Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς ή ευτυχώς για εσένα Σεβαστή οι αναπληρωματικές θα μπουν σε πίνακα αναπληρωματικών για όλες τις κενές θέσεις του νομού ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις που δηλώσατε.

:(

Με μια ματιά που έριξα , ήδη στην κατηγορία σου σε περνάνε 12 αιτήσεις και με μία ισοβαθμείς.

κατάλαβα!;)

Μην κοιτάς μόνο την τρίτη σου επιλογή στου Νικοβιώτη.

Και είσαι και σε δύσκολη κατηγορία.

με ελάχιστες θέσεις...

Μακάρι να σδτην πάρουν την Χρυσοβαλάντω , αλλά στη θέση σου δεν θα ήμουν και πολύ αισιόδοξος.

Εύχομαι τα καλλίτερα.

χίλια ευχαριστώ.:)

έχεις χάρισμα στο ψαχτήρι:cool:

πω πω! νιώθω λες κ με ξέρεις.:oops::roll:

καλή σχολική χρονιά στο παιδί σου. εγώ τίποτα δεν ξέρω για σένα...:-(

εν μέρει ισχύει.

Όμως , οι δομές είναι πολύ περισσότερες από τις 4 που είχαμε δικάιωμα και δε σημαίνει πως μας βολεύαν μόνο οι 4.Απλά δεν είχαμε δικαίωμα να δηλώσουμε περισσότερες.

Και από αυτές που είδα στην περίπτωση της Σεβαστής , όλες όσες την περνάνε θα τις βόλευαν και οι επιλογές της ανεξάρτητα που δεν τις δήλωσαν.

του χρόνου να σου στείλω π.μ. για τα μόριά μας;;)

αν κ του χρόνου θα έχουμε μεγαλύτερο εισόδημα κ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, έτσι κι αλλιώς.:(

Έτσι είναι για την επαρχία.

Τα περισσότερα παιδιά απογαλακτίζονται και εύκολα και γρήγορα.

Ειδικά αυτά που έχουν μείνει με γιαγιάδες παππούδες , δεν έχουν προβλήματα προσαρμογής.

μπα μην το λες αυτό. της αδερφής μου η κόρη δεν προσαρμόστηκε με τίποτα κ τελικά την ξαναμάζεψαν σπίτι-γιαγιάδες.

Το δικό μας, από την πρώτη μέρα , στα 2του χρόνια , τον αφλησαμε ολόκληρο 8ωρο στο σταθμό , χωρίς την παραμικρή γκρίνια.

Ούτε προσαρμογές ούτε τίποτα.

Παιδιά να παίζει ήθελε και όλα καλά.

κ η δικιά μου στα 2 θα πήγαινε...μπορεί κ να την πάρουν στον δημοτικό όπου έκανα αίτηση.τέλη Αυγούστου θα ξέρουμε.

τρελαίνεται για παιδιά, κάθε ηλικίας.

περνάει καλά με τις γιαγιάδες, ιδίως με τους δικούς μου στο χωριό κ με τα πεθερικά μου όταν βγαίνουν βόλτες κλπ, αλλά με τα παιδιά κάνει σαν καρτούν το χρυσοβαλαντάκι μου, σαν χάπυ φιτ, σαν φαλαινάκι με τις τσιρίδες...!:tongue:

καλημέρα.συγχαρητήρια σε όσες μπήκαν τα πιτσιρίκια τους.

επειδή είμαι επιλαχούσα, επειδή στην 3η μου επιλογή μπήκε μανούλα με 44,47, ενώ εγώ έχω 44,46...ξέρω ξέρω κι εγώ έχω ψοφήσει στο γέλιο από το πρωί που το κατάλαβα...

έψαξα τις επιλαχούσες με παραπάνω μόρια από εμένα.

η μία τον έχει 3η επιλογή με 45,55 μόρια (;;;;μιλάμε για α1.2, ίδια κατηγορία τσεκαρισμένο) κ η άλλη 1η επιλογή με 44,47 μόρια (άρα ισοβαθμεί με την τελευταία).

η ερώτησή μου είναι η εξής κ όποια γνωρίζει ας παντήσει σας παρακαλώ.

υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ως επιλαχούσα; κ αυτό πότε θα το ξέρω;

να πάρω κατά τις αρχές Σεπτέμβρη στο σταθμό να ρωτήσω αν έχω πιθανότητες;

όλες κ όλες οι θέσεις ήταν 8 για την κατηγορία της κόρης μου.

Και με μια πιο αναλυτική ματιά , στην τρίτη σου επιλογή η τελευατία που μπήκε είναι πράγματι με 44,47 μόρια , αλλά όχι στη δικιά σου κατηγορία Α1.2 αλλά στην Α2.

Η τελευταία που μπήκε στην κατηγορία σου και από όλες τις επιλογές σου είναι με 46,56 μόρια και στην τρίτη επιλογή σου επίσης.

Κοίτα,είσαι στην 13η ή 14η θέση επιλαχούσα στην κατηγορία σου.

Ουτε τραγικά απαγορευτική θέση , ούτε όμως και πολύ αισιόδοξη.

Ελπίζεις.

Και με μια πιο αναλυτική ματιά , στην τρίτη σου επιλογή η τελευατία που μπήκε είναι πράγματι με 44,47 μόρια , αλλά όχι στη δικιά σου κατηγορία Α1.2 αλλά στην Α2.

Η τελευταία που μπήκε στην κατηγορία σου και από όλες τις επιλογές σου είναι με 46,56 μόρια και στην τρίτη επιλογή σου επίσης.

Κοίτα,είσαι στην 13η ή 14η θέση επιλαχούσα στην κατηγορία σου.

Ουτε τραγικά απαγορευτική θέση , ούτε όμως και πολύ αισιόδοξη.

Ελπίζεις.

με υποχρεώνεις!:)

να χτυπήσω τηλεφωνο αρχές Σεπτέμβρη στο εεταα, ή να καθίσω στα αβγά μου; τί λες;

Διαφημίσεις

χίλια ευχαριστώ.:)

έχεις χάρισμα στο ψαχτήρι:cool:

πω πω! νιώθω λες κ με ξέρεις.:oops::roll:

καλή σχολική χρονιά στο παιδί σου. εγώ τίποτα δεν ξέρω για σένα...:-(

Από αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς στο φόρουμ ήταν πανεύκολο να σε βρω κι ας μην είμαι υπάλληλος της ΕΥΠ (φτου κακά)

Κι εγώ έχω γράψει στοιχεία κι αν ήθελα να με βρω θα με έβρισκα κι ας μη με ήξερα

του χρόνου να σου στείλω π.μ. για τα μόριά μας;;)

αν κ του χρόνου θα έχουμε μεγαλύτερο εισόδημα κ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, έτσι κι αλλιώς.:(

Του χρόνου δεν θα'μαι εδώ

κ η δικιά μου στα 2 θα πήγαινε...μπορεί κ να την πάρουν στον δημοτικό όπου έκανα αίτηση.τέλη Αυγούστου θα ξέρουμε.

τρελαίνεται για παιδιά, κάθε ηλικίας.

περνάει καλά με τις γιαγιάδες, ιδίως με τους δικούς μου στο χωριό κ με τα πεθερικά μου όταν βγαίνουν βόλτες κλπ, αλλά με τα παιδιά κάνει σαν καρτούν το χρυσοβαλαντάκι μου, σαν χάπυ φιτ, σαν φαλαινάκι με τις τσιρίδες...!:tongue:

Δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια.

με υποχρεώνεις!:)

να χτυπήσω τηλεφωνο αρχές Σεπτέμβρη στο εεταα, ή να καθίσω στα αβγά μου; τί λες;

Στην προσκληση γράφουν πως θα σας ειδοποιήσουν αυτοί όταν έρθει η σειρά ας.

Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να πας από ΕΕΤΑΑ(ΜΙΑς ΚΑΙ στην πόλη σου έχει) κατά τέλη Σεπτέμβρη να ρωτήσεις αν υπάρχουν κενά και αν έχουν καλυφθεί ή να περιμένεις.

