Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστούμε EVDO1979.

Απ το πρωί προσπαθούσα να μπω. Εχω πλήρη φάκελο δικαιολογητικών. Αυτό σημαίνει ότι τελικά το παιδί μου θα μπει σε παιδικό σταθμό; Είμαι αρκετά κάτω στον πίνακα με 50 μόρια περίπου και αγχώθηκα. Νόμιζα ότι σήμερα θα βλέπαμε και σε ποιόν σταθμό θα μας έπαιρναν. Κινδυνεύω να μείνω απ έξω;

Καλησπέρα!! Να κάνω τρεις χαζές ερωτήσεις επειδή κάνω πρώτη φορά αίτηση? Είμαι στον πίνακα με πλήρη φάκελο αλλά φαίνομαι ότι έχω δηλώσει δύο αντί για τέσσερις παιδικούς ενώ εγώ είχα δηλλώσει τέσσερις. Προφανώς δεν μπήκα στους άλλους δύο λόγω χαμηλών μορίων?

2) Σ'αυτούς τους δύο παιδικούς που φαίνομαι ότι έχω επιλεγεί μπορεί και να μην επιλεγώ αν γίνουν εναστάσεις σωστά

3) Από τους δύο παιδικούς μπορώ να επιλέξω εγώ σε ποιον θα πάω ή πηγαίνω στον πρώτο κατα σειρά?

Ευχαριστώ πολύ

Όταν θα βγουν τα των δυνητικά ωφελουμένων , θα πας στο νομό σου και θα κλικάρεις τα αποτελέσματα βάσει μορίων(όχι αλφαβητικά).

Βρίσκεις τη θέση σου και ασχολείσαι πλέον με αυτές που είναι πάνω από εσένα.

Την υπόλοιπη λίστα,την κάτω από εσένα ,την αγνοείς.

Μετά μετράς όλες(από τις απο πάνω σου) όσες έχουν την πρώτη σου επιλογή ανεξάρτητα αν αυτές την έχουν δεύτερη,τρίτη ή τέταρτη.

Από την καταμέτρηση αυτή θα δείς πόσες είναι αυτές που έχουν την πρώτη σου επιλογή.

Αν ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από των αριθμό των θέσεων που δίνει ο συγκεκριμένος σταθμός για την ηλικιακή κατηγορία σου* τότε είσαι ok.

Αν ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος,τότε μετράς αυτές που έχουν την πρώτη σου επιλογή και αυτές ως πρώτη.

Αν ο νέος αυτός αριθμός είναι μικρότερος από τις θέσεις,τότε ευελπιστείς να πάρουν τις υπόλοιπες που σε περνάνε και την έχουν ως δευτεροτριτοτέταρτη επιλογή να τις πάρουν στην πρώτη τους επιλογή.

*πάντα κοιτάμε αυτές που είναι στην ίδια ηλικιακή κατηγορία με εμάς.

Διαφημίσεις

Kαλημερα....:P παιδια ειδα σημερα οτι εχει ελλιπη στοιχεια ο φακελος,δεν ειχα επιλεξη ''δομες'',δηλ πρεπει να συμπληρωσω σε ποιον παιδικο σταθμο ?

2ον ''Πρέπει να διευκρινισθεί η κατάσταση απασχόλησης'' σαν δευτερη παρατηρηση...η συζηγος δεν εργαζετε,και δεν εχει καρτα ανεργιας,και εγω ειμαι ΑΜΕΑ,και εχω στειλει δικαιολογητικα.....

Επσης πρεπει να ξαναφτιαξω φακελο..??? Η τα συμπληρωνω στην ενσταση....???

ΥΓ: Πρεπει να πληρωνουμε καποιο ποσο καθε μηνα...???Αναλογα την δομη...??

Καλησπέρα!! Να κάνω τρεις χαζές ερωτήσεις επειδή κάνω πρώτη φορά αίτηση? Είμαι στον πίνακα με πλήρη φάκελο αλλά φαίνομαι ότι έχω δηλώσει δύο αντί για τέσσερις παιδικούς ενώ εγώ είχα δηλλώσει τέσσερις. Προφανώς δεν μπήκα στους άλλους δύο λόγω χαμηλών μορίων?

