Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μααααλιστα....

Μας πήραν στην πρώτη επιλογή-Οκ τέλεια,Υπέροχα μπλα μπλα μπλα το ξέραμε απ την προηγούμενη βδομάδα Αφού είχαμε πολλα μόρια.

ΑΛΛΑ,είχαν γράψει τη μικρη μου με το επώνυμο μου κ Όχι του μπαμπά της-τους παίρνω τηλ κ μου λένε να στείλω ένσταση όπου θα διευκρινίζω το λάθος ΤΟΥΣ .

Στέλνω.

ΚΑΙ ΝΑΙ....ΠΑΛΙ ΛΆΘΟΣ το όνομα....

Ωρε τι ν τουτοι,μου λέτε;:rolleyes:

Να ανησυχησω;

Να τους πάρω τη Δευτέρα να τους κραξω;

Να πάω εκει κ να τα κάνω όλα ωπα;;;τι να κάνω;πείτε μου...:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μααααλιστα....

Μας πήραν στην πρώτη επιλογή-Οκ τέλεια,Υπέροχα μπλα μπλα μπλα το ξέραμε απ την προηγούμενη βδομάδα Αφού είχαμε πολλα μόρια.

ΑΛΛΑ,είχαν γράψει τη μικρη μου με το επώνυμο μου κ Όχι του μπαμπά της-τους παίρνω τηλ κ μου λένε να στείλω ένσταση όπου θα διευκρινίζω το λάθος ΤΟΥΣ .

Στέλνω.

ΚΑΙ ΝΑΙ....ΠΑΛΙ ΛΆΘΟΣ το όνομα....

Ωρε τι ν τουτοι,μου λέτε;:rolleyes:

Να ανησυχησω;

Να τους πάρω τη Δευτέρα να τους κραξω;

Να πάω εκει κ να τα κάνω όλα ωπα;;;τι να κάνω;πείτε μου...:mad:

:D:D

μη σκας.

Πάρτους ένα τηλεφωνο να τους πεις να στείλουν την τοποθέτηση με σωστό επίθετο κι αν πάλι τίποτα, θα διορθωθεί από τη δομή όταν πας .

γεια σας και απο εμενα! τα φωτα σας σας παρακαλω! στο ενα μου παιδακι περασαμε στην πρωτη επιλογη, ολα οκ. στο δευτερο, που ειναι σε κατηγορια Α1, η επιλογη σταματησε στο ονομα μας! στο παρατσακ δεν μπηκαμε. αλλα απο αυτους που μπηκαν, οι δυο ηταν απο τις ενστασεις. η μια ελεγε τακτικος δημοσιος υπαλληλος, και η αλλη δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. γινεται αυτες οι δυο κατηγοριες να μπηκαν στους ωφελουμενους? επισης, ισχυει αυτο με τους επιλαχοντες? δηλαδη αν δεν παει ενας, δεν θα επιλεχθουμε εμεις κατευθειαν? πρεπει να ερωτηθουν ολοι οι παραπανω, και ας μην εχουν δηλωσει το συγκεκριμενο σταθμο? ευχαριστω

γεια σας και απο εμενα! τα φωτα σας σας παρακαλω! στο ενα μου παιδακι περασαμε στην πρωτη επιλογη, ολα οκ. στο δευτερο, που ειναι σε κατηγορια Α1, η επιλογη σταματησε στο ονομα μας! στο παρατσακ δεν μπηκαμε. αλλα απο αυτους που μπηκαν, οι δυο ηταν απο τις ενστασεις. η μια ελεγε τακτικος δημοσιος υπαλληλος, και η αλλη δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. γινεται αυτες οι δυο κατηγοριες να μπηκαν στους ωφελουμενους? επισης, ισχυει αυτο με τους επιλαχοντες? δηλαδη αν δεν παει ενας, δεν θα επιλεχθουμε εμεις κατευθειαν? πρεπει να ερωτηθουν ολοι οι παραπανω, και ας μην εχουν δηλωσει το συγκεκριμενο σταθμο? ευχαριστω

επειδή στους προσωρινούς πίνακες έγιναν λάθος απορρίψεις ,μπορεί αυτές οι δύο να δικαιωθήκαν.

πχ , μπορεί κάποιος να είδε εκπαιδευτικός και να την έκοψε,ενώ αυτή να ήταν ωρομίσθια ιδιωτικού δικαίου και να δικαιώθηκε.

