Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Για βοηθήστε βρε παιδιά λίγο....θέλω να πάρω στον παιδικό να ρωτήσω για χρεώσεις φαγητού,με τη μεταφορά τι γίνεται κ αν πρέπει να 'κλεισουμε' από τώρα θέση.....τι άλλο ίσος θα έπρεπε να ρωτήσω για να είμαι καλυμένη μη μου ρθουν εξτρα χρεώσεις ή άλλες απρόσμενες καταστάσεις στα μέσα της χρονιάς?;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις γύρισα από τα γραφεία του ΕΕΤΑΑ.

το σίγουρο είναι ότι "ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ" :eek:

δεν ξέρουμε όμως τί πρέπει να κάνω διότι "ΕΝΣΤΑΣΗ" δεν δέχονται πλέον. Την υπουργική απόφαση δεν την ξέρει κανένας αλλά υπάρχει και.... πραγματικά δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω:-(

Λοιπόν, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το πρόγραμμα το 2007 , είχαν βάλει ως εισοδηματικό όριο τα 24000€ γι αυτό και η εξίσωση μοριοδότησης είχε ως αριθμητή το 24000 συν 1000 για κάθε παιδί.

Στις μετέπειτα προσκλήσεις όμως αυτό το όριο δεν αναφερόταν.Αλλά ούτε και το πλαφόν των 6000€ αναφέρεται και όμως ισχύει.

αν γκουγκλάρεις θα βρεις την πρώτη πρόσκληση.

Το αν ισχύει ακόμη χωρίς να αναφέρεται δεν το ξέρω ,αφού δεν το γράφουν , αλλά μάλλον έτσι θα΄ναι.

Το ενδιαφέρον θα είναι να μας πουν αν υπάρχουν ωφελούμενες με πάνω από 24000 € δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα , γιατί δεν μπορεί να ισχύουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά.

συνηγορος του πολιτη? παιζει κατι τετοιο?

επισης με τα μορια που βγαζεις θα εμπαινες καπου τωρα που βλεπεις τα αποτελεσματα? αν οχι δεν υπαρχει λογοσ να κανεις τιποτα

Όπως τα εχω υπολογίσει θα έμπαινα.

Στον συνήγορο του πολίτη? Δεν πρέπει στην συνέχεια να πάω στα δικαστήρια?

Υπάρχει περίπτωση να τρέξω την ΕΕΤΑΑ στα δικαστήρια?

Δεν μπορεί, θα υπάρχει μια διαδικασία για την περίπτωση που θεωρείς ότι αδικήσε.

Να το εκφράσω και η υπηρεσία να εξετάσει πιο προσωπικά το πρόβλημά μου :-(

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Λοιπόν, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το πρόγραμμα το 2007 , είχαν βάλει ως εισοδηματικό όριο τα 24000? γι αυτό και η εξίσωση μοριοδότησης είχε ως αριθμητή το 24000 συν 1000 για κάθε παιδί.

Στις μετέπειτα προσκλήσεις όμως αυτό το όριο δεν αναφερόταν.Αλλά ούτε και το πλαφόν των 6000? αναφέρεται και όμως ισχύει.

Το αν ισχύει ακόμη χωρίς να αναφέρεται δεν το ξέρω ,αφού δεν το γράφουν , αλλά μάλλον έτσι θα΄ναι.

Το ενδιαφέρον θα είναι να μας πουν αν υπάρχουν ωφελούμενες με πάνω από 24000 ? δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα , γιατί δεν μπορεί να ισχύουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά.

Φυσικά και υπάρχουν

Πέρυσι κι εγώ ήμουν μία από αυτές.

Και τελικά ποιο είναι το όριο?

Για βοηθήστε βρε παιδιά λίγο....θέλω να πάρω στον παιδικό να ρωτήσω για χρεώσεις φαγητού,με τη μεταφορά τι γίνεται κ αν πρέπει να 'κλεισουμε' από τώρα θέση.....τι άλλο ίσος θα έπρεπε να ρωτήσω για να είμαι καλυμένη μη μου ρθουν εξτρα χρεώσεις ή άλλες απρόσμενες καταστάσεις στα μέσα της χρονιάς?;)

ό,τι αναφέρει ο σταθμός ως παροχή το δικαιούσαι δωρεάν.

Ούτε καν εγγραφή δεν πρέπει να πληρώσεις.

Αν σου ζητήσουν,πες τους τί γράφει η πρόσκληση και μην τους δώσεις.

