Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ξέρετε αν δικαιούνται φαγητό?ή το πληρώνουμε εξτρα?

βρε παιδιά, λύστε μου μια απορία! Αυτό με τους σταθμούς που δεν παρέχουν διατροφή, συναντάται μόνο στην Θεσ/νίκη?

Στην Αττική, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει ποτέ για παιδικό σταθμό που δεν παρέχει φαγητό, θεωρείται δεδομένο...

Αφού και στις δομές (τουλάχιστον της περιοχής μου) δεν αναφερόταν ως έξτρα παροχή η σίτιση και εφόσον διάβαζα για σταθμούς με ή χωρίς σίτιση, μπήκα στο τριπάκι και ρώτησα!!! Και έβαλαν τα γέλια οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε παιδιά, λύστε μου μια απορία! Αυτό με τους σταθμούς που δεν παρέχουν διατροφή, συναντάται μόνο στην Θεσ/νίκη?

Στην Αττική, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει ποτέ για παιδικό σταθμό που δεν παρέχει φαγητό, θεωρείται δεδομένο...

Αφού και στις δομές (τουλάχιστον της περιοχής μου) δεν αναφερόταν ως έξτρα παροχή η σίτιση και εφόσον διάβαζα για σταθμούς με ή χωρίς σίτιση, μπήκα στο τριπάκι και ρώτησα!!! Και έβαλαν τα γέλια οι άνθρωποι...

Στη Θεσσαλονίκη η σίτιση δεν θεωρείται δεδομένη. Είναι έξτρα και πληρώνεται έξτρα, ακόμη και ιδιωτικά αν πας το παιδί, χωρίς εεταα, πληρώνεις αδρά τη σίτιση (στους ιδιωτικούς τουλάχιστο που ξέρω), εφόσον την επιθυμείς.

το γελοίο της υπόθεσης όμως είναι άλλο: δημόσιοι παιδικοί σταθμοί, οι οποίοι πόσο να χρεώναν άραγε χωρίς εεταα? (σίγουρα πολύ λιγότερα από αυτά που παίρνουνε τώρα!!!), δεν έχουνε ΟΥΤΕ τη μετακίνηση μέσα, διότι - λέει - την παρέχουν μόνο στα όρια του δήμου τους!!!!!

Ακουσον άκουσον! έχουν θέσει π.χ. 105 ή 80 θέσεις (Ελαφάκια & Μελισσόπουλα αντίστοιχα, δήμος Θέρμης - Θεσσαλονίκη), ανοιχτές σε όλους τους γειτονικούς - τουλάχιστο - δήμους, σίγουρα καλυμμένες κάποιες θέσεις από αυτούς, με περισσότερα τροφεία από ό,τι θα δικαιολογούσαν γενικότερα, και δεν διαθέτουν μετακίνηση!!!

Τουλάχιστον απαράδεκτο! Κάτι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα έπρεπε να γίνονται αποδεκτές από την εεταα!!!

Α και κατι αλλο... Ειδα μολις τους πινακες ωφελουμενων ανα δομη, και βλεπω πως στο σταθμο που χα δηλωσει στη μικρη μου τεταρτη επιλογη εχουν μπει παιδακια με τριαντα μορια ενω εγω εχω οπως ειπα και πιο πανω σαραντα κατι... Τι μπορει να χει γινει;;;; Κοιταξα τη κατηγορια και ειναι οντως η α1.2 που ανηκει η μικρη.... Παιζει να χει γινει λαθος; Η εχει να κανει με το οτι εγω την ειχα τεταρτη κ καποιος αλλος με πιο λιγα μορια πρωτη; Οσα τοσες μερες θυμομουν τωρα τα χω ξεχασει κ αναρωτιεμαι!!!! Τα φωτα σας παρακαλω μη παιρνω τσαμπα τηλ τη δευτερα και περιμενω παλι με τις ωρες στην αναμονη θα μαπολυσουν στο τελος! Που σαι σεραφινο εσυ που τα παιζεις αυτα στα δαχτυλα!;;;;;;

πρέπει να δεις έναν -έναν σε ποια κατηγορία είναι γιατί από πάνω μπορεί να γράφει Α1.2 αλλά από κάτω να είναι όλες μαζί! στον δικό μου τουλάχιστόν έτσι τα έχει βγάλει!

