Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημέρα και καλό μήνα,

αν και για εμένα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋπόθεσης....

ΔΕΝ μας δέχτηκαν μέσο του εετταα - είμαι στις επιλαχούσες και

επειδή έκλεισε ο παιδικός μας έστειλα 1μέρα την μικρή σε άλλον παιδικό...

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και ¨σφίξτε τα ζωνάρια¨ σε όσους δεν πέρασαν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα.συγχαρητήρια σε όσες μπήκαν τα πιτσιρίκια τους.

επειδή είμαι επιλαχούσα, επειδή στην 3η μου επιλογή μπήκε μανούλα με 44,47, ενώ εγώ έχω 44,46...ξέρω ξέρω κι εγώ έχω ψοφήσει στο γέλιο από το πρωί που το κατάλαβα...

έψαξα τις επιλαχούσες με παραπάνω μόρια από εμένα.

η μία τον έχει 3η επιλογή με 45,55 μόρια (;;;;μιλάμε για α1.2, ίδια κατηγορία τσεκαρισμένο) κ η άλλη 1η επιλογή με 44,47 μόρια (άρα ισοβαθμεί με την τελευταία).

η ερώτησή μου είναι η εξής κ όποια γνωρίζει ας παντήσει σας παρακαλώ.

υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ως επιλαχούσα; κ αυτό πότε θα το ξέρω;

να πάρω κατά τις αρχές Σεπτέμβρη στο σταθμό να ρωτήσω αν έχω πιθανότητες;

όλες κ όλες οι θέσεις ήταν 8 για την κατηγορία της κόρης μου.

ο σεραφινο ελεγε οτι πας σε πινακα με επιλαχοντες βαση μοριων ξανα

και προηγουνται οι αποπανω σου

αλλα ρε κοριτσακι σαν πρωτη επιλαχουσα ελπιζω μεσα στο σεπτεμβρη να σε φωναξουνε!

μπορει καποια μανουλα να μη τους κανει την τιμη!

οι επιλαχούσες δεν καλούνται βάσει των επιλογών τους σε σταθμούς;

γιατί αν είναι να περιμένω γενικά βάσει μορίων στη λίστα των επιλαχουσών...ΔΕΝ παίζει.

αν είναι βάσει επιλογών τότε έχω λίγες ελπίδες για Σεπτέμβριο, ίσως.

δε το ηξερα αυτο, ο Σεραφινο το εγραψε και θυμαμαι οτι ειπε οτι το αναφερει η προκυρηξη

βεβαια κοριτσακι ακομα και αν αρχισουν να καλουν βαση μοριων δε σημαινει πολλα πραματα

γιατι σιγουρα αν ημουνα πρωτη επιλαχουσα στη νικαια ε δε θα ετρεχα στους σταθμους της Αργυρουπολης! Σωστα???? απλα μπορει βαση μοριων να μπουν και καποιες ακομα σφηνα!

Σου δινω πολλεςςςςςςς ελπιδες χαχαχχα

σε μια εδωσα 10% και περασε χαχαχχαχχαα

Διαφημίσεις

καλημέρα.συγχαρητήρια σε όσες μπήκαν τα πιτσιρίκια τους.

επειδή είμαι επιλαχούσα, επειδή στην 3η μου επιλογή μπήκε μανούλα με 44,47, ενώ εγώ έχω 44,46...ξέρω ξέρω κι εγώ έχω ψοφήσει στο γέλιο από το πρωί που το κατάλαβα...

έψαξα τις επιλαχούσες με παραπάνω μόρια από εμένα.

η μία τον έχει 3η επιλογή με 45,55 μόρια (;;;;μιλάμε για α1.2, ίδια κατηγορία τσεκαρισμένο) κ η άλλη 1η επιλογή με 44,47 μόρια (άρα ισοβαθμεί με την τελευταία).

η ερώτησή μου είναι η εξής κ όποια γνωρίζει ας παντήσει σας παρακαλώ.

υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ως επιλαχούσα; κ αυτό πότε θα το ξέρω;

να πάρω κατά τις αρχές Σεπτέμβρη στο σταθμό να ρωτήσω αν έχω πιθανότητες;

όλες κ όλες οι θέσεις ήταν 8 για την κατηγορία της κόρης μου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς για εσένα Σεβαστή οι αναπληρωματικές θα μπουν σε πίνακα αναπληρωματικών για όλες τις κενές θέσεις του νομού ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις που δηλώσατε.

Με μια ματιά που έριξα , ήδη στην κατηγορία σου σε περνάνε 12 αιτήσεις και με μία ισοβαθμείς.

Μην κοιτάς μόνο την τρίτη σου επιλογή στου Νικοβιώτη.

Και είσαι και σε δύσκολη κατηγορία.

Μακάρι να σδτην πάρουν την Χρυσοβαλάντω , αλλά στη θέση σου δεν θα ήμουν και πολύ αισιόδοξος.

Εύχομαι τα καλλίτερα.

βρε σεραφινο δεν ισχυει και αυτο που λεω?

αντε στο πηρανε αλλου

δε σημαινει οτι η αλλη μαμα θα το παει γιατι απλα δε την βολευει

αν την βολευε θα το ειχε στις επιλογες της

βρε σεραφινο δεν ισχυει και αυτο που λεω?

αντε στο πηρανε αλλου

δε σημαινει οτι η αλλη μαμα θα το παει γιατι απλα δε την βολευει

αν την βολευε θα το ειχε στις επιλογες της

εν μέρει ισχύει.

Όμως , οι δομές είναι πολύ περισσότερες από τις 4 που είχαμε δικάιωμα και δε σημαίνει πως μας βολεύαν μόνο οι 4.Απλά δεν είχαμε δικαίωμα να δηλώσουμε περισσότερες.