Αν επιμείνουν,κάνε καταγγελία.

Για γραφική ύλη,θα αγοράσεις ό,τι σου πουν απ'όπου θέλεις.

Μετακίνηση θα πληρώσεις έξτρα , αν δεν περιλαμβάνεται στις παροχές.

Σίτηση , αν έιναι δημοτικός που έχει σίτηση , τη δικαιούσαι δωρεάν.

Αν είναι ιδιωτικός "παίζει".

Αλλες χρεωσεις κατα τη διαρκεια της χρονιάς ,είναι διαφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις(σινεμά κουκλοθεατρο κλπ) και στολές για γιορτές.

Όλα όμως τα έξτρα είναι προαιρετικά.

Αν δε θες , δεν πας σινεμά , ούτε γιορτές ούτε αγορές στολών , ούτε τα έξτρα που μπορεί να έχει κάθε σταθμός(ιππασίες,μπαλέτα κλπ)

Διαφημίσεις

ό,τι αναφέρει ο σταθμός ως παροχή το δικαιούσαι δωρεάν.

Ούτε καν εγγραφή δεν πρέπει να πληρώσεις.

Αν σου ζητήσουν,πες τους τί γράφει η πρόσκληση και μην τους δώσεις.

Αν επιμείνουν,κάνε καταγγελία.

Η πρόσκληση προς τις μαμάδες το γραφει αυτό?ή προς τις δομές??? γιατί δεν θυμάμαι να διάβασω κάπου ότι δεν πρέπει να πληρωθεί εγγραφή!

Για γραφική ύλη,θα αγοράσεις ό,τι σου πουν απ'όπου θέλεις.

Μετακίνηση θα πληρώσεις έξτρα , αν δεν περιλαμβάνεται στις παροχές.

Περιλαμβάνει αλλά υποθέτω ότι δεν είναι για όλα τα παιδιά ε?!

Σίτηση , αν έιναι δημοτικός που έχει σίτηση , τη δικαιούσαι δωρεάν.

Αν είναι ιδιωτικός "παίζει".

Αλλες χρεωσεις κατα τη διαρκεια της χρονιάς ,είναι διαφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις(σινεμά κουκλοθεατρο κλπ) και στολές για γιορτές.

Όλα όμως τα έξτρα είναι προαιρετικά.

Αν δε θες , δεν πας σινεμά , ούτε γιορτές ούτε αγορές στολών , ούτε τα έξτρα που μπορεί να έχει κάθε σταθμός(ιππασίες,μπαλέτα κλπ)

Όταν δεν πάει στα έξτρα πρέπει να μείνει σπίτι το παιδί???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Φυσικά και υπάρχουν

Πέρυσι κι εγώ ήμουν μία από αυτές.

Και τελικά ποιο είναι το όριο?

Ε τότε ζήτα εγγράφως από την ΕΕΤΑΑ να σου απαντήσουν.

Όχι δεν χρειάζεται εσύ να πας δικαστήρια.

Πάρε στο συνήγορο του πολίτη και θα το ψάξει αυτός για εσένα και θα σου απαντήσει.

Επίσης γράψε και στις ενώσεις καταναλωτών πχ ΙΝΚΑ και αυτοί θα ενδιαφερθούν χωρίς να σου ζητηθεί να παραστείς εσύ σε δικαστήρια , τουλάχιστον σε αρχική φάση.

Και αν φτάσουν εκεί τα πράγμ,ατα,αν θες πας ,αν όχι αποσύρεσαι.

Λοιπόν, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το πρόγραμμα το 2007 , είχαν βάλει ως εισοδηματικό όριο τα 24000? γι αυτό και η εξίσωση μοριοδότησης είχε ως αριθμητή το 24000 συν 1000 για κάθε παιδί.

Στις μετέπειτα προσκλήσεις όμως αυτό το όριο δεν αναφερόταν.Αλλά ούτε και το πλαφόν των 6000? αναφέρεται και όμως ισχύει.

Το ενδιαφέρον θα είναι να μας πουν αν υπάρχουν ωφελούμενες με πάνω από 24000 ? δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα , γιατί δεν μπορεί να ισχύουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά.

Θεωρώ ότι είμαι αδικημένη, διότι

1. δεν αναφέρεται ως κριτήριο σημμετοχής

2. Είναι ως κριτήριο επιλογής και γι' αυτό εγώ επιλέγω συγκεκριμένους σταθμούς που δεν θέλουν οι άλλοι.