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

Στη Θεσσαλονίκη η σίτιση δεν θεωρείται δεδομένη. Είναι έξτρα και πληρώνεται έξτρα, ακόμη και ιδιωτικά αν πας το παιδί, χωρίς εεταα, πληρώνεις αδρά τη σίτιση (στους ιδιωτικούς τουλάχιστο που ξέρω), εφόσον την επιθυμείς.

στον ιδιωτικό δηλαδή που περάσαμε εμείς πρέπει να ρωτήσω αν συμπεριλαμβάνεται η σίτηση?

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

Διαφημίσεις

ν&α (που ήσουν εσύ χτες βράδυ καλέ??? απουσία!) τσέκαρε ξανά τις κατηγορίες, κι άλλες μανούλες που είχαν ίδια απορία με σένα τελικά μετά από τσεκάρισμα είδαν ότι οι μανούλες με λιγότερα μόρια που μπήκαν, άνηκαν σε άλλη κατηγορία...

Δεν έχει σχέση αν εσύ έχεις τέταρτη επιλογή μια δομή κι άλλη μανούλα την έχει πρώτη. Αν τα μόρια σου είναι παραπάνω, προηγείσαι σε όλες σου τις επιλογές...

ελενη σε βαφτιση ημασταν!!!!! και ναι τα διαβασα αυτα που γραψατε γιαυτο τη ψυλλιαστηκα και αρχισα να τα ψαχνω ανα δομη για τα αποτελεσματα της μικρης μου γιατι γενικα δεν εβλεπα να χω καμια ελπιδα με τοσα μορια για τις βρεφικες θεσεις....

λοιπον μολις τωρα ακουστε τι εκανα, κατεβαζω τα αρχεια και τα ψαχνω ξανα. βλεπω ειμαι στις επιλαχουσες με 41,13 με τελευταιο δηλωμενο σταθμο μου τον τάδε στη κατηγορια α1.2. Μπαινω να δω ποιες ειναι οι ωφελουμενες στο σταθμο αυτο με κατηγορια α.1.2 και βλεπω μεσα παιδι με 32,58 !!!!!

Πειτε μου τωρα τι μπορει να συμβαινει... απο το μυαλο μου δε περναει τιποτα!!!! κι αν εχω δικιο εχετε ακουσει ποτε ενσταση για τα αποτελεσματα? μου φαινεται παρα πολυ περιεργο!!! (επισης βλεπω πως πολλες δομες εχουν παρει περισσοτερα παιδια απο οσα ειχαν δηλωμενα πως θα παρουν. περιεργο κ αυτο ε?)

κανω edit! καταλαβα αυτο που ειπατε κ εψξα και οντως αυτες με τα μικροτερα μορια απο μενα ανηκουν σε αλλη κατηγορια. απλα επανω ο σταθμος λεει κατηγορια α.1.2!!!!! γμτ και ειπα πως εγινε κανα θαυμα. παντως εγω θα παρω ενα τηλ αυριο να ρωτησω γιατι λεει ετσι ο σταθμος επανω και εχει βαλει και τις 2 κατηγοριες του ετσι μπερδεμενες.

στον ιδιωτικό δηλαδή που περάσαμε εμείς πρέπει να ρωτήσω αν συμπεριλαμβάνεται η σίτηση?

Να ρωτήσεις! Το πιθανότερο είναι πως δεν περιλαμβάνεται. Αν σου πουν το αντίθετο, πες το μας!!

Αλήθεια, γνωρίζει καμία/κανένας, κάποιον ΙΔΙΩΤΙΚΟ παιδικό που μέσω ΕΣΠΑ προσφέρει και σίτιση? Θεσσαλονίκη εννοώ.

πρέπει να δεις έναν -έναν σε ποια κατηγορία είναι γιατί από πάνω μπορεί να γράφει Α1.2 αλλά από κάτω να είναι όλες μαζί! στον δικό μου τουλάχιστόν έτσι τα έχει βγάλει!

Μαλλον αυτο εχουν κανει τελικα κι εμενα α1.2 λεει κι εχουν βαλει μαζι κ την α2 χυμα μεσα... Αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα! Για τη σιτιση επειδη δε τη γραφανε καθολου φετος ενω περισι αναφεροτανε πηρα τηλ κ ρωτησα στην εεταα κ μου παν εξυπακουεται! Προφανως δεν ειχαν ενημερωθει για τι γινεται στη θεσσαλονικη!!!!