Και από αυτές που είδα στην περίπτωση της Σεβαστής , όλες όσες την περνάνε θα τις βόλευαν και οι επιλογές της ανεξάρτητα που δεν τις δήλωσαν.

παιδια ειδικα αν εισαι επαρχια οπως εγω που οι θεσεις ειναι και μετρημενες οι κενες, αλλα και οι αποστασεις κοντινες, οποτε βολευονται ευκολοτερα με τη μετακινηση δε παιζει και μεγαλη ελπιδα. εγω ας πουμε εχω απο πανω μου κατι επιλαχουσες με 60αρια 70αρια 50αρια και ολα τα σαρανταρια! μετρησα καμια 120αρια με μορια πανω απο μενα...θα ειναι αστειο να πιστεψω πως θα παρουν τη μικρη μου...

δεν υπαρχει περιπτωση!

Σημερα πρωτη μερα τις πηγα κ τις 2, σε εργαστηρι δημιουργ. απασχολησης κοντα στη δουλεια μου, που πληρωνεις με την ημερα.

Η μικρη πηγε 1η φορα στη ζωη της και ως τωρα που πηρα τηλ. ειναι μια χαρα, που κ που ρωταει "μαμα"? και της λενε ειναι

στη δουλεια ΘΑ ερθε να σε παρει και τελος. μου παν κιολας πως δεν ασχολειται ιδιεταιρα με την αδερφη της οποτε δε θα της

λειψει και πολυ αν τελικα αποφασισω να τη συνεχισω εκει για καποιες μερες το χειμωνα. ισα να ξεβαριεται το παιδι αντι να μενει ολη μερα μεσα με τη γιαγια. αναλογα με τα οικονομικα μας θα αποφασισουμε αν κ ποτε θελουμε να παει. ειναι καλο που ειναι με τη μερα γιατι πχ αν αρρωστησει κ δε παει δε πληρωνεις.

παιδια ειδικα αν εισαι επαρχια οπως εγω που οι θεσεις ειναι και μετρημενες οι κενες, αλλα και οι αποστασεις κοντινες, οποτε βολευονται ευκολοτερα με τη μετακινηση δε παιζει και μεγαλη ελπιδα. εγω ας πουμε εχω απο πανω μου κατι επιλαχουσες με 60αρια 70αρια 50αρια και ολα τα σαρανταρια! μετρησα καμια 120αρια με μορια πανω απο μενα...θα ειναι αστειο να πιστεψω πως θα παρουν τη μικρη μου...

δεν υπαρχει περιπτωση!

Σημερα πρωτη μερα τις πηγα κ τις 2, σε εργαστηρι δημιουργ. απασχολησης κοντα στη δουλεια μου, που πληρωνεις με την ημερα.

Η μικρη πηγε 1η φορα στη ζωη της και ως τωρα που πηρα τηλ. ειναι μια χαρα, που κ που ρωταει "μαμα"? και της λενε ειναι

στη δουλεια ΘΑ ερθε να σε παρει και τελος. μου παν κιολας πως δεν ασχολειται ιδιεταιρα με την αδερφη της οποτε δε θα της

λειψει και πολυ αν τελικα αποφασισω να τη συνεχισω εκει για καποιες μερες το χειμωνα. ισα να ξεβαριεται το παιδι αντι να μενει ολη μερα μεσα με τη γιαγια. αναλογα με τα οικονομικα μας θα αποφασισουμε αν κ ποτε θελουμε να παει. ειναι καλο που ειναι με τη μερα γιατι πχ αν αρρωστησει κ δε παει δε πληρωνεις.

Έτσι είναι για την επαρχία.

Τα περισσότερα παιδιά απογαλακτίζονται και εύκολα και γρήγορα.

Ειδικά αυτά που έχουν μείνει με γιαγιάδες παππούδες , δεν έχουν προβλήματα προσαρμογής.

Το δικό μας, από την πρώτη μέρα , στα 2του χρόνια , τον αφλησαμε ολόκληρο 8ωρο στο σταθμό , χωρίς την παραμικρή γκρίνια.

Ούτε προσαρμογές ούτε τίποτα.

Παιδιά να παίζει ήθελε και όλα καλά.

Διαφημίσεις

εμενα ειναι μαθημενα μεταξυ τους και παλι εφυγαν ευκολα

οντως ετσι οπως τα λες ειναι ζορι

εγω για ηλιουπολη δεν ειχα κανενα να επιλεξω και βρηκα 5 γειτονικους ολους και ολους!

κι εμενα τη μεγαλη μου 1η μερα Την αφησα 6ωρο, δευτερη 8ωρο. ακριβως οπως το λες. παιδακια να παιζει και τιποτα αλλο! τυχεροι ειμαστε νομιζω...:)

Μπορεί να είμαστε και τυχεροί.

Εδώ τώρα που τον αφήνουμε κάθε μέρα 10ωρα και όταν πάω να τον πάρω μου λεει γιατί πήγα να τον πάρω τόσο νωρίς(7 το απόγευμα).

Ήθελε να παίξει κι άλλο.

εμενα ειναι μαθημενα μεταξυ τους και παλι εφυγαν ευκολα

οντως ετσι οπως τα λες ειναι ζορι

εγω για ηλιουπολη δεν ειχα κανενα να επιλεξω και βρηκα 5 γειτονικους ολους και ολους!

Η Αττική είναι 40 πόλεις των 100000.

Εκεί ναι,δεν μπορεί το παιδί να μένει Κουκουβάουνες και να πάει παιδικό Γλυφάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...