Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνο μετακίνηση σε μερικούς σταθμούς όπως εμείς

To σωστό είναι , δεν πληρώνουμε τίποτα από τις παροχές που έχει δηλώσει στο πρόγραμμα κάθε δομή.

Αν πχ η δομή δεν δήλωσε μετακίνηση ή δήλωσε μετακίνηση που δεν καλύπτει την περιοχή σας, τότε, αν έχει μετακίνηση και αν τη χρειαζόμαστε ,την πληρώνουμε ως έξτρα παροχή.

επειδή μάλλον έχασα επεισόδια, αυτό το πλαφόν από πού το μάθαμε? :-)

βγήκε ως συλλογικό συμπέρασμα από τη συζήτηση σε αυτό το νήμα.

Άλλες βοήθησαν λιγότερο,άλλος περισσότερο(οπ! θέλω και ξύρισμα) και το βγάλαμε ως σωστό συμπέρασμα κατόπιν και τψν σχετικών δοκιμών με πραγματικές καταστάσεις μορίων.

Μετά κάποιες πήραν και τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ και τους το επιβεβαίωασαν.

να ρωτησω και εγώ κάτι;;

έγινα δεκτή στο προγραμμα. Υπάρχει περίπτωση να μην με δεχτούνε στον δημόσιο βρεφονηπιακό σταθμό;; υπόψην ότι έχω κάνει τα χαρτιά μου και ακόμη δεν έχουν βγάλει αποτελεσματα;;

Διαφημίσεις

να ρωτησω και εγώ κάτι;;

έγινα δεκτή στο προγραμμα. Υπάρχει περίπτωση να μην με δεχτούνε στον δημόσιο βρεφονηπιακό σταθμό;; υπόψην ότι έχω κάνει τα χαρτιά μου και ακόμη δεν έχουν βγάλει αποτελεσματα;;

Αν έγινες δεκτή στο συγκεκριμένο δημόσιο σταθμό που ρωτάς,μάλλον δεν θα σε έχουν ωφελούμενη και από τα δυο προγράμματα.

Αν μιλάς για α΄λλον δημόσιο ,από αυτόν που σε πήραν μέσω ΕΣΠΑ, τότε είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο και μπορούν να σε δεχτούν και στους δυο.

Καλησπέρα κι από εμάς ,

Είχα δηλώσει μόνο ένα σταθμό -αυτόν στον οποίο ήδη πηγαίνουν και θα συνεχίσουν- ο μεγάλος μέσω ΕΕΤΑΑ (γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) και η μικρή ιδιωτικά -ήταν λίγες οι θέσεις για την ηλικία της οπότε δεν...- !!!

Μεγάλη ανακούφιση έστω και το ένα παιδί εκ των δυο ! Να ομολογήσω πως βάσει των προσωρινών αποτελεσμάτων δεν το περίμενα.... οπότε μιλάμε για πολύ μα πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη !

Συγχαρητήρια σε όσες μαμάδες πέτυχαν, καλή αρχή στα παιδάκια όλα !

Για τις υπόλοιπες, κουράγιο και υπομονή.

Ίσως του χρόνου να είναι εκείνες στην ευχάριστη δική μας θέση !

καλησπέρα!

περάσαμε! περάσαμε! πηραν τον γιο μου στην πρωτη μας επιλογή!! ουτε στις πανελλήνιες δεν ειχα κανει τετοια χαρά:)

δυστυχώς μου ειναι αδυνατον να διαβάσω όλα τα κατεβατά που εχετε γραψει και ετσι αυτό που θα ρωτήσω πολύ πιθανον να το εχετε ξανα πει ..συγχωρεστε με..

η αιτηση που εγινε στο εεταα ειναι εντελως ανεξαρτητη απο αυτή στον δήμο για τους παιδικους?? θελω να πω: η αδελφή μου εκανε και τις 2 αιτήσεις και για τα 2 της παιδάκια. την κορη την πήραν ειναι στον πινακα, τον γιο της οχι..μπορει να περιμενει να εχει περάσει απο την αιτηση στον δήμο? μπορει επισης ενα παιδάκι να εχει περάσει 2 φορές??? δηλαδή να γινει δεκτο απο τον δήμο να παρει και την επιδότηση? σορυ για τις χαζες ερωτήσεις εχω μπερδευτεί!

σεραφινο εννοώ τον δημόσιο παιδικο σταθμο , που έχει ΄ηδη επιλεχθεί από το ΕΣΠΑ. και σημερα είδα ότι το ΕΣΠΑ μου δίνει επιδότηση για αυτόν τον σταθμό.

υπάρχει περίπτωση εν'ώ έχω την επιδότηση από το ΕΣΠΑ για τον συγκεκριμένο δημόσιο σταθμό, τελικά να μην με δεχθε'ι;;;

μαριτα τα ειδες?