Καλησπέρα,

Είμαι και εγώ επιτυχούσα σε Ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Ανατολικής Θεσσαλονικής (η μικρή 2η χρονιά μέσω του προγράμματος) και η μεγάλη μου κόρη σε ΚΔΑΠ.

Μία ερώτηση:

Τί γίνεται με τους παιδικούς σταθμούς που ΔΕΝ συμπλήρωσαν το διαθέσιμο αριθμό θέσεων? Αυτές οι θέσεις απλά ... χάνονται?

Μπορείς να υποβάλεις αίτηση τώρα?

Ευχαριστώ...

oEA4p3.pngtbKDp3.png

Διαφημίσεις

Σαυτους που δε συμπληρωσαν θα μπουν οι επιλαχουσες του νομου ολοκληρου, στοχος να μη μεινουν κενες θεσεις οπως περσι.... Θα καλουνται επιλαχοντες βαση μοριων πια και οχι βαση σταθμων που δηλωσανε. Να σε ρωτησω κατι για τα κδαπ; Εμενα η κορη μου θα ναι στο νηπιο του χρονου μπορω να κανω αιτηση για κδαπ; Απο ποσο χρονων τα δεχονται γιατι καποιος μου πε απο εξι...

edit!

ακυρο μη μου απαντησετε οντως ειναι απο 6 ετων βρηκα ενα αρχειο που εξηγει τη συσταση κλπ...

Γειά σε όλους & όλες & με το καλό η σχολική χρονιά των παιδιών μας! να ρωτήσω & εγώ κάτι αν ξέρετε να μου απαντήσετε... μπορεί να γράψει το παιδί που επελέγη από κάποιο τρίτο άτομο, εφόσον φυσικά έχει γίνει εξουσιοδότηση;

δε γνωριζω αυτο που ρωτας αλλα εστω κι αν γινεται, εμας οταν ειχαμε παει να γραφτουμε περσι μας ειχαν ζητησει καποιες πληροφοριες για να κανουν το φακελο του παιδιου που ισως το 3ο ατομο να μη τις ξερει. πχ αν εχει αλεργια σε φαρμακα και ποια κ το τηλ. του γιατρου του αν κατι συνεβαινε. μπορεις να παρεις τηλ. και να ρωτησεις για να ξερεις αν επιτρεπεται. επισης καθε μηνα θα πρεπει να πηγαινεις να υπογραφεις οτι το παιδι σου θα πηγαινει ακομα εκει. εσυ ελεγες μονο για την εγγραφη να παει τριτος η εχεις προβλημα και για να υπογραφεις καθε μηνα? πχ δουλευεις τις ωρες που ειναι ανοιχτα κ δε μπορεις?

το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η εγγραφή γιατί θα είμαστε οικογενειακώς εκτός & το νωρίτερο που μπορώ να επιστρέψω & πάλι δύσκολα είναι στις 7/9. δυστυχώς όταν κανόνιζα το ταξίδι ήξερα ότι οι εγγραφές γίνονται μέχρι 10/9, οπότε προλάβαινα χαλαρά. όσο για τις λεπτομέριες, εννοώ τον πατέρα μου, οπότε αυτά τα ξέρουν , ίσως & καλύτερα από εμάς που λέει ο λόγος, αφού αυτοί τα μεγαλώνουν... όσο για το κάθε μήνα, έχω μια δυσκολία, αλλά δουλεύω κυκλικό, οπότε μια μέρα από τις 5 δε μπορεί...

βασικα μη παρεις τηλ εεταα καλυτερα παρε στο σταθμο κατευθειαν να ρωτησεις αν μπορει να παει αλλος, επικαλεσου σοβαρο κολλημα. μια μερα αν πας αργοτερα, εχουν παρει κατευθειαν επιλαχοντες, εμενα περσι την 1η μερα μετα το τελος των κανονικων τοποθετησεων στις 10 το πρωι με ειχε παρει ηδη τηλ ο σταθμος να παω σαν επιλαχουσα να γραφτω οποτε μην υπολογισεις να πας τελευταια μερα κατι να συμβει παει!. τα χαρτια οσως δεν εχουν εμφανιστει γυρνανε πισω στην εεταα τη τελευταια μερα εγγραφων το απογευμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...