Όσο για τις επιλαχούσες,δυστυχώς ή ευτυχώς για εσένα η πρόσκληση γράφει τα παρακάτω

"Οι μητέρες που δεν θα τοποθετηθούν κατά τη σύζευξη σε ενταγμένες δομές, θα περιληφθούν σε νέους Πίνακες επιλαχουσών ανά Νομό, κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας επιτευχθείσας βαθμολογίας. Ο πίνακας αυτός, θα χρησιμοποιηθεί για την αναπλήρωση κενών θέσεων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους"

:D:D

μη σκας.

Πάρτους ένα τηλεφωνο να τους πεις να στείλουν την τοποθέτηση με σωστό επίθετο κι αν πάλι τίποτα, θα διορθωθεί από τη δομή όταν πας .

Λες ε;

Φοβάμαι μη μου Κάνουν καμία εξυπνάδα κ δε μου τη δέχονται-δε Μιλάμε για αναγραμματισμο ή παράλειψη γράμματος στο επώνυμο ,Μιλάμε για ένα άλλο επώνυμο!!!το ότι τυχαίνει να ειναι το δικό μου δε μου λέει προσωπικά τίποτα-μπορούν να ισχυριστουν ότι ειναι συνωνυμια-άμα δεν πολυψηνεται ο σταθμός να με πάρει,μπορει να το παίζουν κινέζοι

Μα τι χαβαλεδες ειναι αυτοί μωρε στην εεταα;;;:mad:

Δηλαδη τι φταίω Εγώ τωρα να ανησυχώ Τζάμπα κ βερεσε;;;

Μακάρι να χεις-για άλλη μια φορα:D -δίκιο!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπέρα.να κάνω μια χαζη ερώτηση;;αν είμαστε στις ωφελούμενες μητέρες σημαίνει ότι μασ επέλεξαν;;

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Λες ε;

Φοβάμαι μη μου Κάνουν καμία εξυπνάδα κ δε μου τη δέχονται-δε Μιλάμε για αναγραμματισμο ή παράλειψη γράμματος στο επώνυμο ,Μιλάμε για ένα άλλο επώνυμο!!!το ότι τυχαίνει να ειναι το δικό μου δε μου λέει προσωπικά τίποτα-μπορούν να ισχυριστουν ότι ειναι συνωνυμια-άμα δεν πολυψηνεται ο σταθμός να με πάρει,μπορει να το παίζουν κινέζοι

Μα τι χαβαλεδες ειναι αυτοί μωρε στην εεταα;;;:mad:

Δηλαδη τι φταίω Εγώ τωρα να ανησυχώ Τζάμπα κ βερεσε;;;

Μακάρι να χεις-για άλλη μια φορα:D -δίκιο!!!!

συμβαίνουν κι αυτά ,αλλά τί συνωνυμία να σου πουν.

Υπάρχει η αίτηση με όλα τα δικά σου στοιχεία.

Πού θα βρουν αυτοί άλλη αίτηση με τα δικά σου στοιχεία.

Πάρτους ενα τηλ και πες τους πως έκανες ένσταση και πάλι δεν το διορθώσαν και να δουν την αίτηση να βάλουν τουλάχιστον το σωστό στην εντολή τοποθέτησης.

Δεν χάθηκε και εντελώς η κοινή λογική.

επειδή στους προσωρινούς πίνακες έγιναν λάθος απορρίψεις ,μπορεί αυτές οι δύο να δικαιωθήκαν.

πχ , μπορεί κάποιος να είδε εκπαιδευτικός και να την έκοψε,ενώ αυτή να ήταν ωρομίσθια ιδιωτικού δικαίου και να δικαιώθηκε.

Όσο για τις επιλαχούσες,δυστυχώς ή ευτυχώς για εσένα η πρόσκληση γράφει τα παρακάτω

"Οι μητέρες που δεν θα τοποθετηθούν κατά τη σύζευξη σε ενταγμένες δομές, θα περιληφθούν σε νέους Πίνακες επιλαχουσών ανά Νομό, κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας επιτευχθείσας βαθμολογίας. Ο πίνακας αυτός, θα χρησιμοποιηθεί για την αναπλήρωση κενών θέσεων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους"

σε ευχαριστω για την απαντηση. δυστυχως εχεις δικιο! απλα ειναι τσατιλα να εισαι το Νο31 ενω παιρνανε 30...και για 0,21 μορια... τελοσπαντων. θα περιμενω να δω με τους επιλαχοντες τι θα γινει. thanks και παλι!!

τί άλλο;:D

συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε , σημαίνει.

ευχαριστώ......................άραααααααααααααααααααααα περάαμε κ εμείς..πάντωσ κ εμές ο παιδικός έλεγε ότι θα πάρει 15 βρέφη και 45 προνηπια και πήρε πολλά παραπάνω ρε κορίτσια:shock::rolleyes::idea:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Ε Μα Έχω χάσει πάσα ιδέα πλέον με δαύτους...