Τα είδα γατούλα μου!Χτες το βράδυ με την αγωνία μου δε σκέφτηκα να μπω μέσα στο λινκ των προσωρινών πινάκων....περάσαμε στη 3 ή 4η επιλογή μας, δε θυμάμαι ακριβώς, είναι βέβαια σε διπλανή περιοχή αλλά δε παραπονιέμαι καθόλου...

Δε το περίμενα γιατί είχα λίγα μόρια και ήταν μεγάλη έκπληξη!Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα του δημοτικού σταθμού της περιοχής μου μήπως και περάσαμε εκεί για να μη τρέχουμε ελευσίνα....αλλά όλα καλά!!

Μπράβο σε όλα τα παιδάκια που πετύχαν!Φανταστείτε στις πανελληνίες τι θα κάνουμε!Θα ανοίξουμε ένα θέμα τότε: Όσοι πετύχαν στο Εεταα,πετύχαν και στις πανελληνίες!!!Χαχαχα

Διαφημίσεις

σεραφινο εννοώ τον δημόσιο παιδικο σταθμο , που έχει ΄ηδη επιλεχθεί από το ΕΣΠΑ. και σημερα είδα ότι το ΕΣΠΑ μου δίνει επιδότηση για αυτόν τον σταθμό.

υπάρχει περίπτωση εν'ώ έχω την επιδότηση από το ΕΣΠΑ για τον συγκεκριμένο δημόσιο σταθμό, τελικά να μην με δεχθε'ι;;;

Σου απάντησα βρε.

Από τη στιγμή που σε πήραν μέσω ΕΣΠΑ , μάλλον δεν θα σε πάρουν και ανεξάρτητα από το ΕΣΠΑ(γι αυτό άλλωστε οι δημόσιοι αργούν να βγάλουν αποτελέσματα για να εξαιρέσουν αυτές που περάσαν μεσω ΕΣΠΑ) , αλλά και να σε πάρουν εσύ θα δεχτείς τη θέση ΕΣΠΑ , που δεν θα πληρ΄βνεις τροφεία.

καλησπέρα!

περάσαμε! περάσαμε! πηραν τον γιο μου στην πρωτη μας επιλογή!! ουτε στις πανελλήνιες δεν ειχα κανει τετοια χαρά:)

δυστυχώς μου ειναι αδυνατον να διαβάσω όλα τα κατεβατά που εχετε γραψει και ετσι αυτό που θα ρωτήσω πολύ πιθανον να το εχετε ξανα πει ..συγχωρεστε με..

η αιτηση που εγινε στο εεταα ειναι εντελως ανεξαρτητη απο αυτή στον δήμο για τους παιδικους?? θελω να πω: η αδελφή μου εκανε και τις 2 αιτήσεις και για τα 2 της παιδάκια. την κορη την πήραν ειναι στον πινακα, τον γιο της οχι..μπορει να περιμενει να εχει περάσει απο την αιτηση στον δήμο? μπορει επισης ενα παιδάκι να εχει περάσει 2 φορές??? δηλαδή να γινει δεκτο απο τον δήμο να παρει και την επιδότηση? σορυ για τις χαζες ερωτήσεις εχω μπερδευτεί!

μόλις απάντησα για το ίδιο θέμα

χιλια συγγνωμη αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω!!

εν'ω έχω την επιδότηση ΕΣΠΑ για τον δημόσιο βρεφονηπαικο σταθμό, απ πούμε τον ''Α'', μπορεί να μην με πάρουν σε αυτόν,ηλαδή στον ''Α'' όταν θα βγουν τα αποτελεσματα τον αυγουστο;;;;

Με άλλα λόγια, οταν κάποια εχει επιδότηση ΕΣΠΑ, αυτό σημα'ίνει ότι 100% θα την πα΄ρουν στον δημόσιο σταθμό;;

χιλια συγγνωμη αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω!!

εν'ω έχω την επιδότηση ΕΣΠΑ για τον δημόσιο βρεφονηπαικο σταθμό, απ πούμε τον ''Α'', μπορεί να μην με πάρουν σε αυτόν,ηλαδή στον ''Α'' όταν θα βγουν τα αποτελεσματα τον αυγουστο;;;;

Με άλλα λόγια, οταν κάποια εχει επιδότηση ΕΣΠΑ, αυτό σημα'ίνει ότι 100% θα την πα΄ρουν στον δημόσιο σταθμό;;

Α θες τέτοιου είδους απάντηση , δεν κατάλαβα. :D

Από τη στιγμή που σε πήραν μέσω ΕΣΠΑ στο συγκεκριμένο Α δημόσιο σταθμό , είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν και να πουν κι ένα τραγούδι αμα θέλουν , είτε έκανες αίτηση στον ίδιο σταθμό εκτός ΕΣΠΑ , είτε δεν έκανες.

Με λίγα λόγια, αρχές Σεπτέμβρη να πας να γράψεις το παιδί σου .Για την ώρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...