Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω τι επαθα χθες..πανω που ειχα ανοιξει τη σελιδα της εεταα να δω τα αποτελεσματα το βραδυ να σου χαλασε το ρευμα της πολυκατοικιας μολις τωρα τελειωσε η δεη τις εργασιες.λοιπον περασαμε και εμεις σε σταθμο 1ης επιλογης ολα καλα...αλλα η αγωνια να περιμενεις τοσες ωρες απεριγραπτο..καλη σχολικη χρονια σε ολους οσους περασαν και για τους υπολοιπους που τα παιδακια τους θα παμε ετσι και αλλιως με η χωρις επιδοτηση και με την ευχη του χρονου να τα καταφερουν...

Κι εμείς international baby college, 3η επιλογή!!!

Ο δικός μου είναι 17,5 μηνών. Λες να είναι στο ίδιο τμήμα; Σήμερα πήγα από κει. Καλό το προαύλιο. Από κει μέχρι το σπίτι από περιφερειακό λιγότερο από 15 λεπτά αλλά μέχρι να πάρει όλα τα παιδάκια κ να φτάσει υπολογίζω κάνα μισάωρο στο σχολικό.

Διαφημίσεις

Ο δικός μου είναι 17,5 μηνών. Λες να είναι στο ίδιο τμήμα; Σήμερα πήγα από κει. Καλό το προαύλιο. Από κει μέχρι το σπίτι από περιφερειακό λιγότερο από 15 λεπτά αλλά μέχρι να πάρει όλα τα παιδάκια κ να φτάσει υπολογίζω κάνα μισάωρο στο σχολικό.

Κι εμένα η κόρη μου:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σας!

Λοιπόν η κόρη μου θα πάει στον παιδικό σταθμό της 1ης μας επιλογής γιατί είχαμε αρκετά μόρια και είμαστε από τους πρώτους.Δικαίως λοιπόν γιατί δουλεύω και τα παιδάκια μου είναι 3.Όλα καλά μέχρις εδώ.

Ο σταθμός που επιλέξαμε μέσω εεταα είναι σχετικά μακρυά μας αλλά επιλογή για κοντυνότερα δεν είχαμε.Ενωρίτερα όμως είχαμε κάνει και αίτηση στον Δήμο για τον παιδικό σταθμό που είναι κοντά μας.Από εκεί περιμένουμε ακόμη αποτελέσματα.

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ στην Ελλάδα όπως τουλάχιστον είναι σήμερα να κατάφερναν οι φορείς να συνδυάσουν μεταξύ τους αποτελέσματα!

Φυσικά θα περίμενε κανείς ότι με τις προυποθέσεις που έχει η οικογενειακή μου κατάσταση μία και μόνο αίτηση σε έναν από τους δύο φορείς θα ήταν υπεραρκετή!

Θύμωσα όμως πολύ στον Δήμο όπου κάνοντας αίτηση εργαζόμενη με τρία παιδιά και εισόδημα που μας κατατάσει στα χαμηλότερα χρήματα σε τροφεία, μου είπαν α δεν ξέρουμε αν θα σας πάρουν σίγουρα είναι πάρα πολλές οι αιτήσεις φέτος και λίγες οι θέσεις!

Η αλήθεια είναι πως εύχομαι να πάνε όλα καλά και σωστά και να μπούμε σε σταθμό του Δήμου μέσα από το Δήμο και τη θέση μας να την πάρει κάποια επιλαχούσα.

Και ζητάω συγγνώμη που έχω καταλάβει μία θέση ήδη και κάποιοι άλλοι είναι με την αγωνία, αλλά ειλικρινά έπρεπε να δώσω πρώτα όσο το δυνατό πιο σίγουρη λύση στην επιβίωση μας τον Σεπτέμβρη.Και όταν βγουν τα αποτελέσματα από τον Δήμο έχω έτοιμη την αντίδραση μου στους υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί και δεν ευχαριστούν τον καλό Θεούλη που έχουν δουλειά,αλλά θεωρούν πως εφόσον δουλεύουν εκεί συγγνώμη έχουν πιάσει τον παπά από τα.....δεν περιγράφω άλλο!

Άντε καληνύχτα

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Kορίτσια καλησπέρα και εμείς περάσαμε στην 2η επιλογή μας γιατι η πρώτη είχε πολύ λίγες θέσεις και εγω λίγα μόρια και φανταστείτε οτι πρώτα κοίταξα στις επιλαχούσες για να πάρω την κρυαδα και μετά είδα οτι περάσαμε απλά δεν ξερω απο πότε θα ξεκινήσουν κανονικά τα παιδάκια στον παιδικό τώρα :confused:εγω πχ.εχω πληρώσει μέχρι και 31/08 και μετά η μικρή θα πρέπει να μην είναι πια στον σταθμο:rolleyes:αφου θα αλλαξει ,αλλό αγχος και απο εκεί πως θα τα παεί σε καινούριο περιβάλλον και με καινούρια πρόσωπα.Πάντως ευχαριστώ τον Θεό που τουλάχιστον σταθήκαμε τυχεροί και θα γλυτώσουμε τα 370 ? γιατι ΄πέρσι ήταν ζόρικα και φέτος θα ειναι ακόμα χειρότερα.:)

Μάλλον όχι γιατί ο δικός μου είναι 2,5 ετών τώρα! Θέλω να πιστεύω πάντως οτι υπολογίζουν τις διαδρομές τους έτσι ώστε να μην βρίσκονται τα παιδάκια πολλή ώρα στο λεωφορείο.Που μένετε? Εμείς Κ. Τούμπα.