δε το ηξερα αυτο, ο Σεραφινο το εγραψε και θυμαμαι οτι ειπε οτι το αναφερει η προκυρηξη

βεβαια κοριτσακι ακομα και αν αρχισουν να καλουν βαση μοριων δε σημαινει πολλα πραματα

γιατι σιγουρα αν ημουνα πρωτη επιλαχουσα στη νικαια ε δε θα ετρεχα στους σταθμους της Αργυρουπολης! Σωστα???? απλα μπορει βαση μοριων να μπουν και καποιες ακομα σφηνα!

Σου δινω πολλεςςςςςςς ελπιδες χαχαχχα

σε μια εδωσα 10% και περασε χαχαχχαχχαα

Γατούλα, κρατάω τις πολλές που μου έδωσες κ ελπίζω να είμαι τόσο τυχερή όσο η Μεταξία.

αλλιώς καλή καρδιά!

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, όλους.

Γατούλα, κρατάω τις πολλές που μου έδωσες κ ελπίζω να είμαι τόσο τυχερή όσο η Μεταξία.

αλλιώς καλή καρδιά!

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, όλους.

Για του χρόνου , έγραψα σε άλλο θέμα για "έξυπνες" αιτήσεις στο πρόγραμμα.

Η τύχη παίζει ρόλο,αλλά θα δεις πως στην κατηγορία σου πήραν 48 παιδιά με λιγότερα μόρια από τα δικά σου (σε αλλες δομές από τις δικές σου βέβαια) , οπότε η προσεκτική και μελετημένη αίτηση παίζει καθοριστικό ρόλο στην αίσια έκβαση του αποτελέσματος.

Καλή τύχη.

Διαφημίσεις

δώσε λινκ σε παρακαλώ, γιατί είναι κ η ώρα της πείνας κ δεν με βλέπω καλά.

άκου 48 παιδάκια...

βέβαια, σε δομή χωρίς μετακίνηση δεν το στέλνω.

σε δομή που έχω μάθει για κακοπληρωμένους εργαζόμενους επίσης.

υπήρχαν όμως κ άλλες δομές, αλλά μόνο 4 επιλογές.

δώσε λινκ σε παρακαλώ, γιατί είναι κ η ώρα της πείνας κ δεν με βλέπω καλά.

άκου 48 παιδάκια...

βέβαια, σε δομή χωρίς μετακίνηση δεν το στέλνω.

σε δομή που έχω μάθει για κακοπληρωμένους εργαζόμενους επίσης.

υπήρχαν όμως κ άλλες δομές, αλλά μόνο 4 επιλογές.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2760

υγ. το παρατσούκλι μου εμπεριέχει ολόκληρο το επίθετό μου :D

Ακρη δεν θα βγάλω....

είμαι σίγουρη για αυτό. Βρήκα μετά από πολλά τα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Μου λέει υπάρχει υπουργική απόφαση

Ποιά είναι αυτή η απόφαση και τί όριο εισοδήματος βάζει δηλαδή?

Δέν ξέρει αλλά υπάρχει και μου λέει να πάρω στο υπουργείο να την βρώ:shock::shock::shock:

Τους λέω ότι στην πρόσκληση δεν αναφέρεται πουθενά τέτοια υπουργική απόφαση.

"Μάλλον το αποφάσισαν εκ των υστέρων":shock::shock::shock:, μου λέει

Άρχισα να σκέφτομαι ότι έκανα λάθος το νούμερο και κάποιος μου κάνει πλάκα.

Μόλις γύρισα από τα γραφεία του ΕΕΤΑΑ.

το σίγουρο είναι ότι "ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ" :eek:

δεν ξέρουμε όμως τί πρέπει να κάνω διότι "ΕΝΣΤΑΣΗ" δεν δέχονται πλέον. Την υπουργική απόφαση δεν την ξέρει κανένας αλλά υπάρχει και.... πραγματικά δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω:-(

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

πραγματικά δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω:-(

συνηγορος του πολιτη? παιζει κατι τετοιο?

επισης με τα μορια που βγαζεις θα εμπαινες καπου τωρα που βλεπεις τα αποτελεσματα? αν οχι δεν υπαρχει λογοσ να κανεις τιποτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...