Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου & φυσικά τις απαντήσεις σου. είχα σκοπό να πάρω εεταα, αλλά λίγο πολύ φαντάζομαι την απάντηση, οπότε απ'ευθείας στον παιδικό. αν δε γίνεται αλλιώς θα γυρίσω εγω νωρίτερα αεροπορικώς & οι υπόλοιποι με το καράβι ( λόγω αυτοκινήτου ) την επόμενη. μια μέρα είναι θα καταφέρει τα τερατάκια ο μπαμπάκας τους!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απευθειας στο παιδικο ειναι καλυτερα γιατι ετσι κ αλλιως θα εχεις γενικα επαφη μαζι τους λογω του παιδιου, οποτε κι εγω νομιζω εκει ειναι σωστο να απευθυνθεις. καλη επιστροφη!

Μάλλον όχι γιατί ο δικός μου είναι 2,5 ετών τώρα! Θέλω να πιστεύω πάντως οτι υπολογίζουν τις διαδρομές τους έτσι ώστε να μην βρίσκονται τα παιδάκια πολλή ώρα στο λεωφορείο.Που μένετε? Εμείς Κ. Τούμπα.

Εμείς άνω τούμπα, γειτόνισσες:D

Να ρωτησω και εγω κατι. Ξερετε αν θα χρειαστουν επιπλεον χαρτια για εμας που περασανε τα μικρα μας για την εγγραφη? και απο ποτε θα ξεκινησουμε να παμε να τα γραφουμε?

παρε σταθμο, λογικα ιδιωτικοι 1/9

δημοσιοι μαλλον 5/9 (καθαριζουνε!!!)

εμας μας ειπε τα βιβλιαρια τους θελουν μεσα

θα μας δωσουν και το χαρτι της εεταα να το υπογραψουμε για παρουσιες

Διαφημίσεις

αν το "πάρε σταθμό" της γατούλας αφορά εμένα, πώς που οι σταθμοί έκλεισαν την παρασκευή, δηλ πριν τα αποτελέσματα & ανοίγουν 5/9 ενώ οι εγγραφές σύμφωνα με το εεταα αφορούν έως 6/9. κάποιοι σταθμοί θα έχουν τις καταστάσεις πριν τις 2/9, ελπίζω να είμαι τυχερή & να τις πάρουν στις 29 που φεύγω, οπότε... ούτε γάτα... ούτε ζημιά... που λέει & ο τριβιζάς!!! γιατί υποτίθεται πως κάποιος θα είναι εκεί & μέσα στον αυγουστο, αλλά θα μπορεί να εξυπηρετήσει & αν μπορεί, θα θέλει;;;

τέλος πάντων, αρκετά σας κούρασα, θα βρω τη λύση, εδώ θα κολλήσουμε; ευχαριστώ & πάλι για τον κόπο & τις ευχές. καλά ταξίδια σε όσους πάνε & καλό υπόλοιπο στους υπόλοιπους. καλή ξεκούραση!!!!

μου φαινεται παντως πως μπορει να βρεις καποιον σημερα. ισως να ναι οπως στα νηπια που κλεινουν για τα παιδια αλλα οι νηπιαγωγοι κανουν μια δυο μερες να κλεισουν τελειως για να τελειωσουν τις υποχρεωσεις τους! δοκιμασε να παρεις τηλ. δε χανεις κατι

Συγχαρητήρια σε όλες!!!:P:p:p

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!!!!

Εμάς μας απορρίψανε, ενώ στους προηγούμενους πίνακες ήμασταν με ολοκληρωμένο φάκελο. ο λόγος ήταν ότι ήμασταν "στην ανώτατη φορολογική κλίμακα".

Γράφει πουθενά για όριο εισοδήματος? και αν ναι ποιό είναι αυτό, διότι εγώ δεν το έχω καταλάβει ότι είμαι πλούσια όπως μου λένε αυτοι....

Έχει δεί κανείς ...κάτι στην πρόσκληση?

Όλο το ΣΚ διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την πρόσκληση και δεν βρίσκουμε τίποτα

ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλώ!!!

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια σε όλες!!!:P:p:p

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!!!!