Διαφημίσεις

Καλημερα τετοια ωρα! Απ οτι εχω καταλαβει φετος θα βγει πινακας με επιλαχουσες με προτεραιοτητα μοριων ε; μαλλον ετσι ειναι για να επωφεληθουν αν βολευει πρωτα οσες ειχαν πολλα μορια αλλα δεν μπηκαν σε σταθμο λογω πχ του οτι εδινε λιγες θεσεις. Δε ξερω αν ειναι δικαιο η αδικο εμενα παντως δε με συμφερει καθολου γιατι περσι η μεγαλη μου ηταν πρωτη επιλαχουσα στο σταθμο μας και μας πηραν μια μερα μετα την ληξη των κανονικων τοποθετησεων και τη πηγα αμεσως. Ετσι οπως το κανουν φετος μου φαινεται θα παει καλος νοεμβρης! Να παιρνουν τηλ να περιμενουν αν θα δεχτει τη θεση αν οχι κλπ... Δε ξερω πως μπορει να γινει γρηγορα αυτο το πραγμα για να δουμε κι εμεις τι θα κανουμε τα παιδια μας που δε μπηκαν. Εμεις εχουμε γυρω στα 41 μορια και μια ματια

που ριξα ειδα στις επιλαχουσες κατι 60αρια μπολικα. Οποτε δεν ελπιζω για τη μικρη μου δυστυχως πολλα. Τελοσπαντων αν μαθετε τιποτα για αυτη τη διαδικασια μου λετε... Συγχαρητηρια σε ολους μας... Εγω και του χρονου εδω θα μαι μιας και θα προσπαθησω τελευταια φορα. Λετε να συνεχιστει το προγραμμα η τελειωνει του χρονου;

Α και κατι αλλο... Ειδα μολις τους πινακες ωφελουμενων ανα δομη, και βλεπω πως στο σταθμο που χα δηλωσει στη μικρη μου τεταρτη επιλογη εχουν μπει παιδακια με τριαντα μορια ενω εγω εχω οπως ειπα και πιο πανω σαραντα κατι... Τι μπορει να χει γινει;;;; Κοιταξα τη κατηγορια και ειναι οντως η α1.2 που ανηκει η μικρη.... Παιζει να χει γινει λαθος; Η εχει να κανει με το οτι εγω την ειχα τεταρτη κ καποιος αλλος με πιο λιγα μορια πρωτη; Οσα τοσες μερες θυμομουν τωρα τα χω ξεχασει κ αναρωτιεμαι!!!! Τα φωτα σας παρακαλω μη παιρνω τσαμπα τηλ τη δευτερα και περιμενω παλι με τις ωρες στην αναμονη θα μαπολυσουν στο τελος! Που σαι σεραφινο εσυ που τα παιζεις αυτα στα δαχτυλα!;;;;;;

Μάλλον όχι γιατί ο δικός μου είναι 2,5 ετών τώρα! Θέλω να πιστεύω πάντως οτι υπολογίζουν τις διαδρομές τους έτσι ώστε να μην βρίσκονται τα παιδάκια πολλή ώρα στο λεωφορείο.Που μένετε? Εμείς Κ. Τούμπα.

Κορίτσια η διαδρομή μπορεί να κρατάει λίγο, μπορεί και πάρα πολύ! Η κόρη μου πήγαινε πέρισυ εκεί και ήταν μέσα στο σχολικό γύρω στη 1 ώρα ( για διαδρομή που με ΙΧ είναι περίπου 25 λεπτά). Απλά την έπαιρνε από τους πρώτους και μετά γυρνούσε στην περιοχή για να πάρει όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι λοιπόν θέμα τύχης το τι θα γίνει.

Η εχει να κανει με το οτι εγω την ειχα τεταρτη κ καποιος αλλος με πιο λιγα μορια πρωτη;

Κανονικά αυτό αποκλείεται. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος??? Αν έχεις περισσότερα μόρια, προηγείσαι, χωρίς εξαιρέσεις.

ν&α (που ήσουν εσύ χτες βράδυ καλέ??? απουσία!) τσέκαρε ξανά τις κατηγορίες, κι άλλες μανούλες που είχαν ίδια απορία με σένα τελικά μετά από τσεκάρισμα είδαν ότι οι μανούλες με λιγότερα μόρια που μπήκαν, άνηκαν σε άλλη κατηγορία...

Δεν έχει σχέση αν εσύ έχεις τέταρτη επιλογή μια δομή κι άλλη μανούλα την έχει πρώτη. Αν τα μόρια σου είναι παραπάνω, προηγείσαι σε όλες σου τις επιλογές...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...