Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους. Εχω μπερδευτεί παρα πολύ.εχω 2 αποριες.ως μαιο δουλευα σε μια δουλεια και απο τον ιουνιο ξεκινησα σε αλλη.πρεπει να δωσω και απο τις δυο δουλειες αναγγελία πρόσληψης και βεβαιωση? Αν ναι πρεπει να ειναι πρωτοτυπες κ οι δυο; πρεπει να τις επικυρωσω κιολας?

2 απορια ειμαι εγγαμη 1 τεκνο τι γραφω στο εισοδημα....???

Περιμενω παρακαλω βοηθεια

καλησπέρα,

προκειμένου να μοριοδοτηθείς ανάλογα ως μισθωτή , τους απασχολεί να φαίνεται από την αναγγελία και τη βεβαίωση που θα προσκομίσεις , η σχέση εργασίας που είχες και εξακολουθείς να έχεις. Η βεβαίωση θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει ημερομηνία μεταγενέστερη της δημοσίευσης της πρόσκλησης, και αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις.

Αν είσαι με εργόσημο πρέπει να αποδείξεις εργασία πέντε τουλάχιστον μηνών.

Πρωτότυπες ναι . Προσοχή στην ημερομηνία, να είναι έως σήμερα (δηλ. την ημέρα που θα υπογραφεί η βεβαίωση) και να προκύπτει το είδος απασχόλησης (αορίστου , μερική κλπ)

Στο εισόδημα γράφεις το ποσό που αναγράφεται στην πέμπτη σειρά του Γ2 πίνακα του εκκαθαριστικού σας ( του υποχρέου και της συζύγου αντιστοίχως)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

Σχετικά με την αίτηση και για το επίδομα μητρότητας από τον οαεδ,

Ξέρετε τι εννοεί γιατί επιδομα μητρότητας πήρα από το ικα,

από τον οαεδ πήρα την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας και το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας. Αφαιρούνται και οι δύο αυτές παροχές του οαεδ από το συνολικό υπολογισμό του οικογενειακού εισοδήματος;

Καλησπέρα,

Σχετικά με την αίτηση και για το επίδομα μητρότητας από τον οαεδ,

Ξέρετε τι εννοεί γιατί επιδομα μητρότητας πήρα από το ικα,

από τον οαεδ πήρα την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας και το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας. Αφαιρούνται και οι δύο αυτές παροχές του οαεδ από το συνολικό υπολογισμό του οικογενειακού εισοδήματος;

απο οσο γνωριζω δεν φορολογουνται.οποτε ναι μεν ανεβει το οικογενειακο εισοδημα μ αυτα αλλα αφαιρουνται ως επιδοματα

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζει κανείς εάν η συμμετοχή σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ανήκουν στις ενεργές πολιτικές απασχόλησης και εάν ναι τι δικαιολογητικό χρειάζεται;Έχει υποβάλει κάποιος δικαιολογητικό για αυτήν την κατηγορία;

Ευχαριστώ

κορίτσια,

Απο ΟΑΕΔ ή Επιθερωηση εργασίας παιρνουμε την βεβαιωση αποζημιώσης απόλυσης;;;;

μόλις ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο ΕΕΤΑΑ-Θεσσαλονικης ==> θέλουν απλό αντίγραφο (όχι επικυρωμενο) της βεβαιωσης αποδοχών

Κορίτσια μια ερώτηση κι από μένα...Υπάρχει πρόβήμα αν το εκκθαριστικο ειναι εκτυπωμενο ασπρόμαυρο και όχι έγχρωμο?

Δυο κοπελες π πετυχα χθες ασπρομαυρο το εστελναν.εγω εδωσα το εγχρωμο π μ ειχε τυπωσει ο λογιστης...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους/ες

Είμαι καινούργια (σχετικά) μαμά, καινούργια στο forum, καινούργια και στο ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών

Οπως καταλαβαίνετε οι απορίες πολλές!!

Ακουσα σήμερα στην τηλεόραση ότι στην κυβέρνηση λέει βρήκαν τα λεφτά που τους έλειπαν και θα πάρουν όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς (89.000).

Για πείτε μου βρε κορίτσια να χαρώ ή λένε πάλι αηδίες στα κανάλια;

Εγώ ας πούμε έχω μια μπέμπα 12 μηνών σήμερα και δήλωσα 4 σταθμούς και δεν είμαι ούτε άνεργη, ούτε πολύτεκνη, ούτε έχουμε αναπηρίες κλπ, δηλαδή δεν θα πάρω έξτρα μόρια παρά μόνο όσα προβλέπει το εισόδημα μου.

Θα με πάρουν σίγουρα σε έναν απο αυτούς τους σταθμούς που δήλωσα ή θα με στείλουν όπου να ναι και όπου υπάρξει κενή θέση; (Εάν υποθέσουμε πάντα ότι ισχύει η είδηση)

Καλησπέρα σε όλους/ες

Είμαι καινούργια (σχετικά) μαμά, καινούργια στο forum, καινούργια και στο ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών

Οπως καταλαβαίνετε οι απορίες πολλές!!

Ακουσα σήμερα στην τηλεόραση ότι στην κυβέρνηση λέει βρήκαν τα λεφτά που τους έλειπαν και θα πάρουν όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς (89.000).

Για πείτε μου βρε κορίτσια να χαρώ ή λένε πάλι αηδίες στα κανάλια;

Εγώ ας πούμε έχω μια μπέμπα 12 μηνών σήμερα και δήλωσα 4 σταθμούς και δεν είμαι ούτε άνεργη, ούτε πολύτεκνη, ούτε έχουμε αναπηρίες κλπ, δηλαδή δεν θα πάρω έξτρα μόρια παρά μόνο όσα προβλέπει το εισόδημα μου.

Θα με πάρουν σίγουρα σε έναν απο αυτούς τους σταθμούς που δήλωσα ή θα με στείλουν όπου να ναι και όπου υπάρξει κενή θέση; (Εάν υποθέσουμε πάντα ότι ισχύει η είδηση)

Καλησπερα..!!!:-P:-P

Αν δεν εισαι ανεργη, τοτε εισαι εργαζομενη ειτε ολικης ειτε μερικης απασχολησης, οποτε παιρνεις μορια απο εκει..

Εγω προσωπικα δε πιστευω τιποτα απ οτι λενε τα καναλια, μεχρι να το δω με τα ματια μου να υλοποιειται..Αλλα απ οτι καταλαβα, δεν εννοουσε πως θα παρει ολα τα παιδια που εκαναν αιτησεις, αλλα οτι θα καλυφθουν ολες οι προσφερομενες θεσεις, κατι που δεν ειχε συμβει περισυ στην αρχη, αλλα μετα απο μεγαλο αγωνα καποιων γονιων..

Απ οσο γνωριζω δεν μπορει να μπει το παιδι σε δομη που δεν εχει δηλωθει...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...