2) Σ'αυτούς τους δύο παιδικούς που φαίνομαι ότι έχω επιλεγεί μπορεί και να μην επιλεγώ αν γίνουν εναστάσεις σωστά

3) Από τους δύο παιδικούς μπορώ να επιλέξω εγώ σε ποιον θα πάω ή πηγαίνω στον πρώτο κατα σειρά?

Ευχαριστώ πολύ

Αν ειχες δηλωσει 4 σταθμους θα επρεπε να φαινονται και οι 4.

Στα προσωρινα αποτελεσματα βλεπεις αν εχουν υπολογισει σωστα τα μορια σου και οτι ο φακελος σου ειναι πληρης.

Σε ποιο σταθμο θα περασεις θα το δεις στα τελικα αποτελεσματα.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ναι θα έπρεπε να έχεις επιλέξει συγκεκριμένες δομές ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σου όσο για τα άλλα καλυτερα να πάρεις να ρωτήσεις γιατί δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Με εμφανίζει να έχω κάνω αίτηση μονο για δύο επιλογές ενώ είχα επιλέξει τέσσερις δομές απλά οι άλλες δύο ήταν σε άλλη σελίδα. Μπορώ να κάνω ένσταση γι αυτό?

Ευχαριστώ

Kαλημερα....:P παιδια ειδα σημερα οτι εχει ελλιπη στοιχεια ο φακελος,δεν ειχα επιλεξη ''δομες'',δηλ πρεπει να συμπληρωσω σε ποιον παιδικο σταθμο ?

2ον ''Πρέπει να διευκρινισθεί η κατάσταση απασχόλησης'' σαν δευτερη παρατηρηση...η συζηγος δεν εργαζετε,και δεν εχει καρτα ανεργιας,και εγω ειμαι ΑΜΕΑ,και εχω στειλει δικαιολογητικα.....

Επσης πρεπει να ξαναφτιαξω φακελο..??? Η τα συμπληρωνω στην ενσταση....???

ΥΓ: Πρεπει να πληρωνουμε καποιο ποσο καθε μηνα...???Αναλογα την δομη...??

1ον το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενες ή άνεργες μητέρες ΜΕ κάρτα ανεργίας ή άνδρες έχοντες την επιμέλεια των παιδιών τους. Απ τη στιγμή που η σύζυγος ούτε εργάζεται ούτε έχει δελτίο ανέργου, δεν μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα.

2ον Ακόμα και να πληρούσατε τα κριτήρια, θα έπρεπε να δηλώσετε δομές, δηλαδή παιδικούς σταθμούς που σας ενδιαφέρουν.

Με βάση τα παραπάνω και ένσταση να κάνεις δεν θα καταφέρεις κάτι. Δεν δικαιούστε συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Με εμφανίζει να έχω κάνω αίτηση μονο για δύο επιλογές ενώ είχα επιλέξει τέσσερις δομές απλά οι άλλες δύο ήταν σε άλλη σελίδα. Μπορώ να κάνω ένσταση γι αυτό?

Ευχαριστώ

Αν είσαι σίγουρη πως τις έγραψες και πως εσώκλεισες τη 2η σελίδα, ναι να κάνεις ένσταση να ξαναδουν τον φάκελό σου καθώς είναι δικό τους λάθος.

YqE6p2.png

IqItp3.png

1ον το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενες ή άνεργες μητέρες ΜΕ κάρτα ανεργίας ή άνδρες έχοντες την επιμέλεια των παιδιών τους. Απ τη στιγμή που η σύζυγος ούτε εργάζεται ούτε έχει δελτίο ανέργου, δεν μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα.

2ον Ακόμα και να πληρούσατε τα κριτήρια, θα έπρεπε να δηλώσετε δομές, δηλαδή παιδικούς σταθμούς που σας ενδιαφέρουν.

Με βάση τα παραπάνω και ένσταση να κάνεις δεν θα καταφέρεις κάτι. Δεν δικαιούστε συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό...

Ευχαριστω για την ενημερωση,δυστηχως καρτα ανεργιας δεν εχει....και δεν προλαβαινει,να εκδοση,συμφωνα με τις ημερες της ενστασης,διοτι ειμαστε σε διακοπες,και επιστρεφουμε στην βαση μας,5 Σεπτεμβρη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...