Εδώ τους είχα ρωτήσει πως υπολογίζονται τα μόρια Όταν το εκκαθαριστικό ειναι μηδενικό-η περίπτωση μου δηλαδη-θυμάσαι που αναρωτιοσουν;Έχω παρακολουθήσει την λαμπρή πορεία σου στο συγκεκριμένο θέμα κ ας ειναι η πρώτη φορα που μιλαω;)

Κ μου τα μασουσαν...

Συγκεκριμένα ο ένας τυπας μου λέγε:ααα υπολογίζεται με ένα πολυ περίπλοκο τροπο:shock:-ναι βρε άνθρωπε του λέω,ποιον τροπο δηλαδη για να ξέρω...-ααααα ειναι πολυ δύσκολος ο τύπος σύμφωνα με τον οποίο υπολογίζονται-βρε χρυσό μου,του ξαναλέω-δε σου πα να τον κρίνεις,να μου τον πεις σου πα-Εεεεεεεε να,λέει το στραβαδι,δεν ξέρω

Πεεεεες το ντε κ μ εσκασες ,του λέω

Πάω σε μια μπιρμπιλω,της λέω το και το...κ της σκαω την ίδια ερώτηση....

Ό,τι γράφει η πρόσκληση...μου λέει-δεεεεν τη διαβάσατε την πρόσκληση; Μου λέει με ύφος.

Μωρε Εγώ τη διάβασα,πράγμα που δεν Μπορώ να πω για όλους τους υπαλλήλους της εεταα!:P

Διαβάστε την πρόσκληση-το γράφει μέσα... Μου ξαναπεταει η τσουγδω

Ναιιιιιιιιιιι,εεεεε;;;;σε ποια σελίδα ;,της λέω

Με ειρωνευεστε;μου λέει

Όχι Κυρία μου,απλά σας ενημερώνω ότι ΠΟΥΘΕΝΆ στην πρόσκληση δεν αναφέρει τίποτα σχετικό για μόρια μηδενικου εκκαθαριστικου-έτσι ,να το ξέρετε για τον επόμενο που θα σας ρωτήσει,να μην τον βάζετε να ψάχνει άδικα.

Να ελπίζω Λοιπον σ αυτα τα χαπατα,να μου γράψουν Τηλεφωνικά σωστά το όνομα Όταν σε ολόκληρη ένσταση δε δώσανε σημασία;;;

Ωρε με πλακάτ που θα γράφει το σωστό όνομα ,θα παω τη δευτερα,μου φαινεται:D

σε ευχαριστω για την απαντηση. δυστυχως εχεις δικιο! απλα ειναι τσατιλα να εισαι το Νο31 ενω παιρνανε 30...και για 0,21 μορια... τελοσπαντων. θα περιμενω να δω με τους επιλαχοντες τι θα γινει. thanks και παλι!!

μη λες δυστυχώς που είναι έτσι.

Μπορεί να είναι και καλό για εσένα.

Σκέψου πως αν ο σταθμός σου δεν είχε καινή θέση δεν θα σε παίρνανε ,ενώ έτσι έχεις πιθανότητες ως επιλαχούσα σε όλους τους σταθμούς του νομού σου που θα δημιουργηθούν κενά.

κΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΤΥΧΊΑ ΝΑ ΕΊΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΉΡΑΝ

ευχαριστώ......................άραααααααααααααααααααααα περάαμε κ εμείς..πάντωσ κ εμές ο παιδικός έλεγε ότι θα πάρει 15 βρέφη και 45 προνηπια και πήρε πολλά παραπάνω ρε κορίτσια:shock::rolleyes::idea:

ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΠΑΡΑΠΆΝΩ

Όσες δήλωσε πήρε.

Ε Μα Έχω χάσει πάσα ιδέα πλέον με δαύτους...

Εδώ τους είχα ρωτήσει πως υπολογίζονται τα μόρια Όταν το εκκαθαριστικό ειναι μηδενικό-η περίπτωση μου δηλαδη-θυμάσαι που αναρωτιοσουν;Έχω παρακολουθήσει την λαμπρή πορεία σου στο συγκεκριμένο θέμα κ ας ειναι η πρώτη φορα που μιλαω;)

Κ μου τα μασουσαν...

