με 80και 100 μόρια ευτυχώς ομως με πήρε η 2η επιλογή μου.

Έτσι ακριβώς είναι...

και πέρυσι πήγαν οι μικρες παιδικό με το πρόγραμμα και φέτος,... αν λυθεί το θέμα θα πάνε κι ας έχω λίγα μόρια διότι τον συγκεκριμένο παιδικό απλώς δεν τον δηλώνουν πολλές.;)

Μα αγαπητέ μου τα μόρια που είναι κάτω απο 50 νομίζω οτι αφορούν αυτά τα είσοδήματα δηλ.αυτά που ειναι πάνω απο 24.000 ?ετησιως.:rolleyes:QUOTE]

Αυτό δε ισχύει επ'ουδενί.

Αν μία είναι άνεργη και πάρει 10 μόρια,όσα και να πάρει από το εισόδημα το πιθανότερο είναι να έχει κάτω από 50 μόρια.

Αν ήταν όπως τα λες,η πλειοψηφία θα ήταν πάνω από 24000 εισόδημα.

πήγα σήμερα από τα γραφεία της εεταα στη θεσσαλονικη και ρωτησα τι γινεται με τους επιλαχοντες και μου ειπαν ότι παίζει ρόλο το ποιους σταθμούς έχουμε δηλώσει. δηλαδή αν πχ με βάση τα μόρια ειναι κάποιος 100ος στη σειρα αλλα κανενας πριν από αυτόν δεν έχει δηλώσει το σταθμό προτίμησής του, πρώτα αυτόν θα καλέσουν αν αδειάσει θέση.

Εγώ διαβάζω την πρόσκληση που λεει για απόλυτη σειρά προτεραιότητας επιτευχθείσας βαθμολογίας χωρίς κριτήριο επιλογής σταθμού.

Ούτε η Λίτσα Πατέρα είμαι , ούτε το κληρονομικό χάρισμα έχω.

Τώρα αν αυτοί σου λένε κάτι άλλο,μπορεί να ξέρουν καλλίτερα και το μόνο που έχω να αντιπαραθέσω είναι η πρόσκλησή τους.

Δεν προλαβαμε να χαρουμε... Ειμαστε απο χτες στο Παιδων αφου ο μικρος ειχε το πρωτο - κι ευχομαι τελευταιο - επεισοδιο πυρετικων σπασμων... Ο τροπος αντιμετωπισης των πυρετων αλλαζει πλεον και σκεφτομαι σοβαρα να μην παει τελικα θχολειο φετος! Δεν με χωραει ο τοπος...

Περαστικά σας.

Δεν ξέρω την περίπτωση,αλλά δε νομίζω να μη μπορεί να πάει σχολείο.

Διαφημίσεις

Στα γραφεία της Θεσσαλονίκης πραγματικά έτσι ακριβώς το έλεγαν.

Σήμερα που έγινα "φίλες" με όλες εκει μέσα αυτό ήταν το κύριο θέμα και έλεγαν ότι μπορεί κάποιος με λιγότερα μόρια από σένα να περάσει σε έναν σταθμό επειδή αυτός τον έβαλε σε πρώτη προτίμηση, ενώ εσύ να μείνεις έξω.

Δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό ...και προσωπικά πιστεύω ότι το σύστημα στον υπολογιστή που βγάζει την σειρά δεν έχει αυτό το κριτήριο.

αν δεν υπηρχε το πλαφον προς τα κατω...με 3000 εισοδημα και 1 παιδι εχεις μανι μανι 70 μορια χωρις τιποτα αλλο

το πλαφον όμως υπάρχει.

Πάντως με τίποτα τα μικρότερα των 50 μορίων δεν δηλώνουν υψηλά εισοδήματα όπως ελέχθει.

Στα γραφεία της Θεσσαλονίκης πραγματικά έτσι ακριβώς το έλεγαν.

Σήμερα που έγινα "φίλες" με όλες εκει μέσα αυτό ήταν το κύριο θέμα και έλεγαν ότι μπορεί κάποιος με λιγότερα μόρια από σένα να περάσει σε έναν σταθμό επειδή αυτός τον έβαλε σε πρώτη προτίμηση, ενώ εσύ να μείνεις έξω.

Δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό ...και προσωπικά πιστεύω ότι το σύστημα στον υπολογιστή που βγάζει την σειρά δεν έχει αυτό το κριτήριο.

Έτσι λέω κι εγώ κι ας λένε οι υπάλληλοι ό,τι κατεβάζει η κούτρα τους.

Αφού και στα τωρινά αποτελέσματα τα μόρια μετράνε και όχι η προτίμηση.

ΧΆΣΑΝ ΘΈΣΕΙς ΠΡΏΤΕς ΕΠΙΛΟΓΈς ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΌΤΡΙΤΕς ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΌΡΙΑ.

κΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΊΚΑΙΟ.

τΟ άλλο σενάριο είναι εντελώς τζόκερ.

εισοδημα 50000 1 παιδι και υπαλληλος 35 μορια

συνολο 39,16

δεν ειναι ετσι ολα, αλλα ΠΟΛΛΑ

εμενα η μονογονεικη με ανεβασε και με σωζει (αν και ισως τελευταια παλι να περναγα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...