Εμάς μας απορρίψανε, ενώ στους προηγούμενους πίνακες ήμασταν με ολοκληρωμένο φάκελο. ο λόγος ήταν ότι ήμασταν "στην ανώτατη φορολογική κλίμακα".

Γράφει πουθενά για όριο εισοδήματος? και αν ναι ποιό είναι αυτό, διότι εγώ δεν το έχω καταλάβει ότι είμαι πλούσια όπως μου λένε αυτοι....

Έχει δεί κανείς ...κάτι στην πρόσκληση?

Όλο το ΣΚ διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την πρόσκληση και δεν βρίσκουμε τίποτα

ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλώ!!!

Δεν υπάρχει όριο εισοδήματος.

Υπάρχει απλά ο τύπος που υπολογίζει τα μόρια. Κατά συνέπεια, δεν έχει σημασία πόσο είναι το εισόδημά σας, αφού θα μπει στον τύπο. Απλά αν είναι πολύ, δεν δίνει πολλά μόρια.

Εξάλλου, εφόσον - αν κατάλαβα καλά - ήσουνα στους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων γυναικών, δεν έχει λογική να απορριφθείς μετά (νομίζω).

Τους πήρες κανένα τηλέφωνο?

Edit: βλέπω ότι έχει κάποιες απορριπτέες με την ίδια αιτιολογία....πολύ περίεργο. Πάρε τους τηλέφωνο.

Δεν υπάρχει όριο εισοδήματος.

Υπάρχει απλά ο τύπος που υπολογίζει τα μόρια. Κατά συνέπεια, δεν έχει σημασία πόσο είναι το εισόδημά σας, αφού θα μπει στον τύπο. Απλά αν είναι πολύ, δεν δίνει πολλά μόρια.

Εξάλλου, εφόσον - αν κατάλαβα καλά - ήσουνα στους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων γυναικών, δεν έχει λογική να απορριφθείς μετά (νομίζω).

Τους πήρες κανένα τηλέφωνο?

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ..

Τους τηλεφωνώ από το πρωί και δεν μπορώ να βρω κανέναν....

Μάλλον θα πάω από εκεί να δω τί θα μου πουν. Αλλά εξακολουθώ και πιστεύω ότι δεν υπάρχει λογική.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να τσακωθώ διότι Αυγουστιάτικα ....βαριέμαι να τσακώνομαι. :D

Τηλεφωνησα στον δημοτικο σταθμο που μας πηραν, και μου ειπαν 1η Σεπτεμβριου να επικοινωνησω μαζι τους. Θα περιμενουν τα χαρτια της ΕΕΤΑΑ, και θα μου πουν τοτε αν χρειαζεται να προσκομισω εγω κατι αλλο για την εγγραφη.

age.png age.png

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ..

Τους τηλεφωνώ από το πρωί και δεν μπορώ να βρω κανέναν....

Μάλλον θα πάω από εκεί να δω τί θα μου πουν. Αλλά εξακολουθώ και πιστεύω ότι δεν υπάρχει λογική.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να τσακωθώ διότι Αυγουστιάτικα ....βαριέμαι να τσακώνομαι. :D

Αν καταφέρεις να βγάλεις άκρη, πες μας κι εμάς να ξέρουμε (για του χρόνου, πρώτα ο Θεός...:-) )

Αν καταφέρεις να βγάλεις άκρη, πες μας κι εμάς να ξέρουμε (για του χρόνου, πρώτα ο Θεός...:-) )

Ακρη δεν θα βγάλω....

είμαι σίγουρη για αυτό. Βρήκα μετά από πολλά τα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Μου λέει υπάρχει υπουργική απόφαση

Ποιά είναι αυτή η απόφαση και τί όριο εισοδήματος βάζει δηλαδή?

Δέν ξέρει αλλά υπάρχει και μου λέει να πάρω στο υπουργείο να την βρώ:shock::shock::shock:

Τους λέω ότι στην πρόσκληση δεν αναφέρεται πουθενά τέτοια υπουργική απόφαση.

"Μάλλον το αποφάσισαν εκ των υστέρων":shock::shock::shock:, μου λέει

Άρχισα να σκέφτομαι ότι έκανα λάθος το νούμερο και κάποιος μου κάνει πλάκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...