Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εμενα μου ζητησαν διευκρινιση για την καρτα ανεργιας παρολο που παραδεχτηκαν οτι ειναι χαζο.παρολαυτα εβγαλα βεβαιωση απο τον οαεδ.μπορειτε να τα σκαναρετε (μαζι με την ενσταση)κ να τα στειλετε με mail η κ με fax.μου ειπαν επισης οτι μπορουμε να τα παμε οι ιδιοι απο κει σε κλειστο φακελο.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

κ εμενα μου ζητησαν διευκρινιση για την καρτα ανεργιας παρολο που παραδεχτηκαν οτι ειναι χαζο.παρολαυτα εβγαλα βεβαιωση απο τον οαεδ.μπορειτε να τα σκαναρετε (μαζι με την ενσταση)κ να τα στειλετε με mail η κ με fax.μου ειπαν επισης οτι μπορουμε να τα παμε οι ιδιοι απο κει σε κλειστο φακελο.

Δυστηχως,ειμαι εκτος Αθηνων,μεχρι 5 Σεπτεμβρη,οπυ θα εχουν περασει η ημερες,ενστασης......και ετσι δεν μπορω να στειλω....διοτι δεν εχει καρτα ανεργιας..

YΓ:Μπορουμε να ξανακανουμε την διαδικασια για σταθμο,και Ιανουαριο,και αυτη την φορα να εχει η συζηγος καρτα ανεργιας...???

Δυστηχως,ειμαι εκτος Αθηνων,μεχρι 5 Σεπτεμβρη,οπυ θα εχουν περασει η ημερες,ενστασης......και ετσι δεν μπορω να στειλω....διοτι δεν εχει καρτα ανεργιας..

YΓ:Μπορουμε να ξανακανουμε την διαδικασια για σταθμο,και Ιανουαριο,και αυτη την φορα να εχει η συζηγος καρτα ανεργιας...???

δυστυχως οχι.θα μπορεις οταν ξαναβγει το προγραμμα για τη νεα χρονια

Ελλιπή στοιχεία φακέλου..

Αφού συμπληρώσουμε το έντυπο της ένστασης (επιβεβαιώστε μου) ότι δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής....

το στέλνουμε με mail ή φαξ και επισυνάπτουμε τα απαραίτητα έγγραφα.

Οταν ζητάει (Δικαιολογητικό Β13) Αντίγραφο αναγγελίας

πρόσληψης: Απαιτείται συμπλήρωση - διευκρίνηση δλδ κάνουμε κάποια άλλη αίτηση εκτός από το έντυπο της ένστασης?

:-(:confused:

Διαφημίσεις

Ελλιπή στοιχεία φακέλου..

Αφού συμπληρώσουμε το έντυπο της ένστασης (επιβεβαιώστε μου) ότι δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής....

το στέλνουμε με mail ή φαξ και επισυνάπτουμε τα απαραίτητα έγγραφα.

Οταν ζητάει (Δικαιολογητικό Β13) Αντίγραφο αναγγελίας

πρόσληψης: Απαιτείται συμπλήρωση - διευκρίνηση δλδ κάνουμε κάποια άλλη αίτηση εκτός από το έντυπο της ένστασης?

:-(:confused:

εισαι εργαζομενη απ οτι καταλαβα.οποτε χρειαζεται την αναγγελια προσληψης απο τον εργοδοτη σου

δυστυχως οχι.θα μπορεις οταν ξαναβγει το προγραμμα για τη νεα χρονια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,παντως καποιες τιμες,ηταν απαγορυτικες,για τα βαλαντια μας...ειχα βαλει σταθμους,με μικρα ποσα,οπυ θα γινετε σκοτωμος....αλλα ποτε δεν ξερεις.....

Εχω κανει και αιτηση,σε δημοσιο κοντα στο σπιτι....και μου ειπαν θα με ενμερωσει το δημαρχειο της περιοχης μου αν την παρουν απο 1η Σεπτεμβρη....για να δουμε....(Παντως εκει δεν ειχαν δικαιολογητικα καρτα ανεργιας....:?)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,παντως καποιες τιμες,ηταν απαγορυτικες,για τα βαλαντια μας...ειχα βαλει σταθμους,με μικρα ποσα,οπυ θα γινετε σκοτωμος....αλλα ποτε δεν ξερεις.....