Συγκεκριμένα ο ένας τυπας μου λέγε:ααα υπολογίζεται με ένα πολυ περίπλοκο τροπο:shock:-ναι βρε άνθρωπε του λέω,ποιον τροπο δηλαδη για να ξέρω...-ααααα ειναι πολυ δύσκολος ο τύπος σύμφωνα με τον οποίο υπολογίζονται-βρε χρυσό μου,του ξαναλέω-δε σου πα να τον κρίνεις,να μου τον πεις σου πα-Εεεεεεεε να,λέει το στραβαδι,δεν ξέρω

Πεεεεες το ντε κ μ εσκασες ,του λέω

Πάω σε μια μπιρμπιλω,της λέω το και το...κ της σκαω την ίδια ερώτηση....

Ό,τι γράφει η πρόσκληση...μου λέει-δεεεεν τη διαβάσατε την πρόσκληση; Μου λέει με ύφος.

Μωρε Εγώ τη διάβασα,πράγμα που δεν Μπορώ να πω για όλους τους υπαλλήλους της εεταα!:P

Διαβάστε την πρόσκληση-το γράφει μέσα... Μου ξαναπεταει η τσουγδω

Ναιιιιιιιιιιι,εεεεε;;;;σε ποια σελίδα ;,της λέω

Με ειρωνευεστε;μου λέει

Όχι Κυρία μου,απλά σας ενημερώνω ότι ΠΟΥΘΕΝΆ στην πρόσκληση δεν αναφέρει τίποτα σχετικό για μόρια μηδενικου εκκαθαριστικου-έτσι ,να το ξέρετε για τον επόμενο που θα σας ρωτήσει,να μην τον βάζετε να ψάχνει άδικα.

Να ελπίζω Λοιπον σ αυτα τα χαπατα,να μου γράψουν Τηλεφωνικά σωστά το όνομα Όταν σε ολόκληρη ένσταση δε δώσανε σημασία;;;

Ωρε με πλακάτ που θα γράφει το σωστό όνομα ,θα παω τη δευτερα,μου φαινεται:D

Ε ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΚΟΥΤΟΊ.

Ζήτα κάποιον προϊστάμενο υπεύθυνο.

Όσο για την ερώτηση,για να στην απαντουσαν έπρεπε να ξέρουν λίγα μαθηματικούλια.

Επειδή στην εξίσωση μοριοδότησης το εισόδημα είναι διαιρέτης ,αν το εισόδημα είναι το απόλυτο μηδέν ,τότε η εξίσωση είναι άτοπη , γιατί διαίρεση με διαιρέρη μηδεν(0) είναι άτοπη(αδύνατη) και άρα δεν θα μπορούσαν να βγάλουν τα μόρια για την αιτούσα.

γι αυτό βάλαν και το πλαφόν των 6000€ και για αυτές που δεν κάνουν φορολογική δήλωση και αλλιώς δεν θα μπορούσαν να τους δώσουν μόρια.

αλλά ρε μπούφο(εσύ που έφτιαξες την πρόσκληση) γράψτο κάπου ,πως όσες δεν έχετε φορολογική ή έχετε κάτω από 6000 , ως εισόδημα θα πιαστεί το 6000€ για να το ξέρει κι ο κόσμος και να μην υποθέτουμε τί συμβαίνει.

αλλά φτάνει με τα μαθηματικά 3 η ώρα τη νύχτα.

Ε ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΚΟΥΤΟΊ.

Ζήτα κάποιον προϊστάμενο υπεύθυνο.

Όσο για την ερώτηση,για να στην απαντουσαν έπρεπε να ξέρουν λίγα μαθηματικούλια.

Επειδή στην εξίσωση μοριοδότησης το εισόδημα είναι διαιρέτης ,αν το εισόδημα είναι το απόλυτο μηδέν ,τότε η εξίσωση είναι άτοπη , γιατί διαίρεση με διαιρέρη μηδεν(0) είναι άτοπη(αδύνατη) και άρα δεν θα μπορούσαν να βγάλουν τα μόρια για την αιτούσα.

γι αυτό βάλαν και το πλαφόν των 6000? και για αυτές που δεν κάνουν φορολογική δήλωση και αλλιώς δεν θα μπορούσαν να τους δώσουν μόρια.

αλλά ρε μπούφο(εσύ που έφτιαξες την πρόσκληση) γράψτο κάπου ,πως όσες δεν έχετε φορολογική ή έχετε κάτω από 6000 , ως εισόδημα θα πιαστεί το 6000? για να το ξέρει κι ο κόσμος και να μην υποθέτουμε τί συμβαίνει.

αλλά φτάνει με τα μαθηματικά 3 η ώρα τη νύχτα.

επειδή μάλλον έχασα επεισόδια, αυτό το πλαφόν από πού το μάθαμε? :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...