2. Προστέθηκε εκ των υστέρων.

3. Δεν το γνωρίζει κανένας από αυτούς που μίλησα αλλά το εφαρμόζουν

4. Υπάρχει ο "φανταστικός μας φίλος" που ξέρει για μια υπουργική απόφαση, χωρις να την έχει κανείς στα χέρια του

5. Δεν ξέρω τις διαδικασίες και το πως πρέπει να το αντιμετωπίσω

Δεν μπορεί να είμαστε τόσο απροστάτευτοι :-(

Όταν δεν πάει στα έξτρα πρέπει να μείνει σπίτι το παιδί???

Το γράφει στην πρόσκληση προς τις δομές.

Αν είσαι στην περιοχή μετακίνησης τι διακιούντα όλοι ,θεωρητικά , γιατί πέρισυ αναφέρθηκε για αρνήσεις και η ΕΕΤΑΑ το έπαιζε Πόντιος Πιλάτος.

Δεν είναι απαραίτητο να μείνουν σπίτι.

Πας στη γιορτή χωρίς στολή ή ράβεις κάτι παραπλήσιο μόνη σου.

Δεν πας κουκλοθέατρο και θα μείνει στο σταθμό

Ε τότε ζήτα εγγράφως από την ΕΕΤΑΑ να σου απαντήσουν.

Όχι δεν χρειάζεται εσύ να πας δικαστήρια.

Πάρε στο συνήγορο του πολίτη και θα το ψάξει αυτός για εσένα και θα σου απαντήσει.

Επίσης γράψε και στις ενώσεις καταναλωτών πχ ΙΝΚΑ και αυτοί θα ενδιαφερθούν χωρίς να σου ζητηθεί να παραστείς εσύ σε δικαστήρια , τουλάχιστον σε αρχική φάση.

Και αν φτάσουν εκεί τα πράγμ,ατα,αν θες πας ,αν όχι αποσύρεσαι.

Για να ξεκινήσω τί λες να κάνω Καταγγελία προς την ΕΕΤΑΑ?

να τους το με fax λέγοντας ότι υπάρχει αδικιολόγητη απόρριψη?

Διαφημίσεις

Θεωρώ ότι είμαι αδικημένη, διότι

1. δεν αναφέρεται ως κριτήριο σημμετοχής

2. Είναι ως κριτήριο επιλογής και γι' αυτό εγώ επιλέγω συγκεκριμένους σταθμούς που δεν θέλουν οι άλλοι.

2. Προστέθηκε εκ των υστέρων.

3. Δεν το γνωρίζει κανένας από αυτούς που μίλησα αλλά το εφαρμόζουν

4. Υπάρχει ο "φανταστικός μας φίλος" που ξέρει για μια υπουργική απόφαση, χωρις να την έχει κανείς στα χέρια του

5. Δεν ξέρω τις διαδικασίες και το πως πρέπει να το αντιμετωπίσω

Δεν μπορεί να είμαστε τόσο απροστάτευτοι :-(

Δικαίως νιώθεις αδικημένη και σου έγραψα τί πρεπει να κάνεις.

Για να ξεκινήσω τί λες να κάνω Καταγγελία προς την ΕΕΤΑΑ?

να τους το με fax λέγοντας ότι υπάρχει αδικιολόγητη απόρριψη?

Ναι ,πήγαινε ΕΕΤΑΑ , κάνε μια έγγραφη καταγγελία(να στην πρωτοκολλήσουν) και ζήτα τους το λόγο που απορρίφθηκες ενώ ήσουν στις προσωρινά ωφελούμενες, σε ποια υπουργική απόφαση αναφέρεται και γιατί δεν αναφερόταν στην πρόσκληση ωστε να μην μπεις στον κόπο αναζήτησης δικαιολογητικών και κατάθεσης αίτησης.

Γράψτους επίσης πως πέρισυ ήσουν τελικώς ωφελουμενη.

Είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να σου απαντήσουν εγγράφως σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δεν προλαβαμε να χαρουμε... Ειμαστε απο χτες στο Παιδων αφου ο μικρος ειχε το πρωτο - κι ευχομαι τελευταιο - επεισοδιο πυρετικων σπασμων... Ο τροπος αντιμετωπισης των πυρετων αλλαζει πλεον και σκεφτομαι σοβαρα να μην παει τελικα θχολειο φετος! Δεν με χωραει ο τοπος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...