Εχω κανει και αιτηση,σε δημοσιο κοντα στο σπιτι....και μου ειπαν θα με ενμερωσει το δημαρχειο της περιοχης μου αν την παρουν απο 1η Σεπτεμβρη....για να δουμε....(Παντως εκει δεν ειχαν δικαιολογητικα καρτα ανεργιας....:?)

μεσω εσπα δεν πληρωνεις τον παιδικο.μονο αν χρειαζεσαι σχολικο,πληρωνεις αυτο.στο δημοσιο εκανα κ γω αλλα ζητανε καρτα ανεργιας.

Ναι εργαζόμενη ευχαριστώ για την απαντηση .Πήρα την αναγγελία από το λογιστή αλλά πρέπει εκτός από το έντυπο της ένστασης να συμπληρώσω κάτι άλλο. Κάνω pdf αυτές τις 2 σελίδες και τις στέλνω. ?

μεσω εσπα δεν πληρωνεις τον παιδικο.μονο αν χρειαζεσαι σχολικο,πληρωνεις αυτο.στο δημοσιο εκανα κ γω αλλα ζητανε καρτα ανεργιας.

Α...μαλιστα,και τα ποσα που γραφουν ανα ατομο ??? Επισης εμενα δεν ζητησαν καρτα ανεργιας στο δημοσιο...αλλοι ζητανε και αλλοι οχι ???

Διαφημίσεις

κορίτσια (savvi και antigoni33) μια χαρα γινεται. ηδη το έκανα για μενα

αναλυτικά

1. Πας εδω

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2014/20140825_mhteres-prosorina/index.html

2. επιλεγεις τον νομό σου (προσοχή ==>όχι τον δήμο!)

3. και πατας το κουμπί "Προσωρινός πίνακας αιτησεων δυνητικά ωφελούμενων με ....δικαολογητικών

4. δεν αποθηκευεις το αρχειο pdf(αλλά το εχει ανοικτό μπροστα στην οθόνη )

Π.χ για αττική ==> http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2014/20140825_mhteres-prosorina/epil_02.pdf

5. απο εκει που εισαι πατας control + F (μαζι) ==> και εμφανίζεται το κουτάκι αναζήτησης πάνω δεξιά. Σε αυτό το κουτάκι γράφεις τον αρθμό της δομής που θέλεις π.χ 30553 και πατας enter.

6. τωρα μπορεις να ακολουθησεις την διαδικασία υπολογισμού που είπα και πριν==> Για κάθε δομή, όλες τις μαμαδες που έχουν περισσότερα μόρια από σένα . Καλό ειναι να τις ταξινομείς σε 1η, 2η 3η και 4η επιλογή.Εγω τα καταγραφω ως εξής:σε χαρτι γραφω 1η, 2η ,3η, 4η επιλογή και σημειώνει με κουτακια με χ μέσα (σύνολο 6)

YΓ==> προσοχή κάποιες δομε΄ς ε΄χουν το ίδο νουμερο, π.χ 30553 για τις ιδιες κατηγορίες π.χ Α.1 και Α.2.Απλα κοιτάτε στο μέτρημα που κάνετε να βλέπετε το νουμερο(π.χ 30555) μαζι με την κατηγορία που θέλτε (π.χ Α.2 και οχι Α.1)

Α...μαλιστα,και τα ποσα που γραφουν ανα ατομο ??? Επισης εμενα δεν ζητησαν καρτα ανεργιας στο δημοσιο...αλλοι ζητανε και αλλοι οχι ???
ειναι το ποσο που δινει το εσπα αντι για σενα.μπορει ο δημος σου να μη ζηταει δεν ξερω

ειναι το ποσο που δινει το εσπα αντι για σενα.μπορει ο δημος σου να μη ζηταει δεν ξερω

Ευχαριστω....να εισαι καλα...οπως καταλαβες 1η φορα,και η συζηγος δεν σκαμπαζει απο pc...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...